Kokemuksia Ok Money pikalainasta?

enseollutminä

17

712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taaaastämä

      Miten paljon maksaavat sulle mainostamisesta? :D https://www.okmoney.fi

      DFC NORDIC, elei sama kun laina.fi ja risicum. Toimii siis varmaan todella hyvän, luotettava firma. Mutta sieltä ei saa jos on heidän muilla sivuilla laian avoinna

    • dhfru9yf48
    • perrewe

      Instantor-paskaa käytää tämäkin, hullu joka sinne tietonsa antaa.

      • dhfru9yf48

        Laki vaatii nykyisin pikavippifirmoja tutkimaan tarkoin lainanhakijan luoton takaisinmaksukyvyn, vaikka tämä olisi hakemassa vain yhtä euroa lainaksi. Jos nopea Instantor ei hakijalle kelpaa, niin toinen vaihtoehto olisi (sähkö)postittaa omat tiliotteensa pikavippifirmaan. Lakimuutos tuli kuluttajan edun vuoksi. On todettu, että huomattavalla osalla lainanhakijoista ei ole tuloja ollenkaan tai heillä on velkaa sataan eri paikkaan.


      • asefeefefefe

        No eipä kaikki firmat noita kysele. Itse en ainakaan lähettelisi mitään tiliotteitani, puhumattakaan että antaisin vielä tiliäni mennä urkkimaan. Lienetkö sinä joku säälittävä vippifirman omistaja paskat housussa?


    • skeptikaali

      OK Money ei käytä Törppöhaistajaa eli sieltä voi lainata kuka tahansa = ei ole vastuullista.

    • Ihmetystä

      Mä en ole saanut ikinä mistään sen firman sivuilta lainaa. Joka kertaa hylkäyksen syy on erääntyneet maksut. Sitä päätöstä ihmettelen. Kun eihän mulla voi olla maksamattomia lainoja.

      • kuulkaapasnyt

        Ensin täällä ulistaan, että tyhmän vippifirmat myöntävät lainaa vaikka ei oikeasti olisi ollut takaisinmaksuvaraa (miksi sitten edes lainata, kun tietää ettei voi maksaa?) ja sitten kun jotkut firmat tarkistavat tietoja, niin sekin on perseestä ja väärin. Koittakaa nyt jo päättää, vai olisiko aika kääntää se syyttävä sormi ihan sinne omaan peiliin?


    • voivoipajatsomahhaa

      Taidat olla säälittävä huonosti menevän vippifirman mainosheikki. Sormi vain omaan peräpeiliisi. Voi voi pajatsomahhaa !

      • whregviojrejogrejkog

        "Luotonantajien on arvioitava ennen luoton myöntämistä, pystyykö luottoa hakeva kuluttaja maksamaan luoton takaisin. Jos ne käyttävät arvioinnissa ulkopuolisia palveluita, näistä palveluista ei saa aiheutua kuluttajille haittaa.

        Kuluttaja-asiamies on kartoittanut, millaisia menettelytapoja luottoalalla on käytössä luottojen myöntämisessä. Kartoituksen pohjalta kuluttaja-asiamies on muistuttanut koko toimialaa luotonantamisen pelisäännöistä.

        Kuluttajansuojalain mukaan luotonantajan on ennen luoton myöntämistä arvioitava kuluttajan kykyä suoriutua luottoon liittyvistä velvollisuuksista. 1.6.2013 lähtien luottokelpoisuus on pitänyt arvioida myös määrältään pienemmissä luotoissa entistä tarkemmin.

        Arviointia varten luotonantajan on hankittava riittävät tiedot kuluttajan tuloista, menoista, veloista, varoista sekä mahdollisista takausvastuista. Luotonantajan on myös kohtuullisin toimenpitein pyrittävä varmistamaan, että kuluttajan antamat tiedot ovat oikeita. Pelkkä lainanhakijan oma ilmoitus säännöllisistä tuloista ei riitä, vaan luotonantajan on tilanteesta riippuen pyydettävä häneltä esimerkiksi palkka- tai eläketodistus.

        Kuluttaja-asiamies tulee valvomaan tämän vuoden aikana, että luottoala noudattaa luotonantamiseen liittyviä säännöksiä ja puuttuu tarvittaessa epäkohtiin.

        Kuluttaja-asiamies on kiinnittänyt luotonantajien huomiota myös luottokelpoisuuden arvioinnissa käytettäviin ulkopuolisiin palveluihin. Tällaisista palveluista ei saa aiheutua kuluttajille haittaa. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, jos kuluttajan on luottokelpoisuuden arviointia varten luovutettava ulkopuoliselle palvelulle verkkopankkitunnuksensa. Silloin hän tulee samalla toimineeksi vastoin verkkopankkitunnuksia koskevia sopimusehtoja ja maksupalvelulain säännöksiä.

        Kuluttajien kannattaa myös itse tutustua oman pankkinsa ohjeisiin verkkopankkitunnusten turvallisesta käytöstä ja varmistaa, mitä palveluita verkkopankkitunnusten avulla voi turvallisesti käyttää."

        Sama teksti alkuperäisenä: http://www.kkv.fi/ajankohtaista/Tiedotteet/2014/kuluttaja-asiamies-luotonantajien-varmistettava-luotonhakijan-luottokelpoisuus/


      • montakomerkintää

        "Taidat olla säälittävä huonosti menevän vippifirman mainosheikki. Sormi vain omaan peräpeiliisi. Voi voi pajatsomahhaa !"

        Kommentti kertoo taas kaiken tarpeellisen ja arvaan, että luottotietorekisteri puhuu samaa kieltä tämän velallisen kohdalla :)


    • montakosormeaperässä

      Täytyy olla fanaattinen pajatsomaha, jos luottorekisteri alkaa juttelemaan samaa kieltä. Ei muuta, kun velallisten riistämisen välillä heittelee läppää luottorekisterin ja Kainuun Sanomien kanssa, ei käy aika pitkäksi.

    • vrelkbvkmremke

      Ei ole omaa kokemusta, mutta lainaehtojen https://www.okmoney.fi mukaan on paljon edullisempi kuin törkeimmät riistäjät Suomilimiitti, Lainasto, Ferratum ym. Korko on "vain" 49 % eikä lainasta peritä mitään avausmaksua tai nostoprovisiota. Aika kalliin laskutuslisän he kyllä lisäävät (6,90 €/kk). Lainaehdot ovat selkeät, mutta sivulla ei ole kerrottu laina-aikaa, jos lyhentelee vain minimiveloituksella. Se olisi lainanhakijalle tärkeä tieto.

    • Päivi0077

      Aivan asiallinen putiikki kokemusten valossa.Toinen kerta asioimisessa nyt kyseessä.Asia tämä: 16.1 tätävuotta 2100€:n jatkuva luotto, josta 300€:n nosto, ja maksu takaisin heti 17.1......mutta,mutta ! Maksun kirjautuminen tapahtuu vasta kuukauden kuluttua, eli ahne putiikki perii korkoa tuolta ajalta!!! Mistäkö tiedän tämän? Tekstiviestistä, jossa jossa kerrottiin jäljellä oleva luottovara. Ihmettelin etteikö maksu ollut mennyt perille,ja laitoin e.mailia asiasta, ja vastauksessa todettiin suoritus saaduksi, mutta se kirjataan saapuneeksi vasta 16.2
      Seuraavaksi hommakseni perustan vippipuljun, kunhan perjantaina voitan Eurojaskanpotissa pääoman.....

      • Päivi0077

        Lisäys 15.2 kommenttiin. Taitaapa kuitenkin olla niin, että summa ei nosta luottorajaa takaisin heti, vaan tuolla pikku viiveellä. Eli sikäli virheellistä minulta!
        Pahoittelen.


    • Kai.Vari67

      OK Money on nopeampi ja halvempi kuin pikavipit ja useimmat tililuotot. Sen saa nyt ilman nostopalkkiota ja luottoraja on 2.100 euroa. Katso: borrow.fi/ok-money-fi/

    • Tiedonhaluuinen

      Vieläkö OK Money käyttää Törppöhaistajaa ?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe