Evoluutio-opissa ei ole sääntöjä

Turkana

Sen olen huomannut ja oppinut tällä palstalla, että evoluutio-opissa ei lopultakaan ole mitään sääntöjä eikä lakeja muuten kuin teoriassa. Aina kun joku huomauttaa jostakin ongelmasta mikä on selvästi esim. sopeutuneimman valintaa vastaan niin joku evokki sutkauttaa poliitikkojen tapaan sukkelan kiertoilmauksen ja siinä se. Ongelma on hoidettu.

Mistään ei pidetä kiinni johdonmukaisesti ja tinkimättä, kaikki ongelmat voi kiertää kun vain keksii sopivan sutkautuksen. Sen takia evokit rehentelevät miten muka ei löydy heidän opetuksensa vastaisia todisteita. Eihän niitä löydy kun jokainen todiste voidaan ohittaa jollain "vaalilauseella" missä ei ole mitään logiikkaa ja joka lyö sutjakkaasti korvalle jopa evokkien omia perusopetuksia. Mutta silloin ei sen ole väliä, pääasia että on keksitty hieno kiertoilmaus millä ongelma saadaan näennäisesti lakaistua maton alle.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noinkymmenenkäskyä

      Aijaa?? Eiköhän tämä "evoluutio-oppi" mene kuitenkin ihan tieteen sääntöjen mukaan.

    • utti

      "Sen olen huomannut ja oppinut tällä palstalla, että evoluutio-opissa ei lopultakaan ole mitään sääntöjä eikä lakeja muuten kuin teoriassa."

      Aivan oikein, evoluutioteoria ei ole oppia jossa olisi sääntöjä ja lakeja vaan tieteellinen teoria, kuten nimikin jo kertoo. Sen kanssa toimitaan ihan samalla tavalla kuin muidenkin tieteen teorioiden kanssa.

    • Muistaakseni evoluutio-oppi on Möttöskän klooniklaanin luomus, jossa ei todellakaan ole sääntöjä. Todellisuuden kanssa sillä ei tietenkään ole mitän tekemistä.

      • Fiksu._-_..Kreationisti

        Onneksi olkoon, todistit aloittajan argumentin kiistattomasti. Juuri tämä on sitä politikointia, josta puhuttiin - argumentin väistelyä politikoivalla ja taktikoivalla puheella. Ilmankos, kun mitään todisteita evoluutiosi puolesta ei ole.


      • SalmiakkisalukinLakimies
        Fiksu._-_..Kreationisti kirjoitti:

        Onneksi olkoon, todistit aloittajan argumentin kiistattomasti. Juuri tämä on sitä politikointia, josta puhuttiin - argumentin väistelyä politikoivalla ja taktikoivalla puheella. Ilmankos, kun mitään todisteita evoluutiosi puolesta ei ole.

        Ad hominem (tai oikeastaan ad canem).

        Ilmoitettu poistoon.


    • Fiksu._-_..Kreationisti

      Näinhän se on. Hyvin laitettu. Evoluutikkojen palstakeskustelu ei ole palstalla tosiaankaan mitään muuta kuin politkointia. Kuinka voisi ollakaan, kun teoria perustuu silkalle hypotetisoinnille ja kuvittelulle, eikä tieteelle, josta ei ole mitään todisteitakaan, eikä noudata tieteen mekanismeja, esim todisteiden ja todistettavuuden kannalta alkuunkaan. Itse asiassa teoria on siinä pisteessä ettei sitä enää voida kumota, ja tieteellisten teorioiden olemassaolon edellytyksenä on aina se, että ne voidaan kumota.

      Poliittisen satiirin ystäville, suosittelen kiinnittämään huomiota niihin asioihin, jota evokki evoteoriaa puolustaessaan palstalla sanoo. Huomatkaa vastakkainasetelmat: Me(evolutionistit - hyvät. Te(kreationistit) - pahat. Ottakaa meidän oppinne vastaan tai olette "harhaoppisia."

      Tai vaikka klassinen "samankaltainen genomi todistaa evoluution." Tämä on politikointia. Samankaltainen genomi todistaa ainoastaan sen, että meillä on samankaltainen genomi, ei evoluutiota. Evoluutioteoria on siis edelleen silkka irrallinen uskomus, josta ei ole mitään todisteita, ja tieteellisten teorioiden yksi perusvaatimus on, että väitetystä asiasta eli teoriasta olisi olemassa jotain todisteita.

      Näistä syistä evoluutio ei teorioiksi lukeudu.

      Evoluutikkojen tapaa väitellä voi verrata seuraavaan. On kuin olisi, että evokki sanoo että on olemassa 5 todistetta, joiden todistusvoima on tasan 0%. Mutta 5 0% todistetta on yhdessä kuitenkin aina tasan 0%. Se ei muutu siitä 100% evoluution todisteeksi vaikka 0% todisteita olisi 200.

      Jos mitään niin genomi todistaa luomisesta, koska se on selkeästi objektiivisesti havaintojen perusteella LUOTU. Samaten kuin ihminen toteaa auton havaittuaan, että ahaa, se on selvästi luotu.

      Kreationismi nojaa järkeen ja logiikkaan, evoluutioteoria sen sijaan nojaa sokeaan uskoon joka ei ole tieteen mukaista ja jollaista ei tieteessä suvaita.

      Ei ole väliä sillä, kuinka paljon evokit raiskaavat tai pyrkivät saamaan nykyaikasta tiedetermiään tai käsitystä omiin uskomuksiinsa sopimaan. Se ei nimittäin siitä heidän uskomuksiaan tukemaan muutu, ei vaikka tosiasioita vääristeltäisiin 200 vuotta tai enemmän.

      Evoluutikkone säälittävää ininää evoteorian väitetyistä todisteista on siis ollut varsin hupaisaa seurata, koska mitään todisteita ei yksinkertaisesti ole, ainoastaan sekopäistä inttämistä ja lapsellista uskonnollista kapinointia/vastustelua Jumalaa vastaan - kuin kapinallinen lapsi isäänsä kohtaan, joka kurittaa häntä pahojen tekojensa vuoksi.

      • Fiksu._-_-Kreationisti

        Korjaus ylläolevaan: "Kuin kapinallinen lapsi isäänsä vastaan, joka sättii häntä siitä, että hän kurittaa häntä pahojen tekojensa vuoksi."


      • Kreationistimiehelle, jolla on identtinen kaksoisveli, ei siis identtinen genomi ole mikään todiste kaksoisuudesta.
        Vaan on hälle tämä kaksoisveli kuin musta mies Ambomaalta...


      • Fiksu._._kreationisti

        Evoluution käsittely ei kuulu palstan aihepiiriin.

        Ilmoitettu poistoon.


      • Politiikka ei kuulu palstan aihepiiriin.

        Ilmoitettu poistoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3519
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2939
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2554
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      19
      2075
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2065
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1847
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1692
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      16
      1640
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      275
      1350
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1316
    Aihe