Islamilainen RAISKAUSKULTTUURI geeneissä

islamprofessorikertoo

RAISKAUSKULTTUURI ON GEENEISSÄ JO V. 610 LÄHTIEN
Arvostetun Kairon yliopiston naisprofessorin mukaan muslimeilla Allahin antama oikeus raiskata ei-muslimi naisia "nöyryyttääkseen" näitä. Mummelin mukaan myös seksiorjien ottaminen on täysin oikeutettua ja hyväksyttävää.
Islam sai alkunsa Arabian niemimaalla profeetta Muhammadin ilmestyksien pohjalta vuonna 610. Islaminuskoisten lukumääräksi on arvioitu 1,7 miljardia ihmistä vuonna 2014.
http://www.inquisitr.com/2713829/female-islamic-professor-says-allah-allows-muslims-to-rape-non-muslims-in-order-to-humiliate-them-video/

9

227

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Äimän.käki

   Naistenhan tästä luulisi olevan huolissaan mutta ei heiltä kirjoituksia juuri näy. Minkä takia miehet on olevinaan tästä niin peloissaan?

   • suvakitepäonnistujia

    SUVAKIT OVAT EPÄONNISTUJIA JA TÄTÄ ON YRITETTY PARIKYMMENTÄ VUOTTA
    Naiset eivät osaa lukea, kirjoittaa, eivät ole työelämässä, vaan raskaana koko elämänsä ajan. Raskauksia naista kohden saattaa olla elämän aikana jopa 12, osa menee kesken, osa jää elämään. Tarkoitus naisilla ei olekaan opetella Suomen kansalaiseksi ja tavoille, vaan säilyttää alkuasukastapansa reteesti ja olla pää ylpeenä ylhäällä, huutaa mamupuhetta puhelimessa ja kiertää Itiksessä, KELA:ssa ja sossussa naisjoukoin huutavien ja kasvattamatta jääneiden (koska aika ei riitä rakastaa niitä) lapsien kera. Lapsiin käytetään väkivaltaa, huutamista ja lyömistä kasvatuksena, koska pinna ei kestä - tunteita, rakkautta ei, ehtiikö tunnesidettä syntyä, kun jo uusi lapsi putkahtaa syliin ?
    Mamumiehet eivät juurikaan suomalaisia kumarra, eivät tiedä sivistystavoista mitään, etuilevat, kävelevät viisi rinnakkain, kukaan ei vastaantulevaa ota huomioon - varsinkaan naista. Miehet etuilevat bussissa, kauppajonossa, kioskilla, eivät huomioi lainkaan muita ihmisiä, antavat esimerkiksi painavan ulko-oven läiskähtää takanatulevan sormille tai kasvoille jne.
    Mamumiehet saattavat olla suhteissa usean naisen kanssa, ja näitä perheidyllejä on eri osoitteissa. Sossu maksaa asunnon, toimeentulon joka perheidyllille. Juridisestihan monet suhteet ovat Suomessa siis yksinhuoltajaperheitä, koska avioliittoja ei maassamme ainakaan vielä sallita yhtä enempää kerralla.
    Ehkäisyä ei yleisesti käytetä, koska tarkoitus todellakin on valloittaa ja täyttää maat ja koko maailma kokonaan muslimikansoiksi. Naisen tehtävä on antaa lasten syntyä, mitä enemmän, sitä parempi.

    Siinä on sitä sitten ihanaa SUVAKKIEN UNELMAA Suomelle!


  • lisääloiseläjiä

   Kyllä sillä on painoarvoa jos Muhammed antaa luvan raiskata. Islam ei ole mikään hassumpi uskonto sillä heidän Taivaassa on tarjolla 72 neitsyttä nimenomaan miehille ja vain Allah tietää mitä naiset saavat Vokeissa.
   Täällä maanpäällä on hyvä harjoitella..........
   Tuskin Suomessa vuohet riittävät nuorille himokkaille miehille, kunhan saa valkoista naista.
   Arkea Vokeissa
   Tappouhkauksia sosiaalityöntekijöitä kohtaan, aggressiivista käytöstä, valheita, väärennettyjä dokumentteja, verbaalista väkivaltaa, naisvihaa, seksuaalisia hyökkäyksiä ja jopa fyysistä väkivaltaa – Siinä vastaanottokeskuksissa työskentelevien jokapäiväinen arki. Näin kertoo yksi hiljaisuuden rikkonut vastaanottotyöntekijä.

   • Ajatuslentää

    Vai olisko kertoja sittenkin jonkun trollin vilkas mielikuvitus?


   • kultakägönen

    Maahanmuuttajista suurin osa tulee islamin uskontoa harrastavista maista. Näiden muslimien esikuva oli/on profeetta Muhammed joka oli pedofiili. Muhammed otti vaimokseen 9 vuotian Aisha tytön ja samalla näytti tien sille kuinka pedofilia on hyväksyttyä heidän uskonnossaan. Millaista käyttäytymistä tai sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan voi odottaa tälläisen kultturin harrastajilta, joiden uskonnossa pedofilia on hyväksyttyä ellei peräti suotavaa.


  • TOSIASIAT

   Ja tietysi meillä on tämä veronmaksajien oma YLEnanto media, joka repii tahallaan railoa kansalaisrauhaan kannattamalla maahanmuuttoa halveksittavalla menetelmällä; haukkumalla suomalaiset vääriksi kansalaisiksi ja rasisteiksi ja ahdistelijoiksi ja mitähän vielä onkaan tulossa. Veikkaan lisää paskaa tavallisten kansalaisten niskaan. Ja kultapölyä sirotellaan pakolaisraukkojen päälle.

  • uggjhbiyv

   Ei oo vokin suvakit antanut mamuille kun pitää jo pakolaismies pakolaismiehenkin raiskata... on nuo kyllä kivikautista sakkia saatana

  • saatanelukat

   On niillä kamelikuskeilla vitunmoinen kiima kun äijät ottaa jo pers panojakin.Antakaa ny suvakki-lehmät pesää niille.

  • selväjärkinen

   Miksi Suomen pääministerin vuodelta 2015 piti mediassa kansainvälisesti kuuluttaa ja kutsua heidät Suomeen ? V..ttu minkä tempun meni tekemään.
   Suomen kansa ei ole valinnut itsevaltiasta tekemään tällaista - maanpetturuudeksikin tuota toimintaa voi luonnehtia.
   Suomi on tulevaisuudessa lastemme ja lastenlastemme aikana sitten jo erilainen. Suomen oma itsenäinen kulttuuri on katoamassa - Suomessa keskimäärin lapsia syntyy perheeseen tilastollisesti 1.5 lasta, vertaa ja laske mamujen sikiävyys.
   Muutaman sukupolven jälkeen Suomi on siis muslimivaltio.
   Suomalaiset !!!??? lapset näyttävät sitten jo erilaislta.
   Suvun vanhoista valokuvista on mahdollisuus muistella ja kertoa kuin satua ihanasta Suomen maasta ja elämästä ennen vuotta 2015 kantasuomalaisten Suomessa.

   Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   204
   4223
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   170
   2758
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   2174
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   130
   1409
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   43
   1386
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   1222
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   8
   983
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   962
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   921
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   65
   839
  Aihe