Islamilainen RAISKAUSKULTTUURI geeneissä

islamprofessorikertoo

RAISKAUSKULTTUURI ON GEENEISSÄ JO V. 610 LÄHTIEN
Arvostetun Kairon yliopiston naisprofessorin mukaan muslimeilla Allahin antama oikeus raiskata ei-muslimi naisia "nöyryyttääkseen" näitä. Mummelin mukaan myös seksiorjien ottaminen on täysin oikeutettua ja hyväksyttävää.
Islam sai alkunsa Arabian niemimaalla profeetta Muhammadin ilmestyksien pohjalta vuonna 610. Islaminuskoisten lukumääräksi on arvioitu 1,7 miljardia ihmistä vuonna 2014.
http://www.inquisitr.com/2713829/female-islamic-professor-says-allah-allows-muslims-to-rape-non-muslims-in-order-to-humiliate-them-video/

10

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äimän.käki

      Naistenhan tästä luulisi olevan huolissaan mutta ei heiltä kirjoituksia juuri näy. Minkä takia miehet on olevinaan tästä niin peloissaan?

      • suvakitepäonnistujia

        SUVAKIT OVAT EPÄONNISTUJIA JA TÄTÄ ON YRITETTY PARIKYMMENTÄ VUOTTA
        Naiset eivät osaa lukea, kirjoittaa, eivät ole työelämässä, vaan raskaana koko elämänsä ajan. Raskauksia naista kohden saattaa olla elämän aikana jopa 12, osa menee kesken, osa jää elämään. Tarkoitus naisilla ei olekaan opetella Suomen kansalaiseksi ja tavoille, vaan säilyttää alkuasukastapansa reteesti ja olla pää ylpeenä ylhäällä, huutaa mamupuhetta puhelimessa ja kiertää Itiksessä, KELA:ssa ja sossussa naisjoukoin huutavien ja kasvattamatta jääneiden (koska aika ei riitä rakastaa niitä) lapsien kera. Lapsiin käytetään väkivaltaa, huutamista ja lyömistä kasvatuksena, koska pinna ei kestä - tunteita, rakkautta ei, ehtiikö tunnesidettä syntyä, kun jo uusi lapsi putkahtaa syliin ?
        Mamumiehet eivät juurikaan suomalaisia kumarra, eivät tiedä sivistystavoista mitään, etuilevat, kävelevät viisi rinnakkain, kukaan ei vastaantulevaa ota huomioon - varsinkaan naista. Miehet etuilevat bussissa, kauppajonossa, kioskilla, eivät huomioi lainkaan muita ihmisiä, antavat esimerkiksi painavan ulko-oven läiskähtää takanatulevan sormille tai kasvoille jne.
        Mamumiehet saattavat olla suhteissa usean naisen kanssa, ja näitä perheidyllejä on eri osoitteissa. Sossu maksaa asunnon, toimeentulon joka perheidyllille. Juridisestihan monet suhteet ovat Suomessa siis yksinhuoltajaperheitä, koska avioliittoja ei maassamme ainakaan vielä sallita yhtä enempää kerralla.
        Ehkäisyä ei yleisesti käytetä, koska tarkoitus todellakin on valloittaa ja täyttää maat ja koko maailma kokonaan muslimikansoiksi. Naisen tehtävä on antaa lasten syntyä, mitä enemmän, sitä parempi.

        Siinä on sitä sitten ihanaa SUVAKKIEN UNELMAA Suomelle!


    • lisääloiseläjiä

      Kyllä sillä on painoarvoa jos Muhammed antaa luvan raiskata. Islam ei ole mikään hassumpi uskonto sillä heidän Taivaassa on tarjolla 72 neitsyttä nimenomaan miehille ja vain Allah tietää mitä naiset saavat Vokeissa.
      Täällä maanpäällä on hyvä harjoitella..........
      Tuskin Suomessa vuohet riittävät nuorille himokkaille miehille, kunhan saa valkoista naista.
      Arkea Vokeissa
      Tappouhkauksia sosiaalityöntekijöitä kohtaan, aggressiivista käytöstä, valheita, väärennettyjä dokumentteja, verbaalista väkivaltaa, naisvihaa, seksuaalisia hyökkäyksiä ja jopa fyysistä väkivaltaa – Siinä vastaanottokeskuksissa työskentelevien jokapäiväinen arki. Näin kertoo yksi hiljaisuuden rikkonut vastaanottotyöntekijä.

      • Ajatuslentää

        Vai olisko kertoja sittenkin jonkun trollin vilkas mielikuvitus?


      • kultakägönen

        Maahanmuuttajista suurin osa tulee islamin uskontoa harrastavista maista. Näiden muslimien esikuva oli/on profeetta Muhammed joka oli pedofiili. Muhammed otti vaimokseen 9 vuotian Aisha tytön ja samalla näytti tien sille kuinka pedofilia on hyväksyttyä heidän uskonnossaan. Millaista käyttäytymistä tai sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan voi odottaa tälläisen kultturin harrastajilta, joiden uskonnossa pedofilia on hyväksyttyä ellei peräti suotavaa.


    • TOSIASIAT

      Ja tietysi meillä on tämä veronmaksajien oma YLEnanto media, joka repii tahallaan railoa kansalaisrauhaan kannattamalla maahanmuuttoa halveksittavalla menetelmällä; haukkumalla suomalaiset vääriksi kansalaisiksi ja rasisteiksi ja ahdistelijoiksi ja mitähän vielä onkaan tulossa. Veikkaan lisää paskaa tavallisten kansalaisten niskaan. Ja kultapölyä sirotellaan pakolaisraukkojen päälle.

    • uggjhbiyv

      Ei oo vokin suvakit antanut mamuille kun pitää jo pakolaismies pakolaismiehenkin raiskata... on nuo kyllä kivikautista sakkia saatana

    • saatanelukat

      On niillä kamelikuskeilla vitunmoinen kiima kun äijät ottaa jo pers panojakin.Antakaa ny suvakki-lehmät pesää niille.

    • selväjärkinen

      Miksi Suomen pääministerin vuodelta 2015 piti mediassa kansainvälisesti kuuluttaa ja kutsua heidät Suomeen ? V..ttu minkä tempun meni tekemään.
      Suomen kansa ei ole valinnut itsevaltiasta tekemään tällaista - maanpetturuudeksikin tuota toimintaa voi luonnehtia.
      Suomi on tulevaisuudessa lastemme ja lastenlastemme aikana sitten jo erilainen. Suomen oma itsenäinen kulttuuri on katoamassa - Suomessa keskimäärin lapsia syntyy perheeseen tilastollisesti 1.5 lasta, vertaa ja laske mamujen sikiävyys.
      Muutaman sukupolven jälkeen Suomi on siis muslimivaltio.
      Suomalaiset !!!??? lapset näyttävät sitten jo erilaislta.
      Suvun vanhoista valokuvista on mahdollisuus muistella ja kertoa kuin satua ihanasta Suomen maasta ja elämästä ennen vuotta 2015 kantasuomalaisten Suomessa.

      Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe