Astra tv palvelee varakkaita höpöttäjiä.

subbia

ASTRA tv on ihan kiva joskus kuunnella ja etenkin Kalevi Riikosen yölinjaa.Ohjelmaa on rasittavaa kuunnella silloin kun joku mummo yleensä,yksinäinen jaarittelee ja jaarittelee omia juttujaan eikä keskusteluun liity juontajan kertomisia tai ennustetta,jaarittelijat rakastavat omaa ääntään ja dominoivat pitkää keskustelua omista harrastuksistaan ja kehuvat joskus että mun elämä ei ole rahasta koskaan ollut kiinni...Hyvinhän se tili paksuuntuu näitä omia lorinoita kuunnellen ,juontaja nyökkää eikä edes katso korteista joskus,ikäänkuin elämäntarinaa kuunnellen puolikin tuntia huhuhu.Yksinään elävät rikkaat tätit vaan puhelee lämpimikseen ja ennustaja nyökkäilee,arvatkaapa onko se kuuntelijoista tylsää kuunnella jonkun pätevää omaa itseään olevaa ihmistä,köyhä tv katsoja suree ettei voi soittaa sikakalliiseen ohjelmaan,on se väärin meitä työttömiä kohtaan,meilläkin olisi mielenkiintoisia murheita kansalle kuultavaksi jos olisi edes puolet halvempaa jutustelut.

28

1355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uklli

      Tosi härskiä rahastusta-soita 3 ilmaista minuuttia uusi soittaja,mutta kuuntele ensin kallita puheminuutteja nauhalta,älkää menkö tähänkään lankaan,kalliiksi tulee jos ja kun pääset linjalle,tosi törkeää!

    • valeverkko

      Laittoivat eilen tekstaein että saat 3 minuuttia åuhua huippuennustajien kanssa,soitin ihan uteliaisuuttani ja pettymyksesi,nimittäin ensin en päässyt3 een huioounäkujän kanssa juttusille koska ei vastaa eikä kuulema paikalla,sitten sanottiin että arpa suosi huippanäkiälle,en muista enää taiteilijanimeä-mutta tämä nainen puhu hevonsontaa,alkoi oapstamaan että arvoni pitää muuttaa rahan maailmasta henkisempään suuntaan kysyin että olen henkinen ihminen ei pisä paikkaansa vaan sitten alkoi selittämään pitkää tarinaa henkisten saasrojen kartoittamiseen.Sanoin että ala nyt katsoa tulevaa kun aika loppuu,nainen puhuu ihan siansaksaa kysymättä päälle henkisistä arvoista! Sitten kun tivasin että kerro nyt lähitulevaa.hän sanoi äkäisenä että -Minä en ole mikään ennustaja,katkaisin puhelun.Mua huijkattiin kun tekstiviesti astral.tv mainosti huippunäkijöistä,haistakaa home huijarit!

    • kuikko

      Laittakaa hinta alemmaksi,vaikka 2e minuutti,niin saatta enemmän puheluja,3.55 on suolainen hinta,joten ei ole ihme että kukaan ei soittele,paitsi jotkut varakkaat tädit.1E MINUUTTI ,SAISITTE KOKO AJAN PUHELUJA.-

    • olibi

      Olen pettynyt Stiina Sahariin,lupasi tulkita mulle kerran taannoin ja kun peruin ajan huonon rahatilanteeni vuoksi,sovittiin seuraavasta kerrasta,no kysyin asiaa niin hän ei vastaa enää,joten ei paljoa pidä lupauksiaan ja liikaa näköjään oman arvon tunto kasvanut ,todella huonoa kohtelua asiakkaalle,joka maksaisi,antaa olla,en viitsi edes hänen ääntään kuulla televiosta,sen verra kimeä ääni ja ei oikein sovi juontajaksi,näkijänä lienee ok,ei antanut tilaisuutta testata,rahaa tulee korvista jo ulos näköjään,,,,

      • Metro.tuo.Metro.vie

        Sahuri haistoi että olet perseaukinen ikuinen tuumailija jolta ei saa lypsettyä kunnolla rahaa, joten hän vaihtoi sinut parempiin asiakkaisiin joilla on parempi maksukyky.

        Nämä on ihan perusasioita jotka pitäisi ymmärtää, mutta ilmeisen moni puupää niitä ei näytä käsittävän ja siksi Sahurit nappailee ihan kivasti KÄÄ$$$$H MANIII.


      • moinse
        Metro.tuo.Metro.vie kirjoitti:

        Sahuri haistoi että olet perseaukinen ikuinen tuumailija jolta ei saa lypsettyä kunnolla rahaa, joten hän vaihtoi sinut parempiin asiakkaisiin joilla on parempi maksukyky.

        Nämä on ihan perusasioita jotka pitäisi ymmärtää, mutta ilmeisen moni puupää niitä ei näytä käsittävän ja siksi Sahurit nappailee ihan kivasti KÄÄ$$$$H MANIII.

        Näkee kasvon piirteistä että on kylmä laskelmoiva nainen ja hymyilee niin salakavalan empaattisesti varakkaille höpsöille ketkä uskoo kuin hullu puuroon Sähärin juttuja,kylmä nainen Stiina....Tarja Saharissa enemmän inhimmisyyttä! Kalevikin vaikuttaa mennessään ohjelmaan rahan perässä juoksijalta-mutta auttanut myös puhelimessa ihan ilman rahaakin lyhyesti johonkin kysymykseeni,kiitos Kalevi,olisit enemmän aamulähetyksisä kun ei jaksa valvoa aamuyöstä! ps olen työtön mutta olisin soittanut Tarjalle kuten sovittiin mutta ilmeisesti pitää luuserina!En ole luuseri,pärjään kun on pakko ja lupaus petetty ,noidalta!En koskaan katso hänen teennäisiä ilmeitään telkkarista,enkä usko koko satuihin,ihmisen täytyy elää omaa tuntemustaan ,se on oikea tie eikä oudot kanavat aukaisevilta mummoilta.Tytärkin astii hänessä outoutta,tytär on oikea näkeväinen täysin,itsekin ja hänen ollessaan pieni ihmettelin hänen tarkkaa näkijän taitojaan!


    • henkiopas

      Niin törkeää sairaiden ja yksinäisten ihmisten ryöstämistä,että kuinka tällaista voi olla. Stiina Saharin tyyli tuottaa sanoja, sanontoja ja liidumlaadumia on jo taidetta! Saatikka kamala irvistys,kun on jonkun ihmisen saanut sanailujensa ansaan. Tarja Sahari nauraa röhöttää ja pilkkaa ihmisiä päin näköä.Maria Nylund tölkyttää omiaan ja niin kun ja niin kun vaan jatkaa kallista puhelua.Huonoryhtinen Marilyn lösöttää tissit pöydällä,ettei siihen ennustuskortteja enää sovikaan. Mistä tällaisia kamaluuksia on löytynyt? Jos nyt telkassa esiintyy antakaa edes alkeellinen esiintymiskoulutus näille asiantuntijoille. Puhumattakaan niistä muista noidan näköisistä takkutukista. Ihan pelottaa,kun tv avaa.
      Älkää hyvät ihmiset uskoko moiseen rahastukseen!

      • höpönlöpötykset

        Just samaa mieltä. Ylimielistä esiintymistä. Kun hetken kuuntelee heitä,niin ymmärtää,ettei mistään henkisyydestä ole kysymys,vaan rahasta. Jokaisen on leipänsä ansaittua, mutta älkööt puhutko "asiantuntijoista" vaan rehellisesti muista "yrittäjistä"!


    • troois

      Maria ei ole vakuuttanut,Stiinan puhe on todella manipuloivaa,teatteria,kyselee aika paljon ensin ja terveysasioissa menee vikaan.Ihmettelen suuresti miten ihmisparat uskovat ja epätoivoisina antavat muiden harhauttaa-ja kaikilla sama loppuennute kysymyksiin-kyllä tässä kesään mennessä alkaa helpottaa...niin aikansa kun osottelee nii aina joku tilanne muuttuu ....kuulostaa saduilta,mutta Kalevi R on aika suoraselkäinen,auttaa myös ihan ilmaiseksikin kiireistään huolimatta ja rauhallisesti jaksaa kuunnella,ja opastaa,olen 2 kertaa soittanut ongelmissani ja hyvin tietää vaikka ei esikysele lainkaan alussa kysyjältä,olen saanut myös vastauksia joskus netin kautta ihan omaa hyvyyttään,ei rahasta!

    • kauankärsitty

      En tunne ketään noista, mutta Riikonen kieltämättä vaikuttaa sympaattiselta. Ihmetyttää myös nuo peitenimet naisilla. Onko ne verotuksellisista syistä?

    • itseeni

      Aistittavissa kylmää laskelmointia näiltä ennustaeukoilta,kukaan ei ole vakuuttanut,kyselee ja puhuu aika paljon samoja toistoja lauseissaan,älkööt leikkikö lääkäreitä!Eikä kunaa näe toiseen maailmaan,tuijottaa tyhjyyteen ja puhuu satuja,ei kukaan ole vakuuttanut näkemään toiseen maailmaan,kehtaavatkin leikitellä harhanäyllään ja uskotella haavoittuineita ihmisiä,rahaa on kysyjillä mutta ei näemmät oikeita keskusteluystäviä! Huvittaa kysyjät kun utelevat läheistensäkin elämää,kun ei ole mummoraukoilla enää omaa elämää,rahaa on näköjään rikkailla naisparoilla.

    • Toomppeli

      Olen soittanut Astra tv ennustajalle. Saga ainakin puhui ihan pötyä. Mikään ei stemmannut. Ei kannata heittää rahaa harakoille.

    • unesta

      rahakkaat soittavat pitkiäkin puheluja,,,ja uskovat kaiken kuin vettä...rikkaat mummit ja setät..antaisi meille köyhemmillekin rahaa,eräskin rikas nainen kehui vielä että -mun elämähän ei koskaan ole rahasta ollut kiinni,näin härskisti sanottuna-näillä sanoin,,,,ja ennuseukko hymyili ja kertoi lisää ja lisää kun vähemmät varakkaat ongelma ihmiset eivät voi soittaa,tosin en itse usko noihin,Stiinasta jäi paha maku erään asian takia.Uskokaa omiin tunteisiinne ja vaistoihinne ,ne on oikeita .

    • chreathions

      kumma, että sitä ylipäätään vieläkin näytetään tv: ssä. Ilmeisesti nämä " ennustajiksi" Ei tosiaan kannata soittaa sinne Astral tv: hen. Menettää vain rahansa. Ja on se lähteneet ovat olleet jossakin elämäntilanteessa ja vaiheessa peeaa, ja epätoivoissaan siksi lähteneet tuollaisen epärehellisen elinkeinon harjoittajiksi. Viime aikoina on tuntunut siltä, että näitä " ennustuspalveluita" on ryhtynyt kummasti ilmestymään, kuin sieniä sateella ja yksi sun toinen sanoo omaavansa, mitä erilaisempia kykyjä. Ja jos yhtään alkaa laskea niiden ilmoitusten perusteella, niin tästä kansasta pitäisi niiden laskujen mukaan olla 80- 95% omata jonkinlaisia kykyjä. Mutta se ei taas sitten ole kovin uskottavaa, sillä sittenhän niihin ei kenenkään tarvitsisi edes soittaakaan. Ja luulen kyllä, että Suomen kansasta noin 100 000, tai 150 000 ihmistä, ehkä jopa enemmänkin on tainnut haksahtaa soittamaan näille puhelinlinjoille.

      Ja joku vähän aikaa sitten täällä suomi24: lla aika osuvasti naulaan kantaan totesikin: Jos he todella olisivat oikeita selvännäkijöitä, jotka kykenevät ennustamaan ja näkemään tulevaisuutta, miksi he eivät sitten laita oikeaa lottokuponkia vetämään; eli eivät siis näe seuraavien lottoarvontojen oikeita numeroita. Minusta se oli aika hyvin ja osuvasti sanottu. He eivät siis ole mitään oikeita näkijöitä. Se vaan ihmetyttää, miksi Suomen valtiovalta ja poliisi eivät tee mitään. Sillä kyllä tämä ennustus, selväkuulo, taroteista ennustaminen ja selvännäkö ja kyseisiä palveluita tarjoavien toiminta vaikuttaa hyvin epärehelliseltä, epäilyttävältä ja kaikki rikoksen harjoittamisen tunnusmerkit. Ja jotta ei tulisi enää enempää uhreja ja saataisiin rikoksen harjoittaminen ja uhrien tulemisen ja uhriutumisen ketju katkaistua, minusta tämänlaisen toiminnan harjoittaminen pitäisi katsoa laissa rikollisen toiminnan harjoittamiseksi, josta voitaisiin langettaa rangaistuksia, aina vankilassa istumiseen asti.

    • lahjoja

      Uskon että pinnalliseen tarkoitetut ja itsekkäisiinkin tarkoitetut kysymykset eivät saa vastauksia,laskelmointia.Sensijaan on näkijöitä,ketkä antavat apua henkisiin asioihin koska asiahan liittyy hengen ja energian lakeihin.Hyvä antaa vähästäänkin-paha ei paljostakaan.Rahan energiahan on silkkaa laskelmointia,lottovoitto on ihan arpapeliä ja silkkaa sattumaa-ellei saa tietoa etukäteen unessa ,,,se jo on tarkoitettukin.Norjassa eräs pappi ,omaa parantamisen ihmelahjan ja selvänäkemisen,on auttanut aivosyövästä parantuneita,sokean naisen,kertonut kuoleville mitä rajan takana on ....dokumentti on tullut tv 1llä.hieno tarina ja ihmisten kertomukset,ei mitään hölynpölyä,eikä ota rahaa,eikä kaada asiakkaita mitä Niilo Ylivainia hömpötti.Suuren lahjan saaneita on myös Suomessa,en mainosta enempää,ilmaisena vielä auttaa ja opastaa.

      • Sinusta en voi muuta sanoa, kuin että paitsi olet todellakin hyväuskoinen, tai niivi hölmö, et osaa kirjoittaa äidinkielelellä puhdasoppisesti yhtään mitään. Äläkä sotke tähän aihepiiriin ollenkaan jotain helluntailais Niilo Ylivainoata. Koska harhaoppi, huuhaa, silkka epärehellisyys, tai rikollisen elinkeinon harjoittaminen eivät kuulu tähän millään tavalla ollenkaan. Todella kehno ja luokaton vetäisy tähän keskusteluun. Kaikki ennusteluun, ennen kaikkea yritysten, tai yksittäisten suharien , tai astral tv: ssä toimivien ennustajien puhelinpalvelunumeroiden välityksellä toimivat ovat kaikki pelkkiä hyväuskoisilta ja elämänsä suunnasta ( tai sitten hölmöiltä) epätietoisilta rahat vieviä huijareita. Ja muuten rehellisyydellä ja rehellisellä elinkeinon harjoittamisella on todellakin väliä.


    • Päinhyväuskoisuudelle ei voi mitään! Eikä sille, että jotkut eivät koskaan, vaikka heille kuinka sanottaisiin, että selvännäkijöitä ei ole olemassa. Ja että kaikki ne, huom. lukuunotettuna Astral tv: ssä toimivat " ennustajat" ovat kaikki pelkkiä huijareita, jotka vievät ohjelmaan soittavilta, hyväuskoisilta ja hölmöiltä vain rahat pois. Empiirisessä tieteessä ei ole koskaan voitu todistaa, että kenelläkään olisi ollut olemassa sellaisia paranormaaleja kykyjä ja ominaisuuksia, joka todistaisi, että ihminen voi ennustaa tulevaa. Kaikki ne, jotka ilmoittautuivat testeihin, epäonnistuivat. Eikä muuten kukaan paranormaaleja kykyjä ja ominaisuuksia omaava, ei myöskään yksikään ennustaja ole vieläkään, eikä koskaan onnistunut pokkaamaan itselleen Skepsisjärjestön lupaamaa pääpalkintoa. Mitäs siihen sanotte? Eikä se pistä vähän ihmetyttämään ja kummastuta ketään?

      Ennustus ja selvännäköpalvelut ovat erittäin hyvä elinkeinon ja bisneksenharjoittamiskeino. Mutta erittäin alhainen, moraaliton, humaaniton ja erittäin epärehellinen tapa sellainen.
      Ja se taas on erittäin halveksuttavaa ja kaikella tavalla iljettävää!

    • unennäkijä

      Sulle-on selvänäkijöitä olemassa,olen saanut todisteita !Ja mitä tulee kirjoitustaktiikkaani,se on aivan tois-sijainen seikka,koska viestini ymmärtää jos osaa lukea!Olet sataprosenttinen teoriitikko,kenekä kanssa maailmani ja arvoni eivät kohtaa,eikä mielenkiintosni väitellä lapsenmielisesti aiheista-meillä on oikeus mielipiteisiin,ilman sun vakaata ,järkkymätöntä aatettasi aiheesta.Siinä olen samoilla linjoilla,että astral-tv ym maksulliset ovat hömpää,huijareita .Älä tinkaa vastaan,olet eri linjoilla ja minä!

      • Ei_millään_pahalla

        Joo, kyllä sua joten kuten ymmärtää, tai sun tarkoitusperäs. Mutta ihan noin vaan ystävällisenä vinkkinä, jättäisitkö sen jokaisen pilkun jälkeen hieman väliä painikkeella, jotta olisi vähän helpompi jokaisen lukea tekstiäsi. Katsos,jos kirjoitat nyt teen,nk. sinä teet joka sanan peräkkäin ja pilkun jälkeen et jätä väliä,sitä on huomattavasti vaikeampi lukea. Huomasitko itsekin nyt?


    • ihki

      ps,olet niuho ivahenkinen negaatio,pysy pois täältä ,ilkeä ja mulkero,tuollasia vihaan ylikaiken!oMAHYVÄINEN PIKKUSIELU NIHILISTI,PAINU TÖIHISI TIENAAMAAN ,AKATEEMINEN PIKKU LUTIKKA.Mitä täällä arvostelet kirjoittajia ,etkö keksi kesälomilla virikettä kun noin turhaudut pikku kirjoitusvirheistäni,toope!

      • sivullinenjostain

        Älä ny viitti riehua,sinäkö et turhaudu??en ole ko henkilö,huvittaa vaan,haukut ja nimittelet täällä ihmisiä,,häpeä mokoma...taidat olla aika pentu vielä.


      • Eikä_tartte_huutaa

        Enpä tunnista tuosta arviosta millään tavalla itseäni.


    • mitäuskoa

      Katselin tv:stä Ennustaja tv:tä, palkki alhaalla ilmoittaa, että tulkinnat tehdään vain viihdetarkoituksessa. Silti kerrotaan, että tulkinta voi muuttaa koko elämäsi? Aika ristiriitaista kerrontaa. Ilmeisesti tuolla, että tulkinnat tehdään viihdetarkoituksessa, vapaudutaan vastuusta.

    • eihyvääpäivääääää

      kuka pakottaa soittamaan? ei kukaan. halooooooo. Jokaisen oma valinta ja tämä yksi kirjoitusvirheineen on pikku kännissä avautunut. Kyllä niitä näkijöitäkin on ketä ei rahasta kipeäksi asiakasta. kunhan vaan ottaa selvää. tämä on paskanjauhajien luvattu palsta niinkuin muutkin keskustelupalstat. Onneksi nämä alkaa tulemaan sellaiseksi että pitää tunnustautua pankkitunnuksilla. Loppuu se että ihmiset solvaa toisiaan

    • ribvi

      Sinäkin osallistuit juuri solvaukseen,olet negatiivinen energian lähde,haukuit kirjoittajaa kirjoitushäiriöiseksi-ja millä oikeudella?Otapa se huomioon että lukijat saavat varmasti selvää hänen viestistään mitä tarkoitta,koska on poikinut useita kommentteja,olet ainoa joka ilkkuu kirjoituhäiriöiseksi!OLET TODELLA ILKEÄ VIHAPUHEINESI-HÄPEÄ!Mikäli ymmärrät mitä se sana edes tarkoittaa sulle ja kaltaisillesi ilkkujille.Keskuudessamme elää mahdollisesti lukihäiriöstäkin kärsiviä tai muuten vaikka koneen näppäimistön kanssa kiireellä kirjoittavia ihmisiä-toope terävä!Haihdu täältä persenaama-nimesi .

    • jäi_kiinni_valheista

      " Tänään tuli taas tv:stä tuo iki-ihana, ja oi, niin rehellinen Astral-tv! Ilman sitä ei voi elää! Ja kaikki, mitä ennustajat soittajilleen sanovat, pitävät 100%: sti paikkansa! Kaikki, mitä he sanovat totetutuvat varmasti. Koska he ovat todellisia asiantuntijoita! Niin siellä netissä heidän kotisivuillaan sanotaan ja tv:ssä heitä mainostetaan ja niin kovasti kehutaan! "

      Joo-o.

      Tänään satuin katsomaan ihan noin vaan mielenkiinnosta, että vieläkö se hyväuskoisia ja heihin niin kovasti uskovia kansalaisia viihdeformaatti tv: ssä pyörii. Ja kyllähän se siellä oli. Studiossa oli juontovuorossa Stiina Sahari. Satuin vilkaisemaan ja kuuntelemaan ohjelmaa jotain aamuyhdeksän jälkeen. Vanhempi naishenkilö kysyi viimeisenä kysymyksenään, että tietäisikö Stiina, missä hänen kadottamansa sormus mahdollisesti on? Stiina sanoi kysyi naiselta, oliko siinä valkoinen kivi, jolloin soittaja sanoi: " Ei ollut." Sitten Stiina kysyi, onko sormuksessa kiven yllä jotain muuta, koristelua, tai kuviointia. Jälleen asiakas vastasi: " Ei, siinä on vain kivi, ei mitään muuta." Sitten Stiina sanoo, että " Sormus on jossain sellaisessa kulmahyllykössä."
      - Jälleen asiakas sanoo: " Ei minulla ole mitään koko sellaisen muotoista hyllykköä."

      Ja muuten sen kyseisen soittajan sormuksen kivi oli pinkki, ei valkoinen, nk. Stiina sitä arvaili. Eikä sormuksessa siis ollut mitään erikoista kuviointia, eikä muotoilua yläosassa. Ja kaiken lisäksi naisella ei edes ole kotonaan Stiinan arvauksena heittämää kulmahyllykköä.

      Näin todella tapahtui tämän aamun Astral-tv:ssä. Joko nyt tajusitte, että tämä kyseinen Stiina Sahari jäi verekseltään kiinni valehtelusta. Ja siitä jäi näyttää todisteeksi kyseisen ohjelman videokin.

      Onhan se hyvä, että uskoo johonkin. Mutta vielä tärkeämpää on nähdä totuudet ja tosiasiat sellaisina, kuin ne todella ovat. Säästyy rahat ja säilyy parempi mieli, kun ei toivo liikaa, ja usko mihinkään itseään " selvännäkijöiksi" väittäviin.

      Tosin, valitettavasti, joskus ihminen haluaa uskoa, vaikka kuinka itsekin huomaisi ja näkisi, että kyseisessä ohjelmassa huijataan hyväuskoisia ihmisiä vieläpä suorassa lähetyksessä sen minkä keretään ja heiltä viedään vain rahat pois. Ja jotkut haluavat pitää ja elää laput silmillä ja olla näkemättä koskaan totuutta.

      Rehellisyydellä, moraalilla ja arvoilla pitäisi olla merkitystä. Ja sillä, ettei yhteiskunnassa haavoittuvaisimmassa asemassa olevat joituisi kärsimään, tai joutumaan rikoksen uhriksi. Niillä asioilla ja arvoilla pitäisi olla todellista väliä.

    • älkääuskoko

      Kaverini soitti jollekin Enkeli hoitajalle, niin se ennustaja oli vain kertonut kuinka paljon se oli nuorena vetänyt viinaa ja käyttänyt huumeita ja viillellyt itseään. Mun kaveri ihan masentunut ja joutui vielä maksamaan yli satasen tälle ennustajalle.

    • angle

      Enkelinäkijät ovat täyttä huuhaata. Ja kaikenlisäksi kursseilla olleita tätejä ketkä eivät itsekään usko asiaansa vaan nostavat taalereita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe