Miten ottaa puheeksi liian nopea laukeaminen?

Ongelmana on siis miehen nopea laukeaminen. Ollut ongelma jo oikeastaan viimeisen vuoden ajan. Miten tämä kannattaisi ottaa puheeksi miehen kanssa? Haluaisin että mietimme asiaan jotain ratkaisua yhdessä.

29

2683

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puheeksi

      Puheeksi ottaminen ei ratkaise ongelmaa vaan ahkera harjoittelu useampia kertoja päivässä. Miehen nopeasta laukeamisesta ei kannata tehdä ongelmaa vaan pitää huoli, että kumpikin saa riittävästi.
      Syynä lienee testosteronin ylituotanto. Siinä on se hyvä puoli, että mies toimii vielä yli 7-kymmpisenä paremmin kuin moni nuori.

    • ukkelin

      Hoitele hänet ensin kertaalleen, vaikka suulla. Anna ukon latautua hetken sukuelimiä stimuloimatta, vaikka parikymmentä minuuttia. Toisella kerralla yleensä kestää pitempään, kun liaat painet ovat jo lauenneet.

      • Anonyymi

        Ennenaikainen siemensyöksy lääke - https://topeuro-shop.com/buy-priligy-fi.html?wm=11492&tr=8027
        Kokeilin vastikään ja toimii. 30mg annos 1½ tuntia ennen petihommia. Hieman outo olo tuosta kyllä tuli noin ½ tuntia ottamisen jälkeen jota jatkui aamuyöhön asti. Mutta tekee mitä lupaakin, eli pystyin kontrolloimaan tulemistani ihan eri tavalla. Ei kuitenkaan estänyt tulemasta ja olisihan myös tämän vaikutuksen alaisena tullut alta minuutin jos olisi painanut täysillä koko ajan.


    • diipadaaapaaa

      tai etsi salarakas.. ja kun jäätte kii,voit sanoa että mitäs olit saatana sellanen salamaseppo... niinhän miehetki sanoo "mitäs et ollu koskaa paikalla,ni leila hoiti homman".. eye on eye baby

    • Aika verkkaiseen tahtiin tullut vastauksia, mutta kiitos niistä.

      • biologiaa

        Nopea laukeaminen ei ole häiriö, vaan varhaisihmisen lisääntymiskeino. Siksi sitä aiheuttavia geenejä on runsaasti populaatiossa.

        Varhaisihminen usein tappoi naapurin miehet ja raiskasi naiset. Kun sodankäynti oli lähes päivittäistä, nopeasti laukeavat lisääntyivät enemmän kuin hitaasti laukeavat, sillä hitaat eivät pärjänneet sodan rytmissä, vaan joutuivat tapetuksi tai yhdyntä jäi puolitiehen.

        Kun katsoo apinahaaremia, huomaa, että kakkosurokset ovat aina kärkkymässä yhdyntää, mutta haareminhaltija on tarkkana, ja sivusuhteeseen on vähän aikaa. Jos laukeaa nopeasti, on suurempi todennäköisyys saada jälkeläisiä. Ihan sama oli varhaisihmisellä.

        Nopeaa laukeamista voi hidastaa lääkkeillä, esim. SSRI, mutta ongelmana on se, että seksi ei tunnu yhtä nautittavalta ja kiihottavalta.

        Ns. psykoterapia on humpuukia, turhia lupauksia ja rahanmenoa. Verrattavissa lahkolaiseen toimintaan. Rahanimijät vaikenevatkin siitä, että 90 % terapiassa käyvistä on naisia. Tätä on vaikea sanoa, koska helposti syntyy käsitys, että naiset olisivat mielestäni jotenkin alempiarvoisia. Eivät ole, mutta herkkäuskoisempia ovat. Luonto on sillä tavalla tasapainossa, että naisen biologinen rooli on yhtä oikea kuin miehenkin, koska eri tehtävissä tarvitaan erilaisia ominaisuuksia. Rahanimijät käyttävät sitten näitä tosiasioita härskillä tavalla naisten huijaamisessa terapiaan.


      • Seinäntuijottaja

        Puuduttavaa ainetta sisältävien kortsujen käyttö.
        Penisrenkaan käyttö.
        Paineiden poisto ennakolta (riippuen "palautumisajasta").
        Asennon valinta.
        Palleista puristaminen ennen laukeamista.
        Stondispilleritkin näyttävät aiheuttavan laukeamisherkkyyden vähenemistä.
        jne.


    • connor447
    • Itsellänikin ensimmäinen laaki tulee nopeasti mutta toinen kestääkin jo pidempään eli ensimmäinen vaikka suihin tms. ja toinen rauhalliseen tahtiin kosteaan ja ihanaan vakoon.

      • Tuntuu vaan turhauttavalta odotella sitä että mies on valmis uusintaan :D


      • drifters kirjoitti:

        Tuntuu vaan turhauttavalta odotella sitä että mies on valmis uusintaan :D

        Niin meillä kävi kun laukeen nopeasti enkä jaksa enää vaimo otti 23v miehen kolmanneksi joka jaksaa


      • Anonyymi
        Aisankannattaja32v kirjoitti:

        Niin meillä kävi kun laukeen nopeasti enkä jaksa enää vaimo otti 23v miehen kolmanneksi joka jaksaa

        Ikävä🖐️olemassa myös


    • nopleasure

      Tuo on tosi ikävä ongelma. Kivaa ei ole sekään, jos mies ei meinaa laueta olenkaan: tuntikausien jyystö kipeyttää vain paikat. Miten usein te muuten rakastelette? Olisiko mahdollista, että olet vain naisena niin kiihottava, ettei miehesi yksinkertaisesti kestä pitempään?

      • Ei se varmasti olisi kivaa toisinkaan päin. Ehkä voisimme useamminkin nautiskella. Vaihtelee vähän. Voi mennä viikko tai melkein kuukaisikin joskus, että jää vähemmälle.


    • Näin.on

      Minun mielestä teillä on seksiä aika harvoin. Tämä varmaan on päällimmäinen syy ongelmaanne. Seksiä täytyy olla useamman kerran viikossa, silloin siihen tottuu ja kestävyys paranee.

    • SemmostaMullaVaan

      Moi. Joku tuossa jo mainitsikin, että sekin voi olla epämiellyttävää, jos alkaa vähän kestämään se laukeaminen. Naiselle(ni) saattaa tulla tunne, että on kyse hankalasta suorittamisesta... ja niinhän se taitaa itseasiassa ollakin. Miehelle se on sitäkin ikävämpää, kun haluaisi tulla, mutta ei vain meinaa onnistua. Minut on ympärileikattu ja siksi laukeaminen on välillä hankalaa. On siinä se aivan järjettömän hieno puoli, että avovaimoni voi kaksikin kertaa sinä aikana saada g-pisteorgasmin, mutta kyllä se sitten tunnin tönimisen jälkeen alkaa olemaan aika suorittamisen oloista molemmista :D Itselläni täytyy olla kolme päivää taukoa seksistä ja itsetyydytyksestä, niin menee tosi mukavasti itse yhdyntä sitten ja, mikäli avovaimoni on g-pisteorgasmin saadakseen, niin hän saa sen sitten kerran siinä sopivan keston omaavassa yhdynnässä.

    • vaimo86

      mun miehellä sama ongelma.. ei auta vaikka otettais uusintakierros, silti kestää sen 2min tai vähemmän. sitäpaitsi sillä kestää kauanki ennenku nousee uudestaa vaikka kuinka yrittäis.. ei auta vaikka ois kumi päällä. eikä auttanut sekää tilanne vuosia sitten se että oli just viikko sitten saanu lapsen eikä paikkoja ole vielä ehditty jumppaa kuntoon haha. toisaalta kiva kun ei kestä tuntia mut onha se välillä tai no useinki vähä turhauttavaa ku ehtii just ite päästä mukaan kunnolla ja sitten jo homma ohi, varsinki jos ois ite sattunu olee iha himoissaa.. kyllä mä sanon et se on jatkuvaa panetusta elämä....

      • Oletko ottanut asian itse puheeksi miehesi kanssa?


      • 50mHki

        No mulla sama ongelma,n.10 työntöä ja ruiskis,toki hoidan ensin vaimon kielellä ja lelulla tai pelkästään leluilla,hävettää,nolottaa ja erityisesti harmittaa kummankin,varsinkin omasta puolesta...😔 olen ehdottanut jo pitkään vaimolle,että otettaisiin paksu ja kestävä 3nneksi ja 'liukkaille' hoitamaan varsinainen 'homma',voisin sormettaa vaimoa samalla,vaan eipä vaimo ole ajatuksesta... toteaa vaan että:'oma riittää'...
        -itse vaan mietin että mihin... olisihan se upeaa suoda vaimolle ja nähdä,kun vaimo saa esim. kertan/kk kunnolla...😘


      • Elämäonjoo
        50mHki kirjoitti:

        No mulla sama ongelma,n.10 työntöä ja ruiskis,toki hoidan ensin vaimon kielellä ja lelulla tai pelkästään leluilla,hävettää,nolottaa ja erityisesti harmittaa kummankin,varsinkin omasta puolesta...😔 olen ehdottanut jo pitkään vaimolle,että otettaisiin paksu ja kestävä 3nneksi ja 'liukkaille' hoitamaan varsinainen 'homma',voisin sormettaa vaimoa samalla,vaan eipä vaimo ole ajatuksesta... toteaa vaan että:'oma riittää'...
        -itse vaan mietin että mihin... olisihan se upeaa suoda vaimolle ja nähdä,kun vaimo saa esim. kertan/kk kunnolla...😘

        -kannattas miettiä kaks kertaa alkuun,poltella aski malboroa ennen kuin hommaatte isoja/paksukaluisia miehiä.En tiedä oletko kokenut ryhmäseksiä,minä olen useasti nuorempana.Nyt ikää 43 vuotta.Alkuun tosi kiihottavaa kun on ns.tavan rakastajia,MUTTA kun kohdalle sattuu se iso sonni,ja näät vaimos nauttivan ja repivän vereslihalle äijän selän,silloin voi hymy hyytyä.
        -Muistan ikäni rakkaani ilmeen(on vielä sama rakas),kun hän jäi onnellisena,valuvana miehen kainaloon.Minun oli pakko poistua,en voinut suuttua koska leikkiin läksin.Menin yläkertaan itkemään ja vetämään viinaa pullon suusta....
        -Kului ehkä 15min,aloin kuulla vaimoni ääniä uudemman kerran,ne oli aloittanut uuden kierroksen....OLIN TOSI SURULLINEN.Itse omistan ns.normikalun,n 15cm.Tällä miehellä oli huomattavasti suurempi.Kovia riitoja käytiin sen jälkeen,kielsin tapaamasta tätä herraa enää,seolimun hyvä ystävä,ei enää.


      • 50mHki

        Samaa kokoluokkaa se mulla on,15/4,5,haaveillu et jos joskus se 3s,saisi sitten olla kunnolla kookkaampi,18-20/6 tai jtn,mutta lähden myös siitä,että ihan uus tuttavuus ja reilusti myös vanhempi,ettei tulis ihastumis/rakastumis 'ongelmaa',vaan vaikka se yhden viikonlopun kyläily/kk miehen luona,jolloin mies saisi olla se alfa ja minä enemmänkin aisurin tai kiila/apupojan osassa...

        Miten näiden naispuolisten kohdalla,joilla nopeasti laukeava mies,jos miehenne ehdottaisikin vastaavaa 'järjestelyä'.,.?.?


      • No en kyllä ihan tuollaisesta innostu.


      • 50mHki

        Mutta et siis täysin poissulkisikaan vaihtoehtoa...? Itse olen ihmetellyt vaimon penseyttä koska aloitehan minulta ja vaimo tietää 'kestävyyteni'...
        Omasta mielestäni tuo olisi ihanne vaihtoehto sopivan yksilön löytyessä...😉


    • Penismestari

      Treenaa niitä lantionpohjan lihaksia. Hyvä treeniohjelma on esim. seuraava:

      Aiheuta itsellesi erektio.

      1. Liikuttele nopeasti penistä ylös alas lantion pohjan lihaksilla 40 kertaa. Toista viisi kertaa. Jos erektio laskee toistojen välillä, masturboi välissä sen verran, että saat sen takaisin.

      2. Aseta jäykän peniksen päälle esim. kevyt pyyheliina. Nosta penis lantionpohjan lihaksilla ylös ja laske viiteen. Rentouta itsesi. Tee viisi toistoa ja viisi sarjaa. Jos erektio laskee toistojen välillä, masturboi välissä sen verran, että saat sen takaisin.

      3. Sama kuin 1.

      4. Masturboi itsellesi orgasmi.

      Voiman kasvaessa lisää painoa. Voit esimerkiksi käyttää isompaa pyyhettä ja/tai kostutettua pyyhettä. Parempi ja seurattavampi keino on hyödyntää jotain pussia, jossa on sopiva penikseen käyvä panta. Pussiin voit laittaa sitten esimerkiksi kahden viikon välein 100 - 200 grammaa lisää painoa vaikkapa vesipullon muodossa.

    • Olzixxx

      Tramal. Toimii varmasti.

      • Kiitos vinkistä. Nyt vain sitten pitää keksiä vastaus alkuperäiseen ongelmaan, eli miten ehdottaa tuon käyttöä.


    • 0805

      Nin, biologiaa antoi jo vastauksen osaltaa. Nyt pitääkin sitten varmistaa että sinä et vaadi normaalia pidempää kiihoitusta. Vastapainoksi sinä voit masturboida itsesi lähelle huippua ennenkuin mies tulee sisään. Se varmasti tasoittaa tilannetta.

      Nimittäin, moni nainen ikääntyessään vaatii aiempaa pidemmän esileikin. Se saattaa olla kaksinkertainenkin, eikä siihen muutokseen mies pysty millään.

    • Anonyymi

      Varmaan Pirkko naapurista muuttanut kauemmaksi noin vuosi sitten

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe