Huutokaupat.com auton osto

Nykpersaukinen

Huusin auton huutokaupat.comista Pirkanmaalla sijaitsevalta ilmoittajalta, etukäteen piti maksaa ja romun myivät vaikka ilmoituksessa ehjänä myytiin. Huutokaupat.com asiakaspalvelija vain ilkeämielisesti kiireisenä kertoi ettei voi mitään siellä saa ilmoittavat huijata vapaasti huutajilta rahat. Uskomatonta touhua ylläpidolta. Toivottavasti loppuu koko huutokauppa

23

1586

  Vastaukset

  • Ostin kanssa Ylöjärveltä auton,jarrut jumissa korjasin. pääsin 50 km kone hajosi,öljyvalon merkivalo teipattu.soitin liikkeeseen, olet ostanut sen enitentajoavalle emme ota kantaa, auto V70 vm 2000 seisoo romuna pihalla. En tiedä kuinka kauan kyseinen liike jatkaa kyseistä toimintaa. itse myyn koneita ja autoja noin 300 kpl vuodessa.

   • Myyt koneita ja autoja noin 300kpl vuodessa mutta on kuitenkin aikaa pyöriä huutokaupassa ja ostaa sieltä tuolloin 16 vuotias auto ja vielä valitat siitä?
    On siinäkin meillä oikea kauppamies saatana :D


  • Huutokaupalla myydään rikkinäiset pois. Älä IKINÄ osta huutokaupasta autoa, jos et pääse ennen huutokaupan loppumista sitä katsomaan/koeajamaan.

  • Huutokauppa.comissa lukee aika selvästi että myydään siinä kunnossa missä on. Kyseessä ei ole mitään autokaupan huoltamaa ja kiillottamaa huippuyksilöä, ja sille ei todellakaan ole huoltotakuuta. Tämän pitäisi olla itsestään selvää.

   Huutokaupassa pätee samat säännöt kuin normaalissakin auton ostossa. Ennen ostoa kannattaa ottaa selvää merkin ja mallin tyyppiviosta ja varautua siihen että auto ei ole todellakaan pakasta vedetty ja voi pitää auton hintaisen yllärin sisällään. Mitä harvinaisempi ja tehokkaampi (ahdetumpi) auto, sitä todennäköisemmin sen varaosat maksaa maltaita. Netistä löytyy tietoa jos ei uskalla kilauttaa kaverille.

   Sen lisäksi kannattaa ottaa tallentaa kuvakaappauksia, ja ennen maksuhetkeä tarkistaa että ajoneuvon kunto on kuvauksen mukainen. Siinä vaiheessa voi vielä perua jos kohteesta puuttuu ovi ja tätä ei ole ilmoituksessa mainittu. Moottoriviat ovat eri asia. Auto jossa mittarilukema nakuttaa yli 250tkm on lähes poikkeuksesta isomman rempan edessä ellei jopa romuttamovalmista kamaa jos vuosiluku on vuosituhannen vaihdetta nuorempaa tai yli, oli Volvo tai ei.

   • Siinä taas yksi kusettaja lässyttämässä paskaa.


   • Jos et tuon vertaa ymmärrä lukemaasi/huutokaupan perävalotakuuta/autoista niin taitaa olla parempi että ajat bussilla.

    Vähän fiksummille ihmisille suosittelen vaikka nettiautoa.


  • Aa-realisointi yritti kusettaa minuakin männä syksynä epäkuntoisella autolla . Auto luvattiin vielä katsastaa ennen myyntiä. Puhelimessa oli kaikki kunnossa ei mitään vikaa, huippuhieno ja soiva peli, kuvatkin oli hyvin fotoshopattuja.
   En kuitenkaan maksanut autoa etukäteen jokapäiväisistä säpo huomautuksista huolimatta.
   Kun sitten lähdin hakemaan sitä autonromua, joka ei lupauksista huolimatta ollut edes läpäissyt katsastusta , totesin että minua on harhaanjohdettu ja kyseessä oli petoksen yritys.
   Kaveri totesi että perästä tulee 300 € peruutusmaksu, joka on ulosottokelpoinen.
   Onneksi otin valokuvan rekisteriottesta josta näkyi katsastuksen hylkäys.
   Niinpä sitten tuli muutaman viikon päästä perintätoimiston ulosottolasku. Selvitettyäni heille tilanteen ja lähetettyäni heille rekisteriotteen kopion, päätös oli että perintätoimi heidän osaltaan loppuu tähän eikä AA-realisointi enää ole heidän asiakas.
   Tämän jälkeen tuli näille huijarifirmoille tyypilliseen tapaan vielä monta uhkaussäpoa että jos en maksa niin oikeudessa tavataan. Eipä ole vielä tullut sitä kutsua raastupaan.
   Mitä opimme tästä , ÄLÄ MAKSA ETUKÄTEEN MITÄÄN MITÄ ET OLE OMIN SILMIN NÄHNYT , SUURIN OSA HUUTONET.COM :n TROKAREISTA ja KAUPUSTELIJOISTA on HUIJAREITA!!!!
   MIKSI HUUTONET EI ANNA OSTAJIEN ARVOSTELLA MYYJÄN LUOTETTAVUUTTA TAI MYYNTITAPAHTUMAA !!!!!!!!!!
   KERÄTÄÄN VAIN TILASTOA ONKO TAVARA MYYTY TAI EI 0-100%, Tällaisella tilastolla voi hyvin pyyhkiä persettä.
   Tulee väkisinkin mieleen että SUURIN HUIJARI NÄISSÄ YMPYRÖISSÄ TAITAAKIN OLLA ITSE HUUTONET.COM!!!!!

   JOS eBAY:ssä TOIMITTAISIIN NÄIN , EI SIELLÄ MYYTÄISI ENÄÄ YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!

  • Ihan asiaa kirjoittavat huutokaupat.comista. Joku epätoivoinen atk-kauppias Helsingistä myy romuja, toinen ionisaattoreita joita me kaikki tarvitsemme ihan hullun lailla? Ilmajoen huijari kauppaa samaa pa**aa mitä saa motonetistä 40,- egellä ja saa niistä aina 110-130,- ALV. Silkkaa huijausta koko sivujen vakkarimyyjät.

   Ikinä en autoa Vaasasta ostaisi netissä tai Inarista poroa ennenkuin näen että kukkuu ja liikkuu.

   Huutokauppa on sellainen kaupantekomuoto että jos huutaa niin sitova tarjous ja tavara vaihtaa omistajaa. Huutokaupat -sivustoilla paljon samoja joille voit tarjota mitä vain mutta "huutoa ei hyväksytä" vaikka pitäisi aina olla "huuto hyväksytty, myyjä saanut tuotteen". Ja ihan hyvä pointti arvostelu vaikkapa Ilmajoen "kauppiaasta" olisi jos saisi laittaa että "tulipahan maksettua kolminkertainen hinta verrattuna motonettiin"............ Huh huh. Kiva kun meitä voidaan huijata vaikka miten kun netti keksittiin!

   Lukeekohan ko. saitin omistajista kukaan näitä viestejä missä totuus selviää? Tuskin. Olisi kiva saada heiltäkin kannanotto mitä mieltä on sanonnasta HUUTOKAUPPA. Päteekö heillä vai onko joku veruke mitä sana heidän mielestään tarkoittaa.

   PS. Tuli mieleen vielä se lahtelainen kauppias joka myy pelkkää pa**kaa mutta sentään palautti rahat 6 viikon päästä. Huijari firma!

   • "petetty-ostaja-kouvola",
    kuinka monta kertaa sinun pitää näppis polttaa ennen kuin uskot, ettei siltä sivustolta pidä ostaa yhtään mitään.

    Myyjät pitää sen sivuston pystyssä, ja heidän etu on ennen sinua. Meitä sini silmäisiä kun riittää sitä rojua ostamaan.

    Mene nyt heti kun tämän luet, ja poista tilisi siltä sivulta, äläkä tee uutta, ennen kuin meininki muuttuu.


  • Jenkkiautoa myydään taas alkuperäisenä ja vähän ajettuna, vaikka yksilö on muutettu isommalle koneelle ja historiassa rattijuoppo on ajanut ihan romuksi ja katolleen. Ostamastani volvosta oli myös lämmityslaitteen kenno puhki, mutta niin vain kehuivat, vaikka sisällä selvästi haisi. En ostaisi enää käytettyä autoa koeajamatta ja ilman takuuta.

  • oiko niin että autoliike kamux esimerkiksi myy siellä autoja joita ei voi myydä kuluttajalainsuojan mukaan kuluttajalle koska siinä on se 6kk takuu perässä ja nämä autot kiertää sen lakipykälän tällä huutokauppa nimikkeellä
   kannatttaa tosiaan käydä koeajamassa tuote ennekuin tarjoaa mitään.
   ainahan auto myydään kun siihen tulee vikaa tai viedään kamuksille vaihtoon ja se taas pistää ne paskat huutokuppaus comiin
   ik on sen riskittömämpää autokauppaa kuin tämä tavara ei tule koskaan takaisin ja raha liikkuu takuut ei

  • Siellä on miltei kaikki suurta huijausta! Asiallisiakin myyjiä on, mutta ne häviävät siihen epärehellisten massaan. Ja kirjoitan nyt HUUTOKAUPAT.COM:sta, en huutonetistä. Katsokaapa Riihimäeltä olevan Sunlogix -nimisen firman myyntikohteet. Nouto ei ole mahdollinen ja toimitus 28 EUROA!!! Mitä vi**ua????? Oikeat kulut ovat yritykselle n. 4 euroa. Miten tällainen kusetus saa jatkua????

   • Vitun aasi.
    Mistä löydät pakkaajan, pakkausmateriaalit, kuljetusauton ja rahtikulut tuohon sinun kuvitteelliseen neljään euroon?
    Voihan lähetyskuluista pyytää vaikka 100 euroa jos myyjä niin haluaa, mitä vittua oikein valitat? Jos ei oo rahaa, älä huuda.


   • Pönttömikäpönttö kirjoitti:

    Vitun aasi.
    Mistä löydät pakkaajan, pakkausmateriaalit, kuljetusauton ja rahtikulut tuohon sinun kuvitteelliseen neljään euroon?
    Voihan lähetyskuluista pyytää vaikka 100 euroa jos myyjä niin haluaa, mitä vittua oikein valitat? Jos ei oo rahaa, älä huuda.

    Hyvin sanottu. Nämä torvet ei tajua, että jos työntekijä lähtee viemään paketin postiin, niin pelkkä keikka tulee maksamaan työnantajalle monta kymppiä.


  • Huutokauppa rinnastetaan etämyyntiin.
   Näinollen myydyillä autoilla on lainmukainen palautusoikeus.
   Eräs autoliike on käynyt oikeudessa testaamassa mikä on käräjäoikeuden kanta.
   Hävisivät jutun.

   • Olisiko tarkempia tietoja tuosta käräjäoikeuden päätöksestä?


  • Ostin huutokaupat.com:sta auton, vw bora, maksoin 1350e +50e käsittelykulu.
   En käynyt katsomassa autoa, mutta löysin googlen välimuistitallenteen jossa jobbari oli myynyt autoa 2200eurolla pari kk aikasemmin. Sama jobbari myi huutokaupat.com kautta nyt.

   Tuli kakkosautoksi, mutta tarve meni heti ohi.
   Myin auton 1800eurolla kahden tunnin kuluttua siitä kun laitoin ilmoituksen, auto oli minulla 6 päivää.

   Satkun verran ehkä meni muita kuluja, hakubensoja 80km päästä, ja kun ehdin jo rekisteröidä ja ottaa vakuutuksen, kun en oikein luottanut tuoho kuvioon niin halusin katsoa heti että saan varmasti auton omiin nimiin.
   vakuutuksessa ja käyttöverossa oli noin 25e minimi maksu vaikka vain muutaman päivän oli minulla.

   Mutta kaikenkaikkiaan erinomainen kauppa, auto oli parempi kuin huutokauppailmoituksessa kuvattu. Noudettaessa kauppa käytännössä otti 1 min aikaa.
   Erittäin asiallinen kuvio, ihmettelen miten noista valitetaan koko ajan.

   Onko vaan se perinteinen systeemi että ostetaan 1000eurolla paaliin valmis autoromu kun se on Toyota tai bemari, tai ylihintainen loppuun 600k km ajettu volvon lintta ja se ei yllättäen olekkaan uutta vastaava niin sitten valitetaan?

   Mutta ainakin hinnat pääsääntöisesti nousee melko koviksi, että innokkaita ostajia tuntuu riittävän erittäin paljon. Yhtä golfia yritin, olisin toistanut edellisen hyvin menneen kuvion ja myynyt voitolla, auto oli vm 2005(198 k km ajettu) ja jo läpireikiä helmassa, hinta nousu silti yli 2000e että se meni kyllä jo reilusti ylihintaiseksi, nettiautosta saa halvemmalla.

   Mutta näinhän sen kait kuuluukin huutokaupoissa mennä, välillä halpaa, halvempaa ja välillä kallista kun huutajat alkaa nokiettelamaan toisiaan vaikka tuote ei hyvä olisikaan..

  • Mihin perustuu 129€ maksu kun auton noutaa itse kamuxilta???

  • Huutokaupat.com on kaikkien kohteiden myyjä, ei myyjäliike. Sinne pitää reklamaatiot kohdistaa jos on joutunut kusetetuksi. Itse sain peruttua öljynpaine vikaisen auton kaupan. (Ilmoituksessa ei mainittu.)

  • Juuri noin

   Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

   • Mitäs sanotaankaan huutokauppa.com -sivujen huutokauppaehdoissa?

    - "1) Kuhunkin Huutokauppaan liittyy huutokauppatilaisuus, johon Ostajan on mahdollista osallistua ilmoittautumalla tilaisuuteen kaksi (2) päivää ennen tilaisuuden alkua
    i) Huutokauppatilaisuudet järjestetään Mezzoforte Oy:n toimitiloissa (Huopalahdentie 24 A, Helsinki), ellei toisin ole ilmoitettu. Ilmoittautuminen on tehtävä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Mikäli Ilmoitus on poikkeuksellisesti julkaistu siten, että julkaisun ja Huutokaupan päättymisen välillä ei ole kahden päivän väliä, tulee ilmoittautuminen tehdä viimeistään kaksitoista (12) tuntia ennen tilaisuuden alkua.
    ii) Huutokauppatilaisuus alkaa 30 minuuttia ennen Ilmoituksen mukaista Huutokaupan päättymisaikaa."

    Eli. Huutajalla on "mahdollisuus" osallistua huutokauppaan "paikan päällä" vaikka se ruostekasa olisi Huitsun Nevadassa ja "myyjänä" vaikka Kamux. Näin kierretään KKV:n päätöstä, jossa tosiasiallinen huutokauppa tulee järjestää myös paikan päällä.

    Moniko tämän palstan besserwissereistä on oikeasti ollut läsnä noissa tilaisuuksissa? Todnäk tällä kierretään KKV:n ukaasia Kamuxille v 2018.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   109
   3913