Paavo Väyrynen - konservatiivi

kenenetuja

Joo, elikkä Paavo ilmaisee olevansa alkuperäinen keskustalainen ajatukseltaan konservatiivi.

Tälle vastapainona täytyy käsitellä liberaalius. Mitä se tarkoittaa tänä päivänä? Mielestäni arvoiltaan liberaali hyväksyy homouden, ja voi jopa ajaa sitä. Sellaisen ihmisen ajatus on myös jatkuva uudistuminen, uudet teknologia, ja monet muut sen kaltaiset asiat.

Keskustassa on kylläkin ollut, ja edelleen on Paavon arvomaailmaan kuuluvia ihmisiä. Minäkin vanhoillislestadiolaisena kannatan konservatiivisia arvoja, enkä hyväksy tätä maailmaan halailevaa politiikkaa, jossa synnin hyväksyvät. Enkä politiikkaa, jossa rahalla saa, jos palvoo tiettyjä suuntia. Joku miettii, miten niin palvoo? Jos ei taas palvo, uskaltaa olla sitä mieltä, mitä on - uskaltaa avata suunsa silloin, kun pitääkin.

Minusta tuntuu, että juuri nyt on alkanut poliittinen keskustelu. Keskustelunavaus on tehty, ja keskustelua piisaa, mikäli ihmisillä on rohkeutta puhua - ja ajaa kansansa etuja!

Joku kirjoitti aiemmin, että Paavo Väyrysen lestadiolaismummo olisi ennustanut Paavon tulevan Suomen presidentiksi, vai mitä nimitystä siinä käytettiinkään? Johtajaksi kuitenkin. Jos Jumala on päättänyt, että Paavosta tulee Suomen johtoon ihminen, niin eipä sitä pysty ihmiset estämäänkään.

16

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenenetuja

      Suomi ajamaan köyhien kansalaistensa etuja, sellaisten etuja, joita on vainottu ja vainotaan! Ja sinä Paavo, ole ajan hermoilla, sillä aika on paha! Täällä jo vainoojat ovat keskuudessamme pilaamassa toisten elämää. Yrittämässä viedä yöunia, yrittämässä aiheuttaa heikkoutta, väsymystä ja sairauksia. Näin koen asian. Ei saa ummistaa silmiään ja korviaan vääryydeltä, on puollettava joka hetki oikeutta viimeiseen saakka!

    • asfgasdfg

      Lestadiolainenhan se on Sipiläkin, eikä mikään köyhä sellainen. Väyrynen taas ei ole. Paavo ei pidä lestadiolaisista ollenkaan.

      • kenenetuja

        No, Väyrysen avustajana on toiminut, toimineeko edelleen, Iikka Kantola. Iikkahan on vanhoillislestadiolainen. Täytyy jotenkin arvostaa vanhoillislestadiolaisia siten siis, ja Paavon mummokin, kun kuulemma oli ollut lestadiolainen.

        Paavo on osoittanut puheillaan irrottautuneet tai tehneen pesäeron tämän maailman liberaaleihin. Uusliberalistisiin asioihin ymmärtääkseni kuuluu uuden maailman järjestyksen hakeminen.


      • asdfasdfgsdf
        kenenetuja kirjoitti:

        No, Väyrysen avustajana on toiminut, toimineeko edelleen, Iikka Kantola. Iikkahan on vanhoillislestadiolainen. Täytyy jotenkin arvostaa vanhoillislestadiolaisia siten siis, ja Paavon mummokin, kun kuulemma oli ollut lestadiolainen.

        Paavo on osoittanut puheillaan irrottautuneet tai tehneen pesäeron tämän maailman liberaaleihin. Uusliberalistisiin asioihin ymmärtääkseni kuuluu uuden maailman järjestyksen hakeminen.

        "Uusliberalistisiin asioihin ymmärtääkseni kuuluu uuden maailman järjestyksen hakeminen."

        Tuo nyt on salaliittoteoriahöpönlöpöä, jota syytävät useat ajatusmaailmoiltaan toisistaan täysin poikkeavatkin ihmiset, poliittisen värikartan joka laidalta, uskovat ja ei-uskovat. Ainoa yhdistävä tekijä salaliittohörhöillä on se, että mitä tahansa tapahtui tai oli tapahtumatta, syynä on jonkinsortin globaali illuminati/NWO/tiesmikä-salaliitto. Sinänsä absurdia, ettei moinen maailman mahtavien ylläpitämä salaliitto ole ollenkaan salainen, vaan jokaisen nettikirjoittelijan täysin varmasti pienintä yksityiskohtaakin myöten paljastama.


    • JoukoPiho

      Suomessa olisi kyllä tilaa konservatiivis-sosiaalis-isänmaalliselle puolueelle, koska Keskusta ja Perussuomalaiset menivät liberaalien ja valtaeliitin kelkkaan ja koska uusista pienpuolueista ei ole ollut eikä näytä olevan nousemaan suuremmiksi puolueiksi.

      Lähetin viestiä Paavo Väyryselle onnitellen häntä rohkeasta ja oikeasta ratkaisusta ja kysyin samalla, onko hän ajatellut sitä mahdollisuutta, että hän voisi perustaa uuden puolueen.

      Paavo Väyrysen perustamalla uudella puolueella voisi olla nimittäin mahdollisuuksia saada kannatusta ja kasvaa merkittäväksi puolueeksi tämän selvän puoluekentässä olevan aukon ja Paavo Väyrysen tunnettavuuden ja uskottavuuden perusteella.

      • adfasfgfdsf

        No samaa mieltähän sinä olit omastakin "puolueestasi" Väyrynen vain yksinkertaisesti ei kerää pohjois-Suomen ulkopuolelta kannattajia. Eikä pohjoisestakaan mitenkään erityisen paljoa. Kannattajakortteja on nyt kerätty käsittääkseni toista kuukautta eikä vieläkään olla määrässä, joka vaaditaan puolueeksi rekisteröitymiseen.

        Ehkä Paavo saa joskus puolueensa, muttei sillä tule merkitystä olemaan. Muille kuin Paavolle.


    • paavofani

      Eiköhän väyrynen nyt kuitenkin tarkoita tuota talousellista yltiöliberalismia, jota ollaan oltu saattamassa vallalla. Kaikki on pyhitetty osakkeenomistajien ja suuryritysten etujen ajamiseen - tavallisen ihmisen kustannuksella. Ehkä väyryselle koittaa vielä otollisemmat ajat. Amerikassa presidenttiytta tavoitteleva Bernie sanderskin on jo 74 vuotias mutta silti aivan upeassa vedossa.

    • Mitätulevaisuustuo

      Paavo Väyrynen ajaa itsenäistä puolustusta, eroa Eurosta, heikompaa EU:ta, perinteisiä kristillisiä arvoja. Samoja arvoja, joita myös kansan rivit arvostavat mutta hallitsijat eivät.

      Jos äärettömän suosittu Niinistö ei asetu ehdolle tuntemattomasta syystä tai menettää kannatuksensa, niin ehkäpä Paavo Väyrynen olisi ns. mustahevonen seuraavissa suunnitelluissa tai suunnittelemattomissa Presidentinvaaleissa?

      • Ehkä, mutta Väyrysen kannatuksen absoluuttinen maksimi on jossain 25 prosentin korvilla olipa vastassa keitä tahansa, eikä sillä nousta pressaksi.


      • asdfgasdfgsdf

        Jos kansan syvät rivit arvostavat mm. perinteisiä kristillisiä arvoja, miksi ihmeessä Kristillisdemokraattinen puolue on aina ja iänkaiken pieni ja mitätön marginaalipuolue, jonka ainoa merkitys on olla apupuolueena enemmistöhallituksia muodostettaessa?


    • avaajataas

      Nostetaan, kun näköjään meni niin nopsaa toiselle sivulle. Edellisessä suomi24:n versiossa mahtui ekalle sivulle enemmän aloituksia.

      • asdfasdfgs

        Ei tuolla asialla ole mitään tekemsitä Suomi24:n teknisten ominaisuuksien kanssa, vaan kyse on palstalla pitkään vaikuttaneen copypastehäirikön toimista. Hän tuuppaa tänne sekasotkuaan sen verran tiheästi, että uusikin avaus saattaa painua pois etusivulta jopa alle tunnissa. Tunnistat ne kyllä helposti, jokainen tekstinsä on kopioitu jonkun nettijulistajan, Petmoksen tai muun vastaavan sivustolta ja kommentteina on lähinnä merkityksetöntä numero- ja kirjainpuuroa.


    • ruskiata

      paavo edustaa lähinnä perussuomalaista arvomaailmaa...ovathan molemmat siienneet kepusta.mutta eihän paavo voi alistua soinin alaisuuteen ,joten uusi puolue vaan pystyyn. itse ennustajana tiesin jo 70 luvulla että paavo sortuu omaan ylimielisyyteen ja itsekehuun. lestadiolainen saa olla vain kepulainen ja nyt se paaavo virheen teki...jne. paavo on venäläisten persiennuolija ja ateismin maallinen ruumiillistuma-siis itse belsebuumin edustaja .ja huvittava hupi ukko.

    • >Jos Jumala on päättänyt, että Paavosta tulee Suomen johtoon ihminen, niin eipä sitä pysty ihmiset estämäänkään.
      Näin on. 1930-luvun alkupuolella Saksassa Jumala sekoitti sen verran poliitikkojen päitä, että nämä sallivat Jumalan valitseman Adolf Hitlerin juonitella itsensä valtaan. Ukot tulivat järkiinsä vasta kun oli aivan liian myöhäistä.

      • Oletko ajatellut hankkiutua psykiatriseen hoitoon? Voitas vaikka kerätä kolehti palstalla jos haluat yksityiselle mennä.


    • kenenetuja

      Mistä tietäisi, milloin Paavo kiertää missäkin? Paavon kannatussivuilla on kyllä lomake, jonka voi täyttää, jos kannattaa häntä.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2180
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1701
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1577
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe