Jihad = federalistien ja sionistien työkalu

fuckedupworld

Islamista kohistaan... islam ja muslimit pelottaa... jihadistit on ahdistus ja kauhistus... islam ja jihad herättää rasismin... jihadistit vihaa muita uskontoja ja niiden kannattajia... invaasio uhkaa, islamisaatio uhkaa, isänmaallinen rintama nousee tuhon ideologiaa vastaan... rikollisuus kasvaa... muslimit ja valkoiset ottaa yhteen...

islam ja jihad eurooppa = kaaos

Harva ymmärtää, että tämän kaaoksen on jo etukäteen tiedetty tapahtuvan. Harva ymmärtää, että meidänkin johtajat on tienneet koko ajan, mille oma maa ja kansa altistetaan, ja miten se "myydään" kansalle. Harva haluaa edes uskoa, että meidän johtajat tiesi, että mm. taloudellinen ahdinko tulee kasvamaan voimakkaasti. Silti asia myydään kauniisti koristellen. Nostetaan otsikoihin mm. "solidaarisuus", "suvaitsevaisuus", "humanitäärinen apu", "tasa-arvo", "autetaan hätää kärsiviä" jne. Samalla kun jo ennalta tiedetyt ongelmat alkaa esiintymään, niitä peitellään ja kaunistellaan.... "...pitää ymmärtää, että nämä ovat vain yksittäistapauksia...", "ei tarkoittaa kyllä", poliisi pimittää tietoa jne...

Harva myöskään huomaa, että meitä kiihotetaan tarkoitushakuisesti rasismiin median välityksellä. Miten tulkitsette mm. kristillisten symbolien piilottamisen kristillisessä maassa, muslimien lapsiavioliittojen hyväksynnän maassa, jossa laki ja moraali kieltää sen ehdottomasti, suomalaisten perinteiden poistamisen yksi toisensa jälkeen, Rasmus-ilmiön, tasa-arvomuodin, räikeät valheet jne jne jne...? Eikö nämä juuri ärsytäkin kansaa? Eikö yhtään tunnu siltä, että moiset asiat ei voi tapahtua vain sen vuoksi, että ollaan kilttejä, hyväntahtoisia, ymmärtäväisiä ja annetaan sodan ja köyhyyden ahdistamille kehitysmaakansoille tilaa ja vapautta? Ja samalla meitä, jotka näkee asiat toisella tavalla, lokeroidaan rasisteiksi ja fasisteiksi ja meistä kirjoitetaan vihapuheita. Voi sinua sinisilmäistä lasta, jos et tämän liikuttavan ja tunteisiin vetoavan illuusion taakse näe!

Tällaisen toiminnan ainoa tarkoitus on saada meidät ärsyyntymään ja vihaamaan paitsi maahanmuuttajia myös hallitusta ja EU:ta. Toivottavasti meitä "foliohattuhörhöjä" alkaa tulla enemmän ja enemmän, jotka näkee mitä backstagella tapahtuu.

Backstagella... EU, federalistit, sionistit, finanssipolitiikka, valta, rikkaudet... Uskoisitteko väitteen, että meidän johtajat ei ole kansan puolella olevia demokraatteja? Uskoisitteko, että Sipilä, Soini, Stubb ja kumppanit on federalisteja ja sionisteja? Vaikeahan sellaista on uskoa. Mutta, maailma on jo niin kansainvälistynyt, että jokainen on pakotettu valitsemaan puolensa. Vallan lonkerot ulottuu koko planeetan ympäri ja valtataistelua käydään useamman tahon voimin. Jokainen haluaa säilyttää vallan, saada sitä lisää ja että toiset ei saa valtaa liikaa. Sitä on EU, Venäjä, globalisaatio, finanssipolitiikka, sionismi ja vastaavat asiat.

Edes jihadistit ei tajua, että heitä käytetään työkaluina suuremman asian toteutuksessa. Heidän valtansa on näennäistä ja järjestettyä. Mitä on tapahtumassa??? Se, että Euroopan maat lankeavat muslimi-ansaan. Ts. federalistit ja sionistit odottaa malttamattomina, että tehdään suuria virheitä, jotta saadaan vihdoinkin vahvoja (teko)syitä "The United States of Europe":n perustamiselle. Maan väkivaltaisuus, kuoleeman johtavat yhteenotot, kaaos jne... näitä järjestetään ja niitä käytetään hyväksi liittovaltion perustamiseksi.

Suomi on satojen miljardien eurojen maa. Houkutteleva "investointi". Kun sanotaan, että "Maatamme ei Sipilä myy", niin juuri tästä on kyse... kaivosteollisuus, metsät, vedet maat ja mannut... Niitähän tässä ollaan juuri myymässä sionistisoinin, sionistisipilän ja sionististubbin johdolla. SSS ei ole kansan ja maan puolella, vaan valinneet puolensa ja se on federalistit ja sionistit. Tulette näkemään, että tämä on todellisuutta.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rajattomuus--

   Feministit ja kulttuurimarxistit taitavat monessa tapauksessa olla vain yksinkertaisia typeryksiä. He eivät ymmärrä, että liiallisen voiman tullessa ilmaantuu väistämättä myös vastavoima, ja islamilainen muuttoaalto tulee väistämättä johtamaan myös äärioikeiston nousuun.

   Jollei muslimi-invaasiota ymmärretä pysäyttää, nämä aivan omissa unelmamaailmoissaan elävät haihattelijat tulevat olemaan syyllisiä laajamittaiseen kahakointiin Euroopassa. Nämä "rauhanrakastajat" ovat kuin entisajan "vapaat kasvattajat"; ei mitään rajoja, ja mitä siitä seurasi? Ei ainakaan rauhaa.

   Tyhmyydellä on ankea loppu, olkoon julkilausutut arvot mitkä tahansa. Kasvattajan pitämä kohtuullinen kurikin näyttää olevan jollakin tavalla rakkauden vastaista sellaisen silmissä, jolta puuttuu ymmärrystä asioista. Lainsäädäntö, kasvattajan kuri, valtioiden rajat jne ovat työvälineitä parhaimpaan mahdolliseen ihmisluonnon sallimaan maailmaan pääsemiseksi. Rajat ja rajoitukset eivät ole päämääriä sinänsä tai jotakin "natsismia", kuten moni anarkistilaumoissa kulkeva ymmärrysvajakki kuvittelee.

   Anarkistikaan ei päästä syöpää leviämään kehossaan periaatteella "kaikki solut ovat hyviä, ja syöpäsolujen on vapaasti levittävä koko kehoon ja annettava tehdä mitä haluavat". Kyllä anarkistikin haluaa, että syöpä ei leviäisi ja ruumis voisi edelleen toimia.

   "Lohduksi" vielä: koska muslimien toimet ovat olleet ihmismittakaavassa täysin käsittämättömiä, kuin sikalauman tekoja (anteeksi siat), niin näyttää lupaavasti siltä, että mitään varsinaista "äärioikeistolaisuutta" tai edes "oikeistolaisuutta" ei tarvita suunnan muuttamiseksi. Riittää, että asiat nähdään realistisesti. Mutta päättäjiltä sitä ymmärrystä ei näytä vielä löytyvän, ja voi ollakin, että Euroopassa nähdään vielä vallankeikauksia, jollei sitä politiikkaa osata muuttaa.

   Jos haluamme suojata Eurooppaa sekä joukkoraiskauksilta että uudelta äärioikeiston nousulta ja mahdollisilta natsihallituksilta, on pian ymmärrettävä ottaa valtioiden rajat käyttöön sellaisina kuin ne joskus olivat. Aika ei ole astunut niiden ohi, vaan ne ovat valitettavasti yhä suureen tarpeeseen -- muslimiongelma on tämän meille osoittanut.

  • alfa123om2222

   Olen samaa mieltä siinä, että tämä kaikki on ennalta suunniteltu tai nähty ja raamattuun kirjoitettu. Esim. Daniel 8 puhuu 2300 illasta ja aamusta (vuodesta), jolloin jumalattomuus levittää tuhoa ja totuus tallataan maahan.

   Hieman kuitenkin riitelisin siitä syystä minkä vuoksi tällaista tapahtuu. Jeesus sanoi selkeästi vain: että Ne ovat koston päiviä, kaikki mitä on kirjoitettu käy toteen. Pitääkö tuohon Jeesuksen lausumaan lisätä jokin ihmeen poliittinen ideologia tai vaino aspekti.

   Toki Jumala on sanonut: Metsän eläimellekin minä kostan sen, jos ihmisen veri vuodatetaan maahan. Joka ihmisen veren vuodattaa sen veren on toinen vuodattava.
   Ja tuo kosto ei seuraa aina välittömästi, vaan se voi tulla viiveellä. Tiedetään esimerkiksi Suomen vapaussodassa teloitetun paljon ihmisiä. Heidän verensä saatetaan kostaa aivan hyvin viiveellä jne.

   On totta myös, että raamattuun on kirjoitettu juutalaisista. Te tulette saattamaan kaikki vihollisenne ja kaikki muut kansat pelon ja kauhun valtaan. Tämä tapahtuu ehkä muslimien välityksellä ehkä ei.

   Raamattu on pelottava kirja ja siinä sanotaan esim. Jaakobille. Kaikista muista kansoista minä teen lopun, mutta sinusta minä en loppua tee etc.

   Nyt kysytään sitten kun saamme katsella kirjoitusten käymistä toteen olisiko ollut mitään tehtävissä? Ja vastaus on yhä ei. Ei ollut mitään tehtävissä. Raamatun sana on selkeä. Kaikista kansoista tulee loppu paitsi Jaakobista.

  • alfa123om2222

   Voidaan vain toivoa lisäaikaa ja pitkämielisyyttä Jumalalta. Ja sitä, että kirjoitusten hyvät osiot käyvät myös toteen. Suomi valitettavasti meni mukaan liittokuntaan, joka on USA:n puolella. USA saattaa olla verivelkainen, koska ilmeisesti esim. järjesteli 1980-luvun sodan Irak vastaan Iran.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   4081
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   184
   3614
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   278
   2543
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   58
   1730
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1660
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   72
   1646
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   1050
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   139
   881
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   826
  Aihe