Jihad = federalistien ja sionistien työkalu

fuckedupworld

Islamista kohistaan... islam ja muslimit pelottaa... jihadistit on ahdistus ja kauhistus... islam ja jihad herättää rasismin... jihadistit vihaa muita uskontoja ja niiden kannattajia... invaasio uhkaa, islamisaatio uhkaa, isänmaallinen rintama nousee tuhon ideologiaa vastaan... rikollisuus kasvaa... muslimit ja valkoiset ottaa yhteen...

islam ja jihad eurooppa = kaaos

Harva ymmärtää, että tämän kaaoksen on jo etukäteen tiedetty tapahtuvan. Harva ymmärtää, että meidänkin johtajat on tienneet koko ajan, mille oma maa ja kansa altistetaan, ja miten se "myydään" kansalle. Harva haluaa edes uskoa, että meidän johtajat tiesi, että mm. taloudellinen ahdinko tulee kasvamaan voimakkaasti. Silti asia myydään kauniisti koristellen. Nostetaan otsikoihin mm. "solidaarisuus", "suvaitsevaisuus", "humanitäärinen apu", "tasa-arvo", "autetaan hätää kärsiviä" jne. Samalla kun jo ennalta tiedetyt ongelmat alkaa esiintymään, niitä peitellään ja kaunistellaan.... "...pitää ymmärtää, että nämä ovat vain yksittäistapauksia...", "ei tarkoittaa kyllä", poliisi pimittää tietoa jne...

Harva myöskään huomaa, että meitä kiihotetaan tarkoitushakuisesti rasismiin median välityksellä. Miten tulkitsette mm. kristillisten symbolien piilottamisen kristillisessä maassa, muslimien lapsiavioliittojen hyväksynnän maassa, jossa laki ja moraali kieltää sen ehdottomasti, suomalaisten perinteiden poistamisen yksi toisensa jälkeen, Rasmus-ilmiön, tasa-arvomuodin, räikeät valheet jne jne jne...? Eikö nämä juuri ärsytäkin kansaa? Eikö yhtään tunnu siltä, että moiset asiat ei voi tapahtua vain sen vuoksi, että ollaan kilttejä, hyväntahtoisia, ymmärtäväisiä ja annetaan sodan ja köyhyyden ahdistamille kehitysmaakansoille tilaa ja vapautta? Ja samalla meitä, jotka näkee asiat toisella tavalla, lokeroidaan rasisteiksi ja fasisteiksi ja meistä kirjoitetaan vihapuheita. Voi sinua sinisilmäistä lasta, jos et tämän liikuttavan ja tunteisiin vetoavan illuusion taakse näe!

Tällaisen toiminnan ainoa tarkoitus on saada meidät ärsyyntymään ja vihaamaan paitsi maahanmuuttajia myös hallitusta ja EU:ta. Toivottavasti meitä "foliohattuhörhöjä" alkaa tulla enemmän ja enemmän, jotka näkee mitä backstagella tapahtuu.

Backstagella... EU, federalistit, sionistit, finanssipolitiikka, valta, rikkaudet... Uskoisitteko väitteen, että meidän johtajat ei ole kansan puolella olevia demokraatteja? Uskoisitteko, että Sipilä, Soini, Stubb ja kumppanit on federalisteja ja sionisteja? Vaikeahan sellaista on uskoa. Mutta, maailma on jo niin kansainvälistynyt, että jokainen on pakotettu valitsemaan puolensa. Vallan lonkerot ulottuu koko planeetan ympäri ja valtataistelua käydään useamman tahon voimin. Jokainen haluaa säilyttää vallan, saada sitä lisää ja että toiset ei saa valtaa liikaa. Sitä on EU, Venäjä, globalisaatio, finanssipolitiikka, sionismi ja vastaavat asiat.

Edes jihadistit ei tajua, että heitä käytetään työkaluina suuremman asian toteutuksessa. Heidän valtansa on näennäistä ja järjestettyä. Mitä on tapahtumassa??? Se, että Euroopan maat lankeavat muslimi-ansaan. Ts. federalistit ja sionistit odottaa malttamattomina, että tehdään suuria virheitä, jotta saadaan vihdoinkin vahvoja (teko)syitä "The United States of Europe":n perustamiselle. Maan väkivaltaisuus, kuoleeman johtavat yhteenotot, kaaos jne... näitä järjestetään ja niitä käytetään hyväksi liittovaltion perustamiseksi.

Suomi on satojen miljardien eurojen maa. Houkutteleva "investointi". Kun sanotaan, että "Maatamme ei Sipilä myy", niin juuri tästä on kyse... kaivosteollisuus, metsät, vedet maat ja mannut... Niitähän tässä ollaan juuri myymässä sionistisoinin, sionistisipilän ja sionististubbin johdolla. SSS ei ole kansan ja maan puolella, vaan valinneet puolensa ja se on federalistit ja sionistit. Tulette näkemään, että tämä on todellisuutta.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rajattomuus--

      Feministit ja kulttuurimarxistit taitavat monessa tapauksessa olla vain yksinkertaisia typeryksiä. He eivät ymmärrä, että liiallisen voiman tullessa ilmaantuu väistämättä myös vastavoima, ja islamilainen muuttoaalto tulee väistämättä johtamaan myös äärioikeiston nousuun.

      Jollei muslimi-invaasiota ymmärretä pysäyttää, nämä aivan omissa unelmamaailmoissaan elävät haihattelijat tulevat olemaan syyllisiä laajamittaiseen kahakointiin Euroopassa. Nämä "rauhanrakastajat" ovat kuin entisajan "vapaat kasvattajat"; ei mitään rajoja, ja mitä siitä seurasi? Ei ainakaan rauhaa.

      Tyhmyydellä on ankea loppu, olkoon julkilausutut arvot mitkä tahansa. Kasvattajan pitämä kohtuullinen kurikin näyttää olevan jollakin tavalla rakkauden vastaista sellaisen silmissä, jolta puuttuu ymmärrystä asioista. Lainsäädäntö, kasvattajan kuri, valtioiden rajat jne ovat työvälineitä parhaimpaan mahdolliseen ihmisluonnon sallimaan maailmaan pääsemiseksi. Rajat ja rajoitukset eivät ole päämääriä sinänsä tai jotakin "natsismia", kuten moni anarkistilaumoissa kulkeva ymmärrysvajakki kuvittelee.

      Anarkistikaan ei päästä syöpää leviämään kehossaan periaatteella "kaikki solut ovat hyviä, ja syöpäsolujen on vapaasti levittävä koko kehoon ja annettava tehdä mitä haluavat". Kyllä anarkistikin haluaa, että syöpä ei leviäisi ja ruumis voisi edelleen toimia.

      "Lohduksi" vielä: koska muslimien toimet ovat olleet ihmismittakaavassa täysin käsittämättömiä, kuin sikalauman tekoja (anteeksi siat), niin näyttää lupaavasti siltä, että mitään varsinaista "äärioikeistolaisuutta" tai edes "oikeistolaisuutta" ei tarvita suunnan muuttamiseksi. Riittää, että asiat nähdään realistisesti. Mutta päättäjiltä sitä ymmärrystä ei näytä vielä löytyvän, ja voi ollakin, että Euroopassa nähdään vielä vallankeikauksia, jollei sitä politiikkaa osata muuttaa.

      Jos haluamme suojata Eurooppaa sekä joukkoraiskauksilta että uudelta äärioikeiston nousulta ja mahdollisilta natsihallituksilta, on pian ymmärrettävä ottaa valtioiden rajat käyttöön sellaisina kuin ne joskus olivat. Aika ei ole astunut niiden ohi, vaan ne ovat valitettavasti yhä suureen tarpeeseen -- muslimiongelma on tämän meille osoittanut.

    • alfa123om2222

      Olen samaa mieltä siinä, että tämä kaikki on ennalta suunniteltu tai nähty ja raamattuun kirjoitettu. Esim. Daniel 8 puhuu 2300 illasta ja aamusta (vuodesta), jolloin jumalattomuus levittää tuhoa ja totuus tallataan maahan.

      Hieman kuitenkin riitelisin siitä syystä minkä vuoksi tällaista tapahtuu. Jeesus sanoi selkeästi vain: että Ne ovat koston päiviä, kaikki mitä on kirjoitettu käy toteen. Pitääkö tuohon Jeesuksen lausumaan lisätä jokin ihmeen poliittinen ideologia tai vaino aspekti.

      Toki Jumala on sanonut: Metsän eläimellekin minä kostan sen, jos ihmisen veri vuodatetaan maahan. Joka ihmisen veren vuodattaa sen veren on toinen vuodattava.
      Ja tuo kosto ei seuraa aina välittömästi, vaan se voi tulla viiveellä. Tiedetään esimerkiksi Suomen vapaussodassa teloitetun paljon ihmisiä. Heidän verensä saatetaan kostaa aivan hyvin viiveellä jne.

      On totta myös, että raamattuun on kirjoitettu juutalaisista. Te tulette saattamaan kaikki vihollisenne ja kaikki muut kansat pelon ja kauhun valtaan. Tämä tapahtuu ehkä muslimien välityksellä ehkä ei.

      Raamattu on pelottava kirja ja siinä sanotaan esim. Jaakobille. Kaikista muista kansoista minä teen lopun, mutta sinusta minä en loppua tee etc.

      Nyt kysytään sitten kun saamme katsella kirjoitusten käymistä toteen olisiko ollut mitään tehtävissä? Ja vastaus on yhä ei. Ei ollut mitään tehtävissä. Raamatun sana on selkeä. Kaikista kansoista tulee loppu paitsi Jaakobista.

    • alfa123om2222

      Voidaan vain toivoa lisäaikaa ja pitkämielisyyttä Jumalalta. Ja sitä, että kirjoitusten hyvät osiot käyvät myös toteen. Suomi valitettavasti meni mukaan liittokuntaan, joka on USA:n puolella. USA saattaa olla verivelkainen, koska ilmeisesti esim. järjesteli 1980-luvun sodan Irak vastaan Iran.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe