Nauttikaa elämästä

99999999999999999

Ketähän kiinnostaa jonkun katkeran kaverin keksimät" uutiset" joissa ei päätä eikä häntää !!
Joku jossakin hakattu, jossakin ollut tappelu jne. Kaveri ei koskaan ole Thaimaassa
käynytkään. Hua HIn helppo nimi kirjoittaa siispä sinne suuntaa satujuttunsa hän.

46

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viisaatvälttävätHuaa

      Nimenomaan nautimme elämästä, pysymällä tuosta rikollisuuden kehdosta, Hua Hinistä kauklana.

      • 25639852147822222

        Tähän on pakko ottaa kantaa, HEI kuulehan kaveri, JOS ja KUN noin katkerat ajatukset on mielen vallanneet , vakuutat pysyväsi KAUKLANA = kaukana "rikollisuuden kehdosta Hua Hin " , Niin mitäs jos VIISAASTI pysyttelisit " kauklana "
        MATKAILUPALSTALTA jossa kohteena juurikin tuo kamala paikka.
        Nautit ihan muualla elämästäsi, Onnea sille.
        " älä jauha paskaa " ! Luehan lehtiä ; Suomessa PUUKOTETTIIN suomalaista.


      • Tykkikyllikki

        Nämä ovat viriilejä, varakkaita jopa alfauroksia kertomansa mukaan, toisaalta kerrottuna resuperse reppanoita, jotka täällä pullistelevat tyttöystävillään, joiden kuvat on kopioitu kuvakirjastoista semmoisia alfauroksia nämä pattayapojat ovat.


    • äläjauhapaskaa

      Vastahan huassa puukotettiin norskia

    • sellainenonHuaHin

      Hua Hin on todellinen paheiden kehto. Gangstereiden ja homojen pesäpaikka, jonne kukaan täysjärkinen ihminen ei missään nimessä matkusta. Sopii vain Hiekkaharjun lerpoille, homoille ja vanhuksille, jotka voivat piiloutua neljän seinän sisään.

      • Thaifani

        En ymmärrä, ketkä jatkuvasti kirjoittelevat negatiivista soopaa Hua Hinistä!
        Olemme olleet useamman kerran siellä, eikä meillä ainakaan ole koskaan ollut mitään pahaa sanottavaa Hua Hinistä. Olemme kylläkin majoittuneet muutama kilometri keskustasta, missä ranta on puhtaampaa ja on rauhallisempaa, mutta kyllä olemme iltaisin liikuttu keskustassa ja ruokapaikkoja on kyllä jokaisen makuun.
        Joten Hua Hiniin matkustavat, älkää uskoko kaikkia arvostelijoita, he tuskin ovat koskaan käyneet Thaimaassa, katkerat raukat!


      • 236159874321566

        Eihän näitä - yhden ainoan sairaan , sekopään rustaamia tekeleitä - kukaan usko eikä ota todesta. säälittävä tapaus tuo ääliö joka terrorisoi palstaa.
        Jos jonkinlainen YLLÄPITO / konttrolli toimisi palstaa viitsisi edes lukea.


      • 236159874321566 kirjoitti:

        Eihän näitä - yhden ainoan sairaan , sekopään rustaamia tekeleitä - kukaan usko eikä ota todesta. säälittävä tapaus tuo ääliö joka terrorisoi palstaa.
        Jos jonkinlainen YLLÄPITO / konttrolli toimisi palstaa viitsisi edes lukea.

        Näköjään olet lukenut ainakin tänään , kun kommentoit! Toivoisin ainakin henkoht.
        varmast useat muutkin että tämä palsta saataisiin rauhoitettua näistä sekopäistä
        jotka täällä jatkunvasti trollaa. Tosin samanlaisia keskusteluketjuja täällä on näköjään ollu jo v.06 joku oli nähnyt vaivaa ja nostanu noin vanhan ketjun esille, tulee välillä mieleen vahvasti ylläpito joka noita vanhoja ketjuja jaksaa kaivella ja nostaa esille.


    • pelonHuaHin

      Vain muualla, kuin Hua Hinissä voi nauttia elämästä. Huassa saat kyllä pelätä ladyboyta, venäläisiä ja humalaisia suomalaisia ja tietysti numeromiehiä, sekä lahkolaisia!

      • 2561347888888

        VOE , voe tuota onnetonta " nautiskelijaa " ..... Taitaa tosiaan olla nuppi sekaisin pahan kerran.
        EI koskaan ole Hua Hinissä tarvinnut pelätä" ladypoikia ,venäläisiä , ei humalaisia suomalaisia , ei numeromiehiä , ( eikä naisia ) eikä lahkolaisia "
        Ainoastaan tuontasoiset hörhöt kuten " pelon HuaHin" tyypit täällä tympäsee , hänen mielenterveytensä puolesta vähän pelottaa, huonolta näyttää .


    • tervetuloaHuaan

      Tulkaapa nauttimaan Hua Hiniin! Täällä saatte jännitystä riittämiin, on ryösteleviä ryssiä ja leidareita, on hevosenpaskaa rannat täynnä, öljystäpuhumattakaan.
      Lahkolaiset rollaattoreineen liikkuvat puukko vyöllä, kuin häjyt ikään ym. ym. muuta viihdykettä, jota muualla Thaimaassa ei ole lainkaan!!!
      Tänne kun tulette, niin paluu Suomeen ei koskaan ole varmaa, mutta lohtuna täällä on useampi pirun kallis lasareetti auttamassa, suosittelen Bangkok Hospital Huan toimipistettä, mutta köyhän ei kannata vaivautua sinne, paitsi mikäli on kunnon matkavakuutus. Ilman matkavakuutusta on parempi kuolla Hua Hiniin suosiolla.

      • eilinnunpaskafarangi

        Tänne kun tulette, niin paluu Suomeen ei koskaan ole varmaa, mutta lohtuna täällä on useampi pirun kallis lasareetti auttamassa.
        Hoidettiinko siellä myös sinun mielenterveyttäsi kun noita harhoja kirjoittelet?
        Muista ottaa lääkkeesi säännöllisesti joka päivä siellä peräkamarissasi mammasi valvonnassa. Käy myös uusimassa lääkkeesi paikallisessa arvauskeskuksessa.

        Saatuani korvatulehduksen, jouduin käymään Bangkok Hospitalissa saamaan hoitoa.
        Ei voi muuta kuin kiittää sitä huolenpitoa ja ystävällisyyttä mitä sain osakseni sairaalassa. Kauniita alati hymyileviä Thai hoitajia pyöri ympärillä ja he huolehtivat hyvinvoinnistani. Lääkäri oli kaunis Thai lady ja hän puhui hyvää Lontoota joten mitään kieliongelmia ei ollut. Kerta kaikkiaan täyden kympin arvoinen palvelu ja hoito. Koko lasku oli euroissa 41€ sisältäen myös lääkkeet. Matkavakuutus tietysti korvasi kaiken.


    • supisuomalainenjätkä

      Oman turvallisuutenne vuoksi pysykää poissa Kempeleestä, älkää menkö sinne ainakaan tyttärienne kanssa. Kempele on Suomen rikollisuuden kehto, koska ulkolaiset turvapaikan hakijat raiskaavat naisia ja alaikäisiä tyttöjä.

    • supisuomalainenjätkä

      Pahoinpitelyitä ja teinityttöjen ahdistelua - turvapaikanhakijoita epäillään lukuisista rikoksista.
      Kempele on Suomen turvattomin paikka.

    • supisuomalainenjätkä

      Hua Hinissä on turvallisempaa eläkeläisille asua.

      Onkohan Hyvinkää Suomen toiseksi vaarallisin paikka.
      Ei uskalla matkustaa koko paikkaan.

      Törkeä ryöstö Hyvinkäällä – mies hyökkäsi 83-vuotiaan kimppuun

      Rikosepäily Ryöstö tapahtui iltapäivällä, valoisaan aikaan Hämeenkadulla Hyvinkään keskustassa.
      Itä-Uudenmaan poliisin mukaan mies hyökkäsi 83-vuotiaan naisen kimppuun takaapäin ja kaatoi hänet maahan ja painoi kasvoja maata vasten.

    • vaarallinenHuaHin

      Hua Hin kuuluu lahkolaisten ja lerppojen matkakohteisiin, muut vättävät paikkaa, koska haluavat palata matkoilta terveinä.

      • supisuomalainenjätkä

        Trolli asialla jälleen.
        "Hua Hin kuuluu lahkolaisten ja lerppojen matkakohteisiin, muut vättävät paikkaa, koska haluavat palata matkoilta terveinä."

        Tutkimusten mukaan pahimmillaan trollaus on järjestelmällistä kiusantekoa tai poliittista propagandaa. Trollaajan persoona on keskimäärin enemmän sadistinen luonne ja PERSOONALLISUUSHÄIRIÖINEN.[5]

        Stanfordin ja Cornellin yliopistojen tutkijoiden tutkimuksen perusteella luodulla algoritmilla voitiin tunnistaa trolli 80 prosentin varmuudella viiden ensimmäisen viestin perusteella.

        HAKEUDU IHMEESSÄ HOITOON AJOISSA.


    • supisuomenjätkälerppa

      supisuomalainenjätkä, huan lahkolainen, peräreikä kipeänä Hiekkaharjun pummien kanssa viettämänsä illan jälkeen, kun tummeli sanko unohtui Pohjois-Karjalan takamaille, mutta uusi retonkimekko kyllä viuhahteli pummin juhlassa.

      • supisuomenjätkä

        Säälittävää, onko tässä koko trollin elämä... lahkolaisia, lerppoja, hiekkaharjua ja homoja, todella säälittävää siis todella, kannattaisiko hommat vaikka rauhoittavia, ja samat vastaukset ainakin kahdeksaan ketjuun, säälittävää.


      • supisuomalainenjätkä
        supisuomenjätkä kirjoitti:

        Säälittävää, onko tässä koko trollin elämä... lahkolaisia, lerppoja, hiekkaharjua ja homoja, todella säälittävää siis todella, kannattaisiko hommat vaikka rauhoittavia, ja samat vastaukset ainakin kahdeksaan ketjuun, säälittävää.

        Elämäsi on todellakin hyvin säälittävää. Kerro vähän lisää vanhemmistasi ja etenkin lapsuudestasi. Avautuminen psykiartille on sinulle ainoa tie parantumiseen.


      • supisuomenjätkä

        En löisi pienen punaisen autoni hintaa vetoa sinun mielenterveytesi puolesta, muuten se kirjoitetaan psykiatrille, säälittävää siis todella säälittävää.
        Yksin puolustamassa pattayan kunniaa, yksinkertaisesti säälittävää, vastassa lahkolaisia, lerppoja, hiekkaharjua ja kaikki suomen homot, siis oikeasti säälittävää.


      • supisuomalainenjätkä
        supisuomenjätkä kirjoitti:

        En löisi pienen punaisen autoni hintaa vetoa sinun mielenterveytesi puolesta, muuten se kirjoitetaan psykiatrille, säälittävää siis todella säälittävää.
        Yksin puolustamassa pattayan kunniaa, yksinkertaisesti säälittävää, vastassa lahkolaisia, lerppoja, hiekkaharjua ja kaikki suomen homot, siis oikeasti säälittävää.

        Saitko sossusta rahat pienen punaisen hankintaan, vai kiristitkö mammaltasi?
        Moikataan kun ehkä tavataan liikenteessä. Minä olen se hopean värisellä uudehkolla Mersulla ajava säälittävä supisuomalainenjätkä.

        Lennän Bangkokiin tietenkin aina bisnes luokassa nauttien samppanjaa lennon aikana. Viime vuonna kävin kolme kertaa Thaimaassa moikkaamassa tuttujani. Matkoillani en ole onneksi tavannut sinun kavereitasi, lerppoja, ns lahkolaisia(mitähän ne oikein ovat), Hiekkaharjulaisia ja suomen homoja.
        En ole heitä tosin kaivannutkaan, koska minulla on Thaimaassa hyviä ystäviä joiden luona vierailen.

        JATKA VAAN ONGELMISTASI KERTOMISTA TÄLLÄ PALSTALLA. NIIN PALSTALAISET VOIVAT JOUKOLLA MIETTIÄ SINULLE PARASTA HOITOMUOTOA.


    • 25369514782222

      " Vaarallinenhuahin " EI ainakaan ole palannut reissulta terveenä... kun ei koskaan ole missään päässytkään matkustamaan, huomaahan tuon ....
      Eikä ole terveen papereita koskaan saanutkaan.

    • täyshullujenpalsta

      On täällä Hua Hinin palstalla täyshulluja, jatkuvasti haukkuvat toisia kirjoittajia, pitäen itseään malli-ihmisinä, koska osaavat puhua täyttä paskaa toisista ja Pattayan palstalle kirjoittelevat myös höpötyksiään.

      • 25365555555555555

        Tuosta on pakko olla samaa mieltä . " täyshullujenpalsta " sopisi nimeksi , ei täällä näytä mitään matkailuun viittaavaa löytyvän. Esimerkki mitä seuraa kun laitoshoidosta siirretään avohoitoon kaikenmaailman sairaat sekopäät.


      • NormaaliaKaupungeissa
        25365555555555555 kirjoitti:

        Tuosta on pakko olla samaa mieltä . " täyshullujenpalsta " sopisi nimeksi , ei täällä näytä mitään matkailuun viittaavaa löytyvän. Esimerkki mitä seuraa kun laitoshoidosta siirretään avohoitoon kaikenmaailman sairaat sekopäät.

        Kuten aloittaja joka joutaisi hoitoon.
        Miksi ei Hua Hiissä muka tapahdu pahoinpitelyjä. Siksi ettei aloittaja ole niitä koskaan nähnyt. Outo suhtautuminen. Ei maailmassa löydy kaupunkia jossa ei tappeluja ei olisi.


      • 36933648521488
        25365555555555555 kirjoitti:

        Tuosta on pakko olla samaa mieltä . " täyshullujenpalsta " sopisi nimeksi , ei täällä näytä mitään matkailuun viittaavaa löytyvän. Esimerkki mitä seuraa kun laitoshoidosta siirretään avohoitoon kaikenmaailman sairaat sekopäät.

        Jollekin " vajakille " näyttää muodostuneen suorastaan pakkomielle tappeluista.
        Pitäiskohän k.o. kaverille perustaa ihka oma palsta nimellä TAPPELUT ,,,,,
        Muuta ei osaa kirjoittaa kunhan keksii joka tapahtuman yhteyteen TAPPELUn
        Kulkee vissiin itse kylällä nyrkkeilyhanskat kourassa,,


    • 3681247855555555

      Hyvä neuvo " Nauttikaa elämästä " , Näyttää -valitettavasti- jotkut nauttivan omasta
      ilkeilystään , keksitään tappeluiden lisäksi kaikkea muuta negatiivistä , hulluja väittämiä, Jos on oma mieli musta , niin ehkäpä jotain helpotusta löytää valehtelusta ja vänkäämisestä , Säälittävää !

    • lahkolaisjuttuja

      Jälleen numerotrollaajat olleet vauhdissa, lahkolaisten tapaan osaavat vain toisia haukkua!

      • 00000000000000

        Hyi Hemmetti minkälaisia UUNOJA täältä löytyy ,,, Kehun Kaunista Hua Hiniä , jota susittelen kaikille jos vaan rahaa löytyy ja tekee mieli matkustaa lämpöön,
        Thaimaan paras lomapaikka !
        Lahkolainen on kunnianimi , Kiitos Ja iloa elämäänne !


      • rikollistenpaikka
        00000000000000 kirjoitti:

        Hyi Hemmetti minkälaisia UUNOJA täältä löytyy ,,, Kehun Kaunista Hua Hiniä , jota susittelen kaikille jos vaan rahaa löytyy ja tekee mieli matkustaa lämpöön,
        Thaimaan paras lomapaikka !
        Lahkolainen on kunnianimi , Kiitos Ja iloa elämäänne !

        Kyllä rikollista Hua Hiniä kannattaakin susitella kaikille. Thaimaan pahimpia rikollispesäkkeitä, saasterantoineen ja ylihintoineen.
        Pedofilian takia lapsiperheiden ehdottomasti vältettävä.


      • supisuomalainenjätkä
        rikollistenpaikka kirjoitti:

        Kyllä rikollista Hua Hiniä kannattaakin susitella kaikille. Thaimaan pahimpia rikollispesäkkeitä, saasterantoineen ja ylihintoineen.
        Pedofilian takia lapsiperheiden ehdottomasti vältettävä.

        Mitä paikkaa sinä SUSITTELET?
        Suomesta löytyy monia lapsille vaarallisie paikkoja, koska luonnossa liikkuu häiriö susia.
        Minä suosittelen rauhallista Hua Hiniä lapsiperheille, koska siellä ei susia rannoilla.


      • rikollistenpaikka31
        supisuomalainenjätkä kirjoitti:

        Mitä paikkaa sinä SUSITTELET?
        Suomesta löytyy monia lapsille vaarallisie paikkoja, koska luonnossa liikkuu häiriö susia.
        Minä suosittelen rauhallista Hua Hiniä lapsiperheille, koska siellä ei susia rannoilla.

        Hua Hiniä, teidän lahkolaisten tapaan susitellen, en pedofiilien ja ladyboyden takia suosittele lainkaan lapsiperheille. Toki Aasian paras paikka homoille ja pedofiileille, muiden kannattaa pysyä kaukana poissa.


      • sellainenonHua
        supisuomalainenjätkä kirjoitti:

        Mitä paikkaa sinä SUSITTELET?
        Suomesta löytyy monia lapsille vaarallisie paikkoja, koska luonnossa liikkuu häiriö susia.
        Minä suosittelen rauhallista Hua Hiniä lapsiperheille, koska siellä ei susia rannoilla.

        00000000000000 ja supisuomalainenjätkä, ovat tuoneet uuden käsitteen Hua Hinin matkailuun, susittelun, jota molemmat harrastavat. Mitä se sitten liekään?
        Hua Hiniin, tuohon rikollisten ja leidareitten kehtoon, en kyllä lähde asiasta ottamaan selvää. Rannatkin niin saasteiset, ettei uidakaan voi ja tuplamaksut hinnastoihin verrattuna.
        Voiko alemmas enää vaipua???
        Vastaus: Kyllä!
        Hua Hinissä on kaikki mahdollista, joka menee huonompaan suuntaan, toisinpäin ei lainkaan, paitsi leidareiden valikoima paranee kuulemma jatkuvasti.


      • supisuomalainenjätkä
        sellainenonHua kirjoitti:

        00000000000000 ja supisuomalainenjätkä, ovat tuoneet uuden käsitteen Hua Hinin matkailuun, susittelun, jota molemmat harrastavat. Mitä se sitten liekään?
        Hua Hiniin, tuohon rikollisten ja leidareitten kehtoon, en kyllä lähde asiasta ottamaan selvää. Rannatkin niin saasteiset, ettei uidakaan voi ja tuplamaksut hinnastoihin verrattuna.
        Voiko alemmas enää vaipua???
        Vastaus: Kyllä!
        Hua Hinissä on kaikki mahdollista, joka menee huonompaan suuntaan, toisinpäin ei lainkaan, paitsi leidareiden valikoima paranee kuulemma jatkuvasti.

        sellainenonHua
        13.2.2016 11:44
        Hua Hiniin, tuohon rikollisten ja leidareitten kehtoon, en kyllä LÄHDE OTTAMAAN selvää. Rannatkin niin saasteiset, ettei uidakaan voi ja tuplamaksut hinnastoihin verrattuna.

        Trolli paljasti itsensä, ei ole koskaan käynyt Hua Hinissä.
        Jutut perustuvat Esson baarin nurkkapöydän keskusteluhin. Kaikki peräkammaripojat kokoontuu aina Esson baarissa perjantaisin.


    • Rottamesta

      Käykää temppelin pihalla rottien keskellä,niin ymmärrätte miksi huaan ei kukaan tolkussaan oleva matkusta. Miksi viettää lomaa tunkiolla?

      • 000000000000000

        Missähän lie tuo rottamestamies käynyt etsimässä sieluntovereita .... etsivä köytää
        ja sitä saa - mitä tilaa,
        Minulle aina osunut siistit temppelialueet , ei rakastamistasi rotista tietoakaan. Mutta onhan meitä joka junaan.
        Taidat nytkin viettää aikaasi tunkiolla kaljakassis kanssa , kaukana Hua Hinistä veikkaan ettet koskaan ole SIELLÄ käynytkkään , ja tuskin tulet ikinä mihinkään todellisuudessa MATKUSTAMAAN.


      • supisuomalainenjätkä

        Näin temppilialueella kerran kaksijalkaisen rotan jota poliisit taluttivat kovakouraisesti autoonsa. Rotta paljastui suomalaiseksi trolliksi koska hirveän uhoamisen keskeltä kuului suomenkielistä kiroilua ja yleinen habitus oli etittäin epäsiisti.
        Siinä sai suomalainen turistipoliisi taas tehdä olan takaa töitä, jotta sai tämän "linnunpaskafarangin" vapaaksi.(tästä turistipoliisista oli muuten kaksi viikkoa sitten juttu iltasanomissa).


      • Huanmatkailijat
        supisuomalainenjätkä kirjoitti:

        Näin temppilialueella kerran kaksijalkaisen rotan jota poliisit taluttivat kovakouraisesti autoonsa. Rotta paljastui suomalaiseksi trolliksi koska hirveän uhoamisen keskeltä kuului suomenkielistä kiroilua ja yleinen habitus oli etittäin epäsiisti.
        Siinä sai suomalainen turistipoliisi taas tehdä olan takaa töitä, jotta sai tämän "linnunpaskafarangin" vapaaksi.(tästä turistipoliisista oli muuten kaksi viikkoa sitten juttu iltasanomissa).

        Juurikin tuollaista porukkaa asuu ja matkailee Hua Hinissä.
        Olipa hyvä, että vihdoinkin tunnustit paikan yhden heikkouden, satojen muiden lisäksi. Muualla päin Thaimaata matkusteleekin sitten se arvostetumpi matkailijajoukko, Huassa vain epäsosiaaliset...


      • 2589612354788888
        Huanmatkailijat kirjoitti:

        Juurikin tuollaista porukkaa asuu ja matkailee Hua Hinissä.
        Olipa hyvä, että vihdoinkin tunnustit paikan yhden heikkouden, satojen muiden lisäksi. Muualla päin Thaimaata matkusteleekin sitten se arvostetumpi matkailijajoukko, Huassa vain epäsosiaaliset...

        Aivan , pitäisikö kuitenkin senverran antaa palautetta tällä " huhaa matkailijalle ",
        eikö tosiaan mennyt perille tuo edellisen kirjoittajan viesti. Todistaa vahvahti
        minkälainen lukija-aines täällä yrittää epätoivoisesti kommentoida,
        Kuulehan huuhaa Taatusti et tunnekaan ketään hua Hinissä koskaan käynyttä,
        Siis -rautalangasta väännettynä - taitaa tyyppi hyvin vähäistä arvostusta ansaita.
        Epäsosiaalinen , huono ilmaisukyky , mutta yritys hyvä nolla.


    • Rottamesta

      Kyllä naurattaa näiden hua hiniin eksyneiden kova into kieltää kaikki tosiasiat tästä saastapesästä. Tosi on,että tammikuussa keskustan temppelin pihalla oli satamäärin rottia,joita paikalliset ruokkivat. Sietäisi joskus käydä vilkaisemassa näitä ihania otuksia,kun ei näköjään ole mitään hajua mitä kaupungissa tapahtuu. Jokainen lomailkoon ihan missä haluaa,mutta itse en ainakaan hua hinissä halua lomaani viettää. Vastinetta rahoille pitää löytyä muualta kuin likatunkiolta. Varsinkaan lapsiperheille ei tämä saastunut ranta sovi alkuunkaan ja se on syytä tuoda esille.

      • 00000000000000

        HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ kaikille Hua Hinin ystäville !
        Sopii mainiosti matkakohteeksi lapsiperheille ja muille RAUHAA rakastaville ,
        nuo " resuperseet " raukat = rottia rakastavat , mieleltään saastuneet sekopäät eivät valitettavasti ole ystäviä kenenkään kanssa, Sairaat sotkuja ,saastaa hakevat o
        onnettomia ihmisiä , joita pitäisi yrittää ymmärtää, vaikeaa on ... VAIKEAA ...


      • RappiollaHuaHinissä

        Edellinen kirjoitus kertoo kuinka ystävällisiä Suomalaisia Hua Hinissä käy.


    • Pattayakutsuu

      Näin nauttivat Hua Hinistä! Kiitos ei Pattaya kutsuu!!!

      Hua Hinin suomalaisghetot kyllä tiedetään. Talot vierivieressä, kun naapuri pierasee, ei voi olla paperiseinien läpi kuulematta, paskainen uima-allas on pesuammeen kokoinen. Homevaurioisia taloja ei kukaan halua ostaa, kännisten suomalaisten tappelualueelta. Ylihinnoitetuilla takseilla liikenneyhteydet kauppoihin ja saastuneelle rannalle. Kaupunki ryssiä vilisevä, omine tv-asemineen.

      Ryöstöt päivittäistä arkirutiinia, ladypojat päälle käymässä, rauhaa antamatta.

      Lihavat vanhat ukot pikkupoikien kanssa kävelevät kaduilla, avoimesti näyttäen pedofiiliansa.

      Sellainen on Hua Hin!

      Tervemenoa vain sinne...

      • 1234563421111

        Jos edellisen edellinen kertoi ystävällisistä ihmisistä , niin miten pitäisi luonnehtia tätä Pattiksen KUTSUJAA , kaveri kuvailee omaa Paratiisi Pattistansa luullen
        jonkun uskovan että kuvaus sopisi Hua Hin iin . NO WAY !
        Kannattasikohan joskus käydä omin silmin toteamassa tilanne, vaikka totta puhuen tuollaiselle tyypille toki Pattaya paremmin käy. Oletkos huomannut täältä löytyy
        ihan IKIOMA PALSTA jossa lukee P A T T A Y A , Sinne suuntaat haisemaan.


      • Huanmeininkiä
        1234563421111 kirjoitti:

        Jos edellisen edellinen kertoi ystävällisistä ihmisistä , niin miten pitäisi luonnehtia tätä Pattiksen KUTSUJAA , kaveri kuvailee omaa Paratiisi Pattistansa luullen
        jonkun uskovan että kuvaus sopisi Hua Hin iin . NO WAY !
        Kannattasikohan joskus käydä omin silmin toteamassa tilanne, vaikka totta puhuen tuollaiselle tyypille toki Pattaya paremmin käy. Oletkos huomannut täältä löytyy
        ihan IKIOMA PALSTA jossa lukee P A T T A Y A , Sinne suuntaat haisemaan.

        Jälleen Hua Hinin vanha leidipoikaäijä kertoi omia höpötyksiää, huutamalla.
        Sellaisia ovat nuo Hua Hinissä kävijät tai sinne pääsystä haaveilevat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      486
      3615
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      162
      3422
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      171
      2657
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2449
    6. 273
      2072
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1527
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1452
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe