Ydinvoima kasvattaa lapsia

lestaisämeitälasta

Me Pyhäjokiset olemme hyvin kiitollisia kun saimme toveri Putinin ydinosaamista paikkakunnalle. Mitä kaikkea me vielä saammekaan!

30

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkka-ampuja

      Järkevintä olisi ollut antaa ydinvoimalaitoslupa Fortumille ja laitos olisi rakennettu Loviisaan. Fortumilla olisi ollut rahaa ja Loviisassa ihmiset ovat jo tottuneet asumaan ydinvoimalaitosten läheisyydessä. Harmi, että Suomen päättäjiltä ei löytynyt viisautta tehdä näin.

    • hienohanke

      Kaksi kolmasosaa kuntalaisista kannattaa tätä hanketta.

      • Fiksuli9

        Kaksi kolmasosaa kuntalaisista on siis vailla moraalia!?


    • vatikaaniklaani

      Niin kävi, vaikka enemmistö olisi halunnut tekijäksi Hollande´n osaajat!

    • Järkisyistä

      Johtuneeko Puttiinista, mutta hyvin monet rakentamisen ammattilaiset ovat jo kieltäytyneet rakentamasta venäläisille yhtään mitään Hanhikivelle. Tämänpä takia odotettavissa on sanktioita ellei työehtosopimuslakiin rustata pykälää, jolla työntekijä voisi kieltäytyä työstä ilman sanktioita mikäli työmaa on hänen vakaumuksensa vastainen.

    • viivkorkojaeimakseta

      soataahaa ne soammiset wiivästyä

    • ainahan.totuus.vuotaa

      Tätä en saanut julkaistua asianomaisella suolen palstalla. Lukekaapa kielitaitoiset mitä maailmalla tapahtuu. Tässä tapauksessa maailman vanhimman ydinlaitoksen tontilla, josta valuu ainakin yhden Fukushiman verran saastetta 72 maanalaisesta valtavasta säiliöstä (joista osa vuotaa) koko ajan Kolumbiajokeen ja Tyyneen valtamereen Fukushiman lisäksi: http://enenews.com/tv-epa-data-reveals-sharp-spike-radiation-level-around-nuclear-site-leaking-huge-amounts-radioactive-materials-2-weeks-evacuations-enacted-almost-50-workers-sought-medical-attention-symtoms-incl
      Alan koulutuksen osittain saaneena oireet ovat uskottavia. Se on menoa nyt, vaikkei WWWIII olekaan virallisesti vielä alkanut...

      • SimoToini2

        Maailmanlopun saarnaajia on aina ollut, on nyt ja tulee aina olemaan.


      • täyvesäkäynisä

        kyllä se www3 on alkanut putinin etulinja kulukee raatteentieltä- hanhikivelle- ahvenanmaalle,putinin maapalstalle- ja siitä loppu linijan veosta sitten kalistellaan- että minne se asettuu


      • bbbbbbbgf

        Enenews on huuhaasivusto. Täysin epäluotettavaa todellisuudesta irtautunutta hörhöilyä. Mihinkään siellä kirjoitettuun ei voi luottaa pätkän vertaa.


      • kekkinens

        Niin, eikä VENÄLÄISIIN!


    • yppärin.sota

      Voipa olla, että saatte itte putininkin paikkakunnalle, eihän tuosta oo kun reilut parisataa vuotta, kun ryssän kanssa viimeksi nykyisen pyhäjoen aluella tapeltiin. Turpiin taisi tulla silloinkin.

    • ladimirovits

      Oottako koskaan aatelleet, kun täällä nyt on "monenlaisia järjenjättiläisiä" kirjoittelemassa, että monestikko se Venäjä on saanut "turpiin" koko historiallisena aikana?
      EU; n paskapääpäättäjätkin hosui pakotteiden kanssa. Paljonko se tuottaa hallaa Suomelle ja oikiasti koko EU; n talousalueelle? Ja eikö teidän mielestänne voimalaonnettomuuksia ole muualla kuin Venäjällä sattunut? Millä todistatte juuri venäläisen tekniikan huonoksi?
      Viljelijät tottu myymään tuotteitaan Venäjälle. Kaikki mahdollinen sinne meni. Nyt espanjalainen tuottaja saa myydä tuotteitaan, vaikka nyt tomaatteja ihan pilkkahintaan, osa trokjareille. Suuri osa sadosta menee paskaksi ja miten tuottaja saa tulonsa???
      Vähän meni off topikiksi....

      • natottaa

        totta turiset, nain kävi kun lähettiin "herrojen kanssa marjaan!


      • kopakops

        Ydinvoimala tuo hyvinvointia ja töitä Pyhäjoelle runsaasti. Hysteeriset rääkyvät viherhörhöt haluavat palata kivikaudelle.


      • Vlodsovhangin

        "Tuo hyvinvointia ja töitä pyhäjoelle runsaasti"?? Nuoko ovat perusteet, kun Venäjä (=Rosatom) tekee ja mellastaa maailmalla miten haluaa. Muu maailma boikotoi Venäjää esim. Aleppon tilanteen vuoksi, jossa moukaroidaan viattomia siviilejä, lapsia, naisia... ja sinä ajattelet, että paskat siitä, kunhaan veljeillään Venäjän kanssa, niin saadaan töitä Pyhäjoelle!?? Nii-iin junttimaista ajattelua, mitä kaltaiseltasi nenäänsä pitempään ajattelemattomalta voi odottaakin! Ja hei, housussas on viherhörhö!


    • nadir

      Ydinvoima kasvattaa lapsia, toteaa aloittaja ja kysyy mitä kaikkea me vielä saamme. Lapsemmehan säteilevät nuoruutta ja terveyttä ihan luonnostaan, mutta me saamme ehkä säteilevät aikuiset ja vanhukset. Säteilyhän ei ole ollut meidän kulman aikuisten vahvin alue.

    • syödään_lauhdevesikalaa

      Onnittelen loviisalaisia ja pyhäjokisia lapsia!
      Mikä lottovoitto syntyä Suomeen ydinvoimalan läheisyyteen!
      Vähän myöhemmin, kun geenimutaatiot, säteilysairaudet ja syöpäkasvaimet yleistyvät, ollaan vielä onnellisempia?

      • Lyytimummo

        Sinulla ei kyllä ainakaan paljoa säteile! Mene perunakuoppaan ja vedä säkki päähän; taivas voi pudota niskaasi.


      • Keravaasi

        Kyllä tuo kaikki on niin totta,"Lyytimummo"! Ydinvoimala-fanit, oletteko ajatelleet, että merenpinta nousee(=faktatieto) ja siis pohjoisjäätikkö sulaa, kokoajan ja kiihtyvällä vauhdilla!Ydinvoimalaa, on vähän vaikeaa nostaa käsipelillä, jos on metritolkulla merenpinna alapuolella!? Meren radioaktiivisuus saastuttaa merialueet jne. Varotoimenpiteitä ei oteta huomioon ja paasataan viherpiipertäjien(mitähän nekin on?) piikkiin kaikki ja ollaan ajattelutavalta, niin kuin Trump, yhtä tolloja! Mutta, tärkeintähän on saada työllisyyttä alueelle!!?


    • Pyhis_

      Nyt kun saadaan vielä ydinjätteen loppusijoitus Pyhäjoelle, niin on työtä ja toimeentuloa vuosituhansiksi eteenpäin.

      • BoMMBOOOM

        Onko Fennovoima osallisena nyt myös Krimin ja Syyrian tapahtumiin. Ainakin sen yhteistyökumppaneitten kansallisuudesta saa sen käsityksen.


    • hyuolesiheitä

      hehe Putini tulee!

    • eivielä

      Fennovoiman ydinvoimalahanke saa Säteilyturvakeskukselta kylmääviä arvioita uusimmassa valvontaraportissa. Raportti koskee valvontaa touko–elokuussa tänä vuonna.

      Fennovoiman laitostoimittaja RAOS Projekt ei ole kyennyt organisoitumaan eikä kehittämään johtamisjärjestelmiään, kuten yhtiö suunnitteli rakentamislupahakemuksessaan kesällä 2015.

      – Se on vaikuttanut vaiheittain toimitettavien lupa-aineistojen toimittamiseen Stukille, raportissa sanotaan.
      Click here

      Yhtiö on luvannut toimittaa aineistoja vaiheittain vuoden 2017 loppuun mennessä, koska se ei saanut niitä kasaan kesän 2015 hakemukseen mennessä.

      Stukin mukaan hankkeen laadunhallinta on ”monelta osin vielä kehitysvaiheessa”, eikä Fennovoimalla ei ole vielä valmiutta ydintekniseen rakentamiseen.

      Monet tärkeät Fennovoiman toiminnot ovat vielä ilman sopimusta. Esimerkiksi automaation toimittajista ei ole vielä selkeää kuvaa. Fennovoima ilmoitti kesällä kuitenkin laitostoimittajan solmimasta turbiini-generaattoriyksikön sopimuksesta Alstom Power Systemsin kanssa.
      Rakentamislupa jo vuonna 2018?

      Stukin uusin julkinen valvontaraportti on huomattavasti aiempia lyhyempi ja ytimekkäämpi.

      Ongelmista huolimatta Fennovoima kaavailee yhä aloittavansa sähköntuotannon vuonna 2024.

      Fennovoima odottaa saavansa valtioneuvostolta rakentamisluvan vuonna 2018. Vuodesta 2015 lähtien yhtiö on tehnyt maanrakennus- ja infrastruktuuritöitä ja rakentanut tukirakennuksia Hanhikiven tontilla Pyhäjoella.

    • elylipäästäperhanaa

      sitä ei rakenneta koskaan!

      • SimoToini3

        Toiveajattelua.


    • Novarossiija

      Hanhikiven Ydinvoiman kannattajien ja vastustajien pitää julkistaa nimensä tulevaa historiankirjoitusta ja jälkipolvia varten. Tämä asia ei ole pelkkää energiapolitiikkaa tai suomi-venäjä suhdetta. Putininklikin visiot ulottuvat Atlantille asti.

    • sidesilmille

      paree kun ei anna nimeä listaan, joutuu vielä vastuuseen tavallataitoisella

    • Maniacthousand

      Onhan tämä jänskää. Kumpi voittaa, hulluus, itsekkyys, vai järki? Odotellaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe