12v. & vauvakuume?!

Vauvarakas12v

Tere!
Täällä ruudun takana kirjoittelee 12 vuotias tyttö, kera järisyttävän vauvakuumeen. Kyllä, olen tosi nuori, ja ehkä liiankin. En ole uskaltanut puhua asiasta kenellekkään. Olen aina rakastanut vauvoja ja pikkulapsia. Olen suoraan sanottuna kateellinen niille, joilla on vauva. Tiedän, että vastuu vauvasta olisi suuri, tiedän että rahani eivät tidellakaan vielä riittäisi sen elättämiseen, tiedän että olen nuori, tiedän, että kouluni on pahasti kesken, tiedän, että vauvaa en tee ennen kun täytän 17 (ellei satu vahinkoa...). En kuitenkaan saa päästäni pois ajatusta, kuinka ihanaa olisi pidellä vauvaa sylissä, hoitaa, herätä yöllä, työntää vaunuissa, seurata kuinka se kehityy ja kaikkea mahdolliata muuta! Nimiäkin olen jo suunnitellut. Onko kenelläkään kokemusta samasta?. Pari kertaa olen jopa itkenyt, koska tiedän, että siihen on pitkä aika kun vauvan hanki. Mitä minun pitäisi tehdä?

16

1370

  Vastaukset

  • Jos sinä olet valmis vauvan hankintaan niin hanki vanhempasi ystäväsi ja muut läheiset varmastikin auttaisivat sinua :)

  • olet vielä lapsen kengissä odottele vielä niin joulupukki tuo sulle barbi nukkeja niillä voit nukuttaa ja harjoitella siihen asti kunnes täystät 18 vuotta sitten voit alkaa vauvan tekoon teet oikein jos odotat vielä

  • Hei! minäkin voisin kanssasi tehdä vauvan

   • No jollei kerran tpi huolii sua, nii tee mun kans. Mul on sama juttu ku hänel, mut viel kamalampi. Sillö mul on jo ehtiny yli mennä.


   • Sabrina kirjoitti:

    No jollei kerran tpi huolii sua, nii tee mun kans. Mul on sama juttu ku hänel, mut viel kamalampi. Sillö mul on jo ehtiny yli mennä.

    Onko tullut ehdokaita?


   • Sabrina kirjoitti:

    No jollei kerran tpi huolii sua, nii tee mun kans. Mul on sama juttu ku hänel, mut viel kamalampi. Sillö mul on jo ehtiny yli mennä.

    Halutko viellä?


  • Moi, oon 13w tyttö ja mullaki on ihan järisyttävä vauvakuume siis!

  • Oi hurja että on likkoja jotka haluavat ?

  • Oletko Sabrina onnistunut löytämään

  • Niin , voiko noin nuoren kanssa tehdä, voi olla laitonta? mitä mieltä itse

   • Voi jos itse yhdessä pojan kans on valmis, ja yli 16 vuotiast en haluu. Et mieluummin just 14-16. Mut saa olla saman ikänenkin. Ja mul ei oo välii minkä ikäne sä oot. Mut joo, sä et vastannu mun yhteen vastaukseen tai siihen mun laittamaan kommenttiin jonka mä siis laitoin sulle.


  • Ei käy, saisimme viranomaiset kimpuun, olen pahoillaan

   • Nii varmaa.


  • Halutko silti keskutella? sähköpostilla

   • En, ja sitä paitsi, en ruve tänne laittaa yksityis juttui ennenku tapaan muutaman kerran ihmisen kans siis.


  • olen kaksymppinen, perusterve, kuntoileva, parisuhteessa, komea, ei sairauksia taikka mitään vikaa muutenkaan, kuin pieni yksinäisyys. haluaisin luovuttaa sperma pankkii sittiötäni ja olisin valmis näyttämään kuvani jos on kiinnostusta. muuten naiset joutuvat sokkona valitsemaan luovuttajansa ovumiassa taikka mehiläisessä. jos on kiinnostusta lähetä viestiä raimblik@gmail.com en pyydä rahaa, eikä tarvitse muuten olla yhteydessä jos lapsi välttämättä haluaa tietää. olen parisuhteessa ja todennäköisesti teemme lapsen parin vuoden päästä vasta.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   683
   14000
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   120
   2271
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   111
   1257
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   102
   1192
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1059