Allekirjoita äitiyslaki! :)

Bsubsjbs

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1669

Vaikka asia ei koskisi sinua, harkitse edes!

Minä ja vaimoni aiomme hankkia lapsia. Rakastamme toisiamme, olemme olleet yhdessä pitkään ja toivomme pientä perhettä. Kävi lain kanssa mitä vain, se ei vaikuta päätökseemme. Mutta jos laki pääsee käsittelyyn ja se hyväksytään, vaikutus on aivan valtavan iso ja tärkeä. Se loisi turvaa etenkin lapselle, mutta myös meille.

Jos lapsemme syntyisi tänä päivänä, lapsen synnyttänyt äiti olisi ainoa vanhempi, eikä toisella ole omaan lapseensa mitään oikeutta. Jos minä synnyttäisin lapsemme ja kuolisin synnyksessä, meidän yhdessä hankkimamme rakas lapsi jäisi orvoksi. Puolisolla ei olisi hneen mitään oikeuksia. Ja toisaalta jos puolisoni kuolisi, hänen oma lapsensa ei perisi häntä.

Toisesta vanhemmasta tulee lopulta huoltaja, mutta se vaatii monta kukautta, parhaimmillaan vuoden, ja sisäisen adoption. Tietysti me kävisimme sen läpi, mutta toivoisimme ettei tarvitsisi. Jos avioliittoon syntyy lapsi, olisi helpompi että äitiyden voisi tunnustaa neuvolassa kuten isyydenkin.

Vaikka asia ei koske sinua, mieti silti mikä on oikein. Lapsen kannalta, joka kuitenkin syntyy maailmaan ja meidän vanhempien, jotka odotamme ja toivomme omaa lasta ja hänelle turvallista maailmaa. Toivomme lapselle perhettä heti syntymästä asti.

Jokainen allekirjoitus on tärkeä! <3 https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1669

3

<50

Vastaukset

 • Allekirjoitettu on, kun kyseessä tärkeä asia, vaikkei se minua henk.koht. kosketakaan.

 • No en varmasti allekirjoita!
  Älkää muutkaan.
  Ei ole lapsen edun mukainen aloite, vain itsekkäiden aikuisten itsekäs halu.

 • "Minä ja vaimoni aiomme hankkia lapsia."
  -Lapsi ei ole lelu.
  Ette uhraa ajatustakaan sille että lapsi kärsii ilman isää, äiti ja äitin lesbokaveri ei koskaan voi taata yhtä täysipainoista kasvatusta kuin isän ja äidin muodostama ydinperhe.
  Ei vaikka olisitte kuinka hyviä vanhempia.
  Kehotan lukemaan lgbt-perheissä kasvaneiden aikuistuneiden lasten kertomuksia joissa he kertovat isänkaipuustaan ja muusta mitä vaille jäivät.

Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.