Kirkko ja piispat syyttävät kansalaisia

HerätkääOnAikaNyt

Onko oikein että kansalaisilta kerätyillä veroilla kirkko syyttää kansalaisiaan rasismista jos kansa haluaa turvata lapsiensa ja vanhuksiensa turvallisen elämän?
Onko oikein syyttää kansalaisia rasisteiksi jos kansa haluaa passitarkastukset rajoille ja sulkee laittoman maahantulon? Huomioikaa rikolliset salakuljettavat ihmisiä rajanyli ja kiskovat itselleen mojovat palkkiot tuosta touhustaan ja täällä vain rajavartijat raapivat persuuksiaan ja haistelevat paskaisia kämmeniään.

Mielestäni on jo aika ottaa kantaa myös kirkon toimintaan ja minäkin olen eronnut jo vuosia sitten tuosta mätälaitoksesta kun huomasin mikä sen tarkoitus on ollut.

http://eroakirkosta.fi

17

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HölmölässäPiispatkin

   Hölmölän piispat luulee että muslimit kunnioittavat heitä ja antavat arvoa heidän vakaumukselleen.

  • EronnutMätälaitoksesta

   " Presidentti Sauli Niinistön puhe valtiopäivän avajaisissa on herättänyt kummastusta järjestökentässä.
   Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Jouni Hemberg totesi Facebookissa olevansa tyrmistynyt presidentin lausunnosta."

   "Hembergin mukaan vauras Suomi on pakolaiskysymyksessä täysin eri asemassa kuin suuret pakolaisten vastaanottajamaat, kuten Uganda tai Etiopia."
   "– Jos maailman köyhimpiin valtioihin kuuluva Uganda pystyy vastaanottamaan puoli miljoonaa pakolaista vuodessa ja antamaan palaajille maatilkun, miksi me emme pysty antamaan edes minimiä, Hemberg kysyi."

   Tuossa yllä on jo niin härskiä kannanottoa kirkonmieheltä että hän kehtaakin syyttää presidentti Niinistöä valtiopäivän puheesta.
   Nyt on syytä tarkastaa kannattaako tuommoiseen mätälaitokseen maksaa enää veroa
   kun oma kansa näkee nälkää ja leipäjonot pitenevät ja nämä pirun kirkonherrat vain haukkuvat kansaamme.

   http://eroakirkosta.fi

   • eiislamille

    Ottakoon rikas kirkko kaikki musraurvelot (musra=muslimirasisti)
    kummilapsikseen ja kustantakoon elatuksen.
    Onko kuitenkin rahanahneus niin voittamaton hyve hurskastelevalle
    kirkolle,että kuittaa sen rasistikortilla?


   • RasistiksiLeimattuOlen

    Ihmettelen miten kaikki ihmiset leimataan rasisteiksi jos vähänkin pitää ja välittää omista suomalaisista kansalaisistamme ja ilmaisee suomalaisuuttaan.

    Presidentti Sauli Niinistö ja Teemu Selänne on saanut rasistileiman otsaansa kun ovat rehellisesti puolustaneet suomalaisuutta ja puhuneet asiaa hallitsemattomasta pakolaisvirrasta jolla ei näytä olevan mitän määrää.

    Joku roti tuohon pakolaisten vyöryyn täytyy tulla eihän mikään EU:n valtio pysty elättämään kaikkia onnenonkijoita ja elintasoaetsiviä miehiä.


   • järki-käteen-ja-töihin

    SUOMI ON TÄYSIN ERI ASEMASSA, KUIN LÄMPÖISET ETELÄNMAAT! Tarkoituksella AINA pimitetään kylmät. karut, kalliit, korkeintaan yhden sadon olosuhteet. KAIKKI , LÄHES KAIKKI ELÄMINEN ON KOKO KUSETUS-EU:N KALLEIMPIA!


    Tekisivät TÖITÄ siellä etelänmaissa OMAN ELÄMÄNSÄ kohentamiseksi, ettei vain menisi aika keskinäisissä kahisteluissa? Syntyminen taitaa olla sitä luokkaa, ettei yhteisunnallisia oloja mitenkään saada vastaamaan suurta syntyvyyttä, ts. mikään ei ehdi kehittyä samassa tahdissa.

    Mikä ihmeen velvollisuus suomalaisten on elättää sellaisia, jotka tekevät lapsia, vaikka näkevät, ettei edellisillekään ruoka riitä`?

    Ottakoon edesvastuuttomat vastuun omasta elämästään: Joka lapsen nussii, elättäköön myös.


   • TilanneOnVakava

    Hyvin kirjoitettu ja tuolla tuo että tekevät lapsia vaikka entisetkin näkevät nälkää eikä muutenkaan olosuhteet riitä kunnolliseen elantoon.
    Täällä on vaikka minkälaista rahankeräystä maihin joissa syntyvyys on hallitsematonta eikä siihen yritetä mitenkään vaikuttaa vaikka nähdään mikä tilanne
    on kun lapsia tehdään kuin luiukuhihnalta. Vaikka tänne meille otetaan miljoona pakolaista samalla heidän tilalleen syntyy 100 miljoonaa uutta hädänalaista joilla on sama tilanne selviytyä omassa maassaan.
    En ole vielä kuullut kenenkään päättäjistämme ottavan kantaa tuohon edellä mainittuun että vaikka me kuinka yrittäisimme auttaa ja ottaa vastaan elätettäviä tilanne itse asiassa muutu miksikään ja kierre jatkuu loputtomasti.
    EU:n tilanne päättyy lopulta siihen että koko yhteisö eroaa ja palataan entisiinmalleihin ja tämä hallitsematon kansainvaellus kohtaa loppunsa väkivaltaisesti muuta mahdollisuutta ei ole näköpiirissä.


   • OllanMenossaSuohon
    eiislamille kirjoitti:

    Ottakoon rikas kirkko kaikki musraurvelot (musra=muslimirasisti)
    kummilapsikseen ja kustantakoon elatuksen.
    Onko kuitenkin rahanahneus niin voittamaton hyve hurskastelevalle
    kirkolle,että kuittaa sen rasistikortilla?

    "Olemme yksi maailman rikkaimpia maita..."

    http://www.taloussanomat.fi/.../luottoluok.../20161321/12...


   • ttämään

    "– Jos maailman köyhimpiin valtioihin kuuluva Uganda pystyy vastaanottamaan puoli miljoonaa pakolaista vuodessa ja antamaan palaajille maatilkun, miksi me emme pysty antamaan edes minimiä, Hemberg kysyi."
    Piispako näin sanoi?

    Voitais täälläkin antaa saman verran maata ja siinä sitten hankkisivat elantonsa.
    Ugandan ja Suomen pinta-alat ovat liki samat, mutta Ugandassa on 38 milj. asukasta elättämään pakolaisia.


  • RasistiksiLeimattuOlen

   "Hembergin mukaan vauras Suomi on pakolaiskysymyksessä täysin eri asemassa kuin suuret pakolaisten vastaanottajamaat"


   "Maailman rikkaimpien valtioiden listalla Suomi on sijalla 25. Meitä ennen löytyvät mm. maailman rikkain öljyvaltio Qatar, Saudi-Arabia, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Norja, Irlanti, Hollanti, Ruotsi, Saksa, Kanada, Australia, Sveitsi, Belgia... List goes on. Kuinka paljon pakolaisia ovat ottaneet islam-valtiot Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiraatit? Veikkaan kohtalaisen pyöreää nollaa."

   Miksi nuo arabiemiraatit eli islamilaiset valtiot ota juurikaan pakolaisia vaikka luulisi että he ovat lähempänä jo uskonnolisesti ja kielellisesti?
   Myös kulttuuri olisi lähes sama mitä muillakin kamelinkusta juovilla mussuilla?

  • Ulkoistettava

   YLE mukana propagandan levittäjänä ja röyhkeys lyö leimansa koko YLE:n toiminnassa.
   Elämmekö me suomalaiset nyt P-Koreassa?

   Veronmaksajien rahoittama valtiollinen media, sensuroi demokraattisissa vaaleissa valitun presidentin puheen tärkeimmät osat.

  • övero

   On Suomessa varallisuutta. Homerakentaminenkin jatkuu ja se vasta kalliiksi tuleekin ajan mittaan.
   Ja kirkko saa rahaa aina kaupassa käydessäsi tai yrityksessä palkkaa nauttiessasi. Se yhteisövero menee kirkolle ja se törsätään vaikka Petäjäveden seurakuntakeskuksen kelvottomaan rakentamiseen ja ennenaikaisiin korjaustarpeisiin.

   • RakentaminenUusiksi

    Yhä hullummaksi menee rakentaminen kun suunnitellaan taloja kuin ne olisivat oikeita kasvihuoneita. Jospa nyt otettaisiin ne pakolaismiehet rakentamaan niin hometalot jäisi historiaan sillä sieltä ne oikeat ammattimiehet tulevat hiekkaerämaasta.
    Ajatelkaapa vaikka siellä mistä nämä miespakolaiset tulevat siellä ei hometta tunneta sillä he asuvat teltoissa jotka on pinkotettu kameleitten virtsarakoista ja päälystetty lehmänpaskalla siinä ei homeelle jää mitään tilaa elää. Tämä rakentaminen kun opitaan täällä meillä niin home katoaa ja tilalle virtaa raikasta ja puhdasta ilmaa. Kirkollisveroilla saisi aikaan monta asumusta ja lehmänpaskaa riittää suurilta karjatiloilta vaikka kuinka paljon eikä ympäristökään kärsisi tällä menetelmällä.


  • HalooSipilä

   Tuohon kun lisätään olki tai kaisla niin jo alkaa olla homevapaata rakentamista ja osaajat ovat jo saapuneet maahamme. Miksi toimettomia miehiä ei laiteta töihin jota he osaavat ja ovat saaneet siihen koulutuksenkin nyt tarvitaan Sipilän käskyvaltaa ja tarmoa että miehet saadaan töihin. Ensiksi nämä ammattimiehet voisivat pystyttää majat itselleen ja perheilleen kun vielä saavat perheensä tänne olisi jo paikka missä asustaa.

  • MiesMuuttajilleKamelit

   Johtajamme ja erityisersti ministeri Sipilä on unhoittanut erään tärkeän asian kun kyseessä on sentään hänen kutsumansa aavikkolapsoset. Missä on kamelit mitä nämä aavikoilla syntyneet miehet pitävät tärkeimpänä elinehtonaan? Kameli on eläin jota muslimit rakastaa ja käyttävät eläimen virtsaa aamu ja iltapesuihin ja jopa keittävät sitä teeksi ja näin nauttivat kamelin tuottamasta hyötykkeestä.
   Kamelin uloste on tärkeä polttoaine koska sen lämpöarvo on korkea ja jo se tekee näistä maahanmuuttaja miehistä vihreänjalanjäljen esimerkkejä meille suomalaisille.
   Kehoittaisin päättäjiämme nyt vuokraamaan kaikki mahdolliset lentoyhtiöt ja rahtikoneet ja hakemaan vähintäänkin 50 000 kamelia näille maahanmuutajille ja näin heidät työllistettäisiin heti siihen ammattiin mitä he ovat kotimaassaan aina harrastaneet.

  • ristit

   Kyllä kirkko on aivan oikeassa. Vakaumukselliseen kristillisyyteen kuuluu kaikkien ihmisten auttaminen, jopa omasta hyvinvoinnista tinkiminen. Kristuskin totesi, että rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Suomessa on elintilaa vaikka kuinka paljon. Kyllä tänne maahantulijoita mahtuu. Kirkkohallitus voisi tehdä kristillisen päätöksen lisätä turvapaikanhakijoiden sopeuttamiseen tarkoitettua rahoitusta. Valtiokin myy omaisuuttaan, samoin seurakunnatkin voivat tehdä. Kristillisyyttä osoittaen viemme samalka viestiä ainoasta oikeasta herrasta harhaoppisille maahantulijoille.

   • KaikellaOnRajansa

    "Kristillisyyttä osoittaen viemme samalka viestiä ainoasta oikeasta herrasta harhaoppisille maahantulijoille."

    Yrittäkääpä mennä käännyttämään näitä muslimeja niin mitä luulette heidän vastaavan teidän Kristillisyydellene? Oikeasti muslimien kansainvaellus on selvä osoitus että he haluavat levittäytyä ympäri maailmaa ja näin he saavat enemmistönsä ja islamin hallitsemaan koko maailman kansoja.
    Suomi ei pysty elättämään kaikkia niitä miljoonia pakolaisia mitä on tulossa ja mitä ilmeisemmin hallitsemattomaan muutoliikkeeseen tulee tehdä täysi stoppi?

    Minä itse olen sitä mieltä että nämä muuttajamiehet tuovat ongelmansa mukanaan tänne eikä kestä kauaa kun täälläkin on käynnissä täysi sekasorto ja hävitys.

    Ei meidän sentään pidä olla hölmöläisiä vaikka kyllä sekin on hyvin näkyvissä päättäjillämme.


   • MuitaUskontojaArvostava

    "Kristuskin totesi, että rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Suomessa on elintilaa vaikka kuinka paljon. Kyllä tänne maahantulijoita mahtuu. "

    Kaikella on rajansa ei tänne meille pieneen suomeen pystytä ottamaan ihan miten paljon vain pakolaismiehiä on otettava huomioon että heidät pitää myös elättää ja asuttaa.
    Kirkko sinänsä voisi avustaa paljon avokätisemmin eikä vain käskyttää muita maksajiksi kuten se nykyisin tekee ja kerää kirkollisveroina valtavasti mammonaa itselleen.

    Jotenkin tuntuu merkilliseltä että joku täällä pitää omaa uskontoaan parempana ja tuomitsee toisen harhaoppiseksi ja onko maahanmuuttajien uskonnot sitten jotenkin harhaoppeja?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   306
   3538
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   258
   2004
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   97
   1424
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1333
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   91
   1285
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1188
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   60
   1174
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1024
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   46
   986
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   904
  Aihe