Kirkko ja piispat syyttävät kansalaisia

HerätkääOnAikaNyt

Onko oikein että kansalaisilta kerätyillä veroilla kirkko syyttää kansalaisiaan rasismista jos kansa haluaa turvata lapsiensa ja vanhuksiensa turvallisen elämän?
Onko oikein syyttää kansalaisia rasisteiksi jos kansa haluaa passitarkastukset rajoille ja sulkee laittoman maahantulon? Huomioikaa rikolliset salakuljettavat ihmisiä rajanyli ja kiskovat itselleen mojovat palkkiot tuosta touhustaan ja täällä vain rajavartijat raapivat persuuksiaan ja haistelevat paskaisia kämmeniään.

Mielestäni on jo aika ottaa kantaa myös kirkon toimintaan ja minäkin olen eronnut jo vuosia sitten tuosta mätälaitoksesta kun huomasin mikä sen tarkoitus on ollut.

http://eroakirkosta.fi

17

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölässäPiispatkin

      Hölmölän piispat luulee että muslimit kunnioittavat heitä ja antavat arvoa heidän vakaumukselleen.

    • EronnutMätälaitoksesta

      " Presidentti Sauli Niinistön puhe valtiopäivän avajaisissa on herättänyt kummastusta järjestökentässä.
      Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Jouni Hemberg totesi Facebookissa olevansa tyrmistynyt presidentin lausunnosta."

      "Hembergin mukaan vauras Suomi on pakolaiskysymyksessä täysin eri asemassa kuin suuret pakolaisten vastaanottajamaat, kuten Uganda tai Etiopia."
      "– Jos maailman köyhimpiin valtioihin kuuluva Uganda pystyy vastaanottamaan puoli miljoonaa pakolaista vuodessa ja antamaan palaajille maatilkun, miksi me emme pysty antamaan edes minimiä, Hemberg kysyi."

      Tuossa yllä on jo niin härskiä kannanottoa kirkonmieheltä että hän kehtaakin syyttää presidentti Niinistöä valtiopäivän puheesta.
      Nyt on syytä tarkastaa kannattaako tuommoiseen mätälaitokseen maksaa enää veroa
      kun oma kansa näkee nälkää ja leipäjonot pitenevät ja nämä pirun kirkonherrat vain haukkuvat kansaamme.

      http://eroakirkosta.fi

      • eiislamille

        Ottakoon rikas kirkko kaikki musraurvelot (musra=muslimirasisti)
        kummilapsikseen ja kustantakoon elatuksen.
        Onko kuitenkin rahanahneus niin voittamaton hyve hurskastelevalle
        kirkolle,että kuittaa sen rasistikortilla?


      • RasistiksiLeimattuOlen

        Ihmettelen miten kaikki ihmiset leimataan rasisteiksi jos vähänkin pitää ja välittää omista suomalaisista kansalaisistamme ja ilmaisee suomalaisuuttaan.

        Presidentti Sauli Niinistö ja Teemu Selänne on saanut rasistileiman otsaansa kun ovat rehellisesti puolustaneet suomalaisuutta ja puhuneet asiaa hallitsemattomasta pakolaisvirrasta jolla ei näytä olevan mitän määrää.

        Joku roti tuohon pakolaisten vyöryyn täytyy tulla eihän mikään EU:n valtio pysty elättämään kaikkia onnenonkijoita ja elintasoaetsiviä miehiä.


      • järki-käteen-ja-töihin

        SUOMI ON TÄYSIN ERI ASEMASSA, KUIN LÄMPÖISET ETELÄNMAAT! Tarkoituksella AINA pimitetään kylmät. karut, kalliit, korkeintaan yhden sadon olosuhteet. KAIKKI , LÄHES KAIKKI ELÄMINEN ON KOKO KUSETUS-EU:N KALLEIMPIA!


        Tekisivät TÖITÄ siellä etelänmaissa OMAN ELÄMÄNSÄ kohentamiseksi, ettei vain menisi aika keskinäisissä kahisteluissa? Syntyminen taitaa olla sitä luokkaa, ettei yhteisunnallisia oloja mitenkään saada vastaamaan suurta syntyvyyttä, ts. mikään ei ehdi kehittyä samassa tahdissa.

        Mikä ihmeen velvollisuus suomalaisten on elättää sellaisia, jotka tekevät lapsia, vaikka näkevät, ettei edellisillekään ruoka riitä`?

        Ottakoon edesvastuuttomat vastuun omasta elämästään: Joka lapsen nussii, elättäköön myös.


      • TilanneOnVakava

        Hyvin kirjoitettu ja tuolla tuo että tekevät lapsia vaikka entisetkin näkevät nälkää eikä muutenkaan olosuhteet riitä kunnolliseen elantoon.
        Täällä on vaikka minkälaista rahankeräystä maihin joissa syntyvyys on hallitsematonta eikä siihen yritetä mitenkään vaikuttaa vaikka nähdään mikä tilanne
        on kun lapsia tehdään kuin luiukuhihnalta. Vaikka tänne meille otetaan miljoona pakolaista samalla heidän tilalleen syntyy 100 miljoonaa uutta hädänalaista joilla on sama tilanne selviytyä omassa maassaan.
        En ole vielä kuullut kenenkään päättäjistämme ottavan kantaa tuohon edellä mainittuun että vaikka me kuinka yrittäisimme auttaa ja ottaa vastaan elätettäviä tilanne itse asiassa muutu miksikään ja kierre jatkuu loputtomasti.
        EU:n tilanne päättyy lopulta siihen että koko yhteisö eroaa ja palataan entisiinmalleihin ja tämä hallitsematon kansainvaellus kohtaa loppunsa väkivaltaisesti muuta mahdollisuutta ei ole näköpiirissä.


      • OllanMenossaSuohon
        eiislamille kirjoitti:

        Ottakoon rikas kirkko kaikki musraurvelot (musra=muslimirasisti)
        kummilapsikseen ja kustantakoon elatuksen.
        Onko kuitenkin rahanahneus niin voittamaton hyve hurskastelevalle
        kirkolle,että kuittaa sen rasistikortilla?

        "Olemme yksi maailman rikkaimpia maita..."

        http://www.taloussanomat.fi/.../luottoluok.../20161321/12...


      • ttämään

        "– Jos maailman köyhimpiin valtioihin kuuluva Uganda pystyy vastaanottamaan puoli miljoonaa pakolaista vuodessa ja antamaan palaajille maatilkun, miksi me emme pysty antamaan edes minimiä, Hemberg kysyi."
        Piispako näin sanoi?

        Voitais täälläkin antaa saman verran maata ja siinä sitten hankkisivat elantonsa.
        Ugandan ja Suomen pinta-alat ovat liki samat, mutta Ugandassa on 38 milj. asukasta elättämään pakolaisia.


    • RasistiksiLeimattuOlen

      "Hembergin mukaan vauras Suomi on pakolaiskysymyksessä täysin eri asemassa kuin suuret pakolaisten vastaanottajamaat"


      "Maailman rikkaimpien valtioiden listalla Suomi on sijalla 25. Meitä ennen löytyvät mm. maailman rikkain öljyvaltio Qatar, Saudi-Arabia, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Norja, Irlanti, Hollanti, Ruotsi, Saksa, Kanada, Australia, Sveitsi, Belgia... List goes on. Kuinka paljon pakolaisia ovat ottaneet islam-valtiot Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiraatit? Veikkaan kohtalaisen pyöreää nollaa."

      Miksi nuo arabiemiraatit eli islamilaiset valtiot ota juurikaan pakolaisia vaikka luulisi että he ovat lähempänä jo uskonnolisesti ja kielellisesti?
      Myös kulttuuri olisi lähes sama mitä muillakin kamelinkusta juovilla mussuilla?

    • Ulkoistettava

      YLE mukana propagandan levittäjänä ja röyhkeys lyö leimansa koko YLE:n toiminnassa.
      Elämmekö me suomalaiset nyt P-Koreassa?

      Veronmaksajien rahoittama valtiollinen media, sensuroi demokraattisissa vaaleissa valitun presidentin puheen tärkeimmät osat.

    • övero

      On Suomessa varallisuutta. Homerakentaminenkin jatkuu ja se vasta kalliiksi tuleekin ajan mittaan.
      Ja kirkko saa rahaa aina kaupassa käydessäsi tai yrityksessä palkkaa nauttiessasi. Se yhteisövero menee kirkolle ja se törsätään vaikka Petäjäveden seurakuntakeskuksen kelvottomaan rakentamiseen ja ennenaikaisiin korjaustarpeisiin.

      • RakentaminenUusiksi

        Yhä hullummaksi menee rakentaminen kun suunnitellaan taloja kuin ne olisivat oikeita kasvihuoneita. Jospa nyt otettaisiin ne pakolaismiehet rakentamaan niin hometalot jäisi historiaan sillä sieltä ne oikeat ammattimiehet tulevat hiekkaerämaasta.
        Ajatelkaapa vaikka siellä mistä nämä miespakolaiset tulevat siellä ei hometta tunneta sillä he asuvat teltoissa jotka on pinkotettu kameleitten virtsarakoista ja päälystetty lehmänpaskalla siinä ei homeelle jää mitään tilaa elää. Tämä rakentaminen kun opitaan täällä meillä niin home katoaa ja tilalle virtaa raikasta ja puhdasta ilmaa. Kirkollisveroilla saisi aikaan monta asumusta ja lehmänpaskaa riittää suurilta karjatiloilta vaikka kuinka paljon eikä ympäristökään kärsisi tällä menetelmällä.


    • HalooSipilä

      Tuohon kun lisätään olki tai kaisla niin jo alkaa olla homevapaata rakentamista ja osaajat ovat jo saapuneet maahamme. Miksi toimettomia miehiä ei laiteta töihin jota he osaavat ja ovat saaneet siihen koulutuksenkin nyt tarvitaan Sipilän käskyvaltaa ja tarmoa että miehet saadaan töihin. Ensiksi nämä ammattimiehet voisivat pystyttää majat itselleen ja perheilleen kun vielä saavat perheensä tänne olisi jo paikka missä asustaa.

    • MiesMuuttajilleKamelit

      Johtajamme ja erityisersti ministeri Sipilä on unhoittanut erään tärkeän asian kun kyseessä on sentään hänen kutsumansa aavikkolapsoset. Missä on kamelit mitä nämä aavikoilla syntyneet miehet pitävät tärkeimpänä elinehtonaan? Kameli on eläin jota muslimit rakastaa ja käyttävät eläimen virtsaa aamu ja iltapesuihin ja jopa keittävät sitä teeksi ja näin nauttivat kamelin tuottamasta hyötykkeestä.
      Kamelin uloste on tärkeä polttoaine koska sen lämpöarvo on korkea ja jo se tekee näistä maahanmuuttaja miehistä vihreänjalanjäljen esimerkkejä meille suomalaisille.
      Kehoittaisin päättäjiämme nyt vuokraamaan kaikki mahdolliset lentoyhtiöt ja rahtikoneet ja hakemaan vähintäänkin 50 000 kamelia näille maahanmuutajille ja näin heidät työllistettäisiin heti siihen ammattiin mitä he ovat kotimaassaan aina harrastaneet.

    • ristit

      Kyllä kirkko on aivan oikeassa. Vakaumukselliseen kristillisyyteen kuuluu kaikkien ihmisten auttaminen, jopa omasta hyvinvoinnista tinkiminen. Kristuskin totesi, että rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Suomessa on elintilaa vaikka kuinka paljon. Kyllä tänne maahantulijoita mahtuu. Kirkkohallitus voisi tehdä kristillisen päätöksen lisätä turvapaikanhakijoiden sopeuttamiseen tarkoitettua rahoitusta. Valtiokin myy omaisuuttaan, samoin seurakunnatkin voivat tehdä. Kristillisyyttä osoittaen viemme samalka viestiä ainoasta oikeasta herrasta harhaoppisille maahantulijoille.

      • KaikellaOnRajansa

        "Kristillisyyttä osoittaen viemme samalka viestiä ainoasta oikeasta herrasta harhaoppisille maahantulijoille."

        Yrittäkääpä mennä käännyttämään näitä muslimeja niin mitä luulette heidän vastaavan teidän Kristillisyydellene? Oikeasti muslimien kansainvaellus on selvä osoitus että he haluavat levittäytyä ympäri maailmaa ja näin he saavat enemmistönsä ja islamin hallitsemaan koko maailman kansoja.
        Suomi ei pysty elättämään kaikkia niitä miljoonia pakolaisia mitä on tulossa ja mitä ilmeisemmin hallitsemattomaan muutoliikkeeseen tulee tehdä täysi stoppi?

        Minä itse olen sitä mieltä että nämä muuttajamiehet tuovat ongelmansa mukanaan tänne eikä kestä kauaa kun täälläkin on käynnissä täysi sekasorto ja hävitys.

        Ei meidän sentään pidä olla hölmöläisiä vaikka kyllä sekin on hyvin näkyvissä päättäjillämme.


      • MuitaUskontojaArvostava

        "Kristuskin totesi, että rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Suomessa on elintilaa vaikka kuinka paljon. Kyllä tänne maahantulijoita mahtuu. "

        Kaikella on rajansa ei tänne meille pieneen suomeen pystytä ottamaan ihan miten paljon vain pakolaismiehiä on otettava huomioon että heidät pitää myös elättää ja asuttaa.
        Kirkko sinänsä voisi avustaa paljon avokätisemmin eikä vain käskyttää muita maksajiksi kuten se nykyisin tekee ja kerää kirkollisveroina valtavasti mammonaa itselleen.

        Jotenkin tuntuu merkilliseltä että joku täällä pitää omaa uskontoaan parempana ja tuomitsee toisen harhaoppiseksi ja onko maahanmuuttajien uskonnot sitten jotenkin harhaoppeja?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3213
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2043
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1502
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1385
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      8
      1066
    10. 22
      1047
    Aihe