Kertokaa naiset millä tavalla miehen tulisi toimi

Mediummies

Siis kertokaa naiset rehellisesti, miten miehen tulisi itse yhdynnässä toimia, jotta itse pääsisitte orkkuun? Ymmärrän esileikit , ymmärrän tunnelman, mutta mikä on se,naisen mielen avaava kytkin mikä saa orgasmin, mielihyvän huipentuman luontevasti pintaan?
Tiedän, että se ei ole koosta kiinni, Tiedän, ettei se ole kiinni muusta kuin luottamuksesta, oikesta läheisyydestä ja tunnelmasta.
Mutta meille miehille on helvetin tärkeää saada nainen saamaan orkku, se on valtava nautinto, kun naisen vagina supistelee kullin ympärillä.
Naiset kertokaa, miten me miehet voisimme auttaa teitä naisia orkun saamisessa.
Silloin me kaikki olisimme tyydytentypiä. OK?

7

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen_ei_huorille

      Valitettavasti se on naisen oma pää, ei miehen vika. Kun oppii päästämään irti, antaa mennä saa aina, monta ihanaa orgua... ... ... Eletyn elämän tulos!!!

    • kokenutnainenx

      Ei ole yhtä oikeaa tapaa, koska jokaisella on erilaiset pään sisäiset lukot, erilainen anatomia ja erilaiset mieltymykset. Sinun pitää selvittää nämä asiat jokaisen naisen kohdalla erikseen. Voin vastata vain omasta puolestani.

      Kuten joku nainen tuossa jo vastasikin, niin usen vasta eletty elämä tekee tehtävänsä. Itsekin olen oppinut päästämään irti ja nauttimaan täysillä seksistä eniten vasta nelikymppisenä. Orgasmeja olen saanut nuoresta pitäen, mutta monista turhista estoista (kuten miehen antamasta suuseksistä minulle) olen päässyt yli vasta vanhemmalla iällä. Myös synnytykset saattavat vaikuttaa asiaan. Itse sain ennen helposti lähetyssaarnaajassa, mutta nykyään synnytysten jälkeen paras asento on ratsastus.

      Medium-mies on juurikin paras ratsastuksessa, koska siinä kalun pää tökkii sopivasti oikeaan kohtaan edellyttäen, että mies käyttää samalla omia lantionpohjalihaksiaan ja kallistaa vähän lantiotaan ylöspäin naista kohti. Pornofilmeistä tuttu kyykkypomppiminen ei toimi, vaan naisen pitää antaa hieroa itseään miestä vasten vaakatasossa. Sen olen kyllä huomannut, ettei tämäkään toimi ihan kaikkien miesten kanssa. Osa ei tuota lantio-juttua hallitse ja pyrkivät itse paukuttamaan liikaa.

    • kokenutnainenx:ltä hyviä pointteja.

      Todellakin orgasmin saaminen on sekä naisesta itsestään, että myöskin miehen taidoista kiinni. Eniten kuitenkin naisen mielentilasta. Et oppii hyväksymään itsensä, läsnäolon, vapautumaan, ottamaan rennosti. Ite oon onneks ollu sen verran "itsekäs paska" jo nuoresta pitäen, et oon saanu orgasmeja 15-vuotiaasta asti yhdynnässä, en oo liikaa miettinyt miehen miellyttämistä, vaan kokeillut mistä itse pidän ja toiminut siten. Toki miellytän miestäkin, mut se sitten erikseen, vuorotellen saa kumpikin nauttia, toki välillä myös yhtäaikaa.
      Nykyään saan monin eri tavoin (nuorempana yhdyntä oli ainoo ja masturboidessa yhdynnän simulointi). Jopa ajatuksen voimalla :) Uskoisin, että suurin osa naisista vois oppia saamaan monin tavoin, kun vaan mielen lukot aukeaisi. Ja se taas ei ole iästä kiinni, vaikka toki harmillista on, että jotkut alkavat nauttia seksistä kunnolla vasta 40veenä, jotkut taas ei koskaan :/ Mä nautin vähän liikaakin, pientä addiktiota :D

    • IhanTavisÄijä

      Eron jälkeen olen ollut ehkä kolmenkymmenen naisen kanssa ja saanut vähän avarrettua itselleni mitä he haluavat. Ehdottomasti tärkeintä on saada välitön ja rento tunnelma, eli nainen tuntee olonsa hyväksytyksi ja että voi olla oma itsensä.

      Tilannetta pitää hieman osata lukea, haluaako toinen pitkät suuteloimiset vai kenties nopean etenemisen. Jälkimmäinen ei kyllä sytytå itseäni, että se menee usein suorittamiseksi.

      Oma itseluottamus on kasvanut alun räpellyksistä, niin ehkä se myös näkyy naiselle varmempina otteina, mikä taas on selvästi monelle mieluista. Itse sanoisin, että älä mieti sitä naisen nautintoa liikaa. Se että itse nautit aidosti, sytyttää toisen paljon paremmin liekkeihin, kuin että osaisit jonkun maagisen lirputi-lärpyti -tekniikan. TOKI tekniikallakin voi sitten tehdä ihmeitä ja vaikutuksen, mutta ne on sitten kokeneempien tapausten kanssa.

      Älä kysele mitään! Ihan oikeasti, sulla ei pidä olla päässäsi yhtään kysymystä jos oot päässyt intiimiin kanssakäymiseen toisen kanssa. Luotat itseesi ja et pidä toista liian hauraana. Sitten jos toista oikeasti vaikka sattuu, niin kyllä sä sen näet, tai toinen ilmoittaa... Ja siellä petissä voi hymyillä ja tarvittaessa vaikka huutaa jos siltä tuntuu.

      Ja vaikka jompikumpi ei nyt sitä orkkua saanutkaan, niin ei sekään varmaan mikään maailmanloppu ole. :) Turhaan vaan tulee lisää paineita seuraavaan kertaan jos sitä jää miettimään..

    • kokenutnainenx

      Tavisäijällä oli todella hyvä pointti. Parhaat seksikokemukseni ovat juuri sellaisten miesten kanssa, jotka antautuvat itsekin täysillä mukaan nautintoon ja myös näyttävät kiihkonsa. Orgasmin kourissa huutavaa miestä haluan aina vain lisää. Siinä samalla tempautuu itsekin intohimoisen tunnelman vietäväksi. Yksi tuttu mies kertoi, että hänellä on tapana vähän liioitella orgasmiaan, kun naiset tuntuvat tykkäävän siitä.

      Kauhistus ovat ne tapaukset, jotka miellyttämishaluisina lipsuttelevat epävarmoina jalkovälissä tarkkailen jokaista elettä ja kuuntelevat naisen jokaista äännähdystä. Siinä tuntee vain itsensä kiusaantuneeksi, eikä pysty rentoutumaan. Kysymyksiä minäkään en halua kuulla yhtään.

    • peheante

      klitoriksen kiihotus

    • Grrrrrrr

      Hyviä vastauksia olet saanut. Ja jos ei vielä tullut selväksi niin naiset ovat niin erilaisia että yksi toimii yhdelle, toinen toiselle ja lopulta se on naisesta itsestään aika pitkälti kiinni.

      Mutta se rauhallinen, varmanoloinen käytös kyllä helpottaa luottamaan ja silloin on helpompi antaa mennä. On muuten oikeasti kamalaa, molemmille, mutta myös siis naiselle jos tietää että toinen yrittää epätoivoisesti saada minulle orgasmin aikaiseksi. En halua ruveta näyttelemään mutta tuollainen paineistettu tilanne tekee hommelista kyllä huomattavan vaikeaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe