Turkis fetissi

Mievaamoi

Löytyykö muita jotka pitää turkisvaatteita erityisen seksikkäinä ja kiihottavana?

44

2632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karvahuppu

      Mulla on ollut jo nuoresta lähtien turkisfetissi!

      • Mievaamoi

        Kiva kuulla että en siis ole ainoa. Minkälaiset turkikset on sinun mieleesi? Olisi mukava saada keskustelua aikaiseksi tästä aiheesta ja kuulla kokemuksia esim mistä fetissisi sai alkunsa ja miltä tuntui kun huomasit omaavasi tämän fetissin? Voidaan myös halutessasi puhua aiheesta sähköpostin välityksellä jos niin helpompi?


    • Turkis

      Muhkeat turkishuppu takit on vaan niin seksikkäitä naisten päällä. Kunpa pääsis tälläistä takkia käyttävän naisen alistettavaksi.. Muutkin turkikset on tosi HOT!!

    • Karvahuppu

      Mua on jo pienestä pitäen kiinnostanut turkikset. Omistan itse muhkean karvahupputakin. Karvahuppu päässä on kiihottavaa antaa mm. pyllyä :) Ylipäänsä aidot turkikset, erityisesti pitkät ovat mieleeni :)

      • Turkis

        Minua on myös lapsesta saakka kiinnostanut turkikset ja juurikin nuo turkis huput on seksikkäitä pitkien ja paksujen turkisten lisäksi. Lapsena näin painajaisia että minua kutitti väkisin nainen jolla oli turkis huppu. Se oli sillon ilkeen tuntusta vaikkaki unta vaan oli. Tämän painajaisen näin useasti kunnes unissa nainen otti turkiksen hupusta ja alkoi kutitella ja sivellä minua sillä turkiksella. Murros iässä tämä painajainen muuttui fantasiaksi. Itselläni on myös yksi itse tuunaama takki jossa muhkea turkis hupussa.


      • Karvahuppu

        Mun kik on furfetishbtm jos haluat puhua enemmän :)


      • Turkis

        Onko sinulla muita turkiksia ja jos on niin mistä olet ostanu?


      • Karvahuppu

        Ei valitettavasti ole muita, mutta kovasti tekisi mieli hommata. Entäs sulla?


      • Turkis

        Muutama pieni kappale. Minäkin haluaisin hankkia jonkun ison ja paksun turkin mutta ovat melko kalliita. Etenki supi- tai hopeakettu turkki olisi mukava.


      • finnfur

        Tykkään yli kaiken turkisreunusteisista hupuista, varsinkin jos ne ovat valkoista napakettua. Pari kuvaa itsestäni: www.public.fotki.com/finnfungi/miscellaneous /boy-in-furs.html ja www.public.fotki.com/finnfungi/miscellaneous/boy-in-furs-1.html


      • Turkis kirjoitti:

        Minua on myös lapsesta saakka kiinnostanut turkikset ja juurikin nuo turkis huput on seksikkäitä pitkien ja paksujen turkisten lisäksi. Lapsena näin painajaisia että minua kutitti väkisin nainen jolla oli turkis huppu. Se oli sillon ilkeen tuntusta vaikkaki unta vaan oli. Tämän painajaisen näin useasti kunnes unissa nainen otti turkiksen hupusta ja alkoi kutitella ja sivellä minua sillä turkiksella. Murros iässä tämä painajainen muuttui fantasiaksi. Itselläni on myös yksi itse tuunaama takki jossa muhkea turkis hupussa.

        Onko sulla kuvaa tuunaamastasi takista? Löysin takavuosina napaketun nahan ja yritin tuunata sitä kaikenlaisiin huppuihin, mutta eihän siitä mitään tullut. Sitten ostin kuvassa olevan lämpöhaalarin ja ompelutin siihen ostamani turkiksen. olen pakkasilla kuljeskellut se ylläni kaduillakin. Kuvissa on yksi thai-poika. Ynisen kuin vasikka, kun katselen sitä söpöä poikaa valkeassa turkishupussaan.
        http://search.fotki.com/?q=arctic fashion hoods


    • Turkis

      Pidän turkiksista seksin yhteydessä mutta jo pelkkä turkisten näkeminen ja koskettelu saa minut kiihottumaan. En varmaan vois mennä edes turkisliikkeeseen kun ottais eteen niin kovin olla siellä lukuisten turkisten keskellä.

    • Minua on aina ihmetyttänyt se, kuinka miehet arastelevat turkishuppujen käyttöä. Kadulla talvella miehet kulkevat pipo korvilla ja karvahuppu selässä roikkuen. Naisilla se useimmiten on päässä. Moskovan katukuvassa sen huomaa erityisesti. Miehillä on karvalakit päässä, ja naiset käyttävät turkishuppuja. Miksi ylipäätään ostaa kalliita turkishupullisia parkatakkeja, jos huppuja roikottaa selässä. Onko se miehille vaan niin noloa ja kiusallista? En ymmärrä.

    • cdtäti51

      täällä olis joka rakastaa turkiksia.

    • cdtäti51

      täällä turkkeja rakastava

    • mikaturkkia

      Cdvtäti ota yhteuttä. Mika turkkia. Facebook

    • furlover

      Mistä olette ostaneet turkiksia? Haluaisin kovasti kietoutuu paksuun turkikseen joten sellaisen osto olisi edessä. Kenties ebay?? Rakastan pitkiä turkiksia ja erityisesti paksuja sellaisia.

    • jakke68

      Minulla myös voimakas turkisfetissi. Nainen turkiksessa kiihottaa. Omalla kohdallani tosin tekoturkiskin kelpaa, vaikkapa värikäs pörrökarvainen teddyfleece-huppari nuoren naisen päällä näyttää mielestäni syötävän hyvältä.

    • Karvahuppu

      Ihanaa kun kohta taas kadut täyttyvät karvahupuista :)

      • turkis

        Niinpä! Täällä kaakkois Suomessa talvisin näkee todella paljon turkiksiin pukeutuneita venäläis turisteja. Parasta talvessa minusta onkin kun näkee paljon mahtavia turkiksia kauniiden naisten yllä. Karvahuput on vaan niin hot! Etenkin tuuheat pitkäkarvaiset somisteet on upeita. Olen koittanut säästää isompaan turkkiin, uskaltaakohsn ebaystä tilata kalliimpia turkkeja vai osaisiko joku neuvoa mistä saisi käytettyjä turkiksia edullisesti?


      • turkis

    • CDkatariina52

      turkikset ovat tosi hania pukea.

    • Untur

      Untuvatakit jossa turkis somisteet on minun paheeni.. kiiltävät talvivaatteet ja turkikset on niin pehmeitä ja ihania.

      • Jos olet Facebookissa, liity ryhmään "Men in Shiny Down Gear". Sieltä löytyy kuvia vaikka millä mitalla ja voit itsekin jakaa siellä kuviasi.


    • Turkiksiarakastava

      Turkikset ovat todella seksikkäitä vaatteissa sekä etenkin sängyssä. Monet kerrat olen laskenut lastini paksun turkistakin sisään. Haaveilen myös naisista jotka saa turkiksilla minut niin kiihoittuneeksi etten voi kieltäytyä niiden pyytäessä panemaan heidän muhkeita turkiksia.

    • furfani

      Olen ostanut vaimolleni pitkän punakettuturkin, lyhyen supikarvaisen ja värjätyn kanipuseron. Ateljeessa olen teettänyt hänelle pitkän minkin.
      Supi on puolet karvaa, puolet mokkanahkaa. Muut ovat täyttä karvaa.

      Itselläni on ateljeetyönä valmistettu, pitkä susiturkki.

      Lista kertonee mieltymykseni?

      • Pehmeäturkis

        Ostin tänään ensimmäisen pitkän turkin! Tämä ilta menee nauttiessa sen pehmeydestä! Saa nähdä millainen kokoelma itseltä löytyy vuosien päästä. Olen kateellinen sinulle turkeistasi.


      • Anonyymi

        Vautsi! Hieno kokoelma!


    • Antautunut

      Vanhemmat naiset paksuissa turkiksissa saa kyllä tälläisen nuoremmanki pojan kiimaiseksi.

    • mikaturkkia

      Olisiko kukaan kiinnostunut tutustumaan 29v turkis mieheen? Omistan parikymmentä turkista. Ja onhan noita muita asusteita. Kiihotun pelkästä turkisten näkemisestä.

    • transtytteli

      Sain mummon vanhan minkkiturkin ja hatun. Sopii minulle kuin tehtynä!
      Puin sen alle liivit, sukkanauhat ja sukat, sekä nahkaisen kynähameen ja tiukan paitapuseron. Jalkaan vielä ylipolvensaapikkaat! Taas piti laittaa pikkuhousunsuoja pöksyihin. Multa valui jo meikatessa kiimaa ihan noroina ;-)

      • transtytteli

        Vaihdoinkin kynähameen tekonahkaminiin. Parempi! Ja sen alle tukisukkahousut, kun hame on aikast lyhyt. Mummo oli melko rintava, semmoiset muovisangon kokoiset tissit, niin turkkikin on ympärysmitaltaan runsas. Laitoin mun isommat silikonitissit ja ne täyttääkin mukavasti tyhjän tilan ja antaa mullekin naisellisemman muodon. Nyt on viisasta käyttää runkatessa kortsua, niin ei tuu tahroja ladyn asuihin. Oispa niiin mukavaa antautua jollekin Herrasmiehelle, joka tietää miten Naista käsitellään...... pus pus!!


    • Turkisfettari

      Minua kiihottaa paksut turkit. Kiihottavaa on myös se että kun otan turkin kaapista esille en voi vastustaa kiusausta vaan se päättyy lähes aina mahtavaan orgasmiin. Suurimpiin fantasioihin kuuluukin se että olen jonkun turkisnaisen orjana, joka saakin minut niin kiihoittuneeksi että teen mitä vain että saisin paksun turkin jalkoväliini.

    • Turkisfettari

      Täällä myös turkisten ystävä

    • Fuzzyfinland

      Itselläni jonkun verran turkiksia - etupäässä kettua. Fetisseihin kuuluu niiden lisäksi myös mohair, angora ja villa yms...
      Pitäisiköhän esim facebookiin tms perustaa joku ryhmä meille suomalaisille.... :-)

      Mut löytää sieltä nimellä Timba Turkkinen

    • Oispasainajoulu

      Kyllä on kiihottavaa varsinkin kun se yhdistetään kevyeen sidontaan ja alustuksen. Ihan vaikka jos vaimo heittäisi siveysvyön eteeni sängyn päälle su aamuna ja kehittäisi laittamaan sen ylle. Kuuliaisesti tottelisin ja antaisin avaimet vaimolle. Tämän jälkeen hän sanoisi, että nyt mennään sitten kirkkoon ja ottaisi pukuni siihen sängyn päälle. Hän itse ottaisi turkin kaapista ja tuottaisi auton avaimet käteen ajetaan sinne kirkolle. Kalu on niin kovana koko ajan kuin olla pystyy. Kotiin päästyä odotan palkintona irroitusta mutta vaimo vain tuhahtaa että ethän edes laulanut ja käynyt ehtoollisella. Mutta miten olisin voinut olisihan pappi nähnyt housun etumuksesta mistä on kyse. Kokkaan kuuliaisesti pinkki esiliina päälläni ruoat. Ruoan jälkeen huokaasn syvään että enkö saa palkintoa vaikka tiskasin astiat käsin. Sillä välin vaimo on ehtinyt riisuutua ja tulee olohuoneeseen vain turkki päällä ja häpykarvat ajettuna. Ja heittää siveysvyön avaimet käteeni. Näimme olohuoneen lattialla.

    • Turkisfettari

      Talvi tekee tuloaan! Niinpä myös turkikset tulee katukuvaan joita voi sitten ihastella. Tätä on sitten odotettu. :)

      • Fuzzyfinland

        Niin on :-) Tukholmassa käydessä näkyi jo paljon turkiksia - aitoja ja myös tekoturkiksia ihan teineistä lähtien useampikin pukeutuu turkikseen. Toivottavasti sama trendi tulee myös Suomeen :-)
        - Fuzzyfinland


      • Turkisfettari

        Suomessa on paljon tekoturkiksia käytössä ja luulen että johtuu aikalailla siitä että ihmiset pelkää muiden mielipiteitä eikä siksi pukeuduta aitoon turkikseen? Toista on Virossa, Ruotsissa ja Venäjällä. :/ mut todella seksikkäitä myös tekoturkikset hupun reunassa.


    • Turkisonhot

      Itse fantasioin siitä että nainen paksussa turkiksessa tai turkis hupussa pitää minua sidottuna ja hyväilee turkiksilla kaluani aina laukeamiseen saakka. Palkinnoksi laukeamisesta hän ottaa esiin uuden turkiksen ja jatkaa hyväilyä halusin tai en. Kierre on loputon.

    • jakke68:n viesti sai minutkin kirjoitamaan palstalle. Omallakin kohdalla tekoturkis miellyttää yhtä lailla aidon kanssa. Mielelläni toki katselen aitojakin turkiksia, alkavat vain olemaan aika harvinaisia katukuvassa. Varsinkaan nuoremmilla naisilla. Kävin tänä vuonna keväisessä Berliinissä ja yllätyin todella positiivisesti, kun nuoret naiset pukeutuivat tekoturkistakkeihin vaikka lämpötila oli jo suomalisittain keväinen. (n. 12-15 astetta lämpöä). Vaaleansävyisiin pörröisiin tekoturkistakkeihin pukeutuneita naisia tuli vastaan yhtenään. Paikallisliikenteen busseissakin oli aina useampi nainen turkissaan. Paras bongaukseni oli kuusi naista samassa bussissa, eipä siinä tiennyt mihin silmänsä olisi pistänyt. Itselläni on lähemmäs parikymmentä tekoturkis/pile/teddyfleecetakkia. Vaatteet ovat siitä miellyttäviä etteivät herätä ylimääräistä huomiota miehenkään päällä, toisin kuin aidot turkikset. Suomessa olen ihmetellyt sitä, että lähes kaikista verkkokaupoista on esim. Haglöfsin pilehood karvahupparit jatkuvasti loppuunmyytyjä, mutta niitäkin saa katukuvasta hakemalla hakea. Oma kiinnostukseni oli pitkään jotenkin piilevänä, kunnes lokakuusa 2009, eli noin kymmenen vuotta sitten näin bussipysäkillä Tukholmassa jotain joka piirtyi verkkokalvoilleni pysyvästi. Arviolta noin 25 vuotias vaalea ponnaripäinen nainen seisoi kainalosauvojen kanssa pysäkillä jalka isossa kipsissä. Kipsin päällä oli värikäs raidallinen ja pörröinen villasukka ja nainen oli pukeutunut punaiseen pörrötakkiin ja kaiken lisäksi kauluksesta näkyi paksu korkekauluksinen valkoinen villapaita. Sitä näkyä en siis unohda ja se laukaisi lähtemättömän kiinnostukseni asiaan. Haluan vielä tähdentää, että en milloinkaan ota kontaktia kiinnostukseni kohteisiin muuta kuin katselemalla, ja senkin yritän tehdä niin huomaamattomasti kuin vain on mahdollista. Olen siis ympäristölleni ja kanssaihmisille täysin harmiton. Olisin mielelläni yheydessä niihin jotka jakavat saman fetissin, vaikka s-postitse.

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe