KATUPARTIOT

Dimitry

Katupartiot pitää pikimmiten saada laissa kielletyiksi. Koska olen eläkeläinen ja liikun paljon eri puolilla Suomea on tullut melko paljon seurattua noita "erimerkkisiä" katupartioita ja en voi muuta sanoa kuin että kaikki ovat rasisteja läpeensä. Olen eri kaupungeissa näiden partioiden jäseniltä kysellyt että mikä on heidän missionsa niin 95% vastaa että pitää suojella ksntasuomalaisia maahanmuuttajia vastaan. Kun sitten kysyn eettä kenen sitten pitäisi suojella maahanmuuttajia katupartiolaisilta niin yleisin vastaus on että "sellaista sakkia ei tarvi kenenkään suojella" , "ai että oletko sinäkin sellainen v..un maanpetturi" , "pääasia että kantaväestö saa elää turvallista elämää".
Koska valokuvaus on aina ollut intohimoni olen viimeisten kuukausien aikana kuvannut satoja "Odenilaisia ja street patrolilaisia" niin heidän partioinneissa kuin muissa yhteyksissä. Haluan elää kyttäysvapaassa maassa joten on hyvää tunnistaa noita kyttääjiä myös silloin kun eivät ole sonnustautuneet liiveihinsä.
On se kumma että meidän muisti on niin lyhyt ettemme muista niitä satoja tuhansia suomalaisia ulkomaille muuttaneita joiden ainoa syy maastamuuttoon oli sotaaika tai sen päädyttyä paremman elämän haku. Ja tämä on sentään lähihistoriaa.
HÄVETKÄÄ te kaikki jotka elätätte rasistisia ajatuksia. Eipä ole ihme että Suomella pyyhkii heikosti kun räikeästi ja kovaäänisesti ilmoitetaan maahantulijoille että ette ole tervetulleita meille. Suomi on rikas, suurilta osin harvaanasuttu maa joten tänne kyllä tulijoita mahtuu. Se kokonaisuudessa todella pieni kustannus mikä maahanmuuttajista ensimmäisten 5-7 vuoden aikana aiheutuu ei tee kesää eikä talvea meidän valtionbudjetissa. Tämän jälkeen maahanmuuttjista on pelkästään hyötyä Suomen kaltaiselle maalle.

45

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hutlena

      Näytä esimerkki ja ota pari matua elätiksi vaikka vuodeksi. Epäilen kyllä että olet miehenpuutteessa voihkiva pervo.

      • Kommenttisi ala-arvoisuus on jälleen yksi tuhansista todisteista katupartioiden todellisille motiiveille, joista keskeisiä ovat tekopyhyys, ennakkoluuloisuus, poikkeuksellisen härski valehtelu ja väkivallan uhan luominen kotimaamme kaduille.


      • Pienyrittäjä

        Meidän perheemme on antanut esimerkin, koska meillä on kaksi täysin asuttavaa piharakennusta olemme antaneet ne Irakilais ja Somali perheeiden käyttöön kunnes heidän tilanne selviää. Somalialaisperhe sai joulun alla pysyvän oleskeluluvan ja heidän viidestä lapsesta kolme käyvät koulua ja puhuvat erittäin hyvin kieltämme jo nyt. Irakilaisperheellä on vielä tuskallinen odotus päällä mutta olemme kovasti puoltaneet heidän oleskeluluvansaantia ja nyt viihdoin näkyy valoa tunnelin päässä kun annoimme vakuuden että hoidamme heidän kaikki yli yhteiskunnan antaman tuen menevät kulut. Meidän mielestä kaikilla yli 2500 mEUR tienaavilla on varaa antaa 100 EUR kuussa varattomille pakolaisille. Voitaisiin säätää tilapäinen laki että kaikki pariskunnat jotka yhteensä tienaavat nettona yli 3000 EUR kuussa maksaisivat 5% tukea varattomille maahanmuuttajille. Tämä ei tuntuisi useimmille missään. Muutama ravintolailtaa vähemmän vuodessa ja muutama Alkon reissu vähemmän niin asia hoituisi mukavasti.


      • leijonaonraiskattu

        Kyllä minä näitä varakkaita matuja voisin ottaa,mutta silloin pitäisi persut heittää kämpästä lumihankeen.Eikö laborantti ole todennut että varallisuutta löytyy ihan takavarikoitavaksi.


      • piruperiköön-raiskaajat

        Suomalaiset nuoret miehet oli rintamalla eikä irakissa tai somaliassa sotaa paossa.

        Ihan turhaa täällä paskaa jauhat.Ja laitappas niitä kuvia tänne näytille Odineista jos sinulla niitä on ?
        Ilmoitat haluavasi elää kyttäysvapaassa maassa,ja kehut valokuvillasi joita olet kyttäämällä saanut otettua ???? Ei kuule vakuuta:

        Ja mitä sitte jos onkin.Suomalaiset saavat minun mielestäni liikkua kaduilla.koska siellä saavat liikkua toiseltapuolen maailmaa tulleet onnenonkijatkin.

        En ole juurikaan huomannut ,että joukkoraiskaaja mamupartioiden liikkunista suomalaisten kaduilla olis oltu vaatimassa kiellettäväksi.


    • ei-soininazi

      Ensin lätytetään kotona akkaa ja sitten lähdetään kadulle "suojaamaan naisten turvallisuutta"?? -Siinä lie natsipartioiden toimintamalli pähkinänkuoressa?

      • sovakki

      • Ryssätkoyiin
        sovakki kirjoitti:

        Katso video suoraan MV sivuilta,suomenmedia sensuuri yrittää tukahduttaa kaiken sanavapauden ja totuuden levittämisen,se voi käydä vielä hintlandialle kalliiksi.

        Me emme kaipaa ryssien Meidä Venäjä -lehteä. Menkää kotiinne maisemaan älkääkö tuoko Putinin trolleja tänne


      • onononnpnpnp
        Ryssätkoyiin kirjoitti:

        Me emme kaipaa ryssien Meidä Venäjä -lehteä. Menkää kotiinne maisemaan älkääkö tuoko Putinin trolleja tänne

        Hieno lehti tuo mitävittua lehti.


      • Elluntytär

        Olet TODELLINEN rasisti. Todennäköisesti oikea Perse, anteeks tarkoitin Persu.


    • suvakkitädille

      Aloittaja provoili koska hän ei uskaltaisi puheille saati
      kuvaamaan eikä edes matkustele missään mutta
      aloittaja voisi vastata hyväksyykö hän sellaisen partion
      jossa on Jaskari, Häkäveljekset ja Vapaavuori turvaamassa
      naisrauhaa?

      • Dimitry

        En hyväksy minkäänlaisia katupartioita ylipäätänsä. Suurin uhka naisrauhalle on kännipäiset suomalaiset miehet jotka kotona perjantai ja lauantai iltaisin mukiloivat naisiaan mustelmille kotosalla.
        Matkustellut olen varmaan enemmän kuin moni muu Suomalainen. 35 vuoden aikana tuli asuttua ulkomailla yhteensä yli 7 vuotta hotelleissa, niin euroopassa kuin kaukoidässä. Irakissa olin toista vuotta ja Syyriassa 8kk ennen sisällissodan alkua. Somaliassa olen käynyt viran puolesta 5 kertaa, noin 4kk per käynti joten uskoisin tietäväni jotain näistä olosuhteista.


    • nuotiotarina.se.oli

      "Suomi on rikas, suurilta osin harvaanasuttu maa joten tänne kyllä tulijoita mahtuu. Se kokonaisuudessa todella pieni kustannus mikä maahanmuuttajista ensimmäisten 5-7 vuoden aikana aiheutuu ei tee kesää eikä talvea meidän valtionbudjetissa. Tämän jälkeen maahanmuuttjista on pelkästään hyötyä Suomen kaltaiselle maalle."

      Mietin jo hetken, että onko aloitus totta vai ei, mutta tulihan sieltä veikeä trollaus loppuun.

      • hajaasutus_rules

        Ymmärsin sun pointin. Niin kyllähän ne mahtuu, ei epäilystäkään.
        No mihin ne ehdottomasti haluavat mennä ?
        Helsinki- Tampere-Turku. Niissä kaikissa onkin kymmeniä tuhansia yksiöitä, kaksioita ja jopa isompia asuntoja täysin tyhjinä ja ilmaiseksi asua. Perheitten yhdistämiseen tietysti isommat asunnot tarvitaan. Ai niin, se vuokran maksu. Ei meillä ole yhtään rahaa.... No voi helkkari, mitäs nyt tehdään ?


      • Dimitry

        Mainitsemasi kaupungit on niin lilliputtikaupunkeja että olisi vaan tosi hienoa jos niihin saataisiin yhteensä edes 500.000 asujaa lisää. Kaupunkien ympäristöt ammottavat keskustan jälkeen pelkkää tyhjää joten lääniä riittää ennemmän kuin tarpeeksi. Rakennetaan uusia asuntoja niin työllisyys Suomessa parantuu huomattavasti.Jaa että vuokra, tottakai sossu/valtio maksaa ne eka 5-7 vuotta ja sen jälkeen asujat itse. Ei tarvitse rakentaa asuntoja parkettilattioilla, marmorikylppäreillä eikä kolmet huusit, saunasta puhumattakaan eli kustannustaso lähes puolet "normaalirakentamisesta. Kun lisäksi työvoimana käytetään maahanmuuttajia itse niin eipä turhaa rahaa rakentamiseen kulu.
        Näin helppoa se on.


      • Jep. Rahalla on vain välinearvo.


    • Sosiologitkehiin

      On todettu, että Odinin porukassa on rikollisia, niin on käsittämätöntä, että heillä on jonkinlaista kannatusta kantaväestössäkin. Onko tehty sosiologista selvitystä, minkälainen perhe-, koulutus- tai ammattitausta kannattajilla on. Veikkaukseni on, ettei yliopistokoulutuksen saaneita ole juurikaan heidän joukoistaan.

      • näintäällätänään

        Ajatella!

        Tiedätkö kuinka paljon Helsingissä liikkuu rikollisia, tai rikollisen menneisyyden omaavia, niin matujen kui kantiksienkin joukossa? Voin kertoa. Niitä on.

        Katupartioita taas ei Suomessa ola yhtään.


        Huvittavinta on se, että muuatama kaveri piloillaan maalaa takkiinsa joitain tekstejä, niin heti media on tahallaan tekemässä juttua heistä. Samalla kuitenkin piilottaen kansalta todelliset ongelmat ja hallituksen suuunnitelemat kuprut kansalaisille.


      • historiatoistaaitseään

        Kommareita eli taistolaiskommareita,koska hyökkäävät Luterilaista-kirkkoa vastaan..Samanlaista oli 20-30 luvuntaitteessa.


    • JukkaTelakalta

      Edilliselle kysymys eli oletko miettinyt koskaan että paljonko tuottavan työn tekijöistä eli tämän yhteiskunnan todellisista "moottoreista" on yliopistokoulutuksen saaneita, fakta on ettei niin kovin moni.

      • Huoltakantava

        Olipa sitten tohotorismies/nainen tai duunari niin jokaisen pitäisi miettiä mihin kaunis lause "Suomi on vapaa maa" on hävinnyt. Vapaa kenellekö ? Ainoastaan Persuilleko ja katuparioille ??
        Normaalit suomen kansalaiset(tosi suuri enemmistö) eivät halua nähdä minkäänlaisia katupartioita maassamme. Nämä kun ei tuota muuta kuin suurta turvattomuuden tunnetta ja järkyttävän paljon lisätöitä poliisille joka nyt joutuu valvomaan näitä katuJENGEJÄ normaalin toimintansa lisäksi.
        Itselläni on tosi järkyttävä kokemus kun eräs Ooodenjengi partioi kadulla ja kun vastaan tuli sellainen 5-7 ryhmän somalialais seurue (2 aikuista ja 4-5 lasta) vastaan niin nämä vastaantulevat vierasmaalaiset siirtyivät kadun toiselle puolelle mutta partiojengi siirtyi välittömästi vastaavalle kadun pulelle. Tämä toistui muutaman kerran jinka jälkeen somalialaisseurue livahtii yhteen liikkeeseen. Eikö vaan katujengi mennyt perässä mutta sieltä tuli piklalähtö. Liikkeenomistaja sai osan katujengistä ulos kadulle ja uhosi että ellei loput jengistä lähde ulos liikkeestä niin kutsuu poliisin paikalle. Siitä huolimatta 2 jengiläistä jäi liikkeeseen kunnes poliisi tuli ja poisti heidät sieltä. Kun tilanne rauhoittui ja poliisi jäi kadunvarteen odottamaan autossaan somalialaisperhe uskaltautui takaisin kadulle ja jatkoi matkaansa. Osa Oodinin jengiläisistä jäi roikkumaan lähistölle mutta eivät uskaltaneet jatkaa häiriköintiään koska poliisi seurasi tilannetta autostaan.
        Tällaista vihamielistä uhoamista pitää saada lopumaan välittömästi, muuten myös maahanmuutajat järjestävät omia turvasaattajiaan ja silloin ollaan tosi liemessä.
        Olen kuullut että eräässä kaupungissa on jo tällaista turvatoimiporukkaa liikenteessä ja siitä pydetään korvausta. Eli yksi rikollisjengi saa vastapuolelta toisen rikollisjengin liikkeelle. Kaikenlainen partioini porukka veks, oli sitten kotimaisia tai maahanmuuttajia. PISTE.


      • näintäällätänään
        Huoltakantava kirjoitti:

        Olipa sitten tohotorismies/nainen tai duunari niin jokaisen pitäisi miettiä mihin kaunis lause "Suomi on vapaa maa" on hävinnyt. Vapaa kenellekö ? Ainoastaan Persuilleko ja katuparioille ??
        Normaalit suomen kansalaiset(tosi suuri enemmistö) eivät halua nähdä minkäänlaisia katupartioita maassamme. Nämä kun ei tuota muuta kuin suurta turvattomuuden tunnetta ja järkyttävän paljon lisätöitä poliisille joka nyt joutuu valvomaan näitä katuJENGEJÄ normaalin toimintansa lisäksi.
        Itselläni on tosi järkyttävä kokemus kun eräs Ooodenjengi partioi kadulla ja kun vastaan tuli sellainen 5-7 ryhmän somalialais seurue (2 aikuista ja 4-5 lasta) vastaan niin nämä vastaantulevat vierasmaalaiset siirtyivät kadun toiselle puolelle mutta partiojengi siirtyi välittömästi vastaavalle kadun pulelle. Tämä toistui muutaman kerran jinka jälkeen somalialaisseurue livahtii yhteen liikkeeseen. Eikö vaan katujengi mennyt perässä mutta sieltä tuli piklalähtö. Liikkeenomistaja sai osan katujengistä ulos kadulle ja uhosi että ellei loput jengistä lähde ulos liikkeestä niin kutsuu poliisin paikalle. Siitä huolimatta 2 jengiläistä jäi liikkeeseen kunnes poliisi tuli ja poisti heidät sieltä. Kun tilanne rauhoittui ja poliisi jäi kadunvarteen odottamaan autossaan somalialaisperhe uskaltautui takaisin kadulle ja jatkoi matkaansa. Osa Oodinin jengiläisistä jäi roikkumaan lähistölle mutta eivät uskaltaneet jatkaa häiriköintiään koska poliisi seurasi tilannetta autostaan.
        Tällaista vihamielistä uhoamista pitää saada lopumaan välittömästi, muuten myös maahanmuutajat järjestävät omia turvasaattajiaan ja silloin ollaan tosi liemessä.
        Olen kuullut että eräässä kaupungissa on jo tällaista turvatoimiporukkaa liikenteessä ja siitä pydetään korvausta. Eli yksi rikollisjengi saa vastapuolelta toisen rikollisjengin liikkeelle. Kaikenlainen partioini porukka veks, oli sitten kotimaisia tai maahanmuuttajia. PISTE.

        Kyllä sitten olet harvinaisen tyhmä ja tollo tyyppi, jos uskot median toitottamaan höpinään jostain katupartioista?

        Ei Suomessa ole mitään katupartioita!!

        Itselleni oli todella järkyttävä kokemus saada lukea noinkin tyhmän ihmisen mielipidettä kuin sinä olet!!!!

        Mahtoi olla aika tyhmä liikken omistaja, jos maksu kykyisiä suomalaisia asiakkaita ajaa liikkeestä pois. Pitäen tilalla liikkeessän maksukyvyttömiä matuja??

        Luuletko ettei tieto siitä, että maksukykyiset asiakkaat eivät ole tervetulleita
        johonkin liikkeeseen? Taitaa olla liikkeen konkurssi aika lähellä?
        Laita linkki siitä, mistä sinun tarinan voi tarkistaa! muuten et ole uskottava!!!

        Maahan tunkeutujista ei ole mihinkää muuhun kuin naisten ahdisteluun. On hyvä, että tunkeujia pidetään silmällä ja lähetetään tarvittaessa takaisin lähtömaahan!!!!

        Eihän täällä kukaan muu uhoa vihamielisesti kuin laittomasti maahan tunketuneet
        kuoluja käymättömät sivistymättömät villi ihmiset. Nämä rättipäät!!!


        Normaalit Suomen kanta asujat eivät halua maahan lisää lois eläjiä!!!





        Olet täysin PELLE. PISTE.


      • SuvaitsevaAnu
        näintäällätänään kirjoitti:

        Kyllä sitten olet harvinaisen tyhmä ja tollo tyyppi, jos uskot median toitottamaan höpinään jostain katupartioista?

        Ei Suomessa ole mitään katupartioita!!

        Itselleni oli todella järkyttävä kokemus saada lukea noinkin tyhmän ihmisen mielipidettä kuin sinä olet!!!!

        Mahtoi olla aika tyhmä liikken omistaja, jos maksu kykyisiä suomalaisia asiakkaita ajaa liikkeestä pois. Pitäen tilalla liikkeessän maksukyvyttömiä matuja??

        Luuletko ettei tieto siitä, että maksukykyiset asiakkaat eivät ole tervetulleita
        johonkin liikkeeseen? Taitaa olla liikkeen konkurssi aika lähellä?
        Laita linkki siitä, mistä sinun tarinan voi tarkistaa! muuten et ole uskottava!!!

        Maahan tunkeutujista ei ole mihinkää muuhun kuin naisten ahdisteluun. On hyvä, että tunkeujia pidetään silmällä ja lähetetään tarvittaessa takaisin lähtömaahan!!!!

        Eihän täällä kukaan muu uhoa vihamielisesti kuin laittomasti maahan tunketuneet
        kuoluja käymättömät sivistymättömät villi ihmiset. Nämä rättipäät!!!


        Normaalit Suomen kanta asujat eivät halua maahan lisää lois eläjiä!!!





        Olet täysin PELLE. PISTE.

        Ohhojaa,
        -Ei Suomessa ole mitään katupartioita!!
        Etkö seuraa mediaa missä kyseiset jengit itse antavat haastattelujaan ihan elävän kuvan välityksellä.
        -Pitäen tilalla liikkeessän maksukyvyttömiä matuja??
        Suomessa asuu ja toimii huomattavan vauraita maahanmuuttajia. Meidän kotipuolella un eräskin alkujaan täysin varaton, yhteiskunnan tuella elänyt maananmuuttaja jka 12 vuoden jälkeen on melkoinen suuryrittäjä ainakin meidän kaupungin mittakaavassa. Hänellä on tällä hetkellä 38 kantasuomalaista palkkalistoillaan sekä 12 muutaman vuoden takaista maahanmuuttajaa. Että se maksukyvyttömistä maahanmuuttajista.
        - Maahan tunkeutujista ei ole mihinkää muuhun kuin naisten ahdisteluun. On hyvä, että tunkeujia pidetään silmällä ja lähetetään tarvittaessa takaisin lähtömaahan!!!!
        Mihin sitten on kantaväestöön kuuluvat naisahdistelijat jotka ovat ylivoimaisesti suurin ahdistelijaryhmä. Mihin heidät pitäisi lähettää ?
        -Eihän täällä kukaan muu uhoa vihamielisesti kuin laittomasti maahan tunketuneet
        kuoluja käymättömät sivistymättömät villi ihmiset. Nämä rättipäät!!!
        Justiinsa joo, onneksi täälltä löytyy sinunkaltaisia kouluja käyneitä sivistyneitä ei villejä ihmisiä. Te mätäpäät.
        -Normaalit Suomen kanta asujat eivät halua maahan lisää lois eläjiä!!!
        Me normaalimmat Suomen kansalaiset emme halua lisää teitä äärirasistreja.
        PISTE Iin PÄÄLLE.


      • näintäällätänään
        SuvaitsevaAnu kirjoitti:

        Ohhojaa,
        -Ei Suomessa ole mitään katupartioita!!
        Etkö seuraa mediaa missä kyseiset jengit itse antavat haastattelujaan ihan elävän kuvan välityksellä.
        -Pitäen tilalla liikkeessän maksukyvyttömiä matuja??
        Suomessa asuu ja toimii huomattavan vauraita maahanmuuttajia. Meidän kotipuolella un eräskin alkujaan täysin varaton, yhteiskunnan tuella elänyt maananmuuttaja jka 12 vuoden jälkeen on melkoinen suuryrittäjä ainakin meidän kaupungin mittakaavassa. Hänellä on tällä hetkellä 38 kantasuomalaista palkkalistoillaan sekä 12 muutaman vuoden takaista maahanmuuttajaa. Että se maksukyvyttömistä maahanmuuttajista.
        - Maahan tunkeutujista ei ole mihinkää muuhun kuin naisten ahdisteluun. On hyvä, että tunkeujia pidetään silmällä ja lähetetään tarvittaessa takaisin lähtömaahan!!!!
        Mihin sitten on kantaväestöön kuuluvat naisahdistelijat jotka ovat ylivoimaisesti suurin ahdistelijaryhmä. Mihin heidät pitäisi lähettää ?
        -Eihän täällä kukaan muu uhoa vihamielisesti kuin laittomasti maahan tunketuneet
        kuoluja käymättömät sivistymättömät villi ihmiset. Nämä rättipäät!!!
        Justiinsa joo, onneksi täälltä löytyy sinunkaltaisia kouluja käyneitä sivistyneitä ei villejä ihmisiä. Te mätäpäät.
        -Normaalit Suomen kanta asujat eivät halua maahan lisää lois eläjiä!!!
        Me normaalimmat Suomen kansalaiset emme halua lisää teitä äärirasistreja.
        PISTE Iin PÄÄLLE.

        Seuraan mediaa ja osaan lukea rivien VÄLISTÄ!!! Sinun kannattaa opetella sama asia.

        On ollut jo vuosikausia tiedossa se tosi asia, että matut elää meidän kanta Suomalaisten kustannukselle. Älä sulje silmiäsi totuudelta. Älä kiistä totuuta tyhjän päiväisellä löpinällä!!!

        En ole mätäpää. En hyväksy naisten alistamista ja naiseuden piilottamista huivein, tai naama rätein!! Sinun mielestä tämä on varmaan ihan normaalia?? Mutta sinne rättipäiden kotimaahan, älkä ole täällä valittamassa siitä, jos rättipäät eivät saa meidän veron maksajien keräämää vaurautta. Vaurautta, jota he ovat keränneet itselleen, eikä lois eläjille.


        Jos jossain on 1 ns. yrittäjä, joa on maut, niin laita linkki, jota tiedon voi tarkistaa.
        Eikä tämä poista sitä tosiasiaa, että kymmenet tuhannet matut elää meidän kanta Suomalaisten piikkiin!!!

        EI SE OLE RASISMIA, JOS TOSIASIAT SANOO ÄÄNEEN!!!


        Vitutaako sinua non paljon perseesi myynnistä liiaan halvalla matuille, että pitää tulla tänne itkemään omaa tyhmyyttäs? Et sinä ole NORMAALI. OLET EPÄNORMAALI LOIS ELÄJÄ!!!!!


      • Rajajooseppivaan
        näintäällätänään kirjoitti:

        Seuraan mediaa ja osaan lukea rivien VÄLISTÄ!!! Sinun kannattaa opetella sama asia.

        On ollut jo vuosikausia tiedossa se tosi asia, että matut elää meidän kanta Suomalaisten kustannukselle. Älä sulje silmiäsi totuudelta. Älä kiistä totuuta tyhjän päiväisellä löpinällä!!!

        En ole mätäpää. En hyväksy naisten alistamista ja naiseuden piilottamista huivein, tai naama rätein!! Sinun mielestä tämä on varmaan ihan normaalia?? Mutta sinne rättipäiden kotimaahan, älkä ole täällä valittamassa siitä, jos rättipäät eivät saa meidän veron maksajien keräämää vaurautta. Vaurautta, jota he ovat keränneet itselleen, eikä lois eläjille.


        Jos jossain on 1 ns. yrittäjä, joa on maut, niin laita linkki, jota tiedon voi tarkistaa.
        Eikä tämä poista sitä tosiasiaa, että kymmenet tuhannet matut elää meidän kanta Suomalaisten piikkiin!!!

        EI SE OLE RASISMIA, JOS TOSIASIAT SANOO ÄÄNEEN!!!


        Vitutaako sinua non paljon perseesi myynnistä liiaan halvalla matuille, että pitää tulla tänne itkemään omaa tyhmyyttäs? Et sinä ole NORMAALI. OLET EPÄNORMAALI LOIS ELÄJÄ!!!!!

        Tuo allaoleva ote tekstistäsi viimeistään osoittaa että olet mätäpää ja rasisti.

        En ole mätäpää. En hyväksy naisten alistamista ja naiseuden piilottamista huivein, tai naama rätein!!

        Ainoa hyvä siinä on ettet hyväksy naisen alistamista. Toivottavasti ajat sitä hyvää asiaa myös meidän kantasuomalaisten kohdalla eli :

        Naisille sama palkkaa kuin miehille samasta työstä, naisille enemmän esimiestehtäviä myöskin miesvaltaisilla työpaikoilla, et halveksi naisia jotka eläävät parisuhteessa (eikä tuietysti myöskään miesparisuhteita).

        Tuosta valittelustasi koskien pukeutumista voisin kyllä antaa satoja esimerkkejä mitä monessa muussa euroopan maassa ajatellaan suomalaisten pukeutumisesta, varsinkin miesten sellaisesta. Eräs saksalainen kollegani kysyi kerran että onko Suomessa vieläkin köyhyys niin suurta ettei varsinkaan miehillä ole varaa ostaa muuta kuin käytöstä poistettuja "nailon vaatteita" Ymmärsin hetken päästä että hän tarkitti meidän kansallispukua verrarit ja tuulipukua.


      • näintäällätänään
        Rajajooseppivaan kirjoitti:

        Tuo allaoleva ote tekstistäsi viimeistään osoittaa että olet mätäpää ja rasisti.

        En ole mätäpää. En hyväksy naisten alistamista ja naiseuden piilottamista huivein, tai naama rätein!!

        Ainoa hyvä siinä on ettet hyväksy naisen alistamista. Toivottavasti ajat sitä hyvää asiaa myös meidän kantasuomalaisten kohdalla eli :

        Naisille sama palkkaa kuin miehille samasta työstä, naisille enemmän esimiestehtäviä myöskin miesvaltaisilla työpaikoilla, et halveksi naisia jotka eläävät parisuhteessa (eikä tuietysti myöskään miesparisuhteita).

        Tuosta valittelustasi koskien pukeutumista voisin kyllä antaa satoja esimerkkejä mitä monessa muussa euroopan maassa ajatellaan suomalaisten pukeutumisesta, varsinkin miesten sellaisesta. Eräs saksalainen kollegani kysyi kerran että onko Suomessa vieläkin köyhyys niin suurta ettei varsinkaan miehillä ole varaa ostaa muuta kuin käytöstä poistettuja "nailon vaatteita" Ymmärsin hetken päästä että hän tarkitti meidän kansallispukua verrarit ja tuulipukua.

        Buaahhhaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Tais kolahtaa palikkaa oikein kovaa, kun vaihdoit jutun aihetta?

        Se on erittäin sairasta vaatia naista pukeutumaan kaapuun!!!! On samalla myös tyhmää!!


        Jaa, kävin viime syksynä Saksassa, Ranskassa, Tanskassa, Ruotsissa, Espanjassa, Andorrassa, Gibraltarilla, eikä näissä maissa kukaan tullut puhumaan minulle mitään Suomalaisten miesten vaatteista. Mitä helvetion väliä sillä on pukeutuuko lenkille lähtiessään tuulta ja sadetta pitävään pukuun, vai ei pukeudu? Lenkkeily ei ole tarkoitettu miksikään muodin esittelyksi. Oletko ihan PIMEÄ???

        Ehkäpä ne sinun mielikuvitus kollegat käyvät lenkillä puku päällä.Naiset korko kenkissä. On helvein tyhmää pukeutua merkki vaatteisin lenkille lähtiessä.
        Kommentis Suomalaisten vaatteista lenkille lähtiessään ontuu. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, jos arvostelen ja nauran näille helvetin hölmöille kaapujen käyttäjille!!! Menköö rättipäät aiikoinensasine, mistä tulivatkin. Kaavut eivät kuulu Suomalaiseen pukeutumiseen.

        Huomasitko Hesarissa jutun, jossa ählämit haluaa Helsinkiin moskeijaa?
        Miksi kaikki haastateltavat olivat siinä valokuvassa helvetin lihavia? Jopa
        se huntuun alistettu nainen!


        En voi vaikuttaa mitenkään siihen, minkälaista palkkaa yritykset maksavat työntekijöille.

        Voin vaikuttaa ainoastaan Suomen poltiikan suuntaan jollain tavoin äänestämällä aina oikein sitä henkilö, joka ei halua syleilleä koko maailmaa Suomalaisten vero varoilla!!!


    • vatthefuk

      trolli. ei kukaan voi olla nuin tyhmä

    • natsipartiot-kuriin

      Sipiläkin teki selväksi, että turvattomuus on lisääntynyt katupartioiden myötä?!!

    • HerättääKeskustelua

      Kiva aloittaja, joka onnistuu unohtamaan täysin faktat. Katupartiot eivät vielä ole tehneet mitään laitonta maahanmuuttajia kohtaan, mutta turvapaikanhakijat ovat suorittaneet 25 raiskausta, noin 300 ryöstöä, ja liki 30 puukotusta.
      Tästä faktasta johtuen kysymys kuka suojelee turvapaikanhakijoita katupartiolta kuulostaa absurdilta. Rikokset menevät yksipuolisesti 0-350 turvapaikanhakijoille.

      Aloittajalla on joku muu syy vihata katupartioita, kuin tosiasiallinen. Hän on TODELLINEN RASISTI.

      Mutta voin harkita kantani muuttamista esim. sitten kun turvapaikanhakijoita on raiskattu enemmän kuin he raiskaavat kantaväestöä.

      • MarttilaJ

        Samana aikana kantasuomalaiset ovat suorittaneet 118 raiskausta, noin 830 ryöstöä ja yli 100 puukotusta ja 48 kuolonuhria ampumisen seurauksena joten siinä faktat. Jos laajennetaan aikaa käsittämään viimeiset 10 vuotta niin faktaluvut olisivat tyrmistyttävän ylyvoimaisia koskien kantaväestöä.
        Noin parisen kuukautta sitten tehty viranomaistutkimus ja virallisesti julkaistu on että maahanmuuttajista alle 2% ovat suorittaneet rikoksen viimeisten kolmen vuoden aikana !!! En edes tässä kehtaa sanoa mikä vastaava % luku on kantasuomalaisten kohdalla, sen verran oiokeasti hävettää.
        Kun luin läpi aloittelijan kirjoituksen uudelleen en löytänyt mistään että hän väittäisi vihaavansa katupartioita. Olen täsin samaa mieltä että maahanmuuttoa vastustavista jengeistä missä mukana moni rikoksista tuomittuja koottuja ns katupartioita pitää laissa kieltää ja pian. Suomessa on erittäin tehokas virallinen laillinen virkavalta joka pääsääntöisesti on hoitanut ja yhä edelleen hoitaa valvontatehtäviä niin kaduilla kuin muualla todella hyvin. Onhan poliisin taholta jo useamman kerran jo todettu että nämä nyt esiinpulpahtaneet kaiken maailman roskaväkeä keräävät katupartiot vain lisäävät poliisin kuormitusta kun nyt heitäkin pitää tiukalla silmällä vartioida ja seurata heidän hämäräpuuhiaan. Olen ihan mielenkiinnosta kysellyt varmaankin jo yli sadalta naiselta, sekä nuorilta että vanhemmilta, että haluavatko he nimenomaan katupartioiden suojelua.
        Tasan tarkkaan yksi on vastanut myöntävästi ja hänenkin motiivi oli että saattaisi saada ilmaisen kyydin kotiin kapakasta kun väittäisi olevansa peloissaan että joutuisi vaikeuksiin kotimatkalla.
        Meidän lähialueella elää noin 200 maahanmuuttajaa ja heistä ei ainoallakaan ole ollut ongelmia virkavallan kanssa viimeisten 4 vuoden aikana. Kaikki ne jotka ovat saaneet työpaikan on kehuttu erittäin ahkeriksi, osaaviksi ja tunnolisiksi työntekijöiksi. Melkein 20 perhettä on perustanut jo nyt omat yritykset ja pystyneet palkkaamaan sekä kantasuomalaisia että maahanmuuttajia. Laskin tässä tovin aikaa sitten että näiden yritysten yhteinen liikevaihto on jo nyt yli 2,5 milj. EUR joten ei voi kuin hattua heille nostaa. Varsinkin yksi näistä yrittäjäperheistä on todella tehnyt mahtavan menestystarinan. Perheen isä, jolla ei ole sen kummempaa koulutusta kuin suomessa merkonoomia vastaava tutkinto onnistui saamaan paikalliselta pankilta pienen lainan jolla pääsi alkuun kun lähinaapurini takasi lainan 15 % osakkuusomistusta vastaan.
        Nyt kseisellä liikeyrityksellä on yhteensä 8 yrityspistettä neljässä eri suomen kaupungissa. Jos lähiusuunitelma toteutuu heillä on yrityspisteet myös Ruotsissa ja Norjassa ennen tämän vuoden loppua. Harmittaa vietävästi etten uskaltanut mennä heidän pankkilainaa takamaan kun he sitä pyysivät, sen sijaan suosittelin kaveriani jolla oli hieman parempi riskinottokyky. Se siitä ja lisää maahanmuutajia Suomeen niin saadan vähän uutta verta tähän sisäänsä käpertyneen maahan.


      • näintäällätänään
        MarttilaJ kirjoitti:

        Samana aikana kantasuomalaiset ovat suorittaneet 118 raiskausta, noin 830 ryöstöä ja yli 100 puukotusta ja 48 kuolonuhria ampumisen seurauksena joten siinä faktat. Jos laajennetaan aikaa käsittämään viimeiset 10 vuotta niin faktaluvut olisivat tyrmistyttävän ylyvoimaisia koskien kantaväestöä.
        Noin parisen kuukautta sitten tehty viranomaistutkimus ja virallisesti julkaistu on että maahanmuuttajista alle 2% ovat suorittaneet rikoksen viimeisten kolmen vuoden aikana !!! En edes tässä kehtaa sanoa mikä vastaava % luku on kantasuomalaisten kohdalla, sen verran oiokeasti hävettää.
        Kun luin läpi aloittelijan kirjoituksen uudelleen en löytänyt mistään että hän väittäisi vihaavansa katupartioita. Olen täsin samaa mieltä että maahanmuuttoa vastustavista jengeistä missä mukana moni rikoksista tuomittuja koottuja ns katupartioita pitää laissa kieltää ja pian. Suomessa on erittäin tehokas virallinen laillinen virkavalta joka pääsääntöisesti on hoitanut ja yhä edelleen hoitaa valvontatehtäviä niin kaduilla kuin muualla todella hyvin. Onhan poliisin taholta jo useamman kerran jo todettu että nämä nyt esiinpulpahtaneet kaiken maailman roskaväkeä keräävät katupartiot vain lisäävät poliisin kuormitusta kun nyt heitäkin pitää tiukalla silmällä vartioida ja seurata heidän hämäräpuuhiaan. Olen ihan mielenkiinnosta kysellyt varmaankin jo yli sadalta naiselta, sekä nuorilta että vanhemmilta, että haluavatko he nimenomaan katupartioiden suojelua.
        Tasan tarkkaan yksi on vastanut myöntävästi ja hänenkin motiivi oli että saattaisi saada ilmaisen kyydin kotiin kapakasta kun väittäisi olevansa peloissaan että joutuisi vaikeuksiin kotimatkalla.
        Meidän lähialueella elää noin 200 maahanmuuttajaa ja heistä ei ainoallakaan ole ollut ongelmia virkavallan kanssa viimeisten 4 vuoden aikana. Kaikki ne jotka ovat saaneet työpaikan on kehuttu erittäin ahkeriksi, osaaviksi ja tunnolisiksi työntekijöiksi. Melkein 20 perhettä on perustanut jo nyt omat yritykset ja pystyneet palkkaamaan sekä kantasuomalaisia että maahanmuuttajia. Laskin tässä tovin aikaa sitten että näiden yritysten yhteinen liikevaihto on jo nyt yli 2,5 milj. EUR joten ei voi kuin hattua heille nostaa. Varsinkin yksi näistä yrittäjäperheistä on todella tehnyt mahtavan menestystarinan. Perheen isä, jolla ei ole sen kummempaa koulutusta kuin suomessa merkonoomia vastaava tutkinto onnistui saamaan paikalliselta pankilta pienen lainan jolla pääsi alkuun kun lähinaapurini takasi lainan 15 % osakkuusomistusta vastaan.
        Nyt kseisellä liikeyrityksellä on yhteensä 8 yrityspistettä neljässä eri suomen kaupungissa. Jos lähiusuunitelma toteutuu heillä on yrityspisteet myös Ruotsissa ja Norjassa ennen tämän vuoden loppua. Harmittaa vietävästi etten uskaltanut mennä heidän pankkilainaa takamaan kun he sitä pyysivät, sen sijaan suosittelin kaveriani jolla oli hieman parempi riskinottokyky. Se siitä ja lisää maahanmuutajia Suomeen niin saadan vähän uutta verta tähän sisäänsä käpertyneen maahan.

        Jaa, että uutta verta sompuista, joissa on todettu vakavia tauteja, matoja ja loisia veressä??!!!


      • leijonaonraiskattu
        näintäällätänään kirjoitti:

        Jaa, että uutta verta sompuista, joissa on todettu vakavia tauteja, matoja ja loisia veressä??!!!

        Olet sekoittanut sonpun ja persun keskenään.Eikä sekään ole tauti vaan geeni,joka altistaa sen rikollisuuteen ja alkoholismiin.


      • näintäällätänään
        leijonaonraiskattu kirjoitti:

        Olet sekoittanut sonpun ja persun keskenään.Eikä sekään ole tauti vaan geeni,joka altistaa sen rikollisuuteen ja alkoholismiin.

        Professori tatu vanhanen, edesmennyt sen kertoi julkisuuteen.

        En minä!!!


    • Faktaa

      Ap. et tiedä mitä maan hallitus tietää Suomen vaikeasta taloudellisesta tilanteesta. Suomi velkaantuu päivä päivältä lisää, kuinka sellainen maa voi ottaa pakolaisia maan täyteen? Kuka voi olla niin sokea että ei tätä ymmärrä? Työttömiä tulee jatkuvasti lisää, verot nousee jatkuvasti ja heikompi osaisten elämää kurjistetaan juuri siksi koska sosiaaliset menot ovat suuret. Maan kulut voi jopa kymmenkertaistua! Tämä on faktaa joka on kerrottu uutisissakin. Katupartiotkin ovat tarpeellisia. Jos yksi tai kaksi on joukossa maahanmuuttovastainen ja jyrkkä, se ei suinkaan tarkoita että katupartiot olisi kiellettävä. Eiköhän vaan nämä partiot ole ap. lopulta sinunkin turvaksesi Suomessa. Heitä ei kenenkään tarvitse pelätä.

      • Oikeustajuinen

        Kyllä minä pelkään !! Lähihistoriasta löytyy karmeita esimerkkejä mihin tuollaiset kansaa "suojelevat" kyttäyspartriot voivat saada aikaan. Ketä niitä on peräänkuluttanut ei ainakaan suomen kansan enemmistö !! Näillä fasistipartioilla on huomattavan paljon pienempi kannatus kuin Persuilla eli max 4% kansastamme viime viikon tehdyn gallupin mukaan kannattavat moista paskapuuhaa. Koska kyseisillä partioilla ei ole minkän valtakunnan valtuuksia edes suullisesti puuttua havaitseminsa epäkohtiin niin voi vaan kuvitella mitä riesaa heidän toimintansa aiheuttaa poliisille kun ilmeisesti jatkuvasti näkevät jotain epäilyttävää ja silloin joutuvat poliisille soittamaan jos mielestänsä asiaan olisi syytä puuttua. Olen joillekin maahanmuuttaja ystävälleni jo tehnyt hyvin selväksi ettei nämä jengipartiot voi mitenkään fyysisesti heidän tekemisiin puuttua ja mikäli rasistista kielenkäyttöä esintyy pitää heidän välittömästi tehdä siitä ilmoituksen.
        Olen myös pyytänyt että nämä ystäväni antavat tiedon levitä ettei jengiläisillä todellakaan ole minkäänlaisia valtuuksia. Onneksi maahanmuuttajien joukosta löytyy henkilöitä jotka ovat saaneet juristin koulutuksen kotimaassaan ja he ovat sitoutuneet avustamaan mikäli päällekarkauksia tapahtuu. Heitä avustaa eräs suomalainen järjestö joka koostuu henkilöistä jotka työnsä puolesta erittäin hyvin tuntee suomen lakipykälät. On se vaan merkillistä ettei maahanmuuttajavastustajat vieläkään tajua että Suomi todella tarvitsee heitä viimeistään 10 vuoden kuluttua ja se on about se aika mitä tarvitaan jotta heistä tulee täysipainoisia suomen kansallisia jotka voivat omalla huomattavalla panoksella saada suomi nousuun. Joku talousviisas sanoi jo parisen vuotta sitten että suomeen tarvittaisiin vuoteen 2030 menneessä vähintään 150000 uutta maahanmuuttajaa. Olisi ehkä syytä muistaa että moni suomalainen työtön ei ole valmis ottamaan yksinkertaisia mutta tuiki tärkeitä työtehtäviä vastaan koska toimentuloavustuksia saa aivan liian helpolla. Kyllä se suomalainenkin voisi risusavotalla käydä hyvittääkseen saamansa korvauksen.


      • näintäällätänään

        Jaa, että matut saa Suomen nousuun? Miten?
        Kututtavat täälkin hetkellä useita miljoonia meidän kanta suomalsiten verovaroja. Varoja, jotka eivät heille edes kuulu, mutta suvakit jakaa ne heille jostain kumman syystä?

        Kyllä moni suomalainen työtön ottaa vastaan työtä, jos siitä maksetaan kunnolla ja sillä tulee toimeen, eikä mene miinukselle kulujen jälkeen.

        Risusavotta vaatimus ei perustu lakiin!!!


    • näintämäkin

      Taitaapi eläkeläinen jo hötellä omiaan ja sekoilee sanoissaan. Raiskauspartioista on kysymys ne pitäs lailla kieltää. Mitään partioita ei Suomen kadulla ole tarvittu koskaan. Raiskauspartiot ilmestyi kaduillemme ja ne pitäs kieltää. Yksinkertainen totuus. Outoa on tämä nykyinen meno kaikin keinoin kierretään totuuden puhuminen. Joukkoraiskaus kadulla ja hullut vieressä hurraa---ajatellaan uhriksi oma tyttö---joko se totuus alkaa valjeta.

    • kyssäriperse2016

      Miksi vieläkin tapahtuu raiskauksia, vaikka partiot ovat marssineet kaduilla jo monta kuukautta?
      Mihin numeroon partiolle voi soittaa, jos sattuu joukkoraiskauksen silminnäkijäksi ja tahtoo hälyttää apua??

    • ndfja

      Up

    • pikimmiten

      Miten kielletään naisia ahdistelevat matupartiot esim. tänään Helsingissä? Jos kielletään niin mitä merkitystä sillä on? Onko eläkeläisellä kivaa jos matupartiot kielletään laissa pikimmiten?

    • lähihistoriaa

      On se kumma että meidän muisti on niin lyhyt ettemme muista niitä satoja tuhansia suomalaisia ulkomaille muuttaneita joiden ainoa syy … paremman elämän haku.
      Kunka moni näistä ilmoittautui turvapaikanhakijaksi ja vaati sosialitukia?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      209
      4387
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      65
      2996
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2782
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2239
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2047
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1687
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1635
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1588
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1449
    10. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      44
      1405
    Aihe