Uniorgasmi

Ekakertaikinä

Heräsin viime yönä kesken unien siihen, että olin laukeamaisillani. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Se oli jännittävää. Ja haluaisin kyllä kokea sen uudestaan. Aivan unisena sitten sain orgasmin ja vaivuin takaisin uneen.

6

948

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihana, että sinäkin oot kokenut tuon :) Ite saan välillä orgasmeja unissani, viime aikoina ollut enemmän. Ekan uniorkun koin n. 19-vuotiaana, oli jännä fiilis kyllä :) Välillä herään juuri ennen orgasmia ja masturboin loppuun, välillä herään orgasmin aikana ja yleensä silloinkin masturboin uuden orkun sen jälkeen, ja välillä en herää ollenkaan orgasmiin, mutta olen lähes varma, että oon saanut uniorkun, kun muistan seksiunen tarkkaan ja fiilikset siinä. Oon aika tukki-nukkuja. Miesystävä on sanonut, että joskus nukkuessani olen tärissyt ja hengitys kiihtynyt -mutta en ole itse herännyt siihen. Todennäköisesti orkku silloin, mutta ei voi olla varma niistä, kun ei itse herää siihen.
      Mut ne on ihania, kun herää kesken orgasmin :) Toisaalta joskus yllättyy niin paljon, että orkku loppuu kesken, sit voi jatkaa masturboiden.

    • kylläkyllä6

      Piruha se iha ite teitä nussauttelee yöllä jos teitit tuommossii saa

    • uniin

      Nuorempana 18-20, sain uniorgasmeja, useasti - aamulla lakanat sotkussa ja kiihottava uni hetken muistissa. Mahtavaa, nyt 22v. harvemmin, mutta kyllä niitä vieläkin. En tiedä mikä vaikutus sillä että nukun aina alastomana.

    • kundi19

      Uniorgasmi tai ei - olen muutaman kerran herännyt, kun kalu täydessä juhlakunnossa ja syöksee spermaa oikein kunnolla ja tuloksena melkoinen sotku. En kuitenkaan muista nähneeni mitään unta. Näitä nyt sattuu. olen ajatellut.
      Mutta suurempi ongelma on se että herään öisin, lähes joka yö, kovaan stondikseen ja kun sopivasti vaihdan asentoa, kulli jää puristuksiin alleni tai sivulle ja "vääntyy" niin että herään siihen kun sattuu. Aivan pakko tumputtaa, puoliunessa ja sitten jatkaa unia. Tämä on alkanut häiritä vireystilaa aamuisin, kun uni katkeaa kesken, tuntuu se väsymyksenä aamulla. Kulli tosi terhakkana, lähes joka aamu.
      Runkkailen säännöllisesti, eikä seksi tai porno mielessä jatkuvasti, mutta nämä yölliset keulimiset alkavat käydä "hermoon". Olen alkanut vetämään iltaisin kunnon runkut ja ajatellut asian helpottuvan yöllä. Olen pitänyt tiukkoja boksereita öisin ja se vasta sattuukin - vaikka toisin luulin, kokeillut löysiä yöhousuja tai nukkunut ilman mitään. Mikään näistä ei ole toiminut, vaan tuloksena sama herääminen. Olen myös koittanut jättää yöllä vetämättä käteen, mutta silloin kullissa vain paine kasvaa, niin että kipeää tekee - joten helpompi silloin vain tumputtaa.
      Muilla samoja ongelmia? Jos oletteko keksineet helpotusta asiaan, jottei jokaöinen uni katkeaisi.
      Tämä on myös, lievä sosiaalinen ongelma, jos olen esim. kylässä, tai pelireissuilla ja nukutaan samassa huoneessa muitten kanssa....entä kun aikanaan menen inttiin? Ymmärrän että yölliset seisokit ovat yleisiä, mutta ei kuitenkaan tässä määrin.

    • pöön

      sama täällä, herään yöllä siihen että kusettaa, mutta ei voi mennä kuselle kun on niin kova stondis päällä, että pakko vetää vaan handuun. olen yrittänny tosi tiukkoja kalsareita ja alastomana olemista mut mikään ei tunnu auttavan näihin yöstondiksiin. Jos jollain on keino helpotukseen tässä asiassa niin mieluusti txt tälle palstalle!

    • Yöjäykkä

      Täällä samaa vaikka jo 29olen. Käytän ns tiukkoja boksereita ja käännän illalla kullin ns mahaa vasten niin vähiten haittaa jos jäykistyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe