Näin se on nähtävä

Valheellaonlyhyetjäljet

Alussa arkkienkeli Gabriel antoi Muhammedille oikeita ilmoituksia mutta huomatessaan että Muhammed ei halunnut oikeaa tietoa eikä seurata oikeaa Jumalaa, arkkienkeli Gabriel antoi myöhemmät ilmoitukset, jotka olivat järjettömiä, sotimaan kaikkea käytännöllisyyttä vastaan ja lisäämään ankaruutta ja verenvuodatusta. Gabriel ei siis antanut enää rakentavia ilmoituksia huomattuaan että Muhammed ei suostunut ottamaan vastaan oikeaa tietoa.

8

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Kaikki uskonnot perustuvat ihmisen matkimiseen ja tarkkailuun. Tämän paljastaa Bhagavadgita teos. Pyhät kirjoitukset ovat ihmisten kirjoittamia, mutta Jumalan inspiroimia. Missä tahansa on kokoonnuttu Herran nimeen hän on läsnä ja sekoittaa ihmisten ajatusten joukkoon omia ajatuksiaan. Siksi pyhät kirjoitukset sisältävät ylimaallista tietoa, joko enemmän tai vähemmän.

      Paavali esim. kirjoitti ihmisenä kirjeensä, mutta sai joitakin inspiraation hetkiä, joiden aikana Jumala sekoitti tuohon ihmistekstiin omia ajatuksiaan.

      Kaikki uskonnot ovat heikkoja ihmisten tekeleitä. Koraanissa lukee: Islamin tarkoitus on saattaa TOTUUDEN USKONTO voittoon. On hienoa, että tällä foorumilla on esillä totuus, vaikka se on uskonnoitsijoille karvasta ja epämieluisaa.

    • kuinkastässänäinkävi

      Vai antoi se arkkienkeli muhikselle ilmoituksia. Voi helvetti sentään. Eiköhän siinä kuitenkin käynyt niin, että äijä veti liikaa kärpässientä koukkunokkaansa ja sen jälkeen kuuli ja näki kaikkea paskaa, jonka se sitten kertoili kaverilleen Tahirille, joka kirjoitti ne sairaat houreet papyrukselle. Muhis ei itse osannut sen paremmin lukea, kuin kirjoittaa. Mikä helkkarin jumala sellaisen maalaistollon olisi valinnut profeetakseen? Ei niin tyhmää jumalaa voisi kukaan keksiä.
      Kun lukee koraanin alusta loppuun, huomaa heti, kuinka huumehoureet pahenevat loppupuolella, aivankuin hitlerin aatullakin sodan lopulla. Sekin oli ihan pihalla ja höpisi täysin älyvapaita juttuja.
      Muhammad oli umpisairas pedofiili, joka keksi väkivaltaisen kultin, jonka varjolla yhä katkotaan kauloja, kivitetään ihmisiä hengiltä ja leikellään käsiä ja jalkoja poikki. Saatanan sairasta touhua, joka jatkaa leviämistään länsimaihin, ellei täällä äkkiä havahduta huomaamaan, mitä se porukka touhuaa. No, jos jotain hyvää joka asiasta pitää löytää, niin ensimmäisenähän ne valtaan päästyään kivittävät, taikka heittävät talojen katoilta tuon sateenkaarijengin. Seuraavaksi pyöveleitten eteen joutuvat vasemmistolaiset ateistit ja vihreät, eli juuri sen hyödyllisten idioottien joukon, jotka niitä pedofiilin seuraajia tänne haalivat. Mistähän Li ja kumppanit aikovat hakea turvapaikkaa sen ajan koittaessa?

      • TulevaSeksiorjuusEuroop

        Lin ulkonäöllä hän olisi seksiorja. Mutta koska tuo ei toteudu ihan hetkessä vaan muutama sukupolvi menee, niin hän valmistaa sitä osaa vasta lapsenlapsen...tyttärilleen niissä sukupolvissa. Paitsi jos he sattuvat syntymään vapaiksi, ja pääsevät vapaan miehen vaimoksi.


    • alfa123om2222

      Jes. 5 mukaan viinitarhan (Europa) aita poistetaan ja viinitarhaan päästetään väkeä muualta. Tuon jälkeen viinitarha kasvaa vain OHDAKETTA JA ORJANTAPPURAA. Niin on nyt käymässä. Kaiketi Imaami Mahdi on tulossa ja häneen liittyvät Hadithit paljastavat, että suurimmassa vaarassa ovat Kristityt, siat ja tosiaankin maailman johtajat. Et ole aivan väärässä. On olemassa suunnitelmia maailman tämän hetken johtajien eliminoimiseksi.

      Se on ehkä kaiketi kaksiteräinen miekka, joka voi kääntyä islamin tappioksi tai sitten ei. Juutalaiset aikoinaan odottivat oman Messiaansa vapauttavan heidät Rooman ikeestä, mutta itse asiassa Messias vain lisäsi tuon Rooman ikeen määrää.

      Islamilla on oma sotaretkensä meneillään ja tarkoitus on epämääräinen: Puhutaan totuuden, oikeudenmukaisuuden, vaurauden ja rauhan tuomisesta sekä kaiken sorron loppumisesta, mutta samalla osoitellaan sormella joitakin ihmisryhmiä tuhoon tuomituiksi. Sortajiksi luetaan etenkin Kristityt, siat ja maailman johtajat.

      Koraanin mukaan islamilla on aina dominoiva asema uskontojen keskellä. Niin ovat kristittyjen johtajatkin olleet islamisteja. Miksi sitten islam kääntyy omia uskonnollisia johtajiaan vastaan. Se on epämääräistä. Jos talo riitelee itseään vastaan se tuhoutuu.
      Islamin on elimoitava siis lähinnä islamistiset johtajat eli heidät kaiketi katsotaan väärän islamin levittäjiksi. Jos kaikkien uskontojen islamistiset johtajat eliminoidaan evankeliumin mukaan se lopulta merkitsee islamin omaa tuhoa.

      Islam on vastuussa, jos maailmassa esiintyy sortoa. Se ei voi tuota sortoa lopettaa kuitenkaan joutumattaa vaaraan itsensä eliminoimiseen. Voi olla, että niin kuin Jeesus juutalaisten Messsias lopulta eliminoi oman kansansa joutuu Mahdikin tekemään samoin???

      • no_joo-o

        Ei voi olla enää selkeämmin sekavaa.
        Kaikki varmaan ymmärsitte?
        Kun panee sanoja lapuille, ne hattuun, sitten nostaa järjestään ja kirjoittaa ylös, hah,tulipa lauseita!


    • paskaaali

      ISLAM ON SAATANASTA ja on se ilmestyskirjan väärä profeetta-yksi niistä jotka tahtovat oppinsa leviävän vaikka väkivalloin.

    • Jorza

      Islam ei ole uskonto vaan uskontoon perustuva yhteiskuntajärjestelmä! Islamin tavoitteena on käännyttää koko maailma ja alistaa vääräuskoiset hallintaansa. Todella primitiivistä porukkaa joihin ei edes normaali kehitys pois keski-ajasta ole kyennyt. Oppi suoraan mustalta keskiajalta!

    • alfa123om2222

      Niin, raamatussa lukee, että voidakseen hallita edes omia vuoriaan Eesaun pitää hallita koko maailmaa. Kun asiat on tehty niin mutkikkaaksi, että islam ei kykene omalla alueellaan hallitsemaan omia asioitaan niin seurauksena on suunnitelmat valloittaa koko maailma. Vain siten voi saada jalansijaa omassa kodissaan!!

      On totta, että Jehova on jo laittanut pois kolme paimenta ja niiden tilalle hän on asettanut Kansojen valoksi: Valituksen, valistuneet itsevaltiaat ja Ranskan vallankumouksen. Tätä kutsutaan Profeetta Danielin kirjassa IKUISEKSI OIKEUDENMUKAISUUDEKSI. Olisi suuri hämminki, jos nuo kolme pois pantua paimenta muka voitaiisiin ottaa takaisin virkaan.

      On ilmeistä, että nuo kolme pois pantua saattavat olla: Islam (kalifikunta loppui 1920-luvulla), Juutalaiset (1940-luvun Holocaust) ja Kristityt (On ennustettu, että nykyinen paavi on viimeinen). Eräs syy Imaami Mahdin tulemukseen onkin, että Jehova tahtoo Ranskan vallankumouksen tuoman Ikuisen oikeudenmukaisuuden jatkuvan jossain muodossa huolimatta siitä, että barbaarit sitä vainoavat ahkerasti.

      Hare Krishna liikkeen kirjoista etenkin Bhagavatamista voidaan päätellä, että maailmaa hallitsee 3000-luvulla Intialaiset ja Kiinalaiset suurkeisarit. Muslimien rooli on lähinnä se, että etevimmät heistä toimivat bramiineina ehkä silloin. Rauhallisimmat kaikista kansoista ovat juuri Kiina ja Intia. He elävät omissa oloissaan eivätkä turhaan mesoa. Menestystä heille maailman hallitsemiseen sitten aikanaan!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe