Mitä te mepit oikein puuhastelette

ffuyfuyfuyfuyf

Brysselissä on terroristien pesäpaiika . Siellä Pariisin iskutkin suunniteltiin.

Siellä asuu monenkelin konnia. Sitten ovat nämä Kataisen tapaiset - Suomen velkaannuttaneet Kokoomus-syndikaatin jäsenet. He edustavat konnien eliittiä- valkokauluskonnia. Heitä kutsutaan mepeiksi.He eivät käy sotaansa pommein, vaan kieroudella. Yleensä tärkeät asiat räjähtävät heidän käsiinsä. Viimeinen esimerkki on tämä pakolaisvirta Eurooppaan. He istuivat vuosikaudet toimistoissaan tekemättä näkyvissä olevalle pakolaisvirralle yhtään mitään.

En tiedä millainen yhteisö EU on, jos sen alueelle voi tulla kuka tahansa esteettä - kysymättä, voiko tulla. Ei mitään rajavalvontaa ulkorajoilla. Kuka vain voisi tuoda armeijansa tänne.

Ainoa huoli näillä koijareilla on EU:n vapaa sisäinen liikkuvuus. Siitä on pidettävä henkeen ja vereen kiinni. He ovat sitä mieltä, että kun joku on onnistunut tänne tulemaan, niin Schengen-sopimus koskee myös heitä. On se ihmeellistä, että ei voida rajata ulkoa tulleita vapaan liikkuvuuden ulkopuolelle. Schengen koskee EU-kansalaisia - ei koko Afrikkaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että, jos joku pääsee (varmasti pääseekin) EU:n alueelle, niin hänen matkantekonsa tyssää siihen. Nyt näitä matuja on tullut aina Euroopan pussinperälle Suomeen asti. Kukaan ei ole kysynyt mitään, hemmot ovat vain jatkaneet marssiaan maiden halki. Dublinin-sopimuksenkin pitäisi pysäyttää ulkopuolinen hiippari jo ensimmäiseen maahan, mihin hän on jalallaan EU:ssa astunut. Miksei ole pysäyttänyt? Mistä minä sen tietäisin. Kysykää EU-Parlamentista, mutta älkää odottako saavanne vastausta. Eivät he ole siellä töissä, vaan mittaamassa suuria palkkoja ja verottomia etuuksia ja iloista yöelämää elellen.

Jos ja kun EU ei näytä saavan ulkorajavalvontaansa kuntoon, niin jokaisen maan on tehtävä se itse. Tämä tarkoittaa, että Suomeen ei päästetä ulkomaalaisia ihmisiä perusteetta. Älkää menkö suvakkien lailla siihen vipuun, että jokainen rajalla notkuva tummahipiäinen tarvitsisi suojelua. Hän on kuullut EU:n parhaista eduista, joita Suomi on tarjonnut. Suomalaiset ovat kuvitelleet, että maat taistelevat liikkeellä olevasta väestöstä. Meidän johtavat poliitikkomme ovat jo vuosikaudet olleet huolissaan työvoimapulasta. Siksi pääministerimmekin astui samaan rintamaan lupaamalla oman asuntonsa erityishoukuttelevuutena maahantulijoille. Täällä kuviteltiin, että nyt taistellaan työvoimasta. Muut maat olivat jo alkaneet sulkea rajojaan, mutta Suomen rajat hojottavat auki vieläkin. Suomalaiset ovat hivenen hitaita älynjuoksultaan.

Suomi ei uskalla tehdä mitään, mitä Saksa ei tee. Merkel imi maahan yli miljoonan muslimiväestön hetkessä (lisämuslimiväestön). Hänellä on vieläkin traumoja Toisesta Maailmansodasta. No, Suomi tekee samoin, taistelimmehan me Natsi-Saksan aseveljinä katkeraan loppuun asti.

Eivät suomalaiset halua Suomesta islamilaista valtiota. Se kultturi ei todellakaan rikastuta meitä - vaikka mitä väitettäisiin monikulttuurillisuuden rikastavasta vaikutuksesta. Jos monikulttuurisuus on sitä, että yhteiskunnassa tapahtuu koko ajan jotain, mikä aiheuttaa konflikteja ja kärhämöintiä, niin sitten ei muuta kuin tänne vaan. On ainakin tapahtumia. Itse pidän kuitenkin omaehtoisesta rauhallisesta elämästä, jossa saa laulaa "suvivirren" ja "enkelitaivaan" kysymättä siihen suomalaisilta suvakeilta lupaa. Tätä viimemainittua eivät edes Suomessa olevat islamilaiset ole vaatineet, vaan se on näiden suvakkien omaa keksintöä. "On epäkohteliasta olla oma itsensä ja harjoittaa omaa uskontoaan omassa maassaan, kun meillä muualta tulleita" on heidän mentaliteettinsä. Mistähän alemmuudentunteesta tuokin pulppuaa.

3

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novoisunkaa

      Suomen MEPit eivät ole saaneet yhdessäkään asiassa ajettua Suomalaisten asioita.
      Joka asiassa on saatu kylmää suihkua niskaanm.
      He toki aina puolustautuvat että ilman heitä suihku olisi ollut vieläkin kylmempää.
      Mutta missä ne hyvät asiat sitten ovat?
      EU on suurin poliittinen virhe mihin politikkosuomalaiset ovat meidät sitoneet.
      SUOMI on kansa eivätkä poliitikot. Se näiltä vintiöiltä on päässyt sekaantumaan.

    • ghfghghghgf

      Nyt mepit eivät pääse tanssimaan Suomen ja EU:n väliä ja tuhlaamaan veroeuroja. Jotain hyötyä terroristeistakin. Yleensäkin hölmöä maksaa näille ihmisille, että he veivaavat Helsingin ja Brusselin väliä joka viikko.

      Kun komennuspaikkaan mennään, niin siellä ollaan loppuun asti. Ainoa poikkeus tästä on, jos itse maksaa matkat ennen poistuloa.

      Tällainen on käytäntö teollisuusprojekteissa kohteissa ympäri maailmaa, niin miksei se voisi olla pätevä myös julkisella sektorilla. Miksi julkinen tarvitsee erityiskohtelua? Pitääkö yksityisen ottaa oppia julkisesta sektorista?

      • ettäsilleen

        Parlamentti ei ole julkinen sektori. Vaaleilla valitun parlamentaarikon tehtävä on luottamustoimi, eivätkä sitä koske mitkään julkista sektoria koskevat säädökset.

        Mepit asuvat Brysselissä. Mutta niin mepin kuin kansanedustajankin työhön kuuluvat välillä myös työhön kuuluvat tapaamiset Suomessa. Kuinka meppi voisi siellä äänestellä, jos hän ei välillä tapaisi ja kuuntelisi äänestäjiään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      2964
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      901
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe