SUOMEN VERENHIMOISIMMAT PYSÄKÖINNINVALVOJAT

70pros.bonus

Porissa on Suomen verenhimoisimmat pysäköinninvalvojat. Näin totesi kerran paljon maatamme kiertävä tuttavani. Tämän olen viime aikoina joutunut henkilökohtaisesti toteamaan. Käytän aktiivisesti Porin kaupunginkirjaston palveluita ja olen huomannut, että kaltaiseni eläkeläiset muodostavat valtaosan asiakaskunnasta.

Olen myös huomannut, että "lappuliisat" ovat ottaneet kirjaston edessä olevan parkkialueen erityisen tuottoisaksi saalistusalueekseen. Minusta tuntuu, että osa heistä suorastaan päivystää alueella. Onhan suuri mahdollisuus, että iäkkäämpi ihminen merkitsee ajatuksissaan virheellisen ajan parkkikiekkoon. Itselleni kävi pari viikkoa sitten niin, että menin kirjastoon ja muistin vasta sisällä, että parkkikiekko jäi asettamatta. Ryntäsin autoni luokse ja huomasin jo ovelta, että maksulappu oli ilmestynyt auton ikkunaan.
Ehdin olla kirjastossa korkeintaan viisi minuuttia.

Kaiken huippu on se, että kirjaston, eteen on viritetty todellinen sakkorysä: parkkiruutu, johon pysäköinti on kielletty!! Olen huomannut, että ansa toimii. Joka päivä ruudussa on joku auto maksulappu ikkunassa.

19

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NeKyylää

      Tietäähän ne paskiaiset koska kirjasto aukeaa, ne odottaa kulman takana tussut märkinä että pääsevät laputtamaan :D

    • Kostonhaluiset

      Pakkasta 25 astetta autoa ei lähde käyntiin sakkot jokatoinen päivä kostonhimoisimmat pysäköinninvalvojat hoiti homman hyvin . Kiitos

    • Abogado

      Radioluvan tarkastajien ammattikunnan poistuttua yhteiskunnasta pysäköinninvalvojan tehtävä on ylivoimaisesti vastenmielisin ja inhotuin ammatti. Yksilön oikeusturva väärintulkinnoissa on täysin olematon. Lääninoikeuteen valittaminen maksaa messinkiä.

    • tulkinta_ammattilaisille

      Käytännössä autolla liikkuva kansalainen on täysin demarijäsenkirjan perusteella valitun kouluttamattoman pyäköinninvalvojan mielivaltaisen laintulkinnan armoilla. Valittamismenettelyn yhteiskunta hinnoitellut niin korkealle, että siihen ei kannata lähteä.

      • Lakianoudattava

        Ei siinä laintulkintaa paljon tarvita. Auto on pysäköity lain vastaisesti tai ei ole. Transsylviassa vasta verenhimoisia pysäköinninvalvojia on.


      • Murruvalo

        Jos on sukua , kaveri tai kioskin omistaja , emme sakko anna.


    • rgvt

      Dementoituneet voi lopettaa autolla ajamisen ja muiden syyttelyn omista töppäilyistään.

      • wxef

        Eivät dementinoituneet muista kuin ajottain.


    • Ann_mu_kaik_kestää

      Joskus aikoinaan Amadon edessä oli ne tienvarsipaikat niin että piti käyttää pysäköintikiekkoa. 90-luvun puolivälissä. Olisko ollut joku puolen tunnin parkkiaika? No siinä Amadon alakerrassa oli Filmtownin videovuokraamo. Mulle kävi niin että palautin videokasetin vuokraamoon, eli jätin auton parkkiin tienviereen, kävelin sisään ja laitoin kasetin tiskille ja kävelin autolle takaisin, niin siellä oli parkkipirkko sakko kädessä. Ei suostunut perääntymään, olin unohtanut kiekon laittaa. Tuolloin oli sadesää, seurasin vähän tilannetta niin pirkko päivysti siellä katoksen pylvään vieressä sateensuojassa ja nopeasti reagoi jos joku ei laittanut kiekkoa. Tuleehan sitä tulosta niinkin!!

    • Parkki-Pirkko

      Porissa Suomen parhaat ParkkiPirkot.Pysäköintivirhemaksuista Porin kaupungille satojentuhansien eurojen tulot.

      • Entinenlappuliisa

        Provikkapalkka lisää innokkuutta kummasti!


    • ulkopaikkakuntalainen

      Huonosti menee, jos kaupungin varainhankinta on parkkipirkkojen varassa. Ei taida olla kauungin imagon kannalta paras mahdollinen varainhankintakeino. Kesällä Jatsien aikaan ovat oikein vauhdissa. Monelle kävijälle jää vähemmän mukava muisto Porista, jos ei tunne lappuliisojen parkkiansoja. Viime kesänä erehdyin lappua kirjoittavalta "viranhaltijalta" kysymään perusteluita maksulle. Sain sellaisen vastauksen, että päätin olla jatkamatta keskustelua. Ihmistenkäsittelytaito ei taida olla niitä päällimmäisiä ominaisuuksia tuohon virkaan valittaessa. Jotenkin tuli mieleen Porin kaupunginjohtaja...

    • Kiitosporilaisilta

      Pysäköinninvalvojat tekevät arvokasta työtä. Parkkipaikkoja riittää silloin ja tuloja Porille. Työ on raskasta, vaikka saavat liikkua kauniissa ympäristössä.

      He ovat harvoja tuottavia virkamiehiä. Muita ovat Satakunnan verotoimistossa, mutta he saavat palkan valtiolta.

      Vastuunpakoilijat ja lain rikkojat kirjoittelevat tänne typeryyksiä.

    • HeHaHa
      • pinkkilä

        Pitäähän pirssin olla viihtyisä, että jaksaa päivystää tuntitolkulla kirjaston edessä!


    • Exlibris

      Tänään oli S K:ssa kuva kirjaston eteen viritetystä parkkiansasta, jossa minäkin sain kerran parkkisakon katsoessani, että siinähän on vapaa ruutu.
      Anne Reunavuori pysäköinnin valvonnasta puhuu muunnettua totuutta väittäessään, että pysäköintivirhemaksuja kirjoitetaan tässä paikassa vain harvoin. Käyn lähes päivittäin kirjastossa ja lähes joka kerta näen ko. ruudussa auton lappu ikkunassaan.
      Mielestäni toiminta on kansalaisen kannalta täysin moraalitonta. Kaupungin on joko poistettava ruutu tai siirrettävä liikennemerkki ruudun eteen!

      • ruutuässät

        Kaupungin pitää yrittää näköjään kepulikonstein kohentaa talouttaan.


      • Masoqvist

        Rahastahan tässä on kyse. Lappuliisat on palkittu ainakin kerran TPK:n parhaana yksikkönä, koska he kantavat niin paljon rahaa kaupungin kassaan.


    • hyväneuvo

      Menkää hyvät autoilijat lakkoon ja kulkekaa jatkossa jalan tai pyörällä, tai bussilla. Katsotaan mitä sitten tapahtuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe