Suunniteltiin eilen joulua jo

uudenmiehenuusivaimo

Ei enää kauaa kestä kun joulu tulla tupsahtaa. Ajattelimme että vietämme tämän joulun kotona perheemme kesken ilman yhtään vierasta ihmistä. Miehen lapset saavat tänäjouluna oll akotonaan äitinsä luona, me vietämme miehen kanssa joulua oman perheen kesken. Toki mukana on mun yksi tyttö, mutta se nyt kuuluu tähän perheeseen, eikä ole ulkopuolinen.
Miehen lapset tulevat sitten joulupäivänä heti aamusta jotta kerkiävät sitten ajoissa kotiin, Tapaninpäivänä miehen lapset tulevat sitten puolilta pivän ja lhtevät ennen kuutta kotiin. On hyvä että he pitävät huolen tuosta reissaamisesta, ei tarvi meidän lähtä kotoonta jouluna mihinkään, saamme ihan rauhassa olla ja nauttia joulutunnelmasta ja aamuista. Linja autolla he pääsevät hyvin tuohon 4 km päähän josta kipasevat sitten meille. Hyvä järjestely ja lapsetkin tykkäävät, eivät ole ainakaan mitään sanoneet ettei tykkää. Varmasti ovat onnellisia lapsia, ei epäilystäkään. He ovat vastuussa siitä että näkevät isäänsä ei me.

6

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitästosiaanalottaa

      Hieno juttu, kannattaa aloittaa ajoissa, että ehtii hankkia niitä rojuja lapsille.

    • Suunnitteluonilo

      Kannattaa valmistella kunnolla, että saa pilattua mahdollisimman monen joulut. Meneehän tuossa omakin joulu pilalle, mutta jouluiloahan sekin tuottaa. Voi nimittäin sitten jälkikäteen ruikuttaa, kuinka rauhatonta oli joka joulupäivänä miehen epätoivottujen lasten takia. Kertomista riittää monen viikon ajan työpaikan kahvitauolla. Innokkaat työtoverit varmaan ehdottavat lisää toimintatapoja joulunne viettoon. On se myös koko suvun projekti ja suunnitelmat on hyvä tiedottaa meille muillekin jo 10 kk aikaisemmin.

    • Ullamaija_

      Me olemme mökillä koko suvun voimin. Hiihdämme ja paistamme makkaraa. Nuotio on ja joulukuusi. Keinumme kirpeässä ulkoilmassa, meillä on suuri keinu johon mahtuu ainakin 10 ihmistä.

      Sitten menemme metsään teemme vihtoja monta, ja saunassa käytämme niitä.

      Uimme myös jos sää sallii.

      Leikimme talvileikkejä, puutippaa, ja kinkkaamme.

      Miehen suku on tuonut elämäämme perunasäkissä pussijuoksun. Sitten sulkapalloa, ja aina mieheni joutuu hakemaan sulkapllon katolta, ketterästi kiiveten. Ja kaikenlaista kivaa. Käymme saunassa monta kertaa ja hiihdämme, luistelemme ja laulamme talvilauluja nuotiolla.

      Joskus runoilelle eino leinon runoja rantakatveessa laiturilla, ja toivotamme naapurimökille hyvää jhannusta. Illalla meillä on laituritanssit, vaari soittaa talvi-illan valsseja ja tanssimme kukin kerrallaan kun laituri on niin pieni. Kun lapset ovat menneet nukkumaan, otamme konjakkia kukin vuorollaan samasta pullosta. Sitten aamulla ajamme kotiin.

      • halloveen

        Voi, voi, kun tuolla pöllölässä menee kaikki kirkkopyhät sekaisin, puuttui vielä pääsiäismunat ja vappuhuiskut hahaaaaa...


    • Parempisuunnitellaelämä

      Kun menneestä joulusta on vähemmän aikaa kuin tulevaan on, niin taisi olla joulujuhla täysi kauhuskenaario ja tuleva pelottaa jo täältä asti.

    • olikotuoprovokaatio

      Täh? Oman perheen kesken ilman yhtään vierasta mutta oma tyttö mukana. Miehen lapset tykkää reisata joulupäivänä linja-autolla teille? Lapset ovat onnellisia. Ja sokerina pohjalla:LAPSET OVAT VASTUUSSA SIITÄ, ETTÄ NÄKEVÄT ISÄÄNSÄ, EI ME. Itsekästä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe