PLAY OFF 2016 ennakko

kilpakiekko

Puolivälierät pelataan aikaisemmasta poiketen paras kolmesta järjestelmällä.
Ennakkoon mielenkiintoisempi ja tasaisempi ottelusarja käydään Kärppien ja Kuortaneen kesken. Toisessa otteluparissa kohtaa viime kauden tapaan Hpk ja Kalpa.

Kärpät - Kuortane
Runkosarjassa molemmat joukkueet voittivat kahdesti ja mielenkiintoa lisää se että kaikki ottelut voitti vierasjoukkue. Onko siis Kärpillä kotietu vai Kuortaneella "vierasetu"? Molemmilla joukkueilla sekä puolustus että maalivahti peli toimi hyvin, joten keskinäiset pelit olivat vähämaalisia. Varsinaisella peliajalla neljässä keskinäisessä pelissä Kärpät onnistui maalinteossa kolmesti yhden maalin joukkue teki tyhjiin. Kuortaneen maalimäärät varsinaisella peliajalla jäi todella vähiin sillä joukkue onnistui 4 pelissä vain kahdesti sekä kerran tyhjään maaliin. Kärpät lähtee ottelusarjaan hienoisena suosikkina koska pelasi erittäin vahvan loppukauden ja taas Kuortaneen loppukausi ei ihan niin hyvin mennyt, vaikka kokonaisuutena joukkue hyvän kauden pelasikin. Paras kolmesta ottelusarjassa ensimmäisen pelin merkitys on iso ja sen voittaja on lähellä jatkopaikkaa. Arvio Kärpät jatkaa, mutta niin tasaiselta sarja vaikuttaa että Kuortaneellakin on hyvä mahdollisuus jatkoon.
Hpk - Kalpa
Tässä ottelusarjassa valitettavasti sarjan isot tasoerot tulevat näkymään. Viime kaudella Hpk voitti ensimmäisen puolivälierän Kalpaa vastaan peräti 18 - 0. Toivottavasti nyt ei nähdä tuollaisia lukemia, vaikka Kalpan osalta se sarjapaikan säilyttäminen olikin varmaan se suurin tavoite. Runkosarjassa Hpk voitti kaikki keskinäiset ottelut ja maalierokin joukkueiden välillä runkosarjassa oli Hpk:n eduksi 25 - 3 ja kun katsotaan maalia kohti tulleita laukauksia niin ero on todella iso Hpk:n eduksi 253 - 79! Arvio Hpk jatkaa otteluvoitoin 2 - 0.

12

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näillämiettein

      Kärpät-Kuortane
      Kärpille menee mutta veikkaisin että kolmessa ottelua tarvitaan tässä. Tosin jos Kuortane onnistuu puolustustaistelulla ensimmäisen pelin voittamaan niin voi olla yllätys lähellä.
      Kärpät jatkoon 2-1

      HPK-Kalpa
      Paljon selkeämpi pari ja menee suoraan 2-0. Viime vuoden lukemia ei tulla näkemään mutta selkeästi menee kuitenkin. Pienen jännityksen tuo saako Kalpa "ringettetytöt" mukaan kun ovat siellä tällä kaudella pelanneet ja Mestis/Suomisarja on tauolla joten omat pelit ei esteenä. Mutta pelaavat he eli eivät nii menee kerholle.
      HPK jatkoon 2-0

    • TAASHASSUTTELEEHPK

      Jääkiekon naisten SM-sarja on edennyt jo pudotuspeliaikaan.

      Puolivälierät alkavat keskiviikkona. Sarjassa kolmanneksi sijoittunut HPK saa vastaansa kuopiolaisen KalPan, joka sijoittui kuudenneksi. Sarjanelonen Oulun Kärpät pelaa puolöivälieränsä Kuortaneen joukkuetta vastaan.

      Välieräpaikka heltiää kahdella voitolla. Runkosarjan ylivoimainen ykkönen ja pelkkiä voittoja pelannut Jyväskylän JYP ja Espoon Blues pääsivät suoraan välieriin. Jos HPK selvittää KalPan, se kohtaa välierävaiheessa sarjassa toiseksi sijoittuneen Espoon Bluesin.

      HPK ja KalPa aloittavat Metritiski-areenassa keskiviikkona kello 19.15. Toisen kerran joukkueet ovat vastakkain lauantaina kello 18 Kuopiossa alkavassa ottelussa. Jos voitot ovat tasan kahden ottelun jälkeen, jatkopaikka ratkeaa sunnuntaina Hämeenlinnassa pelattavassa ottelussa.



      HPK lähtee KalPaa vastaan selvänä suosikkina. Sarjassa Kerho kukisti KalPan, Hämeenlinnassa 5–0 ja 8–1, Kuopiossa 4–1 ja sarjan päätöskierroksella 8–1.

      – Lähtökohta on, että vastassa on meitä huonompi joukkue. Nyt on edessä kuitenkin ihan uusi sarja. Jos luullaan, että päästään helpolla, peleistä tulee ihan varmasti vaikeita, muistuttaa HPK:n naisten joukkueen päävalmentaja Vesa Mäkinen.

      Mäkisen mukaan HPK:lla on ollut odottava tunnelma runkosarjan jälkeen.

      – On hyvä, että pääsemme tosi toimiin. Hyvä on sekin, että pelaamme puolivälieräsarjan ennen niitä kovimpia pelejä. Säilytämme näin pelirytmin hyvin.

      HPK:n terveystilanne on hyvä.

      – Pidimme viikonlopun vapaata ja unohdimme jääkiekon. Pääkoppa sai levätä ja haimme näin lisää energiaa. Tämän hetken tiedon mukaan pääsemme KalPaa vastaan parhaalla mahdollisella koostumuksella. Vain Japanin maajoukkueen matkassa oleva Miho Shisuchi puuttuu. Hän palaa takaisin Suomeen 25. helmikuuta, Mäkinen kertoo.

      Runkosarjassa KalPan tehot lepäsivät ennen muuta maajoukkueeseenkin viikonloppuna kuuluneen Johanna Juutilaisen ja Matilda Nilssonin harteilla. Juutilainen oli joukkueensa paras pistenainen (10 22) ja Nilsson oli 21 maalillaan sarjan seitsemänneksi paras maalintekijä. Joukkueen avainpelaajiin kuuluu myös HPK:n kasvatti Salla Rantanen.

      HPK:n joukkueen kapteeni Riikka Noronen arvioi, että hämeenlinnalaisilla on eväät taistella kirkkaimmistakin mitaleista tällä kaudella.

      – Sarjan kärkipään joukkueet ovat tasaisia. Kaikilla on mahdollisuus voittaa toisensa. Uskon, että pystymme taistelemaan kullasta, jos kaikki onnistuu kuten olemme ajatelleet, ja olemme liikkeellä riittävän hyvällä jalalla, Noronen sanoo HPK:n naisten joukkueen tiedotteessa.

      Noronen oli runkosarjassa HPK:n paras pistenainen saldollaan 14 27=41. Vähintään piste per peli -tahdissa pelasivat runkosarjaa myös Johanna Koivula (28 ottelua, pisteet 19 17=36), Maija Otamo (26, 15 21=36), Anne Tuomanen (28, 15 13=28), Tea Villilä (20, 6 22=28), Tiina Saarimäki (26, 13 14=27), Anni Rantanen (6, 3 5=8) ja Susanna Tapani (5, 4 3=7).

      Kiira Laine pelasi HPK:n kolmesta maalivahdista eniten runkosarjassa ja myös parhaalla torjuntaprosentilla (93,02).

      Kerho parhaalla rosterilla!!!! Ei toivon häivää kalpalla eikä bluesilla välierissä!!!!!!

      • TAASHASSUTTELEEHPK

        Jos Noronen, Koivula, Otamo, Tuomainen tai Tapani jää alle 5 maalin kalpaa vastaan niin huonosti on mennyt. Hpk nostelee kannua!


    • Jäkisttt

      Kärpät että HPK 2-0 ottelusarja voitoin välieriin. HPK sai KalPasta tiukemman vastustajan viime vuoteen verrattunna, nyt lukemat olivat kohtuulliset 4-0 ja 2-4. Hyvin KalPa pystyi haastamaan ja mahdollisuuksia olisi tuossa Kuopiossa pelattavassa pelissä ottaa voittokin. Pohjola-Virta kaksikko toi selvästi lisä energiaa KalPan koko joukkueeseen. Pitää myös mainita Juutilainen ja Nilsson, jotka KalPan joukkueen kärkipään pelaajia ovat. Myös maalilla Kuusela esitti erittäin hyviä otteita molemmissa otteluissa. HPK:n pelin pitää kyllä parantua jos meinaavat kannua tänä vuonna nostella toki mm. Tapani ei tässä viimeisessä pelissä mukana ollut.


      Kärpät hoiti paikan välieriin ensin 2-1 jatkoaika voitolla ja sitten paljon selkeämmällä 1-6 voitolla. Vaikka Kärpät ovat parantaneet peliään en usko, että pystyvät haastamaan Jyppiä. Tarkin paluu lisännyt buustia joukkueessa.

    • kilpakiekko

      Ensinnäkin voisi toivoa että play off pelit näkyisi livearenassa tai jossain muussa videopalvelussa kuten Oulussa ja Hämeenlinnassa homma hienosti hoidettiinkin. Suosikit jatkavat: Ennakkoon "selvä" ottelupari Hpk - Kalpa oli kokonaisuudessaan toki Hpk:n hallintaa mistä kertovat hyvin myös maalia kohti ammuttujen laukausten määrä Hpk 106 ja Kalpa 25 kertaa, mutta nyt ei toistunut viime vuonna nähtyä Kalpan luovuttamista vaan nyt pitää hattua nostaa Kuopiolaisten huimalle taistelulle ennakkoon selvästi leveämmällä materiaalilla pelannutta kerhoa vastaan. Varsinkin keskiviikon pelissä Kalpan maalivahti Kuusela pelasi huiman ottelun ja hyvin taisteli koko joukkue hänen edessään, mutta Hpk:n materiaali oli vain liian vahva. Jatkossa Hpk:n pitää löytää keinoja tehokkaampaan viimeistelyyn, sillä seuraavassa ottelusarjassa ei varmaankaan ihan noin paljon paikkoja voi tuhlata. Toki viisi eri pelaajaa onnistui maalinteossa, joten leveyttä Hpk:lla kyllä ratkaisijoiden suhteen pitäisi löytyä. Kärpät vakuuttavasti välieriin! Kovassa kunnossa on Kärpät juuri oikeaan aikaan. Runkosarjan lopussa pitkä voittoputki sai nyt jatkoa kahdella voitolla Kuortaneesta. Ensimmäistäkin peliä Kärpät hallitsi toisesta erästä lähtien selvästi, mutta maalinteko oli vaikeaa ja iso syy siihen löytyi Kuortaneen maalilta. Anni Keisala oli todella hyvä ensimmäisessä pelissä ja hieman tahmeutta oli myös Kärppien viimeistelyssä. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä pelissä olivat Kärpät 12 ja Kuortane 42 ja se kertoo hyvin siitä kuka kuskin paikalla ottelussa oli. Toinen ottelu oli sitten erittäin maalirikas kun muistaa kuinka vähän joukkueiden edellisissä kohtaamisissa tällä kaudella on maaleja nähty. Toisessa pelissä Kärpät oli löytänyt lääkkeet Keisalan ohittamiseen ja eteni todella vakuuttavasti välieriin!
      Välierät:
      Jyp - Kärpät
      Pöytä on katettu Jyp! Kulunut fraasi tämä on mutta nyt tai ei koskaan Jyp! Jyväskylässä on janottu mestaruutta jo useampana keväänä, mutta nyt näyttää poikkeuksellisen hyvältä. Tällä kertaa Jyp ei taida voida enää epäonnistua?
      Lähtee selvänä suosikkina Kärppiä vastaan välierässä ja on saanut valmistautua rauhassa tulevaan ja kärkipelaajat saivat vielä hyviä pelejä alle maajoukkueen mukana joten ottelusarja saattaa hyvinkin olla ohi kolmessa ottelussa. Kärpät pelannut erittäin vahvan loppukauden, mutta nyt taitaa olla liian iso vuori kiivettävänä. Jo yhden ottelun voittaminen olisi Kärpille kova saavutus. Arvio Jyp finaaliin voitoin 3 - 0.
      Blues - Hpk.
      Ennakkoon tasaisempi ja mielenkiintoisempi ottelusarja pelattaneen Bluesin ja Hpk:n kesken. Tätä ottelusarjaa on hieman vaikea lähteä arvioimaan, sillä Blues pelasi poikkeuksellisen huonon runkosarjan lopun, mutta toisaalta Blues on useasti ennenkin ollut parhaillaan juuri oikeaan aikaan, kuten viime vuonna nähtiin. Hpk taas tutusti paransi loppua kohden ja pisti Jypinkin kerran tiukalle ja voitti Bluesin selvästi. Tosin ottelusarjassa Kalpaa vastaan ei parasta kerhoa nähty, joten aika ympäripyöreältä ottelusarja näyttää. Materiaalietu on hienokseltaan Hpk:lla, mutta maalivahtipeli on kerholla pienoinen kysymysmerkki. Tosin Laine on ihan hyvän kevään pelannut ja jos Laine kerhon maalilla onnistuu niin Hpk on lähellä finaali paikkaa. Blues pystyy kasaamaan kenties sarjan parhaan hyökkäysketjun jos E Nuutinen - Välimäki - Rajahuhta pelaa yhdessä ja siihen kun lisätään todella hyvän ja tehokkaan kauden pelannut puolusta Tuominen niin tämän kentän varassa Blues tulee seisomaan tai kaatumaan. Todella tarkasti Hpk:n pitää kyseistä kenttää vastaan pelata. Arvio Hpk finaaliin voitoin 3 - 2.

      • pronssia

        No jo on taas Hpk:n Facessa videona varsinainen rimanalitus. Hei haloo siellä Hämeessä. Ei toi ketään naurata, lähinnä säälittävää tilitystä.


      • Pronss
        pronssia kirjoitti:

        No jo on taas Hpk:n Facessa videona varsinainen rimanalitus. Hei haloo siellä Hämeessä. Ei toi ketään naurata, lähinnä säälittävää tilitystä.

        Täsmennyksenä se insertti teksti


      • TAASHASSUTTELEEHPK
        Pronss kirjoitti:

        Täsmennyksenä se insertti teksti

        Ihan hyvää play off kamaahan tuo managerin puhe oli ja kaiken lisäksi noinhan se menee. Ei pitäisi olla kerholla mitään mahdollisuuksia Bluesia vastaan kun katsoo kuinka paljon maajoukkuevalintoja on Bluesin kohdalle sattunut ja melkeimpä loput maajaukkuepelaajat tulevatkin sitten Jypistä. Joku voisi hieman ihmetellä noita Hiirikosken eikun Mustosen valintoja.


    • kilpakiekko

      Mestari vaihtuu!
      Jyp - Kärpät välierä meni odotetusti Jypille suoraan 3 - 0, mutta ei kyllä niin selvästi kuin olisi voinut ennakkoon arvailla. Ensimmäinen peli oli ohi toisen erän jälkeen ja kun toisessa pelissä Jyp meni 2 - 0 johtoon jo ensimmäisessä erässä sekä hallitsi kenttätapahtumia niin selvästi että Kärpät ei päässyt edes ylivoimalla Jypin alueelle ensimmäisessä erässä niin tuli jo mieleen että tämä ottelusarja oli ja meni, mutta mitä vielä. Jypin hienoisella avustuksella Kärpät sai kolmannessa erässä lyödä kiekon tyhjään Jyp maaliin ja melkein heti perään siniviivasta lähtenyt laukaus meni hieman helposti Jyp maaliin niin ottelusarja sai aivan uuden käänteen. Tämän jälkeen Jyp tiivisti peluuttamista ja lopulta jatkoajalla Jypin Lindstedt sai Kärppien merkkausvirheen vuoksi liukua aivan vapaasti hyvälle maalintekopaikalle ja ratkaista ottelun. Kun todella suuri ennakkosuosikki on ottelusarjassa 2 - 0 johdossa ja menee kolmannessa ottelussa 3 - 1 johtoon alivoimalla niin siinä tilanteessa helposti sen altavastaajan selkä notkahtaa ja taistelu loppuu, mutta taas Kärpät tuli tasoihin toisen erän kahdella nopealla maalilla, mutta Niskanen ratkaisi kolmannessa erässä lopulta voiton ja finaalipaikan Jypille, Jos Kalpa taisteli hienosti Hpk:ta vastaan puolivälierissä niin todella hienosti taisteli myös Kärpät Jyppiä vastaan ja pisti kahdessa viimeisessä pelissä Jypin sen verran ahtaalle että Jyp oli pakotettu tiivistämään peluutusta varmasti enemmän mitä Jypin leirissä oli varmaan ennakkoon ajateltu. Kärppien suurin onnistuja löytyi maalilta. Kärppien Airaksinen oli hyvä ja piti numerot ensimmäistä peliä lukuun ottamatta tasaisena ja oli mielestäni tässä ottelusarjassa varmempi maalivahti kuin Jypin maajoukkuemaalivahti Räisänen.

      Blues - Hpk. Ennakkoon tasainen ottelusarja ja niinhän se sitten toisesta pelistä lähtien olikin. Ensimmäiseen peliin Hpk tuli pyörremyrskyn lailla todella hyvällä jalalla ja Blues oli altavastaajana alusta loppuun vaikka vain 2 maalin erolla Hpk pelin voittikin. Maalivahtien torjunnat ottelussa Blues 50 Hpk 20 kertoo paljon.
      Oliko sitten ensimmäisessä pelissä Bluesilta valmistautuminen epäonnistunut vai luuliko Hpk ensimmäisen pelin jälkeen että tästä tulee helppo sarja, mutta toisesta pelistä lähtien sarja tasottui selvästi. Blues lisäsi luistelua toiseen peliin ja menikin 1 erässä 2 - 0 johtoon. Hpk tasoitti pelin toisen erän lopussa ja varsinkin ajassa 39.50 tulleen pukukoppimaalin jälkeen näytti Hpk:n kannalta hyvältä. Kokonaisuutena Hpk oli hallitsevampi joukkue myös toisessa ottelussa ja kolmannessa erässä Hpk:n maali roikkui jo ilmassa, mutta ajassa 52,17 Blues valmennus reakoi hienosti tilanteeseen ottamalla aikalisän ja sen jälkeen peli rupesi taas tasoittumaan ja lopulta vasta voittolaukaukset toi ratkaisun kun Bluesin Tuominen ratkaisi ottelun.
      Kolmas peli oli siihenastisista peleistä tasaisin ja sen ratkaisi Hpk:n Tapani kolmella maalillaan ja taas vierasvoitot sai jatkoa, mutta ottelun lopusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä kun Blues tuli maalin päähän ajassa 57,41. Hpk kuitenkin kesti ja näin sarja oli ensimmäistä kertaa katkolla Hpk:lle sen kotikentällä.
      Neljäs peli oli kenties kaikkein tasaisin ja siinä puolustettiin todella tarkasti maalinedustaa. Maalivahtien torjunnat meni tasan 27 - 27. Ottelun voittomaali tuli todella pahasta Hpk:n maalivahdin virheestä kun Bluesin Rajahuhta "heitti" kiekon pienestä kulmasta kohti Hpk:n maalia ja kiekko lirui längistä Hpk:n maaliin. Viides ja ratkaiseva ottelun ensi minuutit pelattiin Hpk:n päädyssä ja näytti että Hpk oli hieman kipsissä, mutta vähitellen Hpk pääsi peliin mukaan ja iski toisessa erässä 3 maalia ja kun kolmannen erän alku oli selvää Hpk:n hallintaa ja ajassa 48,31 iski Hpk tilanteeksi 4 - 0 niin ottelun piti olla siinä, mutta vielä kerran tuli Blues. Kaksi maalia 19 sekuntiin pakotti Hpk:n ottamaan aikalisän ja sen jälkeen peli tasottui eikä Blues enää oikein saanut mahdollisuutta tapella ottelun voitosta. Hpk siis finaaliin otteluvoitoin 3 -2. Hieman erikoista oli se että jokaisen ottelun voitti vierasjoukkue. Ottelusarjassa myös ensimmäisen maalin merkitys oli iso sillä jokaisessa ottelussa ottelun avausmaalin tehnyt joukkue myös lopulta voitti ottelun

    • kilpakiekko

      Finaali Jyp - Hpk
      Kuten aikaisemmin jo kirjoitin että pöytä on katettu Jypille niin nyt se vasta sitä onkin.
      Jyp ei ole hävinnyt peliäkään koko kautena ja on vaikea uskoa että kun jäljellä on enää maksimissaan 5 peliä että Jyp häviäisi niistä kolme. Hämeenlinnaa lukuunottamatta varmaan lähes kaikkialla muualla odotetaan Jypin vievän mestaruuden jos ei nyt ihan näytöstyyliin niin kuitenkin selvästi. Vaikka sana väsymys ei kuulu finaaleissa yhdenkään pelaajan sanavarastoon niin Hpk:n raskas välieräsarja ei voi olla näkymättä jossain vaiheessa ja Jyp on taas saanut levätä ja valmistua rauhassa. Lisäksi kolmen edellisen kauden "mörkö" eli Blues ei ole vastassa niin henkisestikin Jypin lienee helpompi lähteä pelaamaan Hpk:ta vastaan kun voittamaan tottunutta Bluesia vastaan. Marssiiko Jyp sitten helppoon mestaruuteen vai onko Hpk:lla mahdollisuuksia ja mihin mestaruus voisi ratketa?
      Vaikka Jyp iso ennakkosuosikki onkin niin silti uskon että Hpk:lla on myös mahdollisuutensa. Jypillä on sarjan parhaat yksittäiset pelaajat, mutta materiaalin leveys on taas Hpk:n etu. Jyp ei kestä Hiirikosken ja Välilän loukkaantumista tai sairastumista, mutta taas Hpk ei ole ihan niin paljon muutaman pelaajan varassa.
      Maalivahtipeli on finaaleissa aina isossa osassa. Ennakkoon tietenkin Jypillä Räisäsen myötä tässä pitäisi olla iso etu ja etu toki onkin, mutta Räisänen ei ollut parhaimmillaan välierissä ja muutamia helppoja maaleja välierässä meni. Hpk:n Laineelle on mennyt myös muutamia helppoja maaleja ja varsinkin neljännen välierän kaltaisia maaleja ei Jyppiä vastaan vain voi mennä. Kenttäpelaajien puolella Hpk:lla löytyy ratkaisijoita hieman enemmän, mutta Jyp tullee kuormittamaan muutamaa kärkipelaajaa niin paljon että he pystyvät iskemään tarvittavat maalit. Onkin mielenkiintoista nähdä kuinka Hpk lähtee pelaamaan Jyppiä vastaan. Annettaanko kova paine ja luotetaan että jaksetaan jauhaa isommalla materiaalilla vai keksitäänkö jotain muuta? Jyp keskittynee vain omaan pelaamiseen ja luottaa siihen että he pystyvät ratkaisemaan pelit ennemmin tai myöhemmin kuten on käynyt joka kerta tällä kaudella. Jyväskylässä on mestaruutta himoittu kuin kuuta nousevaa jo useamman vuoden ajan ja sitä myötä paineet ovat kovemmat Jyväskylässä koska vain mestaruus kelpaa. Toki Hämeenlinnassakin paineita on mutta ei niin paljon kuin Jyväskylässä. Voisiko sitten paineet nousta Jyväskylässä niin suureksi että jopa mestaruus olisi uhattuna? Niin kokenut Jypin joukkue on että en usko näin käyvän, mutta jos mailaa puristetaan hieman liikaa niin se tarjoaa kyllä Hpk:lle mahdollisuuden. Arvio Jyp vie mestaruuden voitoin 3 - 1.

    • kilpakiekko

      Onnea Jyp! Oikea joukkue voitti mestaruuden. 34 ottelua 34 voittoa. Mitä tuosta voi sanoa? Täysin suvereeni esitys läpi kauden johti viimein siihen himottuun mestaruuteen! Hpk:lla oli alla raskas viiden pelin välieräsarja Bluesia vastaan ja se näkyi varsinkin ensimmäisessä pelissä, mihin Jyp pääsi hyvin levänneenä. Loppua kohden sarja tasottui, mutta ei voittajasta kuitenkaan juuri epäselvyyttä ollut, sillä ei Hpk loppujen lopuksi niin hirveän monesti päässyt otteluissa todellisille maalintekopaikoille. Toki omat paikkansa Hpk:lla oli, mutta Jypillä niitä oli monin verroin enemmän. Viimeinen ottelu oli todella hienoa mainosta sm-sarjalle! Yli 1600 katsojaa ja fanseatin selostettu lähetys pelin jälkeisine haastatteluineen sekä ennen kaikkea hieno jatkoajalle venynyt kahden parhaan joukkueen hieno ottelu!
      Vaikka sm-karsintaa vielä pelataankin niin muuten kotimainen pääsarja kiekkoilu on tämän kauden osalta ohi ja mitä tästä kaudesta jäi mieleen?
      No tietenkin ensimmäisenä se että mestari vaihtui ja Jyp dominoi sarjaa mielin määrin. En todellakaan halua ottaa mitään Jypin mestaruudelta pois, mutta on sarjan kannalta hieman ikävää jos yksi joukkue pystyy olemaan niin ylivoimainen että ei häviä kauden aikana kertaakaan ja toinen ikävä seikka on sarjan isot tasoerot. Jyp oli omaa luokkaansa, Hpk ja Blues ja loppukaudesta myös Kärpät kuului seuraavaan ryhmään. Kuortane oli kauden positiivisin yllätys. Kalpa ja Kjt taisteli jo perinteisesti viimeisestä pudotuspelipaikasta ja Ilveksen pelaaminen meni selviytymistaisteluksi ison pelaajakadon jälkeen. Saa nähdä miten paljon vaihtuvuutta mm Jypissä mestaruuden jälkeen tapahtuu, mutta paljon on sm-sarjasta vastaavilla mietittävää siinä kuinka sarjasta saisi pelillisesti tasaisemman.
      Vielä kerran onnea JYP!

    • LEIDITA

      OON ILONEN JYPIN NAISTEN PUOLESTA JA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe