Sampo Terhon ajatus lisälainan otosta kestämätön

näinsemenee

Sampo Terho sanoi aamu-tv:ssä, että Suomen pitäisi ottaa lisää lainaa maahanmuuttajien ylläpitämiseen. Ei ole hyvä ajatus. Lisälainan ottaminen pitää lopettaa. Velkaantuminen ei saa jatkua minkään syyn takia. Velka pitää maksaa pois.

Mistä rahat. On pelattava nolla-summa peliä, kuten Terho kuvailee. Luonnollinen kohde on siirtää rahoja kehitysavusta. Itse asiassa niin on jo tehty: kehitysapurahoja on jo päätetty olla lähettämättä kehitysmaihin, osa on jätetty Suomeen maahanmuuttajien auttamiseksi täällä. Jos tarvitaan lisää rahaa Suomessa, niin pitää vähentää rahojen lähettämistä ulkomaille. Apurahoja tarvitaan täällä. Näin rahojen käyttö menee myös varmasti kohteeseen, eikä ainakaan kulissien ylläpitoon.

Toinen asia on vähentää rahantarvetta. Nopeat käännytykset ja kielteisten päätösten saajien palauttamiset vähentävät kustannuksia. Informointi siitä, että vain pieni osaa saa turvapaikan. Turha tulla. Itärajan yli "loikkarit" palautetaan takaisin turvalliseen maahan. Venäjä luoikiellaan "turvalliseksi" maaksi. Ei kauttakulkua Venäjän läpi.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P.Alkio

      Tuo kuvastaa sitä, millaisien valintojen edessä ollaan.

      Rahat on loppu. Maahan muutto tuo sosiaalisia kustannuksia roppakaupalla.

      http://www.hs.fi/politiikka/a1443405013503

      http://budjetti.vm.fi/indox/download.jsp;jsessionid=7BFC374B9801EDB304642E8195637553?lang=fi&file=/2016/tae/valtiovarainministerionKanta/YksityiskohtaisetPerustelut/26/40/40.pdf

      Rahaa pitää jostain saada,jotta maahanmuuton kulut saadaan hoidettua .Saamalla pitäisi pitää yhteiskuntaa yllä,johon kyseset veroeurot on tarkoitettu.Lisä euroja ei ole.
      On siis leikattava yhteiskunnan palveluista ja vähennettävä menoja jos valitsemme maahan muuton ykkös kriteeriksi,joka menee maamme palvelujen turvaamisen edelle.Terveydenhuollon ,infran,riittävän perusturvan tason takaamiselle kansallisesti jne,jne..

      Toinen vaihtoehto on siirtää tilannetta ja ottaa lisää lainaa maahanmuutto kustannuksiin ja maksattaa lainaa pois veroituksen kautta pikkuhiljaa. Suomen velkaantumista on pitkään kritisoitu ja leikkauksia tehty,jotta velkaantuminen ei jatkuisi,joten vaihtoehtona sekään ei ole paras mahdollinen vaihtoehto.

      3:mas vaihtoehto on rajoittaa maahanmuuttoa ja siitä aiheutuvia sosiaalisia kustannuksia ja toimia maahanmuuton suhteen siten kuin talous antaa myöden.

      Paljon muita vaihtoehtoja ei taida olla.

      http://yle.fi/uutiset/perussuomalaiset_ei_lisaleikkauksia_turvapaikkakriisin_takia__tarkeaa_yhteiskuntarauhan_kannalta/8670981

      • Turvapaikanhakijoiden aiheuttamat vuosikustannukset ovat yksi kymmenesosa tai yksi kahdeskymmenesosa siitä, mitä Oikeistohallitus vuosittain aiheuttaa jakamalla holtittomasti yritystukia, pitämällä pääoman verotusta keinotekoisen alhaalla, supistamalla talousrikollisuuden tutkinnan muutenkin riittämättömiä määrärahoja ja näin käytännössä ei vain sallimalla vaan edistämällä veronkiertoa.


    • eivittuässätolloja

      Joko alkaa kapina..? Työttömiltä ja köyhiltä ja eläkeläisiltä ja sairailta meinataan leikata mamutusmiljardit?

      • P.Alkio

        Ei kai tuommoinen toiminta voi olla laillinen toimi hallitukselta,että mmahanmuuttajille anntaan ja omalta kansalta viedään,kuten Terho tuossa haastattelussa totesi ,että ei voi toimia niin että mummo ulos ja mamu sisään.Johan tuolloin hallituksen toimet ja laillisuus nousee muutoinkin kyseenalaiseksi ja sen akutta laillisen vallan palauttaminen sen omistajille eli kansan käsiin. Käytänössä tietäisi uusia vaaleja ja hallituksen hajoittamista vaikka pakkokeinoin.Sillä hallitus on ajamassa maan etua ja sille on annettu valta hoitaa knsalaisten etuja ,joiden hoito on sen ensisijaisin tehtävä. Mitään kapinaa siihen tarvitaan ? Uskon että tuohon löytyy aivan laillinen oikeutus muutakautta, mutta eiköhän se järki voita tuossakin asiassa,ennekuin asiaan tulee muutos pakon sanelemana oikeutuksen kautta kun on toimittu maankansaa ja sen ,sekä maan etuja vastoin.


      • P.Alkio

    • nojoojoojoo

      Pakolaisten kulut pitäisi kustantaa yritystukia karsien.
      Hehän näistä pakolaisista tuloja ovat odottam,assakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. 85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe