Autonvuokraus Dubaissa? Kokemuksia? Suosituksia?

teerossdf

Hei,

Olemme vuokraamassa autoa Dubaista (tai Ras Al Khaimasta) ja kysyisin suosituksia autovuokraamoista ja käytännöistä?

Olen ajatellut jotain sporttisempaa autoa kuten Mustangia tms.

Kuinka paljon he varaavat luottokortilta? Onko pakko maksaa vuokraus luottokortilla vai voinko maksaa vuokrauksen Debit -kortilla ja tehdä sen varauksen vaikka luottokortilta, koska muuten saattaa tulla luottoraja vastaan.

12

1791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoXX-

      itse käytin viikko sitten Thrifty car vuokraamoa, Jumeirahin Hilton hotellilta. Löytyy toimistoja kyllä paljon ympäri Dubaita. Kaikki toimi tosi hyvin, Mitsubishi oli täydellä vakuutuksella alle 50 euroa päivä. Luotolla piti maksaa ja ottivat euroissa n. 200 euron varauksen siksi aikaa kun auto käytössä. Liikenne ei kummempaa kun suomen pääkaupunkiseudulla, hyvin pärjäsi

    • tiedettäväminnemenet

      "Liikenne ei kummempaa kun suomen pääkaupunkiseudulla, hyvin pärjäsi"
      - riippuu missä ajelit, jos "vain" Jumeirahissa niin sitten vastauksesi ok, mutta muuten liikenne todellakin on kummempaa kuin pääkaupungissamme.

    • JoXX-

      Ajettiin seuraavissa paikoissa: Dubaissa aikalailla joka kaupunginosassa. Dubaista Abu Dhabiin ja Al Ainiin, yhtenä päivänä Dubaista pohjoiseen ja itärannikko ylhäältä alas eli aika kattavasti koko maa ihan eteläistä osaa lukuunottamatta. Mielestäni juurikin Jumeirahin alue oli kaikkein vaativin, paljon liikennettä ja monimutkaiset liittymät mutta pysyn vieläkin väitteessäni että jos pääkaupunkiseudulla pärjää niin ei se sen kummampaa ollut. Kaikkein vähiten maakunnissa mitään ihmeellistä.

    • Dubaihinmenossa

      Miten maksoit parkkimaksut? Onko helppo systeemi? Onko ilmaisia paikkoja tarjolla kuinka?

      • Joxx-

        Ei taidettu maksaa kun kerran parkista, Dubaissa parkkihallissa, maksaminen kopissa istuvalle henkilölle. Kauppakeskukset, palmusaaren ranta, osa katujen reunoista ja Abu dhabin turistikohteet oli ilmaisia ( tai sitten ei vaan ymmärretty maksaa :-)) Yöt oli sitten oman hotellin hallissa. Osa kadunvarsista oli maksullisia mutta sitten siellä oli työntekijä rahastamassa, ei kuitenkaan tarvittu näitä paikkoja.


      • parkma

        parkkimittareita on kaduilla


    • Ei_kannata_ajella

      Älä vuokraa autoa Dubaissa. Teimme sen virheen. Sakkoja tuli perässä 750e ja veloittivat suoraan luottokortilta jälkikäteen. Kotiin tuli arabiankielinen vahvistus, josta emme mitään ymmärtäneet, mutta olimme kuulemma ajaneet 2 kertaa keltaisilla valoilla ja kerran ylinopeutta. Aivan älytöntä touhua. Paikalliset ajavat kuin hullut ja pysy siinä sitten mukana kun kaistojakin on 10 molempiin suuntiin. Eksyy koko ajan vaikka on navi käytössä. Tosi ressaavaa. Ajakaa mieluummin taxilla tuolla.

      • Dubai4x

        Ei kaupunkipyöritykseen kannatakaan autoa vuokrata. Mutta jos aikoo käydä vaikka Omanissa tai kauempana olevissa emiraateissa, autonvuokraus on paikallaan. Eikä pidä ajaa niillä kaistoilla, joilla paikalliset kaahaavat.


    • Arabiemiraatit

      Hei, olemme aina käydessämme Dubaissa (yli 10 kertaa) vuokranneet auton. Käytämme sitä joka päivä, eikä ole koskaan tullut mitään suurempia ongelmia. Yksi pieni kolhaisu kerran (oli kolhittu parkkipaikalla). Auto kannattaa tarkastaa hyvin ja merkitä muistiin kaikki pienetkin jo autossa olevat naarmut, lommot ym. yhdessä auton luovuttajan kanssa, ennen kuin otat auton käyttöön. Alussa tosiaan paikallisten ärhäkämpi ajotyyli oli hiukan outoa, mutta ajan myötä siihenkin on tottunut. Hinta ym.ovat olleet aina kohdallaan, eikä mitään veloituksia ole tehty jälkikäteen. Alussa käytimme noita 10 kaistaisia teitä, mutta sen jälkeen kun tietullit tulivat siellä käyttöön, pystyy kiertämään melko kivuttomasti nämäkin toisia reittejä käyttäen, niin ei tarvitse tullejakaan maksaa. Parkkimaksut useimmiten maksetaan kopissa olevalle rahastajalle, eli sekin on aika helppoa.

    • Emitrates

      Ei Dubaissa ole sen kummempaa ajella kun pääkaupunkiseudulla. Ruuhkia kannattaa vältellä ja pysyä pois vanhasta keskustasta.
      Autoilu Dubain kehäteiden ulkopuolella on varsin leppoisaa puuhaa, tolppakameroita on reilusti joten suosittelen noudattamaan rajoituksia ja suomalainen tapa ajaa keltaisilla risteykseen tulee kalliiksi-visalasku seuraa perästä.

    • muskos

      Kyllä siellä saa olla tosi tarkkana. Moottoritiellä kiilaavat aivan yllättäen eteen, ilman mitään vilkkuja. Tuntui et sen jopa tapa siellä. En vuokraa enää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe