Orgasmin saaminen?

nogasm

Tää voi tuntua teistä naurettavalta, mutta mä en oikeesti tiedä miltä tuntuu saada orgasmi. Mä oon aina ollut tosi lukkiutunut noiden seksiasioiden suhteen ja ootan vaan, että mies laukeaa niin se riittää mulle.
Ja en oo todellakaan mikään nuori enää, että siitä tää epätietoisuus ei ainakaan johdu.

Kuulunkohan niihin naisiin, jotka eivät voi koskaan saada orgasmia? Eikös heitäkin ole?

28

1481

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KylläSeSiitä

      Nykysellä avovaimolla oli myös vaikeuksia saada orgasmia ja voin sanoa ettei ollu minunkaan puolesta yrityksen puutteesta kiinni. (Aika usein sormetin ja nuolin ja nussin niin kauan kunnes emännällä kirveli paikat.)

      Sitten yksi kerta ihmettelin kun nainen täris kauttaaltaan kun oltiin lähetyssaarnaajassa.. yleensä moinen merkkasi että häntä sattui suunnattomasti.. mutta tällä kertaakin emäntä sai massiivisen orkun..
      Kysyin että: "Mikä tällä kertaa eroaa muista kerroista noin paljon?".
      Emännän vastaus oli " lopetin jännittämästä ja keskityin nauttiin seksistä."

      Koko sen ajan kun oltiin seurusteltu hän jännitti mua.. mitenkä minä nautin seksistä, ja pidänkö häntä kiihoittavana yms.
      mutta sitten kun hän vaan päätti olla ressaamatta ja keskitty tilanteeseen niin "padot aukeni".

    • YksinOppinut

      Itse sain ensimmäisen orgasmini 24-vuotiaana. Ostin tuolloin ensimmäisen klitoriskiihottimeni. Pääsin nopeasti orgasmien makuun ja ostin klitoriskiihottimella varustetun hieromasauvan. Se räjäytti pankin lopullisesti.
      http://www.rosawilly.fi/product/vibraattorit/swan-adore-beauty-vibraattori/

      Nykyään saan orgasmeja myös yhdynnässä. Hyvä ja luotettava kumppani. Ja jo mainittu stressittömyys.

    • argrgergqrgr

      Naisen orgasmi on pelkkää urbaanilegendaa, lesbofeministien juoni kunnon naisten pilaamiseksi.

    • Ihanaa_ihanaa

      Mummo vastaa nimittäin kokemusta on jo 45-vuotta, suurin nautinto elämässä saada orgasmi yhdynnässä.Jos on vielä sellainen elämänkumppani joka pystyy pitkään yhdyntää niitähän voi saada vaikka kuinka monta yhdellä rakastelukerralla.

      • Olen onnellinen mies, minullakin
        sellainen muori sanoo itseään mummoksi lastenlasten takia.
        Appa kun kahenkesken ollaan niin....
        Hän saa orgasmin rakastellessa lisäksi tykkään sormettaa ja nuolla.


    • Naattia

      Seksuallisuus asuu päässä; lakkaa miettimästä miltä näytät, "jumalla meni alapää v...si" älä siitä välitä.
      kokeile yksin; ruokaöljy käy liukasteeksi, valitese netistä pornofilmi, ala hyväillä iseäsi, olet yksin ja turvassa. Luulen että onnistut. Sen jälkeen se on helpompaa miehen kanssa... No joo, tyydytä isesi tarpeeksi usein, ei se ole mieheltäsi pois, päin vasroin, tavallaan sinun seksi halut kasvaa...

      • nogasm

        Hmm,
        kyllä mulla on paljon syvemmällä toi seksuaalisuus asia kuin siinä, etten uskalla ja mietin miltä näytän.

        Ensinnäkin....aloitusviestissäni sanoin, että voi tuntua naurettavalta. Ja sitä se onkin! Nimittäin mun mielestä seksiasiat on edelleen todella intiimejä juttuja ja joskus ne jopa hävettävät mua! Lapsellista ajattelua aikuisen ihmisen päässä.

        Mua on myös loukattu seksuaalisesti. Siis sanallisesti.
        On sanottu ikäviä asioita, joista tullut häpeän tunne.


      • Naattia

        Ihminen on outo kapistus, (mieli muistaa, keho muistaa, tunteet pakkautuu), ymmärrän sinua, siksi puhuinkin turvasta. Minusta ei itsetyydytyksessä ole mitään pahaa, väärää, hävettävää, kokeile, opettele, nauti. Toki jos haluat miehen kanssa saada, silloin on oltava turvallinen suhde, mies joka välittää ja jaksaa hyväillä, saada sinut rentoutumaan ja nauttimaan. Kaikilla on niitä huonoja kokemuksia, ne kannattee jättää taakseen ja jatkaa elämää.


    • jokukaunispäivä

      Mulla on silleen, että en ole koskaan "vain" rakastelusta saanut orgasmia. Vain silloin olen saanut kun mieheni on hyväillyt kunnolla ja ns. panostanut siihen, että haluaa munkin laukeavan. Silloinkin se kestää mulla aika kauan enkä aina sillionkaan saa orgasmia vaikka hän hyväilisikin. Mieheni kyllä todella tietää mm. g-pisteestä sun muusta ja meidän seksi on upeaa ja kiihkeää, mutta pelkästä yhdynnästä en orgasmia koskaan ole saanut.

      Toivottavasti myös miehesi haluaa tuottaa sinulle mahd. paljon nautintoa. Koita rentoutua ja nauttia seksistä ja olla stressaamatta siitä, "antaudu" miehellesi ja anna hänen hyväillä sinua ja kerro hänelle mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei (paitsi ellet näin jo tee) Komppaan Naattia myös sen verran, että mitä jos kokeilisit ensin itse saada itsellesi aikaan orgasmin hyväilemällä itse itseäsi?

      Toivottavasti kaikki järjestyy!

    • Itse aloin saamaan orgasmeja sen jälkeen kun innostuin kokeilemaan erilaisia klitoriskiihottimia jne. Kumppanin kanssa kannattaa oikeasti puhua noista asioista, vaikka se ei kovin houkuttelevalle tuntuisikaan.

    • Mäkihaluun

      Yhyy, en ole ikinä saanut orgasmia ja olen jo 35 v. nainen. Mitä voin tehdä?

      • TissiMissi80

        Tuu kokeilemaan mun miestä, tykkää haasteista. ;)


      • tj74vm
        TissiMissi80 kirjoitti:

        Tuu kokeilemaan mun miestä, tykkää haasteista. ;)

        Miehesi voisi minullekin antaa orgasmin.en saa yhdynnässä vaan sormettamalla.yleensä itse panon jälkeen.


      • Pp69vm

        Vapaitakin löytyisi. Kokeilemaan :)
        Sen voi luvata, ettei jälkeen kaikkea tarvitse sinun tehdä...


    • Vaimoni ei ollut ennen minua saanut yhdenkään jätkän kanssa orkkua. Vaan yksinään vibralla. Kun alettiin yhdessä olemaan ja huomasin ettei hän saa,niin otin asian puheeksi. Otettiin leluja mukaan ja penisrengasta hidastamaan minun tulemistani, ni kyllä sieltä orkkuja rupes löytymään. Harvoin hän edelleenkin saa, mutta kun saa niin on vahva. Kerran onnistuin nuolemaan hänelle orkun. Kun orkku alkoi tulemaan hän meinasi työntää pääni pois. Mutta tarrasin pakaroista kiinni ja annoin kielen tehdä työtä. Vaimolta meinasi lähteä taju ja minulta venähtää niska. Sen verran kova oli orkku. En ole yhdenkään muun daamin kanssa törmännyt vastaavaan. Yleensä pimut saanu vaimeita orkkuja ja saattaneet saada useammankin aktissa.
      Eli nyt tilaamaan leluja ja sanot ukolle ettei jätä kesken. Itseäni meinaan vituttaa sillon kun vaimo ei saa. Nautin naisen orkusta vähintään yhtä paljon kun omasta.

    • Kokemusmoisesta

      Kyllä se korvien väli on suurin ja tärkein seksuaalisuuteen liittyvä elin. Ilman kunnollista ajatuksen tasolla tapahtuvaa kiihoittumista ei toivoakaan orgasmista mutta mahdollista jopa ilman fyysistä kosketusta jos mielentila on oikea.

      • TissiMissi80

        Samaa mieltä.
        Oma mies pystyy avaamalla mun jalat, puhumaan mulle orgasmin. :)


    • Moni nainen arvostelee mielessään,itseään aivan turhaan. Ei kannata murehtia kokemattomuutta, vartaloaan eikä varsinkaan, jännittää, saako orgasmia, vai ei. Jos et kehtaa puhua omalle puolisolle, voit ehkä vapaammin puhua vieraalle, kuulostaa varmasti oudolle.
      Olen kohdannut naisia, jotka ovat heti seksipuuhien alettua, maininneet, jopa surreet, ettei ole saanut ogasmia vuosiin. Kyllä sen jännityksen alussa aistii, mutta kun nainen vihdoin ymmärtää, ettei ole mikään kiire, ja mies toimii, kuten nainen toivoo, niin kyllä sieltä se mielihyvä niin vartalon, kuin pääkopan sisälläkin, löytää yhteisen sävelen, siihen kauan odotettuun orgasmiin!

      • sdhfhfh

        Sillähän ne naiset ottaa sen puheeks että mies ei turhaan yrittäisi loputtomiin hinkata sitä orgasmia kun tietävät, että eivät sitä tule saamaan. Väitän näin miehenä, että jos ei nainen kykene saamaan masturboimalla orgasmia, niin ei se mieskään sitä kykene hälle antamaan. On näihin tullu törmättyä itekkin, että nainen ei saa ja toisaalta ei kommunikoi mitenkään sitä, että onko lähelläkään koskaan saada orgasmia, niin kyllä siinä aika ontto olo tulee itelle siinä vaiheessa kun oot ite lauennu ja mietit, että pitäisikö tätä vielä jatkaa jotenkin ja tottakait se mielenkiinto menee muutenkin kun oot ite tullu.. Jos löydätte joskus naisen joka saa orgasmin helpolla, niin pitäkää siitä kiinni kynsin hampain. Turhauttavaa kaikinpuolin.


    • pensalikka

      Näille orgasmia näytteleville naisille vinkki, että kysäisepä joltain joka on saanut. Osaat sitten näytellä edes sinne päin...

    • Tähänontultu

      Miksi ihmeessä nainen näyttelee saavansa orgasmin?? Yrittääkö hän sillä saada miehen tulemaan nopeammin että homma loppuu nopeammin...
      Ei kovin loogista. Kannattaisi jättää näytteleminen vähemmälle ihan oman nautinnon saamiseksi. Seksi on ihan parasta kun se on aitoa molemminpuolin.

      • derftghyujik

        No varmaan sen takia, että pelkää menettävänsä sen miehen. Kyllähän siinä kelpaamattomuuden tunne tulee, jos ei koskaan saa tai vain harvoin saa. Pelkää, että mies alkaa kattella muita naisia.
        Mä en feikannut suhteessani ja mies jätti mut. Ens yritti kaikkensa, vaikka sanoin ettei hänen tarvitse siitä ressiä ottaa. Sit ei halunnut enää rakastella ollenkaan..

        Ei nainen voi sille mitään jos ei tuu. Ei läheskään kaikki naiset saa orgasmeja, miesten pitäisi vain hyväksyä se. Kyllä seksi ilmankin on ihanaa. Mikään ei oo niin ihanaa kuin olla rakkaansa kanssa intiimisti.


      • Molemmillekivaa

        Tapailin lyhytaikaisesti naista, joka ei ollut saanut koskaan miehen kanssa orgasmia, itsekseen onneksi. Ei saanut minunkaan kanssa, mutta seksi oli aivan loistavaa. Tieto ja avoin keskustelu asiasta auttoi suhtautumaan asiaan oikein ja paineettomasti. Tiet erkani muista olosuhteista johtuen.


    • pyylevä

      Oon yli 50 nainen ja orgasmin saaminen tosi vaikeeta ikäisteni kanssa, olen vapaa nainen eli seksiä saan milloinka haluttaa. Nuorta kun saa, orgasmi ongelmia ei, voin laueta yhdynnän aikana montakin kertaa.

      • Frhjt

        Johtuuko tuo eri tekniikasta vai kiihottaako nuoret sinua enemmän?


    • pyylevä

      Joo, kyllä siinä niksi mulla, kiva kun suorituspaineita ei ole ja nuori jaksaa laukeamisenkin jälkeen uudestaan, se mun juttu orgasmista kun näkee että nauttii niin sitten se ilo on että tuntuu.

    • oikeestikin

      Orgasmittomuutta näyttää eniten esiintyvän kontrollifriikeillä.
      Kaikki normaalit terveet voi saada orgasmin jos sitä tosissaan haluaa. Orgasmi tulee päästä, ei pimpistä! Eli laita pääsi orgasmikuntoon jos haluat orgasmeja. Pc-lihasten jumpasta saattaa olla apua oikean asenteen löytämisessä. Kontrollivamma saattaa helpottaa jos tietää olevansa herkku.

    • EntinenOrgasmiton

      Luulin kuuluvani juurikin tuohon porukkaan joka ei koskaan tule saamaan orgasmia, kunnes tapasin nykyisen mieheni.
      Häntä kiinnosti peppuseksi. Itse olin aina pitänyt sitä likaisena ja ällöttävänä. Koska mehän kaikki tiedämme mitä sieltä ulos tulee!

      Kerran hän antoi minulle suuseksiä ja aina välillä lipaisi peppuani. Alkuun se tuntui hullulta, mutta päätin että kokeillaan johtaako tämä huipennukseen ja voilá 20minuuttia tätä ja sain elämäni ENSIMMÄISET orkut ja vain pelkällä suuhoidolla. Tuntui että klitoris ja pää räjähtivät nautinnosta!

      Tästä innostuneena ostin pienen a.tapin liukasteen ja käytin klitorikseen vibraa. Nykyään orgasmi on takuu varma, jos peppuani hyväillään tai sitä ihan kirjaimellisesti rakastellaan klitorista hyväillen.

      Pelkässä ns. normaali yhdynnässä en vieläkään ole onnistunut saamaan orgasmia.
      Enkä tasan jännitä miestäni tai itseäni.
      Tämä yllätti minut itseni täysin ja myös muutti suhtautumistani seksin avoimuuteen kokonaan.

      Ei kannata kieltäytyä ennen kuin on kokeillut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe