mikä on se ällöttävä eläin

yököttävä

Meillä on täällä Hua Hinin hotellin parvekkeella sammakon näköinen ruskea lähes läpinäkyvä eläin iltaisin lampun alla. Onko myrkyllinen?

15

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pattayankävijä

      eipä ole tullut vastaan tuollaista petoa, vaikka asun täällä. Sammakoita on monen näköisiä, juuripa ruskea montakin erilaista, torakoita on kanssa vastaan tullut muutamia, se ei ole sammakon näköinen pätkääkään, mutta melkein läpinäkyvä, ja ruskea.

      • supisuomalainenjätkä

        Tämä eläin saa kaikki palstalle kirjoittavat normaalien ihmisten mielet myrkyllisiksi. Kannattaa varoa, ettei oma mieli myrkyty.


    • supisuomalainenjätkä

      Persaukinainen trolli se on. Tuntomerkit ainakin täsmäävät.

    • ChanRakThailand

      Todennäköisesti hyönteisiä syövä gecko ei lainkaan vaarallinen. Niitä Thaimaassa oikeasti käyneet ovat nähneet, toisin kuin kaksi edellistä vastaajaa.

    • Eisiishuolta

      Geckoksi allasbaarin baari-mikkokin niitä kutsui.

    • Pattayakävijä

      Sisiliskotyylisiä eläimiä ovat harmaita, tai maitokahvin välisiä pieniä ja erittäin nopeita,isot silmät, yleensä mustat niitä on joka paikassa, mutta ei ne ole sammakon näköisiä, ne ihan mukavia syövät hyttysiä, toinen mukava on gapgee eli tokay gekko, nimi tulee siitä kun se huutaa iltaisin gapgee, ja jos vastaat pääset huutokilpailuun, voi olla isokin 40 cm, asuu yleensä talon vieressä puissa tai talon rakenteissa, punaisia pilkkuja ei sa koskea puree pirun kovaa. Kyseessä ei kuitenkaan ole rotta jotka asuvat Pattayan rantakadun palmuissa, tulevat etsimään ruokaa kadulta, siinä yksi syy pysyä pois pattayalta, vietkö sinne lapsesi minä en.

      • HuaHininkävijä

        Kuules nyt trolli ne rotan näköiset eläimet ovat puupäästäisiä eli Tuipaija. Niitä on myös Hua Hinissä. Tunnistaa pitkästä nokasta syövät hedelmiä ja hyönteisiä.


      • Oravatkiipeävät

        Rotat eivät kiipeä puihin idiootti.


      • Pattayankävijä

        Vai oikein päästäisiä ja oravia, voi kuka idiootti heittää kolmannen arvauksen, kotihiiri vai jopa kissa, kyllä ne vaan on rottia, ja niitä oli satoja, isoimmat 25 senttisiä, nämä söivät jätteitä roskiksista, sitä paitsi päästäiset on metsäeläimiä, ei ku ne olikin hohtimet.


      • Pattayankävijä
        Pattayankävijä kirjoitti:

        Vai oikein päästäisiä ja oravia, voi kuka idiootti heittää kolmannen arvauksen, kotihiiri vai jopa kissa, kyllä ne vaan on rottia, ja niitä oli satoja, isoimmat 25 senttisiä, nämä söivät jätteitä roskiksista, sitä paitsi päästäiset on metsäeläimiä, ei ku ne olikin hohtimet.

        Iso joukko päästäisiä ja oravia Pattayan rannoilla, vietkö lapsesi tuonne rottien purtavaksi, minä en sitä tee, teetkö sinä

        https://m.youtube.com/watch?v=SwvA4HjBwGU


    • eitrolli

      Tuntomerkkien perusteella otus on Pattispokien lähettämä vakooja Hua Hiniin.
      Otuksen palattua Pattayalle ja annettua raporttinsa saamme lukea palstalta trollien kirjoituksia.
      Odotetaan mielenkiinnolla ensimäisen trollit kirjoitusta.

    • koiratonvalttia

      Pattayakävijä ja supisuomalainenjätkä, muistattehan, että illalla on haukkujaiset Hiekkaharjussa, ottakaa riittävästi lihanpaloja mukaan, polvisujat suotavat, mikäli joutuu pitkäänkin odottelemaan.
      Päähanuristi

    • supijakävijä

      Olikos kyse tästä? Tullaan varmasti!

      koiraihmisiä
      16.2.2016 15:51
      OtaHanuriinPoju kirjoitti:
      Katsoa pojut alias lerppatrolli taas soittaa suutaan, hienoa tavataan taas bucciksessa, vai päiväunissasi, eikö sinua kiinnosta eroottisesti nahkapäät, resuperse..

      Jos tulet ostan sinulle läheisestä kirjakaupasta Tom of Finland kalenterin, ja ämpärin tummelia niin nautitaan yhdessä, leppatrolli, ikäviä kirjoituksia sinustanvaan liikkuu että pilisi on niin pieni, ettei sitä voi edes pieneksi piliksi, kutsua.

      Muuten tiedän tarkkaan kuka tuo 3teroa on, mainostin joskus tätä palstaa hänelle, hän on muuten pahkasikojen innokas kerääjä, mutta,muuten ihan asiallinen kaveri, meillä on jopa yhteinen harrastus, dopparit, käydään kimpassa koiranäyttelyssä, lerppatrolli lähdet mukaan.

      Näytä lisää
      Retonkimekko viuhahtaen saapui itse päälerppakin palstalle puolustelemaan Hiekkaharjun toisia pummeja. Yhdessä suunnittelevat näitä kauneuskilpailuja ja kurssejaan.

      Eläintensekaantumisessa ovat mestareita, kuten päähanuristin kirjoittelusta selviää. Lerppana maassa kontillaan Hiekkaharjun kirjaston vieressä huutelevat: Hauva, tse, tse, lihanpala kourassaan.

      On se hommaa näillä Huan rakastajapojilla, on totisesti!

    • limapersu

      Se on persu,sellainen limainen ja erittäin epäluotettava eläin.

    • eikukkahattu

      Jos tämä otus aukoo suutaan sanomatta mitään, niin tuntomerkit viittaavat kukkahattutätien entiseen puheenjohtajaan Sinnemäkeen.
      Kerro otuksesta lisää, jotta se voidaan varmuudella tunnistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe