Hallituksen pönttöpäitten säästökohteet

SipilälleMieslapsiaLisää

" Vammaisilta säästetään 61 miljoonaa euroa. Useiden ammattien kuten lääkäreiden ja sairaanhoitajien työtehtäviä muutetaan 90 miljoonan euron säästöjen saamiseksi.
Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk) kertoi aamulla, millä tavoin kuntien tehtäviä ja velvoitteita karsitaan."

"Yhteensä kunnilta säästetään 400-500 miljoonaa euroa vuositasolla. Hallitus aikoi alunperin säästää noin miljardin euron verran kunnilta."

Onko kellään hajua mihin säästöjä käytetään ?

Sairaanhoitajien tehtäviä muutetaan olisiko taas kohteina vanhuksien hoitopaikat sehän passaa meidän Sipilälle, kun hän oikeasti pitää huonoosaisten puolia?

Tuo säästö on oikeasti jo mennyt maahamme tunkeutuvien miesturistien perseisiin ja tuloksena siitä on Sipilä saanut tonneittaan paskaa.

12

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vaalit123
   • ParempaaEiOdotettavissa

    Kysymys ketkä poliitikot ja puolueet olisivat sopivia uuteen hallitukseen?
    Oppositiossa olevat puolueet ovat lisäämässä turismipakolaisten määrää ja mikä silloin tapahtuisi valtion putjetille? Nykyinen hallitus on epäonnistunut tehtävissään ja pääministeri Sipilä on lesdatiolainen hurskastelija joka vain esittää laupiasta ja sillä sädekehää päänsäpäälle.


  • suvakkudenydin

   Suomalainen suvaitsee kaikki?

   • TervetuloaMieslomailijat

    Tuolle suvaitsevaisuudelle tulee paskanenloppu viimeistäin silloin kun valtio ei pysty enää maksamaan velkojaan.
    "Juurihan oli uutisissa,että veronmaksajat kustantavat näitten vapaaehtoistenkin Irakiin palaavien lennot.Eikä maksa kuin 150000-200000 lento.Jos arviot pitävät paikkansa 10000:en "pakolaisen"paluusta ja vaikka laskisi 150 henkeä lento niin kalliiksi tulee Suomelle heidän lomailunsa täällä.Lisäksi ovat saaneet ilmaisen ylläpidon ja taskurahaa oleskelustaan Suomessa. Tuosta kun pikaisesti päässä laskee niin tarvitaan noin 70-lentoa,että porukka on kuskattu Irakiin. Laskekaapa itse paljonko tekee 70×200000 niin miksi pitää tämä summa maksattaa Suomen veronmaksajilla?"

    Olisiko sittenkin parempi pitää kaikki turistimiehet ja huolehtia että heidän lomailunsa olisi erikoisesti palveltua ja viihtyisivät täällä lomakoohteessaan että he eivät pitkästyisi ja jäisivät tänne elämänsä loppuun?

    Suomen kansa on joutunut nyt maksamaan lomailijoitten olot täällä ja nyt sitten paluu kotimaahan on myös ilmaista, mutta hehän tulevat pian takaisin heti keväällä.


   • LomaKohteenaSuomi

    Hölmölän kansa maksaa lomailijoitten täyspalvelut ja matkat?
    Miksi päästetään maahan semmoisia miehiä jotka tulevat lomailemaan?


  • HölmölässäLomailijat

   Nekin jotka palautetaan verorahoillamme tulevat takaisin jo heti keväällä ja heillä on mukana uusia lomailijoita. Miten pystytään todistamaan että samat jo palautetut eivät olisi heti täällä kun vain kerkiävät koota ryhmänsä kasaan ja kohta on miehiä rajoilla tulossa tuppenaan.

  • Äänestä

   Kannattaa miettiä kaikkien ketä ja mitä puoluetta seuraavissa vaaleissa äänestää!Nyt on äänestetty tämä porvarihallitus(yrittäjien hallitus) ja luulen,että se ei aja kaikkien niiden etuja ,jotka sitä äänestivät .Ennen vaaleja annetut lupaukset on voinut helposti perua ja kääntää toisiksi teoiksi.Puolue on se mikä se on aina ollut ja äänestäjien ei kannata luulla sen olevan mitään muuta,puheista huolimatta teot puhuvat puolestaan ja näyttävät totuuden.Opiskelijat,työttömät,sairaat,vanhukset ja lapsiperheet eivät ole näiden nykyisten hallituspuolueiden eturintamassa.Älkää hyvät ihmiset äänestäkö puoluetta,joka ei oikeasti aja teidän asioitanne ja etujanne.!!!!

   • HölmölänPäättäjät

    Tuohon on vaikea vastata sillä opposiossa olevat puolueet ovat jo yrittäneet hallituksessa mutta mitään parempaa tulosta ei heiltäkään ole koskaan tullut?
    Oppositiossa olevat puolueet ovat vain lisäämässä miesturistien lomailua ja he jopa aloittivat koko tämän järjettömän miehityksen maassamme.
    Jos nyt pitäisi äänestää jotain puoluetta niin enpä osaisi enää vaiita ketään ehdokasta tai jos niin Halla Aho olisi se josta saattaisi keskeytyä jotain kunnollista asioitten hoitajaa. Maamme on nyt kuin vastaanottohölmölä jossa sotarikollisia ja massamurhaajia on alettu elättämään veronmaksajiemme piikkiin onko tämä jotenkin oikein sitä haluaisin kysyä?

    lisään tuohon miten Suomi on velvollinen tuomitsemaan vieraanmaan sotarikollisia kun heidän rikoksistaan ei edes tiedetä yhtään muuta kuin asianomaisen om satuilu ja hänet on etsintäkuulutettu lähtömaassaan vakavista rikoksista ?


   • SiinäpäKysymys

    " eivät ole näiden nykyisten hallituspuolueiden eturintamassa.Älkää hyvät ihmiset äänestäkö puoluetta,joka ei oikeasti aja teidän asioitanne ja etujanne.!!!!"

    Kysymys tuolle nimimerkille "Äänestä" mitkä oppositio puolueet ovat ajaneet aikaisemmin ollessaan hallituksessa yllä mainuttujen- "Opiskelijat,työttömät,sairaat,vanhukset ja lapsiperheet" heidän asioitaan jotenkin paremmin?


  • Oi_miten

   "Yhteensä kunnilta säästetään 400-500 miljoonaa euroa vuositasolla. Hallitus aikoi alunperin säästää noin miljardin euron verran kunnilta."

   Onko kellään hajua mihin säästöjä käytetään ?

   On tehtävä homeremontteja. On tehtävä uusia kouluja, virastoja ja makseltava tähän saakka homeremontteihin otettuja lainoja ja korkoja.
   Pitää kunnan henkilöstän käydä ulkomaillakin opintomatkoilla - että osattais rakentaa. Mutta mitäs sitten tehtäis, jos rakennukset alkais kestään?

   • EikäRiitäkkään

    "Onko kellään hajua mihin säästöjä käytetään ?"

    Jospa nyt ensin katsottaisiin miten paljon uusia miesturisteja alkaa virrata ruotsista ja arvaukseksi sanoisin että ainakin edellinen viimesyksyinen tulijamäärä kolminkertaistuu? Tuohon yllä olevalle kysyjälle vastaisin että tuo säästö mitä kunnilta kynitään menee jo heti kättelyssä miesturistien perseisiin.


   • HölmölässäNäin

    Lisäisin mielelläni tähän monikin huomioi miten tiestömme rappeutuu ja koko tiestö on kuin kivistä perunapeltoa ajaisi, mutta käytetäänkö määrärahoja tiestön parannuksiin? Sanon itse ei käytetä koska rahat menee miesturistien perseisiin!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   183
   4020
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   200
   1980
  3. 132
   1604
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1273
  5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   58
   969
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   74
   961
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   54
   922
  8. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   158
   907
  9. Tule mukaan

   Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
   Ikävä
   39
   884
  10. Mies, tunnistatko minut tästä

   🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
   Ikävä
   75
   875
  Aihe