Hallituksen pönttöpäitten säästökohteet

SipilälleMieslapsiaLisää

" Vammaisilta säästetään 61 miljoonaa euroa. Useiden ammattien kuten lääkäreiden ja sairaanhoitajien työtehtäviä muutetaan 90 miljoonan euron säästöjen saamiseksi.
Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk) kertoi aamulla, millä tavoin kuntien tehtäviä ja velvoitteita karsitaan."

"Yhteensä kunnilta säästetään 400-500 miljoonaa euroa vuositasolla. Hallitus aikoi alunperin säästää noin miljardin euron verran kunnilta."

Onko kellään hajua mihin säästöjä käytetään ?

Sairaanhoitajien tehtäviä muutetaan olisiko taas kohteina vanhuksien hoitopaikat sehän passaa meidän Sipilälle, kun hän oikeasti pitää huonoosaisten puolia?

Tuo säästö on oikeasti jo mennyt maahamme tunkeutuvien miesturistien perseisiin ja tuloksena siitä on Sipilä saanut tonneittaan paskaa.

12

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaalit123
      • ParempaaEiOdotettavissa

        Kysymys ketkä poliitikot ja puolueet olisivat sopivia uuteen hallitukseen?
        Oppositiossa olevat puolueet ovat lisäämässä turismipakolaisten määrää ja mikä silloin tapahtuisi valtion putjetille? Nykyinen hallitus on epäonnistunut tehtävissään ja pääministeri Sipilä on lesdatiolainen hurskastelija joka vain esittää laupiasta ja sillä sädekehää päänsäpäälle.


    • suvakkudenydin

      Suomalainen suvaitsee kaikki?

      • TervetuloaMieslomailijat

        Tuolle suvaitsevaisuudelle tulee paskanenloppu viimeistäin silloin kun valtio ei pysty enää maksamaan velkojaan.
        "Juurihan oli uutisissa,että veronmaksajat kustantavat näitten vapaaehtoistenkin Irakiin palaavien lennot.Eikä maksa kuin 150000-200000 lento.Jos arviot pitävät paikkansa 10000:en "pakolaisen"paluusta ja vaikka laskisi 150 henkeä lento niin kalliiksi tulee Suomelle heidän lomailunsa täällä.Lisäksi ovat saaneet ilmaisen ylläpidon ja taskurahaa oleskelustaan Suomessa. Tuosta kun pikaisesti päässä laskee niin tarvitaan noin 70-lentoa,että porukka on kuskattu Irakiin. Laskekaapa itse paljonko tekee 70×200000 niin miksi pitää tämä summa maksattaa Suomen veronmaksajilla?"

        Olisiko sittenkin parempi pitää kaikki turistimiehet ja huolehtia että heidän lomailunsa olisi erikoisesti palveltua ja viihtyisivät täällä lomakoohteessaan että he eivät pitkästyisi ja jäisivät tänne elämänsä loppuun?

        Suomen kansa on joutunut nyt maksamaan lomailijoitten olot täällä ja nyt sitten paluu kotimaahan on myös ilmaista, mutta hehän tulevat pian takaisin heti keväällä.


      • LomaKohteenaSuomi

        Hölmölän kansa maksaa lomailijoitten täyspalvelut ja matkat?
        Miksi päästetään maahan semmoisia miehiä jotka tulevat lomailemaan?


    • HölmölässäLomailijat

      Nekin jotka palautetaan verorahoillamme tulevat takaisin jo heti keväällä ja heillä on mukana uusia lomailijoita. Miten pystytään todistamaan että samat jo palautetut eivät olisi heti täällä kun vain kerkiävät koota ryhmänsä kasaan ja kohta on miehiä rajoilla tulossa tuppenaan.

    • Äänestä

      Kannattaa miettiä kaikkien ketä ja mitä puoluetta seuraavissa vaaleissa äänestää!Nyt on äänestetty tämä porvarihallitus(yrittäjien hallitus) ja luulen,että se ei aja kaikkien niiden etuja ,jotka sitä äänestivät .Ennen vaaleja annetut lupaukset on voinut helposti perua ja kääntää toisiksi teoiksi.Puolue on se mikä se on aina ollut ja äänestäjien ei kannata luulla sen olevan mitään muuta,puheista huolimatta teot puhuvat puolestaan ja näyttävät totuuden.Opiskelijat,työttömät,sairaat,vanhukset ja lapsiperheet eivät ole näiden nykyisten hallituspuolueiden eturintamassa.Älkää hyvät ihmiset äänestäkö puoluetta,joka ei oikeasti aja teidän asioitanne ja etujanne.!!!!

      • HölmölänPäättäjät

        Tuohon on vaikea vastata sillä opposiossa olevat puolueet ovat jo yrittäneet hallituksessa mutta mitään parempaa tulosta ei heiltäkään ole koskaan tullut?
        Oppositiossa olevat puolueet ovat vain lisäämässä miesturistien lomailua ja he jopa aloittivat koko tämän järjettömän miehityksen maassamme.
        Jos nyt pitäisi äänestää jotain puoluetta niin enpä osaisi enää vaiita ketään ehdokasta tai jos niin Halla Aho olisi se josta saattaisi keskeytyä jotain kunnollista asioitten hoitajaa. Maamme on nyt kuin vastaanottohölmölä jossa sotarikollisia ja massamurhaajia on alettu elättämään veronmaksajiemme piikkiin onko tämä jotenkin oikein sitä haluaisin kysyä?

        lisään tuohon miten Suomi on velvollinen tuomitsemaan vieraanmaan sotarikollisia kun heidän rikoksistaan ei edes tiedetä yhtään muuta kuin asianomaisen om satuilu ja hänet on etsintäkuulutettu lähtömaassaan vakavista rikoksista ?


      • SiinäpäKysymys

        " eivät ole näiden nykyisten hallituspuolueiden eturintamassa.Älkää hyvät ihmiset äänestäkö puoluetta,joka ei oikeasti aja teidän asioitanne ja etujanne.!!!!"

        Kysymys tuolle nimimerkille "Äänestä" mitkä oppositio puolueet ovat ajaneet aikaisemmin ollessaan hallituksessa yllä mainuttujen- "Opiskelijat,työttömät,sairaat,vanhukset ja lapsiperheet" heidän asioitaan jotenkin paremmin?


    • Oi_miten

      "Yhteensä kunnilta säästetään 400-500 miljoonaa euroa vuositasolla. Hallitus aikoi alunperin säästää noin miljardin euron verran kunnilta."

      Onko kellään hajua mihin säästöjä käytetään ?

      On tehtävä homeremontteja. On tehtävä uusia kouluja, virastoja ja makseltava tähän saakka homeremontteihin otettuja lainoja ja korkoja.
      Pitää kunnan henkilöstän käydä ulkomaillakin opintomatkoilla - että osattais rakentaa. Mutta mitäs sitten tehtäis, jos rakennukset alkais kestään?

      • EikäRiitäkkään

        "Onko kellään hajua mihin säästöjä käytetään ?"

        Jospa nyt ensin katsottaisiin miten paljon uusia miesturisteja alkaa virrata ruotsista ja arvaukseksi sanoisin että ainakin edellinen viimesyksyinen tulijamäärä kolminkertaistuu? Tuohon yllä olevalle kysyjälle vastaisin että tuo säästö mitä kunnilta kynitään menee jo heti kättelyssä miesturistien perseisiin.


      • HölmölässäNäin

        Lisäisin mielelläni tähän monikin huomioi miten tiestömme rappeutuu ja koko tiestö on kuin kivistä perunapeltoa ajaisi, mutta käytetäänkö määrärahoja tiestön parannuksiin? Sanon itse ei käytetä koska rahat menee miesturistien perseisiin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe