Tulisielukonferenssi levittämässä eksytystä

tarkkailevaUskova

Koin joku aika sitten kehotusta varoittaa Tulisielukonferenssista. En yhtään ihmettele miksi näin. Jo silloin konferenssin opettajakunnasta löytyi paljon torontolaisuutta kannattavia opettajia kuten esim Henna Saarinen ja Herzogin Suomeen tuoja Mika Jantunen.

Nyt konferenssin eksytysvoima sai merkittävää lisävahvistusta. Nyt tuon tilaisuuden luonne sen kuin selvenee!

Nyt Tulisielukonferenssin opettajalistalta löytyy jo Cathy ja Gordon Harris! Keitä he ovat. Ei sen enempää eikä vähempää kuin CATCH THE FIRE Raamattukoulun JOHTAJAT!

http://catchthefire.com/media/profiles/gordon-cathy-harris

Ja mikäs koulu ja systeemi se on... Catch the Fire on kansainvälinen liittouma kirkkoja ja koulutusta ym, joka on saanut alkunsa Toronton herätyksestä ja ihailee sitä ja jatkaa sen linjoilla edistäen torontolaisuutta koko maailmassa.

http://catchthefire.com/about

Ja nyt tänä kesänä tämä yksi johtavista torontolaisuus-eksytyksen edistäjäpariskunnista on tulossa Suomeen opettamaan maamme nuoria aikuisia kristittyjä! Erittäin vaarallinen ja surullinen asia!

Helluntaikirkon johtoporras ei ole tainnut havahtua tajuamaan mitä on tapahtumassa, koska joitakin sieltä on jopa mukana tukemassa tätä tapahtumaa! Herätkää pyydän ja puuttukaa asioitten kulkuun! Vielä voitte vetäytyä hommasta ja kertoa, että se oli erehdys! Vapaakirkko on varsinainen järjestävä taho, mutta se onkin jo pitkään ollut laajasti tuomassa torontolaisuutta Suomeen ja sen myötä rappeutunut monin tavoin uuskarismaattisen eksytyksen levittäjäksi. Rukoillaan sillekin muutosta.

Olen seurannut viime aikoina myös yhden suomalaisen nuoren miehen, menestysteologiaa opettavan intomielisen ihmisen vyörymistä esille netin, TV 7:n ja saarnaamistilaisuuksien kautta. Olen ollut järkyttynyt miten sujuvasti hänen epäraamatulliset menestysteologian fraaseja toistavat riehakkaat opetushetkensä eri seurakunnissa ympäri maata ovat eksyttäneet monet intoutumaan hänen tuomastaan harhaoppisesta sanomasta. Tuo innokas nuori mies on Patric Tiainen.

Sain eilen tunteen, että tämä mies varmastikin kutsutaan tuonne samoin eksytyshenkiseen uuskarismaattiseen Tulisielukonferenssiin...Ja annas olla, kun tänään menin katsomaan, niin nyt löysinkin Patricin nimen puhujalistalta. Olinkin aavistanut näin siinä käyvän.

Haloo Suomen kristikansa! Näättekö mitä tapahtuu: uuskarismaattinen eksytys vyöryy nyt voimalla maahamme! Ei anneta sen tapahtua salamyhkäisesti. Tuodaan yhteyksiä ilmi, varoitetaan rohkeasti! Jeesus ei haluaisi yhdenkään lampaansa eksyvän, ei torontolaisuuteen, ei menestysteologiaan, ei mihinkään epäraamatulliseen S.a.atanan ansaan!

Rukoillaan apua Jumalalta ja ruvetaan hommiin! Meillä on paljon tehtävää! Julistetaan Raamatun hyvää uutista uskosta osattomille ja noustaan rintamana vastustamaan eksytyksen vyöryä!

Jumala olkoon kanssamme! Auta meitä Jeesus ja vahvista uskoamme ja rohkeuttamme päivä päivältä Sinun tulosi lähestyessä!

4

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkkailevaUskova
      • armonohi

        Ihan totta, näin on asiat hengellisellä kentällä,valitettavasti!


    • AsiatEsille

      Tämä on tärkeä aihe!Eksytyksen leviäminen on usein hyvin salakavalaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe