Hutton on ykkönen

Trinculo

Nashville predatorssin maalivahti Carter Hutton on pelannut viime aikoina paljon, saanut vastuuta ja pelannut hyvin.
Viimeksi hän pelasi kaksi peräkkäistä ottelua kahta nhllän kärkijoukkuetta vastaan ja näytti näissä otteluissa hyvillä otteillaan olevansa predatorssin paras maalivahti tällä hetkellä.
Cartter Hutton näytti myös seurajohdolle että hän on maalivahti joka voi keväällä viedä seuran pitkälle pudotuspeleissä.
Jos seura mielii menestyä kukuvalla kaudella oikea valinta tolppien väliin on mies nimeltä Cartter Hutton.
Cartter Hutton on Nasville Predatorssien ykkös maalivahti.

15

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rinkulat

      Joo pitkät näytöt Carterilla takana. Pelannut paljon jos vertaa Rinteeseen. Ylivoimaisesti paras veskari maailmassa tällä hetkellä.

      • Trinculo

        Carter Hutton on pelannut lähes kaikki viimeisimmät predatorssin ottelut ja on pelannut ne hyvin.
        Hän on osoittanut olevansa maalivahti joka kestää myös isojen pelien tuomat paineet.
        Näillä peleillä tarkoitan kevään tulevia play offs otteluita.
        Catter Hutton on ratkaisu ongelmaan, ongelmaan joka on ollut joukkueen nimeltä Nashville Predattors esteenä todelliselle menestymiselle nhlssä.
        Heillä ei aikaisemmin ole ollut voittavaa maalivahtia.
        Nyt sellainen mies löytyy, mies nimeltä Cartter Hutton.


      • rinkulat
        Trinculo kirjoitti:

        Carter Hutton on pelannut lähes kaikki viimeisimmät predatorssin ottelut ja on pelannut ne hyvin.
        Hän on osoittanut olevansa maalivahti joka kestää myös isojen pelien tuomat paineet.
        Näillä peleillä tarkoitan kevään tulevia play offs otteluita.
        Catter Hutton on ratkaisu ongelmaan, ongelmaan joka on ollut joukkueen nimeltä Nashville Predattors esteenä todelliselle menestymiselle nhlssä.
        Heillä ei aikaisemmin ole ollut voittavaa maalivahtia.
        Nyt sellainen mies löytyy, mies nimeltä Cartter Hutton.

        Kuten totesin hän on tällä hetkellä maailman paras maalivahti!


    • Elitemålvakterna

      Onko perää huhuissa, että viime aikojen dynastiajoukkueet NY York Raingers ja Chigaco Blackhaws olisivat Huttonin perässä ja kiinnostuneita tämän palveluksista NHL:n parhaana varaveräjänvahtina, kevään playoffeja silmällä pitäen?

      Tämän mukaan NYR:n nykyisenä kakkosmaalivahtina toimiva, maanmiehensä Henrik Lundqvistin takana hyvin vähälle peliajalle jäänyt Magnus Hellberg olisi mahdollisesti siirtymässä muualle.

      Myöskin hallitseva mestari Chicago on pelannut pitkälti yhdellä maalivahdilla: luukkuvahti Scott Darling on saanut kauden mittaan vain muutamia otteluita vyölleen, kuten kollegansa Magnus Hellberg Raingersissa.

      • Trinculo

        Ei ole. Predattors tarvitsee Huttonin mikäli joukkue mielii menestyä. NYR on kaksi hyvää maalivahtia jotka jotka kilpailevat ykkösmaalivahdin asemasta Henrik Lunqvista ja Chicagossa viime kaudella Stanley Cupin voittanut Antti Raanta.
        Hellbergistä en tiedä, ei liene ole saanut peliaikaa kuluvalla kaudella.
        Raannan jätettyä Chicacon näin todella on käynyt, alkoholisti Darlingista ei ole pelaamaan nhl tasolla.


      • Elitemålvakterna

        Antti Raana ei ole pelannut koko kevätkaudella varmaan yhtään peliä - miten hän voisi muka kilpailla Ragersin penkkivahdin paikasta tasaveroisesti Hellbergin kanssa? Raanta on kenties eksynyt New Yorkin suurkaupunkiin, tai sitten mies piileksii penkin Alla, jos tilannetta arvioidaan näiden pelaaja-arvioiden pohjalta?!

        Leikki leikkinä, mutta on kuitenkin todettava, että on hämmentävää, miten et ollle kuullut Hellbergistä, vaikka hän Raanan tavoin kolkuttelee noteeratuksi tulemista NHL:n maalivahtitilastoissa. Vielä pelimäärät eivät siihen ehkä näillä herroilla riitä, mutta tulevaisuudessa ne saattavat jo riittääkin. Ehkä.


    • CROW50

      Sama mies jaksaa vuodesta toiseen ulista samasta iänikuisesta aiheesta. En voi käsittää miten joku voi noin paljon kokea vihaa ja katkeruutta maanmiestään kohtaan. Tällä kaudella Rinne ei ole ollut aivan omalla tasollaan, mutta edelleenkin mies on normaalipäivänään yksi parhaista. Jokaikisellä huippuveskarillakin tulee heikompia kausia, se on täysin inhimillistä. Predatorsin ongelmat eivät missään nimessä ole maalinsuulla, vaan epävakaassa viisikkopelaamisessa. Vastustajat pääsevät selvästi liigan keskiarvoa useammin huippuluokan maalintekopaikoille Nashvilleä vastaan. Kaiken lisäksi olet täysin yksin mielipiteidesi kanssa. Käytännössä jokainen NHL:n asiantuntija pitää Rinnettä yhä huippuluokan maalivahtina. Ei vielä viime kaudella Vezina-tasolla pelannut Rinne ole taitojaan mihinkään menettänyt, miehen vain täytyy löytää se vire taas jostain. Myöskään tämän kauden Predatorsin takana pelaaminen ei ole missään nimessä ollut helppo homma. Viime kaudella Peksi pelasi niin häikäisevällä tasolla, että sai keskinkertaisenkin joukkueen näyttämään hyvältä.
      "Carter Hutton on pelannut lähes kaikki viimeisimmät predatorssin ottelut". Mitä ihmettä selität? Pelasi kaksi ottelua peräjälkeen, jonka jälkeen selkeä ykkösvahti Pekka Rinne on pelannut jälleen kahdessa edellisessä ottelussa, ja upeasti on pelannutkin. Hutton on hyvä maalivahti, sitä en kiistä, mutta ei missään nimessä Rinteen veroinen. Jatkuvaa Raannan ihannointiasi en myöskään ymmärrä. Miehellä ei ole minkäänlaisia näyttöjä taalaliigassa pärjäämisestä, mutta sinä se vaan jaksat Anttia hehkuttaa. Jos Stanley Cupin voittaminen kolmosveskarina on mielestäsi huikaiseva meriitti, en voi kuin vain nauraa. "NYR on kaksi hyvää maalivahtia jotka jotka kilpailevat ykkösmaalivahdin asemasta Henrik Lunqvista ja Chicagossa viime kaudella Stanley Cupin voittanut Antti Raanta". Et ole puheidesi perusteella kovinkaan paljon änäriä seurannut, mutta tiedoksesi Raanta on yksi tämän kauden vähiten pelanneista kakkosveskareista, Lundqvist sen sijaan kiistatta yksi maailman parhaista. Lopuksi vielä pari sanaa Scott Darlingista. Jenkkiveskari on kyllä todellakin osoittanut pärjäävänsä NHL-tasolla ja paikannut Crawfordia tarvittaessa hienosti. Esimerkiksi viime kauden pudotuspeleissä Blackhawks ei olisi selviytynyt edes jatkoon Predatorsia vastaan ilman Darlingia, Crawfordin haparoidessa. Maisemanvaihdos voisi olla Darlingin kannalta järkevä ratkaisu, niin kiveen hakattu on Crawfordin asema Chicagon ykkösvahtina.
      Mielenkiinnolla odotan vastaustasi, saapahan taas päivän naurut. Kiitos ja näkemiin!

      • Trinculo

        En ymmärrä mitä puhut vihasta ja katkeruudesta kun minä puhun vaan hyvin nashville predatorssin tolppien välissä pelanneesta ja joukkueessa ykkösmaalivahdin paikan ottaneesta Cartter Huttonista.
        En myöskään ymmärrä mitä vouhotat Crawfordin haparoinnista viime kevään pudotuspeli sarjassa Predatorssia vastaan.
        Kerron sinulle pari faktaa kyseisestä sarjasta, niin pääset nauramaan.
        Tuossa kyseisessä sarjassa reppu helisi predatos maalia vartioineen Rinteen selän takana yhteensä yhdeksäntoista kertaa, joten kyseisen sarjan haparoija ei kenties tainnut ollakkaan Crawford. Niin kuin väitit.
        Sarjassa predatorssilla ei ollut maalivahtia joka olisi pystynyt auttamaan joukkuettaan jatkoon kyseisestä otteluparista. Sama on käynyt myös aikaisempina vuosina pudotuspeli vaiheessa.Hyvä maalivahti pystyy voittamaan torjunnoillaan joukkueelleen otteluita. Rinne on hyvä maalivahti mutta ei riittävän hyvä menestymään nhl tason jääkiekossa. Sen ovat tulokset kertoneet. Peli nimeltä jääkiekko on tulosurheilua. Joukkueen kannattajana minä käännän nyt katseeni Huttoniin ja toivon valmennusjohdonkin niin tekevän.
        Haparoijaksi haukkumasi Crafword johti muuten joukkueensa mukanaan suomalaiset Raanta,Timonen,Teräväinen aina Stanley cup voittoon saakka.
        Joten lopeta turhanpäiväinen toisten haukkuminen ja koita keskustella asiallisesti.


      • tarkkuutta.lisää

        Etkös sinä taannoin edellisissä trolleissasi vielä ilmoittautunut kuitenkin Rangers-faniksi (ja Nashville-kateilijaksi)? Onko Raannan koko kevään jatkunut penkittäminen saanut kääntämään nyt takin?

        Jotain johdonmukaisuutta kaipaisi trollaamiseenkin, tai ainakin selkeää itseidentifikaatiota.


      • Trinculo

        En ole ilmoittautunut Rangers kannattajaksi. Muistat väärin. Olen vain huolissani Predatorssin maalivahtipelistä kun kevään pudotuspelit alkavat. Rinne ei aikaisempina keväinä ole osottautunut suurten pelien mieheksi.
        Katsotaan sitten miten käy ja kuka torjuu turhapa tästä enempää on kiistellä.


      • tarkkuutta.lisää

        Eipä ollut alkoholistiksi haukkumasi Scott Darlingin assistentilla Corey Crowfordilla eikä koko Chicagon joukkueella mitään palaa isossa pelissä, kun Pekka "Key Player" Rinné palasi tontilleen ja hyydytti hallitsevat mestarit sekä kateelliset paskanjauhajat täysin. 1-3 -vierasvoitto Predatorsille Chicagosta, ja MVP-Pekka, 38 Saves / .974, näytti taas kerran, kuka on liigan ainoa oikea moraalinen Vezina-voittaja!

        Katsotaan niitä pelejä...


      • Trinculo

        Pekka Rinne on pelannut hyvin runosarjassa, en minä sitä kieltänyt koskaan ole. Toivottavasti hän voittaa Vezinan, predators kannattajana ja suomalaisena toivon sitä samoin kuin muillekin suomalais maalivahdeille.
        Se palkinto on vaan henkilökohtainen palkinto, jääkiekko on joukkuepeli.
        Yritän sanoa vaan että joukkuepelissä tärkeintä on joukkueen menestyminen. Jos joukkue ei menesty, henkilökohtainen palkinto ei ole minkään arvoinen, sillä voi pyyhkiä takapuolensa. Joukkueessa pelaajan tehtävä on auttaa joukkuettaan menestymään ei voittaa henkilökohtaisia palkintoja.
        Se miten joukkue menestyy jääkiekossa ratkaistaan vasta lopullisesti kevään alkavissa play offs peleissä. Yritän sanoa että predatorssin maalivahtipelin taso ei ole riittävää ajatellen näitä pelejä.Aikaisemmat vuodet sen todistavat. Ne ovat eripelejä kuin kertomasi predatorssin ottama vierasvoitto chicagosta runkosarjassa.
        Katsotaan keväällä miten käy ja kuka ottaa torjunta vastuun joukkueessa nimeltä predators. Olet hyvä jääkiekossa vasta kun olet voittanut stanley cupin. Vain stanley cup voittajat muistetaan.


      • tarkkuutta.lisää

        Tällaisissa isoissa runkosarjapeleissä hankitaan ns. "edge" mentäessä kohti kevään playoffeja.

        Rinné on ollut aina voittava maalivahti, mutta hänellä ei vain ole ollut moraalisena tukenaan riittävän hyvää ja esimerkillistä kakkosvahtia Scott Darlingin tapaan, sekä oikein riittävän hyvää joukkuettakaan. Kuten esim. Valkoisessa talossakin tutuiksi tulleet Blackhawksit Darlingin ja Timosen johdolla, tai Venäjän MM-joukkue 2014 Kavalin ja Brüggemanin kaltaisten luontaisten ratkaisijoiden johdolla olivat.

        Myös olympia- ja World Cup -voittajat kyllä muistetaan jääkiekossa. Kuten esimerkiksi Rinné tullaan muistamaan, jos Suomi hänen vahvistamanaan voittaa World Cupin ensi syksynä.


      • MiikkaK

        Rinne alkaa olla yhtä legendaarinen kuin Kipperi.


      • CROW50

        Trinculo, haluaisin tarkentaa, etten ole missään vaiheessa haukkunut Crawfordia. Mainitsin ainoastaan, ettei mies ollut Predators-sarjan ensimmäisissä otteluissa omalla tasollaan. Sen jälkeen kanadalainen onkin ollut jälleen ilmiömäisessä vedossa. Mielestäni Crawford on tällä hetkellä yksi maailman parhaista pelipaikallaan, ellei jopa paras.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      137
      1380
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      163
      872
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      152
      746
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      604
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe