USA:n panssarit vaarana rauhalle

USA:n panssarien tulo keväällä Suomessa pidettäviin sotaharjoituksiin on röyhkeää riidan ja epäsovun kylvämistä Suomen ja Venäjän väliselle ystävyydelle. USA:n ilmeisenä tarkoituksenakin onkin kiilan lyöminen Suomen ja Venäjän välisille hyville suhteille. Vaikka kuinka selitettäisiin, että kyse ei ole uhittelusta Venäjää vastaan, niin Venäjä ei tällaisiin selityksiin usko, eikä siihen usko kukaan avarakatseinen suomalainenkaan. Kyse on tahallisesta riidan haastamisesta meille ystävällistä maata kohtaan.
On selvää, että Venäjä ei kauan halua seurata jatkuvaa aseiden kalistelua ja Suomen uhittelua ja pullistelua, toimettomana. On ymmärrettävä, jos se ryhtyy vastatoimenpiteisiin. Sillä onkin hyvät keinot panna Suomen poliitikot kuriin ja järjestykseen. Se voi lyhyessä hetkessä lähettää Suomeen kymmeniä, ellei satoja tuhansia maahanmuuttajia Lähi-Idästä ja Afrikasta. Ja jos se ei vielä auta, niin lisätään maahanmuuttajien määrä vaikka miljoonaan. Näin Suomi saadaan polvilleen Venäjän eteen laukaustakaan ampumatta, eikä siihen auta NATO jäsenyys eikä EU. Eiköhän silloin viimeistään Suomen poliitikot tajua, miten tärkeää on pitää hyvät suhteet Venäjän kanssa.

33

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ynnätääsvähä

      Uuessaan sotaväen tulon salliminen maamme alueelle on prvokaatio ei pelkästään Venäjää kohtaan vaan myöskin koko Suomen rehellistä kansaa kohtaan.
      Kaikki eivät tietenkään kuulu rehellisiin. Sitähän kansan kahtiajakautuminen tässäkin asiassa tarkoittaa.
      Miksi ei muisteta sitä miten he menivät Vienamiin Afganistaniin, Irakiin, Libyaan ja mitä jälkeä he ovat saaneet pahuuden rintamalla aikaan. Enkä vielä puhunut pakolaisvyöryistä joita he ovat aikaansaaneet maailmalla.
      Mikä muu valtio on tullut koko ihmiskunnalle yhtä kalliiksi?
      Toista vastaavaa ei ole ollut eikä koskaan enää tule.

      • Joxanen

        Kahtia jakautuminen tuskinpa on kovinkaan tasainen.
        Epäilen vähän että harjoittelu USA joukkojen kanssa hyväksytään yleisesti ainakin 80 prosenttisesti Suomessa. Venäjän luvut ovatkin sitten ihan eri juttu. Tosin eivätpä nuo ole meiltä koskaan kysyneet että saako atomipyssyllä osoitella ?
        Vasen laita politiikan kentässä nyt aina ulisee kun Suomea pitäisi puolustaa.


      • ynnätääsvähä
        Joxanen kirjoitti:

        Kahtia jakautuminen tuskinpa on kovinkaan tasainen.
        Epäilen vähän että harjoittelu USA joukkojen kanssa hyväksytään yleisesti ainakin 80 prosenttisesti Suomessa. Venäjän luvut ovatkin sitten ihan eri juttu. Tosin eivätpä nuo ole meiltä koskaan kysyneet että saako atomipyssyllä osoitella ?
        Vasen laita politiikan kentässä nyt aina ulisee kun Suomea pitäisi puolustaa.

        A. Einstein sanoi kun häneltä kysyttiin millä aseilla seuraava maailmansota käydään ettei hän tiedä sitä, mutta tietää että sitä seuraava maailmansota käydään kivikirveillä ja keihäillä.
        Jos Suomi joutuu sotaan, senjälkeen täällä ei ole kevollista elää.
        Ja Suomen lupa uuessaalle saa aikaan sen että alkaapa isojen nahina missäpäin tahansa silloin mekin olisimme potentiaalinen maali.
        Toisinkuin jos kieltäytyisimme kokonaan lietsomasta epäluuloa maamme puolueettomuuteen.
        Mahdollisen sodan syy on jokatapauksessa kahden valtaliittoutuman välinen välienselvittely.
        Ei koskaan meidän ja Venäjän välinen suhde.
        Se on täysin varmaa, että harjoitus aikaansaa sellaista aktiivisuutta naapurissamme jota ilman harjoitusta ei tapahtuisi.
        Vierailijamme saattavat myös uhitella meidän rajamme pinnassa ja aikaansaada konfliktin jota me emme itse voi valvoa.
        Vähäisestäkin haitasta Suomen suhtelle maamme poliitikot ovat vastuussa.
        Minun nimissäni tehtynä tämä harjoitus saattaa äänetyskäyttäytymiseni siihen, etten koskaan tulevaisuudessa tule äänetämään näitä puolueita joilla on nyt vastuu. EN koskaan.


      • vähemmänhysteriaa
        Joxanen kirjoitti:

        Kahtia jakautuminen tuskinpa on kovinkaan tasainen.
        Epäilen vähän että harjoittelu USA joukkojen kanssa hyväksytään yleisesti ainakin 80 prosenttisesti Suomessa. Venäjän luvut ovatkin sitten ihan eri juttu. Tosin eivätpä nuo ole meiltä koskaan kysyneet että saako atomipyssyllä osoitella ?
        Vasen laita politiikan kentässä nyt aina ulisee kun Suomea pitäisi puolustaa.

        Voi hyvät hyssykät. Onhan näitä harjoituksia ollut amerikkalaisten kanssa vuosikymmeniä. Eikä ole vielä Venäjä proppujaan polttanut. Onko sellainen asia kuin rauhanajan sotilasyhteistyö tuntematonta.

        Rauhan aikana tehdään yhteistyötä niin Venäjän, Nato-maiden kuin muidenkin tahojen kanssa. Sotaharjoitukset eivät suinkaan tule Venäjälle yllätyksenä, sillä me ilmoitamme heille niistä etukäteen. Ja Venäjä ilmoittaa meille Suomen lähellä pitämistään harjoituksista.

        Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön puitteissa on myös sovittu, että naapurimaat voivat ajoittain käydä tarkkailemassa toisen maan sotaharjoituksia. Suomalaiset ovat käyneet tarkkailemassa Venäjällä ja Venäjä Suomessa. Tämä on ns. luottamusta lisäävää toimintaa.


    • peilejä_Venäjälle

      Venäjä saa mitä on tilannut. Peileille olisi valtava tarve Venäjällä, mutta kun Putin pistää kaikki rahat aseisiin ja sotimiseen, niin ei riitä peileihin.

    • Abrahamm

      Mitä Venäjä on tilannut ressukka, etkö muuta osaa ?
      Venäjä ei mitään ottanut väkisin, kuin Jenkit Guantamon ja lukemattomat tukikohdat, miehittääpä Saksaakin olman sopimusta ?

      • kyllävielänäette

        USA:lla on 1400 tukikohtaa 120:ssä maassa. Onko USA imperialistinen valtio. Hölmö kysymys!


      • tiedääläluule

        Jokaisesta USA:n tukikohdasta on tehty isäntämaan kanssa sopimus tietyksi ajaksi. Ja maksetaan ko. maalle hyvä vuokra. Kyseessä on kummallekin osapuolelle erittäin kannattava diili. Sama tietenkin koskee Venäjän tukikohtia maailmalla. Isäntämaa voi kieltäytyä jatkamasta sopimusta aina kun se menee umpeen.


    • Jenkit-on-sikoja
      • korjaus

        80% köyhyydessä on otettu huomioon velkaantuneisuus.
        Lukuisat keskituloiset ovat ongelmissa velkojensa hoidon vuoksi ja elävät yhtä pienellä käteenjäävällä tulolla kuin varsinaiset köyhätkin.
        Samaa ilmiötä löytyy myös Suomessa. Tunnen monia varsin hyvätuloisia joilla ei tulot meinaa riittää normaalin elämään.


    • Venäjällä_ei

      ole mitään perustetta suuttua suomen yhteistoiminnasta yhdysvaltojen kanssa.

      Katsotaan nyt ihan objektiivisesti venäjän viimevuosien toimintaa.

      2008 Geordian sota, jonka seurauksena 20% Georgiasta on venäjän miehittämänä ja aikomuksena liittää kyseinen osa venäjään.

      2014 krimin valtaus ja ukrainan sota, jonka tarkoituksena liittää itäukraina krimin lisäksi venäjään.

      Lisäksi viimeisen 2:n vuoden aikana venäjä on järjestänyt isoja sotaharjoituksia meidän länsirajamme tuntumassa, harjoitellut mm ahvenanmaan miehittämistä ja ydiniskua ruotsiin.

      Viimeisimpänä se on perustanut 3 uutta panssaridivisioonaa läntiseen sotilaspiiriinsä, joiden tarkoitus on ainakin paperilla osallistua baltian maihin tai suomeen suuntautuvaan hyökkäykseen.

      Huom tämä kaikki tapahtunut siis ennen 20 säälittävän vanhaan pasiin verrattavaa vehjehkeen tuloa jenkeistä suomeen.

      Lyhyesti, on selvää, että sodan alkaessa suomi ei ole venäjän silmissä neutraali, vaan valloitettavien maiden joukossa.

      Tämä ei ole mikään uusi tilanne, vaan vallitseva johtoajatus jo vuodesta 1938.

      Tähän nähden on täysin selvää, että vain riittävä sotilaallinen pelote pitää naapurin valloitushalut aisoissa.

      • suurvaltaonsuurvalta

        Geogian sota ei ollut vain venäläisten syytä. Sillä se oli Georgia, joka yritti valloittaa takaisin Etelä-Ossetian separatistialueen. Alueella olivat pitäneet n. 20 vuotta rauhaa IVY-maiden rauhanturvaajat, ml. muutama venäläinen. Georgia oli hyväksynyt tämän järjestelyn.

        No, jos lähdet tykillä ampumaan venäläisiä rauhanturvaajia, niin ne ampuu takaisin, ja hakee kaverinsakin apuun. Venäjä näytti kuka kukin on, mutta vetäytyi kuitenkin pian varsinaisen Georgian alueelta.

        Separatistialueethan eivät ole koskaan edes olleet Georgian hallinnassa sen jälkeen kun maa erosi Nliitosta. Abhasia ja Etelä-Ossetia ovat julistautuneet itsenäisiksi valtioiksi. Mutta juuri mikään maa ei ole tunnustanut niitä. Etelä-Ossetiassa on koko ajan keskusteltu mahdollisesta Venäjään liittymisestä. Abhasia pärjää yksinkin. Alueet saavat paljon apua Venäjältä.


    • Teuvotaneli

      Tämä hallitus ja presidentti pelaa todella uhkarohkeaa peliä. Oli todella röyhkeyden huippu päästää tänne USA:n armeija hillumaan. He pakottavat Venäläiset toimimaan meitä vastaan ja siitä ei hyvä seuraa. Me tavalliset suomalaiset kärsimme ja rapakon tuolla puolen vain naureskellaan meille mongoleille.

      • KysynVaan-76

        "He pakottavat Venäläiset toimimaan meitä vastaan ja siitä ei hyvä seuraa. "

        Juu, ihan kuten Neuvostoliiton oli aikoinaan ihan pakko hyökätä talvisodassa Suomeen...
        Kyllä se reagointi on ihan vapaaehtoista. Normaalisti maat saavat itse päättää omasta ulkopolitiikastaan ja siitä kenen kanssa harjoittelevat. Mutta nähtävästi tämä ei koske Venäjän naapurimaita?


    • sirppijahakaristi

      Taas ovat stallarit ja muut punahihhulit huutamassa kun rakennetaan yhteistyötä lännen kanssa. Tankatkaa ne Skodat ja Ladat piripintaan ja kaasuttakaa sinne Uraliin pysyvästi. Siellä on kaikki niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon paremmin.

    • Musikantti-Antti
    • aikaTOIMIA

      Valtamedia valehtelee kaikkialla. Valtamedia ei ole puhunut mitään esimerkiksi USA:han rakennetuista lukuisista keskitysleireistä (FEMA-leirit), USA:ssa jo nyt ihmisiä on poimittu kadulta valkoisiin autoihin ja viety jonnekin. Nämä ovat yhteiskunnan huono-osaisimpia, kodittomia. USA:ssa on ympäriinsä hauta-arkkua muistuttavia muovi-arkkuja pinottuina kilometrikaupalla ja valkoisia tai metallinvärisiä junavaunuja rakennettuina. Myös salaisia tunneleita (ilmeisesti eliitille) on rakennettuna. Lisäksi satanismi on huimassa kasvussa ja eliitti on siinä mukana. Asioita pimitetään samaan tapaan kuin natsi-saksassa aikoinaan. Suurin osa kansasta on pimennossa, sillä valtamedia on tämän eliitin omistuksessa. Ja aktivisteja vaietaan. Lisäksi USA:n joukot käyttävät mikroaaltoa sotaharjoituksissa. Se pysäyttää ihmismassan välittömästi kipuun. Tästä löytää lukuisia esimerkkeja ja artikkeleita netistä, jos menee esim. youtubeen tai vaihtoehtomedian sivuille, joissa totuudet paljastetaan kuvien ja esim. vanhojen työntekijijöiden avulla. Suomen media ja poliiitikot ovat hiljaa, sillä tämä maailman rikkain ja vaikutusvaltaisin 1 % eliitti käyttää uhkailua ja väkivaltaa, jos he eivät saa ajamiaan asioita läpi. Koko USA:n johto on siis heidän vallassaan. Tämä 1 % pysyy aika taustalla julkisuudesta, vaikka omistaa lähes kaiken jo nyt maailman tärkeimmistä asioista, kuten pankit, öljy-yhtiöt yms. Maailma on menossa kohti kolmatta maailmansotaa, joka tietenkin sopii tälle eliitille. Heillehän on maanalaiset bunkkerit valmiina, minne paeta...sillä aikaa kuin muut ovat hoitamassa sodassa heidän päämääränsä.

      Tyhmimmät ihmiset naureskelevat näille todistetuille tosiasioille, koska ovat ilmeisesti jo niin aivopestyjä valtamedian uutisoinnin osalta, että eivät halua nähdä totuutta, vaikka se on silmien edessä. Sama ilmiö oli natsi-saksassa. Ihmisellä on tapana toimia vasta liian myöhään...! Suomalaisten olisi aika herätä ajoissa el nyt kun USA tunkee alueellemme ja vastustaa tätä kaikkea. Päättäjät näyttävät salaavan meiltäkin PALJON asioita ja tekevän kaikkea hiljaisuudessa. On aika nousta nostamaan asioita julkisuuteen. Suurimmat lehdethän ja iltapäivälehdet ovat täysin tiettyjen tahojen omistuksessa eli niiden mielipidepalstoilla ei edes julkaista mitään asiaan liittyvää TOTUUTTA. Koettu on.


      Ensimmäinen keskitysleiri eli FEMA-leiri on JO avattu:

      http://awarenessact.com/obama-opens-first-fema-camp/

      Ilmaston manipulointitekniikasta:
      http://www.riseearth.com/2015/08/pillar-of-light-phenomenon-occurring.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed: riseearth/KZKa (RiseEarth)&m=1

      http://hubpages.com/technology/What-Does-HAARP-Do

      • ettäsilleen

        Nuo FEMA-leirit ovat siinä mielessä jopa edistystä, että niille päätyvät saavat sentään asianmukaisen oikeudenkäynnin ja vangeista tehdään uhka-arvioita säännöllisin väliajoin.

        Nykyäänhän kenet vaan voidaan pidättää Patriot Actin nojalla ja käytännössä unohtaa Guantanamoon. Ja asiasta päättää pari heppua suljetussa "oikeudenkäynnissä", jossa ei ole puolustusasianajajia. Ekoilla leireille siirretään ilmeisesti Guantanamosta ne, joita ei voi vapauttaa, eikä mikään maa ota heitä vastaan.

        Tällaista tämä on. Samanaikaisesti huudetaan kaikkialla, että laittakaa terroristit kuriin. Mutta sitten kun joku yrittää, niin siitäkin huudetaan. Mitä näille isoja terrori-iskuja tehneille pitäisi sitten tehdä. Tai niille, jotka on saatu kiinni suunnitteluvaiheessa.


    • ff-f

      Avoin uhkailu ja kiristys toista valtiota kohtaan ei sovi julkiseen diplomaattiseen kielenkäyttöön. Tehtävä annetaan trolleille, kuten aloittajalle.

    • Edwart_Rymy

      Heh-heh, vai että panssareita eli hyökkäysvaununja eli tankkeja tulossa! Ja peräti kuusi kappaletta! Kaikkea paskaa sitä tiltujen täytyykin suoltaa!
      Tietojen mukaan tulossa kylään on kuusi panssaroitua miehistökuljetusajoneuvoa. Niitä (esim. Pasi) on Suomessa ennestääkin vientitavaraksi asti. Kannattaisi Venäjänkin ostaa omien peltipurkkiensa sijalle.
      Sekin on hyvä, että kun lähdemme Venäjän kunniakkaan armeijan rinnalla höökimään kohti maailman valloitusta, niin meillä on teknistä tietoa päävihollisen aseistuksesta.

    • dramaqueens

      Täällä ei näköjään eroteta panssareita ja panssaroituja ajoneuvoja toisistaan. Amerikkalaiset tuovat aina omat ajoneuvonsa mukanaan, luultavimmin turvallisuussyistä. Se on vähemmän dramaattista kuin luulisi.

      • suomettumisenhuippu-16

        Rissalaan tulee lentosotakoneet ja Hankoon maihinnousee jenkki merivoimat, made in USA. Saitko orgasmin?
        Suomessa ei ikinä ollut venäläisiä sotakoneita Kekkosen aikana!


      • letfreedomring
        suomettumisenhuippu-16 kirjoitti:

        Rissalaan tulee lentosotakoneet ja Hankoon maihinnousee jenkki merivoimat, made in USA. Saitko orgasmin?
        Suomessa ei ikinä ollut venäläisiä sotakoneita Kekkosen aikana!

        Luojan kiitos, ettei enää eletä Kekkosen, yya-sopimuksen ja suomettumisen aikaa. Olemme vapaa maa, joka tekee yhteistyötä kenen kanssa haluaa.


    • SanonVaan

      Paasikivi ja Kekkonen eivät ajaneet hyviä suhteita Neuvostoliittoon maan demokraattisuuden ja sanavapauden takia, vaan ehkä juuri niiden puutteiden takia.
      Ei nytkään pidä hankkiutua ehdoin tahdoin Venäjän viholliseksi.

      Suomen ei ole järkevää sallia Yhdysvaltojen armeijan, maa-, meri- ja ilmavoimien joukkojen tuloa sotaharjoituksiin Venäjän rajoille. Vrt. Venääjän sotaharjoittelu vastaavalla tavalla Kuubassa! Miten USA suhtautuisi?!

      US Army Suomessa voisi sitoa meidät pyytämättä ja yllättäen johonnkin sotilaalliseen konfliktiin esim. NATO-Turkin takia! Se on hirmuista.
      Pois vieraat armeijat maastamme!

      • NäinMeillä

        "Paasikivi ja Kekkonen eivät ajaneet hyviä suhteita Neuvostoliittoon maan demokraattisuuden ja sanavapauden takia, vaan ehkä juuri niiden puutteiden takia."

        Ja siksi että se oli silloisissa oloissa ainoa järkevä mahdollisuus. Nyt meillä on onneksi vaihtoehtoja. Me olemme osa läntistä Eurooppaa, Nato on jo laajentunut Baltiaan ja Venäjä on huomattavasti pienempi ja heikompi kuin toisen maailmansodan jälkeen.
        Siksi meidän ei tarvitse enää taivuttaa moraalista selkärankaamme mutkalle ja hyväksyä naapurin kaikki toimet ja politiikat vaan voimme myös katsoa enemmän omaa etuamme ja sitä mihin ilmansuuntaan oikeasti haluemme kuulua.


      • hysteriarules

        Riittääkö kenenkään mielikuvitus niin pitkälle, että harjoittelu amerikkalaisten kanssa on Suomen etu, koska Suomi ostaa sotatarvikkeita USA:sta. Ja paras osaaminen niiden käytössä tulee luonnollisesti USA:sta. Sama se on käydäänkö me USA:ssa harjoittelemassa, vai tuleeko sieltä joku harjoittelemaan meidän kanssamme. Venäläiset tietävät nämä realiteetit varsin hyvin. Ei tämä heille uutuutena tule.


    • Titityyyyyyyy

      "Venäjä ei mitään ottanut väkisin" ! Onkohan sinulla sahajauhot kastuneet.

    • ahvenanmaavskarjala

      Suomi seuraa -39 oppeja ja Erkon viitoittamaa tietä, eli hyökätä ensimmäisenä Venäjälle. Satoja vuosia svekomaanieliitin etu on ollut uhrata suomalaiset itärintamalla.
      Historiaa lukenut ja oikein tulkitseva tietää etukäteen jo tulevan tuhon.

      • tupauuno

        Putin on kuulemma lukenut historiaa ja tietää, että ryssät hyökkäsivät. Sinä et taas sitä kouluja käymättömänä tiedä.


    • näinsevaanonkin

      Aloittajalla on väärät käsitykset . Kyseessä ei ole vastakkain asettelusta vaikka niin saattaa kuvitella. Sen sijaan kyse on yhteisesti sovituista menettelytavoista ?

    • suomettumisenhuippu

      Niinisalossa pörrää vieraan vallan sotakalusto, savossa USA sotakoneet ja Hankoon noustaan jo maihin !
      Suomettuminen on täydellistä vasta nyt. Olemme myyneet kaikki itsenäisyyden perusteet öykkäri anglosakseille.
      Kekkosen aikana Suomi eli täysi riippumatonta ja itsenäistä elämää. Ei siinä ollut mitään ahdistavaa, voin sen kokeneena kertoa, kaikki horina menneen ajan kauheasta alistumisesta on lumipallon lailla kasvanutta dis informaatiota nuorelle sukupolvelle.
      Nyt meillä ole mitään omaa, lait tulee eu:lta, talouspolitiikka euroliitolta, ulkopolitiikka viime kädessä Pentagonista, puhumattakaan maahanmuutto päätöksistä ja energiapolitiikasta, jossa meidät on pakotettu euroopan ydinjätteen hautausmaaksi.

    • hei eikös itsenäinen maa saa valita puolustuksen ...???pitääkö venäjää pelätä vielä2016 ..tuskin - eikä tarvitse kumarrellakaan. .miettikää sotaveteraaneja pelastivat suomen itsenäisyyden ..jos ei ole hyvä olla suomessa muuttakaa rajan taa..

    • capiche

      Vähästä teidän rauhanne menee. Suomi saa harjoitella ihan kenen kanssa se tahtoo. Kun aseita ja hävittäjiä kerran ostetaan USA:sta, niin on kai itsestään selvää, että niiden käyttöä kannattaa harjoitella niiden kanssa, jotka ne parhaiten tuntevat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe