Hyvä paraislsiset

RajatKiinniNyt

5

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Justice

      Rasistien nimet ja osoitteet esiin ja potkut töistä

    • Hahahhh
      • truth1234

        Ja tosiaankin! Kaikkensa menettäneet eivät enää pelkää menetyksiä. Mullistus on heille tervetullut, toiveita herättävä asia. Siksi saattaa kommunistikin, jolta isänmaalliset äskettäin nilistivät punaisen paidan ja jolle ojentavat nyt mustaa, vetää sen ylleen. Tyytymättömyys kuin tyytymättömyys, paita kuin paita, suuri isänmaa kuin suuri isänmaa. Kunhan vain kumous tulisi.

        Mutta useimmat kansanmiehet raapivat vielä korvallistaan: kovasti isänmaallisia ja uskovaisia poikiahan te kyllä olette! Kunhan eivät vain nuo herrat olisi asianne päärunnareina! Sillä asiat ovat aina olleet niin, että mikä on hyvä herroille, se ei ole hyvä yhteiselle kansalle. Jos he tämän ns. kansanvallan aikana, jolloin köyhimmilläkin on muka puheoikeus, ovat saaneet ikeemme raskaaksi, niin eikö ole pelättävä, että suola on kahta kauheampi silloin, kun meillä ei ole nokan koputusta, vaan herrat ja johtajat tekevät mitä tahtovat?”

        Näin kirjoitti Pentti Haanpää muistiinpanoissaan oman aikansa fasisteista ja ihan samat ovat merkit ilmassa nytkin.

        Kovasti isänmaallisia ovat ainakin omasta mielestään Odinin sotilaat, Rajat kiinni -mielenosoittajat ja jopa MV:n lukijat. He ovat mille tahansa ideologialle välttämätöntä massaa, helposti yllytettäviä ja helposti uhrattavia. Monet ovat menettäneet kaikkensa; on mennyt työpaikka, ihmissuhteet ja usko tulevaisuuteen. Loput pelkäävät menettävänsä kaiken maan hallituksen jatkaessa kurjistamispolitiikkaansa. Jäljelle jäävät katkeruus ja viha. Juuri he vetävät mielellään mustan paidan ylleen. Paita kuin paita, vallankumous kuin vallankumous.

        He luulevat ilmeisen vilpittömästi puolustavansa isänmaata. Siksi he ovat ihan 30-luvun fasistien rivimiesten tapaan halukkaita käymään myös kotimaista vihollista vastaan. Kun vihollista ei ole, niin se tehdään. Vihollisiksi kelpaavat kaikki, jotka eivät myönny tai ainakin vaikene heidän edessään.

        Eivät he olisi omin päin mustaa paitaa keksineet ylleen vetää, vaan se on ojennettu heille. Ojentajina ovat olleet poliitikot, joista yksi on ideologialtaan musta kuin sepänakan perse ja toinen juhlistaa syntymäpäiväänsä Akateemisen Karjala-Seuran vaakunaksi koristellulla kakulla.

        Eivä he suinkaan ainoita ole. Jo vuosia fasismi on noussut vähitellen monenlaisia ihmisiä yhdistäväksi aatteeksi. Ennen niin sekalaiset milloin minkäkin asian vastustajat ovat liittyneet yhteen konservatiivisiksi voimiksi, jotka kokoontuvat yhdistämään tavoitteitaan jopa yliopistolta vuokratuissa tiloissa. Näin yrittävät hankkia itselleen akateemiselta kalskahtavaa arvovaltaa islamofoobikot, tasa-arvoisen avioliiton vastustajat ja ihan vain netissä hävyttömyyksillä kunnostautuneet turhanpäiväiset suunsoittajat. Toimintansa ylevöittämiseksi he ovat nyt valjastaneet sotaratsukseen isänmaallisuuden, vaikka armeijakin on saattanut itseltä jäädä käymättä.

        Yksikään näistä poliitikoista, suunsoittajista ja kadulla marssijoista ei ole heidän oikea johtajansa. Vai uskooko joku ihan oikeasti, että tuntematon kemiläismies olisi yksin polkaissut tyhjästä hintaviin, yhdenmukaisiin asusteisiin pukeutuvan joukkoliikkeen kaduille marssimaan, osannut rekisteröidä sen yhdistykseksi ja saanut laajennettua sitä muihinkin maihin? Uskooko joku oikeasti, että oululainen ikuinen opiskelija on omin voimin raivannut tiensä yhdeksi johtavaksi äärioikeiston äänitorveksi?

        Mistä ne asian päärunnarit sitten löytyvät? En minä tiedä. Minä olen tuo Haanpään korvallistaan raapiva kansanmies, joka epäilee tarkoituksena olevan kansanvallan lopettamisen kauhean suolan syöttäminen.

        Saku Timonen


    • weww

      Helsingin uutisten mukaan Helsingissä ja yli 100 muussa kaupungissa marssitaan pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden oikeuksien puolesta 27.2.2016.

      Helsingissä marssi alkaa Narinkkatorilta kello 13 ja jatkuu sieltä 13.30 kohti Senaatintoria. Torilla aiotaan puhua ihmisoikeuksien puolesta pitää hiljainen hetki, sekä asetella paperiveneitä tuomiokirkon portaille matkallaan kuolleiden turvapaikanhakijoiden muistoksi.

      Helsingin uutisten mukaan Iskulauseella Safe Passage Now! vaaditaan Euroopan päättäjiä järjestämään tulijoille turvallisempia pakoreittejä pois sotien ja konfliktien keskeltä.

      Helsingin uutiset myös kertoo yli 3000 hukkuneen vuonna 2015 Eurooppaan pyrkiessään ja 10 000 lapsen kadonneen sen jälkeen kun he ovat itsensä Eurooppaan saaneet.

      • shitterlimitedd

        Haaveile vaan natsi


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9124
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2678
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      140
      2450
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1295
    Aihe