Psykiatristen sairaaloiden henkilökunta rikollista

Lääkärit_vankilaan

Tositarinoita hullujenhuoneelta – Juha Kurvinen | BlogBook:

http://blogbook.fi/juhakurvinen/tositarinoita-hullujenhuoneelta/

Lainaus Juha Kurvisen blogista:

"Lisäys 19.2.2016 Sain juuri hetki sitten yhteydenoton Turun Sanomien toimittajalta. Hän on sama toimittaja, joka alun perin paljasti Kupittaan suljetun osaston potilaiden pahoinpitelyt. Hän ilmoitti, että tämä blogipostaus A1-osaston väärinkäytöksistä on pääsyyllinen asian paljastumiselle. Hänen mukaansa tietyt tahot olivat lukeneet tämän postauksen ja päättäneet sen jälkeen toimia ja avata vihdoin suunsa. Näin bloggaajakin voi vaikuttaa maailmanmenoon, koska nyt uutinen on ollut kaikissa medioissa. Toimittajan mukaan tutkimustyö jatkuu ja poliisikin parhaillaan tutkii myös kaikkien muiden osastojen hoitajien rikoksia Mielenterveyslakia kohtaan…"

Potilaita pahoinpideltiin vuosien ajan Turussa: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/848886/Potilaita pahoinpideltiin vuosien ajan Turussa

"Potilaiden tiedottomaksi ylilääkitsemistä, nöyryyttämistä ja fyysisiä pahoinpitelyjä, laittomia pakkoeristyksiä ja lääkevarkauksia. Tällaista oli arki vanhuspsykiatrian suljetulla G1-osastolla Turun kaupunginsairaalassa.

[...]

Turun Sanomien tiedossa on myös yksi suoranainen pahoinpitely, jossa hoitaja hakkasi potilasta nyrkeillä. Lähteiden mukaan potilaat yrittivät kertoa mustelmistaan hoitajille ja lääkäreille. Hoitajat vaiensivat potilaat vähättelemällä näiden puheita sekaviksi ja psykoottisiksi.Turun Sanomien tiedot perustuvat lukuisiin lähteisiin, joista osa on kirjallisia. Lähteinä ei ole käytetty potilaita. Tiedot perustuvat vuosien 2009–2014 tapahtumiin."

Onko lukijoilla vastaavantyyppistä omakohtaista kokemusta potilaana tai potilaan omaisena? Nyt on oikea aika avata suunsa ja purkaa traumaattiset patoutumat julkisuuteen! Iso kiitos kertomuksistanne jo etukäteen!

58

801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RIKOSPOLIISIASIA

      Paljastakaa hoitohenkilökunnan teitä tai omaistanne kohtaan tekemät rikokset paikalliselle rikospoliisille, oli kyse minkä tahansa paikkakunnan osastosta tai sairaalasta. Viitatkaa tutkintapyynnössänne / ilmoituksessanne viimeaikaiseen uutisointiin.

      Turun Sanomat 19.2.2016:

      Poliisi kertoo lähtevänsä esitutkinnassaan liikkeelle siitä, mitä osastolla G1 tapahtui vuosien 2009–2015 aikana. Tutkinta voi vielä laajeta koskemaan pidempää aikaväliä.

      – Jos käy ilmi, että väärinkäytöksiä on syytä epäillä myös muilla Kupittaan sairaalan osastoilla, poliisi laajentaa ilman muuta tutkinnan koskemaan myös niitä, Helesvirta toteaa.

      Poliisi pyytää kaikkia Kupittaan sairaalassa tapahtuneista laittomuuksista tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin. Yhteydenotot vihjepostilaatikkoon [email protected]

    • Rikostutkinta_alulle

      Potilas kuoli Vaasan sairaalapalossa: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015010718983219_uu.shtml

      Keskiviikko 7.1.2015 klo 11.35 (päivitetty klo 12.01)

      "Vaasassa Huutoniemen psykiatrisen sairaalan eilisessä palossa kuoli yksi miespotilas.

      Uhri oli syntynyt 1990-luvulla. Hän oli yksin huoneessa, jossa palo syttyi, kertoo tutkinnanjohtaja Eero Välimäki Pohjamaan poliisilaitokselta.

      Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä.

      Sairaalapalossa tuhoutui yksi potilashuone. Tuli ei päässyt leviämään laajemmalle, mutta savua tuprutti muualle rakennukseen.

      Välimäen mukaan henkilökunta sai evakuoitua potilaat sairaalasta hyvässä järjestyksessä. Sairaalasta evakuoitiin kaikkiaan parikymmentä potilasta, jotka majoitettiin viereiseen rakennukseen.

      Poliisi jatkaa tänään tulipalon tutkintaa.

      Tulipalon uhrista uutisoi sanomalehti Pohjalainen."

      Potilaan kuollessa itsemurhapolttoon Vaasan Huutoniemen psykiatrisen sairaalan johdossa oli Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston entinen aluelääninylilääkäri Carita Kristina Tuohimäki. Tuohimäen kuva löytyy tuolta:

      http://www.tyopaikalla.fi/expert/carita-tuohimaki/ (ottakaa kuva talteen ettei katoa)

      Carita Tuohimäki erosi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston palveluksesta 1.11.2012, oltuaan jo vuodesta 2011 lähtien Vaasan sairaanhoitopiirin hallinnossa töissä. Kuinka on mahdollista, että Tuohimäki on voinut toimia valvovana viranomaisena eli käsitellä Vaasan keskussairaalaa koskevia kanteluja aluehallintoylilääkärin positiossa, kun hän on samaan aikaan ollut AVI-kanteluiden kohteena olleessa Vaasan keskussairaalassa töissä klinikkaryhmän johtajana? Tuohimäellä on ollut selkeä kaksoisrooli eli hän on ollut jäävi käsittelemään arkaluontoisia AVI-kanteluja. Onko tämä rikospoliisiasia?

      • KukaSöiLääkkeet

        Tuohimäki näyttää huumehörhöltä.


      • VoiRaukkaa
        KukaSöiLääkkeet kirjoitti:

        Tuohimäki näyttää huumehörhöltä.

        Ei saa nauraa, mutta kaljultahan se näyttää myös.


      • Anonyymi
        VoiRaukkaa kirjoitti:

        Ei saa nauraa, mutta kaljultahan se näyttää myös.

        myös Rampton .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        myös Rampton .

        kiitos alottajalle- tosi tärkeä aihe.


    • oikeat_menetelmät

      Hullujen horinoita.

      Ennenvanhaan hullut kytkettiin ketjulla kaulasta seinään johonkin syrjäiseen rakennukseen pois kunnon ihmisten silmistä. Jos mölinää tuli liian paljon heilui pamppu ja tuli paloletkusta.

      • oletko.huomannut

        Et taida olla ihan terve?


    • KemiallisiaTappoja

      On syytä paljastaa muidenkin yksiköiden tapahtumat, kuten Salo, Loimaa ja Parainen.

      • utelias.journalisti

        Mitä noissa sairaaloissa on tapahtunut?


    • AvainsanaYllä

      Psyykelääkkeet ovat PSEUDOlääkkeitä ehkä tiettyjä skitsofreenikkojen tarvitsemia lääkkeita. Koko Psykiatria on PSEUDOtiede, oliskohan niitä TASAN nolla (0) kappaletta, paska tutki paskaa, mitä

      Psykiatrit ovat modernin maailman shamaaneja ja poppamiehiä.

      Psykiatrian historia on KARMIVA, ihmistä pidettiin Behaviorismissa jopa sieluttomana, jonka takia "psyykkisesti sairaita" kohdeltiin eläinten lailla. Psykiatria on vihtahousn keksintö kaikessa ihmissvihassaan: Industry of Death !!
      Osaako käyttää tubea/googlettaa ??

      • TotuuttaHehiinHetiNyt

        Eikun avainsana nyt yllä :-) : kun paska tutki paskaa -> ENEMMÄN PASKAA !!


      • Anonyymi
        TotuuttaHehiinHetiNyt kirjoitti:

        Eikun avainsana nyt yllä :-) : kun paska tutki paskaa -> ENEMMÄN PASKAA !!

        Pseudo= vale-

        eli vale-tiede kyseessä.


    • HullutSiat

      Onko mielisairas ammattirikollinen ylilääkäri Nummela vielä vapaalla. Sehän kuuluu vankilaan.

    • OmaksiParhaakses

      Joo se on piikki perseeseen jos alat kiukutella.....

    • en-väitä-kysyn-vain

      Onkohan siinä sairaalassa työssä sellaisia naisia kuin se ylihoitaja Yksi lensi yli käenpesän-leffassa...?

      • hoitoalalla.rikollisia

        Missä sairaalassa?


      • KaikkiMuutTietävät
        hoitoalalla.rikollisia kirjoitti:

        Missä sairaalassa?

        No SIINÄ sairaalassa.


      • Anonyymi
        KaikkiMuutTietävät kirjoitti:

        No SIINÄ sairaalassa.

        Olisit heti sanonut.


    • 1800luvuntouhuja

      Ei pitäisi enää nykysuomessa moista tapahtua.

    • happy.lunatic

      Psykiatria on valtaa päättää sairaan ihmisen puolesta ja usein vielä häntä vastaan. Kuka nyt hullua uskoisi tai hänestä välittäisi, joten häntä voi kohdella miten huvittaa. On toki olemassa lääkäreitä, jotka ajattelevat potilaan parasta. Sairaaloissa potilaita usein ylilääkitään "varmuuden" vuoksi. Lääkkeitä saisi syöttää vain sen verran kuin tarvitsee ja alin ylläpitoannos olisi AINA löydettävä. Antipsykoosit ovat terveydelle vaarallisia ja tekevät ihmisistä vähitellen monisairaita ja näin lyhentävät elinikää useilla vuosilla. Ne heikentävät muistia, laskevat älykkyyttä ja aiheuttavat seksuaalista turhautumista. Näin vain muutamia mainitakseni. Tietyt lääkkeet ovat myrkkyä, jonka voi kuka tahansa havaita maistamalla lääkett: Maku on karvas mikä viittaa myrkkyyn. Näiden aineiden tarkkaa vaikutustapaa ei edes tunneta, eikä varsinkaan sitä mitä seuraa siitä, että ihminen pakotetaan myrkyttämään itseään päivittäin vuosikymmenten ajan. Eihän tämä nyt niin kauhealta vaikuta jos vertaa tätä päivää vaikka 1950-lukuun. Psykiatrian tulisi kuitenkin tunnustaa se, että sen on edelleenkin pakko turvautua kemialliseen lobotomiaan, koska sen tietämys on edelleenkin monessa suhteessa puutteellista.

      • psykiatrit.ihmissaastaa

        Kohta kirjakaupoissa professori Peter C. Gøtzsche: Tappava psykiatria ja lääkinnän harha.

        http://www.sitruunakustannus.fi/tappava-psykiatria-ja-laumlaumlkinnaumln-harha.html

        "Ei ole epäilystäkään, että psyykenlääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne tappavat yli puoli miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä vuosittain Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Gøtzschen mukaan voisimme vähentää nykyistä psyykenlääkkeiden käyttöä 98 %:lla ja samalla parantaa ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lääkityksen lopettaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska ne aiheuttavat riippuvuutta. Koska vieroitusoireet voivat olla pahoja, lääkitys on usein lopetettava asteittain.

        Kirjassaan Gøtzsche murtaa myytit, joita johtavat psykiatrit – usein lääkefirmojen palkkalistoilla olevat – ovat vaalineet vuosikymmenten ajan salatakseen sen tosiasian, että biologinen psykiatria on epäonnistunut. Biologinen psykiatria näkee lääkkeet ratkaisuna käytännössä kaikkiin ongelmiin, mutta potilaat ovat usein eri mieltä. Lääkkeet tehoavat toivotusti vain pieneen osaan potilaista, mikä johtaa usein siihen että turhautuneet psykiatrit tekevät lisää diagnooseja, määräävät lisää lääkkeitä isompina annoksina ja aiheuttavat entistä suurempia vahinkoja potilailleen.

        Sitruuna Kustannus julkaisi keväällä 2014 Peter C. Gøtzschen kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus – Näin lääketiede on turmellut terveydenhoidon. Kirja sai valtavan mediahuomion ja professori Gøtzsche vieraili Suomessa syyskuussa 2014 Suomen Psykologiliiton kutsumana. Kirja sai Britannian lääkäriliiton BMA:n kirjallisuuspalkinnon sarjassa Basis of Medicine. Kirjan julkaisun jälkeen keskustelu lääkkeiden tarpeellisuudesta ja lääkeyhtiöiden rumasta pelistä ihmisten hengillä on käynyt kiivaana myös Suomessa."


      • Anonyymi
        psykiatrit.ihmissaastaa kirjoitti:

        Kohta kirjakaupoissa professori Peter C. Gøtzsche: Tappava psykiatria ja lääkinnän harha.

        http://www.sitruunakustannus.fi/tappava-psykiatria-ja-laumlaumlkinnaumln-harha.html

        "Ei ole epäilystäkään, että psyykenlääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne tappavat yli puoli miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä vuosittain Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Gøtzschen mukaan voisimme vähentää nykyistä psyykenlääkkeiden käyttöä 98 %:lla ja samalla parantaa ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lääkityksen lopettaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska ne aiheuttavat riippuvuutta. Koska vieroitusoireet voivat olla pahoja, lääkitys on usein lopetettava asteittain.

        Kirjassaan Gøtzsche murtaa myytit, joita johtavat psykiatrit – usein lääkefirmojen palkkalistoilla olevat – ovat vaalineet vuosikymmenten ajan salatakseen sen tosiasian, että biologinen psykiatria on epäonnistunut. Biologinen psykiatria näkee lääkkeet ratkaisuna käytännössä kaikkiin ongelmiin, mutta potilaat ovat usein eri mieltä. Lääkkeet tehoavat toivotusti vain pieneen osaan potilaista, mikä johtaa usein siihen että turhautuneet psykiatrit tekevät lisää diagnooseja, määräävät lisää lääkkeitä isompina annoksina ja aiheuttavat entistä suurempia vahinkoja potilailleen.

        Sitruuna Kustannus julkaisi keväällä 2014 Peter C. Gøtzschen kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus – Näin lääketiede on turmellut terveydenhoidon. Kirja sai valtavan mediahuomion ja professori Gøtzsche vieraili Suomessa syyskuussa 2014 Suomen Psykologiliiton kutsumana. Kirja sai Britannian lääkäriliiton BMA:n kirjallisuuspalkinnon sarjassa Basis of Medicine. Kirjan julkaisun jälkeen keskustelu lääkkeiden tarpeellisuudesta ja lääkeyhtiöiden rumasta pelistä ihmisten hengillä on käynyt kiivaana myös Suomessa."

        yleistä on kai että määrätään yhtä aikaa myös rauhottavia ja piristäviä lääkkeitä- voisiko joku lekuri kommentoida tuon järjellisyyttä?


      • Anonyymi
        psykiatrit.ihmissaastaa kirjoitti:

        Kohta kirjakaupoissa professori Peter C. Gøtzsche: Tappava psykiatria ja lääkinnän harha.

        http://www.sitruunakustannus.fi/tappava-psykiatria-ja-laumlaumlkinnaumln-harha.html

        "Ei ole epäilystäkään, että psyykenlääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne tappavat yli puoli miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä vuosittain Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Gøtzschen mukaan voisimme vähentää nykyistä psyykenlääkkeiden käyttöä 98 %:lla ja samalla parantaa ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lääkityksen lopettaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska ne aiheuttavat riippuvuutta. Koska vieroitusoireet voivat olla pahoja, lääkitys on usein lopetettava asteittain.

        Kirjassaan Gøtzsche murtaa myytit, joita johtavat psykiatrit – usein lääkefirmojen palkkalistoilla olevat – ovat vaalineet vuosikymmenten ajan salatakseen sen tosiasian, että biologinen psykiatria on epäonnistunut. Biologinen psykiatria näkee lääkkeet ratkaisuna käytännössä kaikkiin ongelmiin, mutta potilaat ovat usein eri mieltä. Lääkkeet tehoavat toivotusti vain pieneen osaan potilaista, mikä johtaa usein siihen että turhautuneet psykiatrit tekevät lisää diagnooseja, määräävät lisää lääkkeitä isompina annoksina ja aiheuttavat entistä suurempia vahinkoja potilailleen.

        Sitruuna Kustannus julkaisi keväällä 2014 Peter C. Gøtzschen kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus – Näin lääketiede on turmellut terveydenhoidon. Kirja sai valtavan mediahuomion ja professori Gøtzsche vieraili Suomessa syyskuussa 2014 Suomen Psykologiliiton kutsumana. Kirja sai Britannian lääkäriliiton BMA:n kirjallisuuspalkinnon sarjassa Basis of Medicine. Kirjan julkaisun jälkeen keskustelu lääkkeiden tarpeellisuudesta ja lääkeyhtiöiden rumasta pelistä ihmisten hengillä on käynyt kiivaana myös Suomessa."

        Miks nuo rikokset pitäis ilmottaa poliisille?

        Eikö Valviran ja valtion kuuluisi valvoa että laitokset toimii oikein- ja siis ottaa vastaan valitukset ja käsitellä nuo virkarikokset joita psykologit ja hoitohenkilöstö tekee?


    • JäävuorenHuippuTurussa

      Minulla on Helsingissä tuttu nainen, joka kertoo useaan otteeseen saaneensa henkilökunnalta nyrkistä Helsingin psykiatrisissa sairaaloissa. Lepositeitä on myös käytetty julmalla tavalla. Julmin henkilökunta on ollut suljetuilla osastoilla. Ei hän ole uskaltanut valittaa, koska hoito on kesken, ja hyväkin osa hoidosta voisi katketa. Psykiait paljon perustavat ratkaunsa henkilökunnan kertomuksiin.
      Itse olen vierailuilla käydessäni ihmetellyt, miten alentuvasti henkilökuntakunta suljetuilla osastoilla suhtautuu potilaisiin - kuin vähä-älyisiin lapsiin.
      Sairaaloista riippumattoman tahon olisi kyllä syytä tehdä laajempi selvitys potilaiden kokemasta väkivallasta psykiatrisilla osastoilla.

      • JäävuorenHuippuTurussa

        Siis: ... Psykiait paljon perustavat.. = .. Psykiatrit paljon perustavat..


      • Anonyymi
        JäävuorenHuippuTurussa kirjoitti:

        Siis: ... Psykiait paljon perustavat.. = .. Psykiatrit paljon perustavat..

        On myös kuulunut huhu että suuressa sairaalassa oikeastaan kidutettu ja vahingoitettu potilasta " hoidolla " joka todella raakaa sähköllä tapahtuvaa.


    • henkilöstöpelkäähulluja

      ..se on kuulkaas niin, että hullujen huone on pirun peloittava paikka-hullulle!
      Siellä laitetaan tarvittaessa tai jos siellä joku näkee parhaaksi-jopa "uusia ajatuksia"päähän.
      Pysäytetään aivoverenkiertoa huumeilla ja puhutaan aivoihin eräänlaisella ohjelmalla sanoja ja asioita. Lopulta niistä tulee uhrin ajatusmaailmaa.jos esim. sanot: haista vittu-niin potilas "muistaa" sen esim. 20 vuoden kuluttua, kun se on laitettu johonkin asiayhteyteen. Saintologai on vähän tähän suuntaan menevää.
      Voidaan myös tehdä; Laitetaan potilas jonkun politiikon tai julkkisen kaveriksi ja kysellään asioista jälkeenpäin, mitä se puhui siellä ja siellä. Jokainen lause ja näky on siellä aivoissa siististi tallennettuna...

    • rippp
      • JäävuorenHuippuTurussa

        Huononnus tuo minusta on päivystyspaikan suhteen. Paremmat liikenneyhteydet Aurooraan kuin Malmille hyvin suurelle osalle helsinkiläisistä,.


    • Kukapalkkaajapuolustaa

      Luonnehäiriöt eivät ole vielä rekrytoinnin este. Korostuu kivasti, kun luonnehäiriöiset pääsevät päsmäämään heikkojen mielenterveyspotilaiden kustannuksella, ja "hullujen sanahan ei kuule mitään paina, hahhahaa"! Narskut ovat vielä yleensä kroonikkoja, mutta esim. psykoosipotilaiden ennuste lienee ihan toista luokkaa.

      • Anonyymi

    • Lääkärit.PSYKOPAATTEJA
      • Anonyymi

        Turku on Suomen satanismin pääkaupunki?


    • Anonyymi

      Millähän saisi yhden psyken osastolla olevan henkilön täysin kuriin sekä tajuamaan,että mennyttä ei voi saada millään takaisin!? Varsinkin kun menneisyyden henkilö elää Avioliitossa..

      • Anonyymi

        itsehän jokainen tajuaa asiat omalla tavallaan.

        tuhoamisleirinne tuskin auttaa ketään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        itsehän jokainen tajuaa asiat omalla tavallaan.

        tuhoamisleirinne tuskin auttaa ketään.

        ei kai kukaan voi määrätä miten ihmisten pitää ajatella-

        sehän olisi hypnoosia ja toisen mielen muuttamista robotti-käskyillä toimivaksi ilman omaa ajattelua- eli hyvin vaarallista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei kai kukaan voi määrätä miten ihmisten pitää ajatella-

        sehän olisi hypnoosia ja toisen mielen muuttamista robotti-käskyillä toimivaksi ilman omaa ajattelua- eli hyvin vaarallista?

        - potilaille ja valtionkassalle parasta jos kaikki psykiatria-laitokset lopetetaan heti- kuten Italiassa tehtiin 60-luvulla- ilman ongelmia.


    • Anonyymi

      Kaikki firmat on vapaamuurari-satanismia?

    • Anonyymi

      ja jos ilmottaa nuo - ni joutuu itte pyöreeseen koppiin ja huumataan pää sekasi ?

    • Anonyymi

      illuminaatti eli salaiset johtavat maailmanvaltapiirit maksaa tappamisesta firmoille?

    • Anonyymi

      jos ihmisen pää ei ole ennestään sekaisin - se varmasti menee sekaisin Psykiatrisella osastolla / sairaalassa!

      Erikoista on että Salkkarit näyttelijätär ja kirjailija mies eivät päässeet osasto hoitoon, vaikka sinne yrittivät!

      Yleensä psykiatrisella osastolla olevat ovat ns. pakkohoidossa ja haluavat lähteä kiireesti pois osastolta / sairaalasta!

      Seura tekee kaltaisekseen ja Psykiatrit ja Psykiatriset hoitajat ovatkin itse henkisesti sairaita! Psykoosi päällä!

    • Anonyymi

      mitä helvettejä on nää

      AVIt ja ELYt---.. jotain kokoomus-korruption keskusvirastoja?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yksi kensi yli käenpesän- ja Frances- elokuvat

    • Anonyymi

      En lukenut kaikkia kommentteja ketjussa, mutta tiedän jotain . Hyvin tuntemani ihminen ja entinen työkaverini ja ystäväni kertoi minulle varsin henkilökohtaisia kokemuksia kokemuksiaan mielusairaalasta.

      Kävin hänen kanssaan kirjeenvaihtoa hänen mielisairaalakausiltaan. Kyllä siellä hoitajissa on pieniä ihmisiä omine ongelmineen. Eräs alalla toimiva hoitaja kertoi myös työilmapiirin ongelmista, joissa etsittiin syntipukkeja.

      Ystäväni, joka oli ollut tietyssä mielisairaalassa huomatessaan, että psykoosi oli tulossa soitteli minulle about 2 kettaa päivässä pitkän puhelun, ja halusi keskustella kanssani mieltä piinaavista asioita, koska ei halunnut joutua enää kyykytetyksi tuttuun mielisairaalaan, jonka nimeä en nyt uskalla kertoa, eteläisessä Suomessa kumminkin.

      Teimme ystäväni kanssa yhdessä melkoisia syväsukelluksia, eikä ystäväni tarvinnut mennä mielisairaalaan. Itse kyllä väsyin aika paljon, mutta onhan meillä ihmisillä vastuu myös muista ihmisistä. Toisaalta elämä on joskus hiton tylsää, jos ei tiedä muuta kuin pinnalla liitelyn.

    • Anonyymi

      kiitos alotuksesta-

      samaa myös sote-alalla muillakin tavoin-

      elämiä tuhotaan,..,. kokoomus jne...

      • Anonyymi

        sos- ja terv. eli sote-alalla työskentelvät yhtä lailla vastuullisia kun natsi-keskitysleirien työntekijät joista jopa kirjanpitäjänä ollut nainen tuomittiin hiljattain?

        Sote-toimijat saattaa olla osallisina myös joukkovaino- ja mielenkontrolli-toimissa?... koska melkein kaikki bisnes on osa vapaamuurari- ja muuta salaseura-kultti eliittiä?... eli niiden johtamaa?


    • Anonyymi

      oikeesti lääkkeet! bbc king buck breakkas sut jo nolaat vaan itteäs kihisemällä

    • Anonyymi

      Jos ihmisellä ei ole traumaa ennen …

      sairaalakokemuksen JÄLKEEN on.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      psykiatria perustuu samaan rotupuhtaus-aatteeseen kuin natsismi-

      eli samaa touhua vaan nykykeinoin?

    • Anonyymi

      Myös psykiatria voisi oman toimintansa vuoksi osallistua perusturvakeskusteluun, sillä moni menettää mielenterveytensä vain sen vuoksi ettei sosiaaliturvaa ole tai se kyseenlaistetaan. Asunnottomuutta, mielen ristiriitoja, läheisriippuvuutta ja työttömyyden toimeentulo-ongelmia ei pitäisi lääkkeillä hoitaa. Meillä Suomessa on THL, jolle näiden asioiden pohtiminen kuuluisi, mutta tehdäänkö siellä oikeita päätelmiä?

    • Anonyymi

      missä muutos-

      on jo varmaan kymmenkunta tapausta ihan netissäkin joita ihmetellään....

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      702
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      701
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe