Kokoomuslainen on herännyt tähänpäivään

SePaskaLentääSilloin

"Kansanedustaja Jukka Kopra (kok.) haluaa, että rikoksen tehnyt turvapaikanhakija tulisi poistaa välittömästi Suomesta, kun käräjäoikeus on antanut henkilölle tuomion. Asiasta uutisoi Imatralainen."

"– Kun on tällaisia mulkkuja, se on punainen leima takapuoleen ja ulos maasta niin nopeasti kuin mahdollista. En keksi mitään syytä, miksi rikoksiin syyllistyneitä pitää suvaita, Kopra sanoo lehdelle."

"Konservatiivisempaa kokoomussiipeä edustava Kopra sanoo häpeävänsä puoluetovereitaan, jotka ovat hänen mukaansa hurahtaneet suvaitsevaisuuteen."

"– Meillä kokoomuksessa on myös vastakkaisia näkemyksiä. Jotkut ovat nielleet monikulttuurisuusideologian madon koukkuineen päivineen. Ihan hävettää tunnustaa, että näin on."

Taitaa tulla esille vielä muistakin puolueista näitä jotka ovat tajunneet mihin ollaan menossa kun hallitsematon maahanmuutto jatkuu?
Jos turismilomailijoitten vyöryä ei saada hillittyä olemme pian kusessa koko Suomi.
Tilanne pahenee kun ilmat lämpenee ja rikolliset miesmuuttajat lähtevät suorittamaan tehtäviään ympäri maatamme ja siellä rupeaa suomalainen sisu pian kuohumaan ja näille molokkeille tulee paskanen loppu tästä lomailusta.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TerroristitMaassamme

      Kansalaisien hyvinvoinnista leikataan, kaikki menee päin persettä ja leipäjonot senkun pitenevät ja kansa voi huonosti. Suomi vajoaa taloudellisesti aina vaan syvemmälle suohon ja mitä tekee päättäjämme nämä Sipilän kaltaiset hölmöt pönttöpäät?
      He aikovat tehdä Suomen eteen kovasti töitä ja nostaa elintason taas entiseen malliin?
      Nämä hölmölän pönttöpäät he laittavatkin nyt työttömät pakkotöihin että turistimiehillä olisi palvelijoita heidän hotelleissaan siivoamassa molokkien paskoja ja pyyhkimässä partalapsosten perseitä.

      Terrorismin uhka on nyt korkeimmillaan EU:n alueella ja Isis on soluttanut väkeään pakolaisten mukana joten saamme odottaa ihan oikeaa tärskyä jossa variksille riittää persesuolen pätkiä nokittavaksi. Epäilen että terroristit suunnittelevat useita iskuja eripaikkoihin useissa EU:n maassa ja näin he saavat paljon tuhoa aikaan.
      Lentokoneet on jo nyt vaikeita kohteina huippuunsa vietyjen tarkastuksien myötä mutta laivaliikenne on täysin avoin terroristi hyökkäyksille koska niissä ei yleensä ole tarkastuksia. Laivoihin kohdistuvat iskut lamauttaisivat matkustaja liikenteen täysin ja rahtiliikenne pitäisi hoitaa erikseen jos yleensä sekään onnistuisi kannattavasti?
      Ajatelkaapa matkustajia täynä olevaan laivaan olisi tullut kymmen terroristia aseinaan konepistoolit mitä tuhoa he tekisivätkään laivan ollessa merellä minä en haluaisi olla siinä laivassa silloin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe