Kokoomuslainen on herännyt tähänpäivään

SePaskaLentääSilloin

"Kansanedustaja Jukka Kopra (kok.) haluaa, että rikoksen tehnyt turvapaikanhakija tulisi poistaa välittömästi Suomesta, kun käräjäoikeus on antanut henkilölle tuomion. Asiasta uutisoi Imatralainen."

"– Kun on tällaisia mulkkuja, se on punainen leima takapuoleen ja ulos maasta niin nopeasti kuin mahdollista. En keksi mitään syytä, miksi rikoksiin syyllistyneitä pitää suvaita, Kopra sanoo lehdelle."

"Konservatiivisempaa kokoomussiipeä edustava Kopra sanoo häpeävänsä puoluetovereitaan, jotka ovat hänen mukaansa hurahtaneet suvaitsevaisuuteen."

"– Meillä kokoomuksessa on myös vastakkaisia näkemyksiä. Jotkut ovat nielleet monikulttuurisuusideologian madon koukkuineen päivineen. Ihan hävettää tunnustaa, että näin on."

Taitaa tulla esille vielä muistakin puolueista näitä jotka ovat tajunneet mihin ollaan menossa kun hallitsematon maahanmuutto jatkuu?
Jos turismilomailijoitten vyöryä ei saada hillittyä olemme pian kusessa koko Suomi.
Tilanne pahenee kun ilmat lämpenee ja rikolliset miesmuuttajat lähtevät suorittamaan tehtäviään ympäri maatamme ja siellä rupeaa suomalainen sisu pian kuohumaan ja näille molokkeille tulee paskanen loppu tästä lomailusta.

1

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TerroristitMaassamme

      Kansalaisien hyvinvoinnista leikataan, kaikki menee päin persettä ja leipäjonot senkun pitenevät ja kansa voi huonosti. Suomi vajoaa taloudellisesti aina vaan syvemmälle suohon ja mitä tekee päättäjämme nämä Sipilän kaltaiset hölmöt pönttöpäät?
      He aikovat tehdä Suomen eteen kovasti töitä ja nostaa elintason taas entiseen malliin?
      Nämä hölmölän pönttöpäät he laittavatkin nyt työttömät pakkotöihin että turistimiehillä olisi palvelijoita heidän hotelleissaan siivoamassa molokkien paskoja ja pyyhkimässä partalapsosten perseitä.

      Terrorismin uhka on nyt korkeimmillaan EU:n alueella ja Isis on soluttanut väkeään pakolaisten mukana joten saamme odottaa ihan oikeaa tärskyä jossa variksille riittää persesuolen pätkiä nokittavaksi. Epäilen että terroristit suunnittelevat useita iskuja eripaikkoihin useissa EU:n maassa ja näin he saavat paljon tuhoa aikaan.
      Lentokoneet on jo nyt vaikeita kohteina huippuunsa vietyjen tarkastuksien myötä mutta laivaliikenne on täysin avoin terroristi hyökkäyksille koska niissä ei yleensä ole tarkastuksia. Laivoihin kohdistuvat iskut lamauttaisivat matkustaja liikenteen täysin ja rahtiliikenne pitäisi hoitaa erikseen jos yleensä sekään onnistuisi kannattavasti?
      Ajatelkaapa matkustajia täynä olevaan laivaan olisi tullut kymmen terroristia aseinaan konepistoolit mitä tuhoa he tekisivätkään laivan ollessa merellä minä en haluaisi olla siinä laivassa silloin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3846
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3300
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      108
      3110
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2434
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1562
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      27
      1460
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1195
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      20
      1089
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1033
    Aihe