Kokoomuslainen on herännyt tähänpäivään

SePaskaLentääSilloin

"Kansanedustaja Jukka Kopra (kok.) haluaa, että rikoksen tehnyt turvapaikanhakija tulisi poistaa välittömästi Suomesta, kun käräjäoikeus on antanut henkilölle tuomion. Asiasta uutisoi Imatralainen."

"– Kun on tällaisia mulkkuja, se on punainen leima takapuoleen ja ulos maasta niin nopeasti kuin mahdollista. En keksi mitään syytä, miksi rikoksiin syyllistyneitä pitää suvaita, Kopra sanoo lehdelle."

"Konservatiivisempaa kokoomussiipeä edustava Kopra sanoo häpeävänsä puoluetovereitaan, jotka ovat hänen mukaansa hurahtaneet suvaitsevaisuuteen."

"– Meillä kokoomuksessa on myös vastakkaisia näkemyksiä. Jotkut ovat nielleet monikulttuurisuusideologian madon koukkuineen päivineen. Ihan hävettää tunnustaa, että näin on."

Taitaa tulla esille vielä muistakin puolueista näitä jotka ovat tajunneet mihin ollaan menossa kun hallitsematon maahanmuutto jatkuu?
Jos turismilomailijoitten vyöryä ei saada hillittyä olemme pian kusessa koko Suomi.
Tilanne pahenee kun ilmat lämpenee ja rikolliset miesmuuttajat lähtevät suorittamaan tehtäviään ympäri maatamme ja siellä rupeaa suomalainen sisu pian kuohumaan ja näille molokkeille tulee paskanen loppu tästä lomailusta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TerroristitMaassamme

   Kansalaisien hyvinvoinnista leikataan, kaikki menee päin persettä ja leipäjonot senkun pitenevät ja kansa voi huonosti. Suomi vajoaa taloudellisesti aina vaan syvemmälle suohon ja mitä tekee päättäjämme nämä Sipilän kaltaiset hölmöt pönttöpäät?
   He aikovat tehdä Suomen eteen kovasti töitä ja nostaa elintason taas entiseen malliin?
   Nämä hölmölän pönttöpäät he laittavatkin nyt työttömät pakkotöihin että turistimiehillä olisi palvelijoita heidän hotelleissaan siivoamassa molokkien paskoja ja pyyhkimässä partalapsosten perseitä.

   Terrorismin uhka on nyt korkeimmillaan EU:n alueella ja Isis on soluttanut väkeään pakolaisten mukana joten saamme odottaa ihan oikeaa tärskyä jossa variksille riittää persesuolen pätkiä nokittavaksi. Epäilen että terroristit suunnittelevat useita iskuja eripaikkoihin useissa EU:n maassa ja näin he saavat paljon tuhoa aikaan.
   Lentokoneet on jo nyt vaikeita kohteina huippuunsa vietyjen tarkastuksien myötä mutta laivaliikenne on täysin avoin terroristi hyökkäyksille koska niissä ei yleensä ole tarkastuksia. Laivoihin kohdistuvat iskut lamauttaisivat matkustaja liikenteen täysin ja rahtiliikenne pitäisi hoitaa erikseen jos yleensä sekään onnistuisi kannattavasti?
   Ajatelkaapa matkustajia täynä olevaan laivaan olisi tullut kymmen terroristia aseinaan konepistoolit mitä tuhoa he tekisivätkään laivan ollessa merellä minä en haluaisi olla siinä laivassa silloin?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   2000
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1357
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1284
  4. 50
   1207
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   891
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   888
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   883
  Aihe