Nuorena poikana tyttöjen kanssa saunassa

nytjoaikamies

Ollessani nuori siis poikanen vielä asuin maalla ja suhteellisen kokematon. Saunoimme aina viikonloppuisin ja minuakin jo tytöt alkoi kiinnostaa. Muutaman kerran olin vähän kytiksellä kun naapurin kaksoistytöt kävivät saunasta uimassa ilkosillaan ja sekös aiheutti elimessä jäykkyyttä. Luulin että eivät he ole minua huomanneet, mutta sain myöhemmin huomata että vakoilija oli huomattu.
Mennessäni kerran taas saunaan viimeisenä huomasin että kas kummaa että jokirannassa ei olekaan muita ja päätin uskaltaa alasti uimaan. Saunoin ja hivelin hiljaa elintä joka kovettui tyttöjen ajattelemisestakin. Lopulta päätin uskaltautua uimaan elin topakasti pystyssä, sillä ajattelin sen rauhoittuvan koleassa vedessä. Juoksin veteen ja uiskentelin vähän aikaa. Palatessani saunaan ihmettelin että ovi on kiinni vaikka jätin sen mennessäni auki. Ajattelematta sen enempää menin saunaan ja oh siellä siskokset istuivat löylyssä alastomana ja naureskelivat jotta taitaa se sentään tuolla vedessä rauhoittua. Seisoin hetken kuin suolapatsas ja mietin että menisinkö pois, mutta tytöt sanoivat että tule vaan olethan meitä kurkkinut ennenkin.
Hyppäsin lauteille ja hämärässä saunassa katselin noita kauniita rintoja jotka siinä aivan vieressä olivat. Liekö katseeni viivähtänyt hetken liikaakin koska Mirja toinen sisaruksista tuli lähemmäksi minua ja otti kädestäni kiinni ja asetti sen rinnalleen. Hivelin sitä hiljaa ja arasti sekä koskettelin nännin päätä joka tuntui kamalan kovalta. Jalkojen välissä vedessä jäähdytetty elimeni heräsi eloon ja pomppasi ihan ylös. Siinä minä istuin nuoren pojan kulli pystyssä. Mirja laski kätensä sen päälle ja silitteli hiljaa ja hellästi sitä. Aloin tuntea kummaa kuumotusta lanteilla ja tuli tunne että joku voima jyllää minussa. Mirja levitti jalkansa ja näin hänen häpynsä. Ohut tumma karvoitus tuntui kiihottavan näköiseltä. Laskin toisen käteni hänen jalkojen väliin ja hivelin karvotusta sekä pimpin päältä hellästi. Se tuntui aika märältä ja vähän avoin siis huulet kivasti kiimasta törröllään.
Sivusta kuulin miten Marja (toinen kaksosista)hiveli itseään ja inisi hiljaa. Mirja ehdotti että laskeudutaan alemmaksi eli hän istui alaluteelle ja minä hänen eteensä. Kaluni seisoi kuin heikkopäinen. En tiennyt mitä tehtäs mutta Mirja tiesi. Hän otti kalustani kiinni ja käski minut eteensä polvilleen siihen jakkaralle. Tottelin ja mitäs sitä nyt vastustaan kun kerran koko alapää oli kuin tulessa. Mirja levitti reitensä ja siinä se oli oikea tytön pillu täynnä kiimaa ja kuumuutta. Siirryin lähemmäksi ja hän ohjasi minut huulille ja painoi hellästi elimeni sinne tuntui kamalan tiukalta. Olin kuin nukke eli tein kuten käskettiin. Mirja painoi pakaroistani minua sisäänsä ja kohta se oli siellä ihan pohjiaan myöten. Vedin hitaasti ulos vähän ja Mirja painoi sen päättäväisesti takas. Liikkeeni alkoivat tuntua aina vaan vaativimmilta ja elin paisui entisestään ollessaan kiimasta koempana kuin koskaan. Marja ilkkui nai sitä siskoa niin että tuntee saaneensa. Työntelin pitemmin liikkein ja kullissani alkoi tuntua purkautumisen merkit. Mirja kehoitti ottaan ulos ennenkuin se laukee, ja nyökyttelin vaan. Kohta työnnellessäni kuin heikkopäinen se tapahtui. Tajusin laukeavani ja yritin vetää pois mutta Mirja painoi sen pohjaan ja tunsin hänen pillunsa liikkeet. Suihkutin nesteeni syvälle hänen sisäänsä ja siinä smalla tajusin Mirjan sanat ota pois ennenkuin laukeet. Hän huomasi ajatukseni ja tokas että ei haittaa tätä kullia et vie nyt minnekään.Olimme kauan sylikkäin polveni aivan puuduksissa ja samalla tajusin Marjan tulleen viereemme ja halaavan Mirjaa kans takaa päin lauteella istuen. Voi sisko kulta olet nyt nainen miltä tuntuu, ja mäkin haluun kanssa...

Lue koko tarina täältä:
http://seksifantasiat.runkkareille.com/nuoret-pojat/nuorena-poikana-tyttojen-kanssa-saunassa/

18

12712

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • samusetä

   Aika kuumaa touhua

   • kuumaakuuma

    Saunassa yleensä on


   • Pillutörröllään

    Muutaman kerran olin maalla alastomana ja kulli pystyssä. Olin kuin heikkopäinen nukke, huulet täynnä karvotusta. En tiennyt mitä pakaroistani pomppasi. Se tuntui aika märältä ja kamalan kovalta. Marja ilkkui sitä jäykkyyttä. Ohut tumma, kuin suolapatsas oli törröllään pakaroistani. Mirja painoi sen päättäväisesti takas, alapää oli kuin tulessa. Laskin kamalan siihen jakkaralle, koempana kuin koskaan.


   • Anonyymi
    Pillutörröllään kirjoitti:

    Muutaman kerran olin maalla alastomana ja kulli pystyssä. Olin kuin heikkopäinen nukke, huulet täynnä karvotusta. En tiennyt mitä pakaroistani pomppasi. Se tuntui aika märältä ja kamalan kovalta. Marja ilkkui sitä jäykkyyttä. Ohut tumma, kuin suolapatsas oli törröllään pakaroistani. Mirja painoi sen päättäväisesti takas, alapää oli kuin tulessa. Laskin kamalan siihen jakkaralle, koempana kuin koskaan.

    >Pillutörröllään: Mikähän sun ongelma on?


  • kullinkaivankäteen

   No kyllä on taas niin kiihottavia tarinoita että on pakko kaivaa kovana seisova kulli käteen ja vähän helpottaa oloa itse

   • ajattelinjust

    Samaa mieltä


  • vatkulli

   On pakko vatkaa

   • eitodellakaanoo

    Ei oo


  • aristond

   Tän lueskeli aikalailla mielellään ja seurauksetkin oli mukavat, mojova stondishan siitä jäi ...

  • tietävänsänykyihmisenaja

   onko TOTTA , Ehkä??? VAIN FANTASIAA. Nämä sukupuoli jutut. Kysyy "TOOOPE"JOKA EI ?? TIEDÄ ?? ASIOITA. LUULEE vain.

   • miettisen

    Ehkä ei nyt kuitenkaan totta


   • terveisinwatson
    miettisen kirjoitti:

    Ehkä ei nyt kuitenkaan totta

    No shit sherlock


   • mensanjäsenvarmaan
    terveisinwatson kirjoitti:

    No shit sherlock

    No sinäpä olet älykäs, oikein järjen jättiläinen


  • jättikallu

   Hyvin toi apua tää tarina maanantai illan panetukseen, ei niin että tarinalla ois panetus lähteny mutta anto sopivasti virikettä toimintaan joka sitä vähän helpotti ....

  • telttapuussa

   Mitä uittua sano pecos bill.

   • eisaaselvääoikein

    Voitko toistaa, en ymmärtänyt


   • telttapuussa2
    eisaaselvääoikein kirjoitti:

    Voitko toistaa, en ymmärtänyt

    Mitä uittua sano pecos bill


  • Nakupoika

   Olin kavereideni kanssa saunassa, Ikä haarukalla 10 nuorin meidän leluna se poika. Ja Sakari 15 meidän pomo kun oli vanhin ja sillä oli sitä maalista hyvää. Se osasi järjestellä meille pojille hommia eli
   sille puolet meidän liksastamme. Sakari oli komentanut Lassen seisomaan käsillään ja Lasse oli se 10
   poika meillä. Ja se leikki Lassen pilillä sekä meistä kaksi piti Lassen koivista kiinni että pysyy paikoillaan se poika. Poika mun mieleeni ja veti sen piliä sekä puristeli sen kivi pussia. Ovi aukesi ja meidän äidit purjehti sisälle saunaan. Vain Lasse ei peitellyt munijaan heiltä kun oli päässyt takas koipiensa päälle. Jos joku tulee ulos ilman naisten lupaa minä lupaan sen pudottaa sanottiin Sakarin julmalla äänellä ja me kuultiin kun se löi sen pukuhuoneen oven kiinni. Pojat jotka eivät tahdo tutustua Sakarin nyrkkiin heti seinän vierelle ja kädet niskan taakse ja HETI. Ne komensi meitä poikia ja ei meillä ollut vaihto ehtoja silloin käytössä. Ne naiset menivät penkille istumaan ja
   rupesivat arvostelemaan meidän poikien vehkeitä.Lasse tules tänne ja se meni äitinsä syliin istumaan. Sinulla on nämä vielä pienet eikä sinua tuolla tarvita sen äiti sanoi pojalleen ja kouri koko ajan poikansa piliä. Sen jälkeen tuli pojille tarkistus ja se poika jolla teki lakon se vietiin pesulle ja sitten se annettiin Sakarille. Kuului hetken pojan selitystä ja sitten vitsa lauloi lauluaan. Eli me pojatkin tiedettiin mikä meitä jokaista odottaa. Ja mullakin kun kaluni teki lakon minä äidiltäni pyytämään ei Sakarille minua äiti kiltti. Sinä voit tehdä mulle mitä tahdot mutta EI Sakaria mulle. Ja menin sen eteen polvilleni ja rupesin vääntämäään itkua. Yläs poika ja heti selällesi tohon penkille sekä mulle kaluni tarkistus. Se oli 1000% parempi vaihto ehto mulle kuin Sakarille piiskattavaksi. Vain Sakari meidän pomomme ja minä sekä Lasse ei saatu piiskaa siltä toiselta Sakarilta.
   Pojat maanantaina koulun jälkeen sitten Lassen kotiin. ja on teillä kalun tarkistus kun ei teille vitsa kelvannut ne naiset määräsivät meitä poikia.Se vaihto ehto oli meille pojille mieluinen kun kateltiin kavereidemme taka puolia seuraavana päivänä. Oli se IsoSakari heidät piiskannut kunnolla.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   63
   5652
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   141
   2394
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1675
  4. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   176
   1221
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   236
   1210
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   196
   1157
  7. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   382
   1056
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   47
   1009
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   889
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   810
  Aihe