Päivärinteen sairaala myynnissä, VOK tulee!

TähänOnTultu

Päivärinteen sairaala myynnissä

Kaleva 25.2.2016

http://aijaa.com/IbAPy2

Muhoksen Päivärinteen koko sairaala-alue on myynnissä, hinta alkaen 1.2M€ ja sitten tietenkin tarjousten mukaan. Nyt siellä toimii Mikeva ja pakoloisten "hätämajoitusyksikkö", josta SPR teki vaivihkaa Vok:in, jossa on noin 300 pakoloista. Tarkkaa määrää ei kerrota.

Katsotaan vaan, niin joku isämaaton sijoittajakekkuli ostaa sen ja kohta Päivärinteellä on 500-1000 elämysmatkailijaa Irakista ja tietenkin vanhuksia ja suomalaisia ongelmanuoria hoitava Mikeva lähtee muualle. 1000 asukkaan lestakylä on kohta lopullisesti sekaisin. Rauhanyhdistystä laajennettiin viime kesänä, mutta nyt kaikki idän "rauhantuojat" ei lähellekään mahdu tiloihin. Sairaalan myyjänä on Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

Koska Päivärinne saa 1. monikulttuurisen rikastusruiskeen puolikuunpalvojien toimesta? Kempeleessä saatiin jo...

2

226

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ex-Mikeva

   Mikeva- HYVÄ OLLA! on - Markkinamiesten mainospuhetta jolla luodaan sitä brändiä jolla asiakkaita houkutellaan maksajiksi. Voitto ja vielä kerran taloudellinen voitto konsernin osakkaille (ei siis ihmisten hyvinvointi) - määrää Mikevan toiminnan sisällön.

   A) materiaalihankinnat halvimman kautta: mm (Halpismateriaali kamat asiakkaille yms., halpistyövälineet, halpis ruoka-aineet, halpis sitä sun tätä). Työntekijä hiljalleen huomaa että puutteita ja käsiinhajoavia työmatskua ym. on pitkin "palvelu"taloja B) Työntekijöitä liian vähän. Hoitajat tosiaan ovat kokkeina ja siivoojinakin koska henkilöstöä ei palkata tarpeeksi C) Ei työvaatteita (työntekijä maksaa nekin) - on niin tosi kodinomaista ( : D) työvuorot jaetaan miten sattuu ja voi olla vuoroja useampi putkeen ilman säällistä lepotaukoa E) Kukaan ei oikein ota vastuuta toiminnasta -joka luo työntekijöille epävarmaa ilmapiiriä. Tullaan hyväuskoisina töihin ja sitten huomataan että Mikevan meininki mättää- koska tärkeintä on tuottaa sitä voittoa osakkaille - ja kaikesta asukkaille tärkeästä säästetään. F) Työntekijöiden vaihtuvuus suuri kun vaihdetaan muualle. G) Ainiin huono palkkaus kaiken lisäksi!!

   MIkä Siis mättää Mikevassa? Se että toimintaa jossa luodaan kaikkein heikoimmille perushoivaa ja palvelua - ja kulissien takana he ovat osanen pienen etuoikeutetun osake-sijoittajien bisnestä- Bisness innovaatio jossa Stubbin Alexin hengen mukaisesti sitä tekemisen meininkiä! Big Pepsodent Smile. (Bisness-kohteina mielenterveyskuntoutujat, vanhukset, muistisairaat, yms)- vakavasti sairaat ihmiset jotka eivät kykene itse ajamaan oikeuksiaan Nyt pakolaiset.

   MIKEVA PÄHKINÄNKUORESSA: Luodaan hieno brändi nettiin, esitteisiin ja mainospuheisiin! ja todellisuudessa halutaankin toteuttaa kaikki vain halvimman kautta- Jotta saadaan Mikevalle mahd. paljon rahnukkaa ja voittoa.

   NÄIN EI TULISI OLLA- TÄMÄ ON VÄÄRIN. Hoitotyö on sen verran vastuullista ja raskasta että A) SIITÄ KUULUSI SAADA TYÖNTEKIJÄN HYVÄ PALKKA ja TYÖOLOSUHTEET B) ASIAKKAIDEN/ sairaiden ja kivuliaiden ihmisten- TULISI OIKEASTI SAADA LAATUA - ( eikä toimia maksumiehinä kylmille bisneksen pyörittäjille ja heidän hyväveli verkostoilleen.)

   Tämä nykyinen suunta laajemminkin kun hyvinvointivaltion peruspalveluista leikataan pohjat - on vaarallinen. Poliitikot haluavat vain lyhytnäköistä rahallista voittoa -yksityistämällä terveydenhuollon kaikenmaailman konserneille- joilla on kaikenmaailman "palvelulupauksia" netissä ja omissa raflaavissa mainosesitteissään. Ne ei todellisuudessa toteudu ja asiakkaat saa huonot olot ja työntekijät huonot työolot- koska pulaakien täytyy tuottaa runsaasti rahnukkaa niiden omistajaosakkaille. Ihmisistä tulee vain rahanteon välineitä pienelle etuoikeutetulle kansanosalle- Eli mennnään yhteiskuntakehityksessä takaisin sinne Kartanoherra -Torppari maailmaan viime vuosituhannelle.

  • hallelujaahhh

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   155
   7157
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   34
   1915
  3. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1326
  4. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1325
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   965
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   66
   909
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   827
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   774
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   749
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   708
  Aihe