Päivärinteen sairaala myynnissä, VOK tulee!

TähänOnTultu

Päivärinteen sairaala myynnissä

Kaleva 25.2.2016

http://aijaa.com/IbAPy2

Muhoksen Päivärinteen koko sairaala-alue on myynnissä, hinta alkaen 1.2M€ ja sitten tietenkin tarjousten mukaan. Nyt siellä toimii Mikeva ja pakoloisten "hätämajoitusyksikkö", josta SPR teki vaivihkaa Vok:in, jossa on noin 300 pakoloista. Tarkkaa määrää ei kerrota.

Katsotaan vaan, niin joku isämaaton sijoittajakekkuli ostaa sen ja kohta Päivärinteellä on 500-1000 elämysmatkailijaa Irakista ja tietenkin vanhuksia ja suomalaisia ongelmanuoria hoitava Mikeva lähtee muualle. 1000 asukkaan lestakylä on kohta lopullisesti sekaisin. Rauhanyhdistystä laajennettiin viime kesänä, mutta nyt kaikki idän "rauhantuojat" ei lähellekään mahdu tiloihin. Sairaalan myyjänä on Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

Koska Päivärinne saa 1. monikulttuurisen rikastusruiskeen puolikuunpalvojien toimesta? Kempeleessä saatiin jo...

2

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-Mikeva

      Mikeva- HYVÄ OLLA! on - Markkinamiesten mainospuhetta jolla luodaan sitä brändiä jolla asiakkaita houkutellaan maksajiksi. Voitto ja vielä kerran taloudellinen voitto konsernin osakkaille (ei siis ihmisten hyvinvointi) - määrää Mikevan toiminnan sisällön.

      A) materiaalihankinnat halvimman kautta: mm (Halpismateriaali kamat asiakkaille yms., halpistyövälineet, halpis ruoka-aineet, halpis sitä sun tätä). Työntekijä hiljalleen huomaa että puutteita ja käsiinhajoavia työmatskua ym. on pitkin "palvelu"taloja B) Työntekijöitä liian vähän. Hoitajat tosiaan ovat kokkeina ja siivoojinakin koska henkilöstöä ei palkata tarpeeksi C) Ei työvaatteita (työntekijä maksaa nekin) - on niin tosi kodinomaista ( : D) työvuorot jaetaan miten sattuu ja voi olla vuoroja useampi putkeen ilman säällistä lepotaukoa E) Kukaan ei oikein ota vastuuta toiminnasta -joka luo työntekijöille epävarmaa ilmapiiriä. Tullaan hyväuskoisina töihin ja sitten huomataan että Mikevan meininki mättää- koska tärkeintä on tuottaa sitä voittoa osakkaille - ja kaikesta asukkaille tärkeästä säästetään. F) Työntekijöiden vaihtuvuus suuri kun vaihdetaan muualle. G) Ainiin huono palkkaus kaiken lisäksi!!

      MIkä Siis mättää Mikevassa? Se että toimintaa jossa luodaan kaikkein heikoimmille perushoivaa ja palvelua - ja kulissien takana he ovat osanen pienen etuoikeutetun osake-sijoittajien bisnestä- Bisness innovaatio jossa Stubbin Alexin hengen mukaisesti sitä tekemisen meininkiä! Big Pepsodent Smile. (Bisness-kohteina mielenterveyskuntoutujat, vanhukset, muistisairaat, yms)- vakavasti sairaat ihmiset jotka eivät kykene itse ajamaan oikeuksiaan Nyt pakolaiset.

      MIKEVA PÄHKINÄNKUORESSA: Luodaan hieno brändi nettiin, esitteisiin ja mainospuheisiin! ja todellisuudessa halutaankin toteuttaa kaikki vain halvimman kautta- Jotta saadaan Mikevalle mahd. paljon rahnukkaa ja voittoa.

      NÄIN EI TULISI OLLA- TÄMÄ ON VÄÄRIN. Hoitotyö on sen verran vastuullista ja raskasta että A) SIITÄ KUULUSI SAADA TYÖNTEKIJÄN HYVÄ PALKKA ja TYÖOLOSUHTEET B) ASIAKKAIDEN/ sairaiden ja kivuliaiden ihmisten- TULISI OIKEASTI SAADA LAATUA - ( eikä toimia maksumiehinä kylmille bisneksen pyörittäjille ja heidän hyväveli verkostoilleen.)

      Tämä nykyinen suunta laajemminkin kun hyvinvointivaltion peruspalveluista leikataan pohjat - on vaarallinen. Poliitikot haluavat vain lyhytnäköistä rahallista voittoa -yksityistämällä terveydenhuollon kaikenmaailman konserneille- joilla on kaikenmaailman "palvelulupauksia" netissä ja omissa raflaavissa mainosesitteissään. Ne ei todellisuudessa toteudu ja asiakkaat saa huonot olot ja työntekijät huonot työolot- koska pulaakien täytyy tuottaa runsaasti rahnukkaa niiden omistajaosakkaille. Ihmisistä tulee vain rahanteon välineitä pienelle etuoikeutetulle kansanosalle- Eli mennnään yhteiskuntakehityksessä takaisin sinne Kartanoherra -Torppari maailmaan viime vuosituhannelle.

    • hallelujaahhh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      423
      1826
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      186
      1475
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      156
      1358
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe