NETPRIS.dk

uusiasiakas

onko kukaan tilannut netpris.dk sivulta? ja onko miten nopeasti juomat tulleet?

80

10650

  Vastaukset

  • En ole tilannut, mutta uteliaisuuteni heräsi. Harmillista sekakieltä sivusto tarjoilee, suomen ja tanskan sekamelskaa. Ei selkeää listaa, josta poimia kiinnostava tuote. Hinnat "suomeen" eivät taida sisältää Suomen valmiste- ja juomapakkausveroa. Kuljetuksen hinta on kummallinen, tai ainakaan kuljetusjärjestelyistä ei saa tolkkua. Lähettävätkö vai eivät, en osaa ensikatsomalta sanoa. Mutta sitten tein erään kikan selaimella ja sain näkyviin tanskankieliset sivut! Ja ne ovat... yhtä sekavat.

  • Ite en ole tilannut, mutta muistelisin, että täällä joku joskus aikaisemmin kertoi tilaanneensa onnestuneesti tuolta.

  • itse tein tilauksen 21.02.2016 saa nähdä tuleeko oluet perille

   • mitä arvelette kerkeääköhän perjantaiksi?


  • ONKO JO TILAUS TULLU PERILLE

   • Tilaus tuli perille parissaviikossa :)


  • Tilasin itsekin tuolta 18.3

   • Kerrohan sitten kun tilaus saapuu :)


   • Tilaus saapui 29.3 postiin ja sieltä kävin oluet hakemassa eli hyvin toimii


   • tuliko kaikki mitä tilasit?


   • Kaikki tuli mitä tilasin


  • Sunnuntaina tilasin, hain viikon päästä maanantaina smartpost pakettiautomaatista, oli kolmessa lokerikossa. Neljä laatikkoa siideriä ja neljä litraa väkevää.

  • Hyvin on toiminut.Olen tilannut pari kertaa, ja tuollaiset kahdeksan päivää on kestänyt toimituksessa. Muista tilata kuljetus! Kun tuotteet on maksettu, pitäisi tulla automaattisesti linkki kuljetuksen tilaamiseen.

  • Discandoo tuli testattuaja hyvin toimi!

  • Kerran tilattu.noin puolitoista viikkoa meni ja tavarat postissa.ei ongelmia.myös discandoo toimii, tuli aina viikossa perille.nyt ilmeisesti vaihtanut rahdintarjoajaa kun kestää kauemmin.

  • Tilasin tuolta ja ei antanut valita halvempaa kuljetusta.Piti ottaa Nordpost mikä on kallis. Oishan kuljetuksen voinu tilata DHL kauttakin ois tullu halvemmaksi. Discandoo toimii hyvin. Kalliimmat hinnat mutta kuljetus halvampi.

  • Tilasin, juomat tulivat viikossa. Vehnäoluita mm. Paulaner weiss 24x500ml 19 e, franziskaner 5l tynnyri 11e, 5l punaviini 12e. Muutakin tilasin, toimituskulut 36e. Siististi tuli pakettiautomaattiin, tilaan vastakin.

  • Maanantaina tehty tilaus, jonka jälkeen alkoivat keskiviikkona kysellä kuvaa luottokortista.... kuulosti hieman oudolta! Torstaina sitten ilmoittivat, etteivät toimita tuotteita.....

  • Olen kerran joutunut samaan tilanteeseen, tilasin silloin aivan muuta tavaraa USAsta. Halusivat kuvan luottokortista sekä henkilökortista. Hieman epäilytti koko juttu, mutta lähtetin kuvat - mitään ongelmia ei tullut eikä ole tullut senkään jälkeen. Tämä tapahtui jo 90-luvulla.

   Alkoholin etämyynti - etäosto asia on edelleen ratkaisematta, jonkun sortin valiokunta miettii miten alkoholin ostaminen netistä saadaan kiellettyä niin, että EUkin hyväksyy asian. Alkon myynti laskee jatkuvasti, jo 10 vuotta peräkkäin - eikä ihme.

   Suosittelen tilaamaan - sitten kun Alkon myynti on riittävän pientä monopoli voidaan purkaa.

   • Suomen hintataso samaksi Viron kanssa, niin vähenee kummasti hakijat! Samoin kaikki viinat eurooppalaiseen tyyliin ruokakauppoihin ja myyntiaika samaksi kuten kaupan aukiolo!
    Alkaisi jäämään verot kotimaahaan sen jälkeen suurimmalta osalta! Tekisi samalla nettitilaukset kannattamattomaksi kun päälle tulee rahti, niin ei pieneriä kannata tilata!
    tosin nyt oli tilauksessa sellaista jota ALKOsta ei edes saa rahalla!


   • EU:ssa on tuotteilla ja palveluilla vapaa liikkuvuus ja tuotteisiin kuuluvat myös valmisteverotettavat tuotteet. Alkoholin etäoston kieltäminen ei tule olemaan mahdollista. Ostajalla on oikeus halutessaan maksaa mainitut valmisteverot ja saada ostamansa tuotteet järjestämällään kuljetuksella.

    Kysymykseen vastaten: En laittaisi kuvia luottokortista tai henktodistuksesta millekään nettikauppiaalle millään menetelmällä. En ostaisi millään maksutavalla sellaisesta kaupasta.


   • Et sitten kuitenkaan tunne, alkoholit, tupakka ja polttoaineet eivät kuulu vapaanliikkuvuuden piiriin vaan niiden verotuksesta on säädetty erikseen - kaikissa EU maissa.
    Alkonholin ostamista on paha kieltää, mutta verotonosto on mahdollista kieltää nykyisenkin valmisteverolain perusteella.

    Tämä asia on edelleenkin valiokunnan harkinnassa, laki tulee muuttumaan ja tarkentumaan se on selvä - mutta miten se muuttuu on kokonaan toinen asia.
    https://yle.fi/uutiset/3-9978680

    Itse alkoholilaki on hyväksytty - mutta etämyynnit/oston kohtalo on edelleen avoin.


   • Kyllä ainakin EU periatteissiin kuuluu, että toisesta EU maasta saa hakea omaan käyttöön juomaa niin paljon kun pystyy perusteleen oman käytön. Ralli jatkuu tänäkin vuonna, koska keskioluen hinta nousi ja 5,5% lonkeroita kaupatkin myy suunnlleen samaan hintaan kuin alkokin. Vain nelosolutta saa kaupoista hieman alkoa halvemmalla. Jos rallista eroon halutaan verotusta tulee laskea etenkin mirdoissa juomissa. On suorastaan järjetöntä verottaa EU:ssa esim lonkeroa niin, että 12 tölkkiä lonkeroa on suomessa kalliimpi kuin virossa 24 Älkää poratko jos alkoholiveroa karkaa viroon ja latviaan yhä enempi. Niin vaan tulee käymään. tämä on minun veikkaus.


   • Hakea saat aivan vapasti omaan käyttöösi - mutta et tilata, ei ole vaikea asia erottaa näitä kahta asiaa toisistaan.

    Älä sekoita matkustajatuontia ja tilaamista ulkomailta toisiinsa - kun ne ovat aivan juttuja.
    Suosittelen hakemaan Virosta, Latviasta, Saksata tai mistä tahansa EU maasta - ei ole mitään syytä maksaa itseään kipeäksi jos viinan jostain saa halvemmalla. Nettitilaaminen on tällä hetkellä hieman niin ja näin - ei oikein kukaan tunnu varmasti tietävän mikä on tulevaisuus.

    Huhu, joka tulee eräältä lähellä Alkoa olevalta ihmiseltä - Alkolle tulee tilauspalvelu jonka kautta esim kaikki tukkurit voivat tarjota juomia Alkon valikoimiin ja kaikki alkoholin tilaaminen ulkomailta kiellettäisiin kokonaan. Tämä ei auta millään tavalla henkilöltä jotka hankkivat erikoispullotteita suoraan valmistajilta sekä huutokaupoista. Omalta osalta tämän uhkakuvan toteuteuessa ulkomaanmatkat lisääntyisivät selvästi ja Alko jäisi kokonaan pois käytöstä.


   • Kyllä - alkoholin veroton osto on kiellettyä, mutta mites sitten kun siitä on jo maksettu ostaessa vero yhteen EU-maahan? Kaksoisverotushan on kielletty EUn alueella! Ja myös EUn alueella on tuotteiden ja tavaroiden vapaa liikkuvuus. Joten ei suomella ole oikeutta kieltää myös tilaamista netin kautta vai onko ja millä perusteilla?
    Kaikista parasta olisi, jos koko Eun alueella olisi sama alkoholivero, esim nyt vallitsevista otetaan keskiarvo ja se tulee voimaan koko EUn aluella ja samoin myynti vapautetaan kaikkiin myyntipisteisiin niin loppuisi tuo turha matkustajatuonti ja verotulot jäisi suurimmalta osalta sen jälkeen omaan maahan! Ainut olisi mahdollisesti sellaiset viinit ja oluet joita ei kotimaasta saa, mutta lienee sitten enemmänkin marginaalinen asia!


   • Valmisteverolaki määrittelee asian ja sillä selvä. Se, kuka milloinkin on verovelvollinen on kokonaan toinen juttu. Sama juttu tavaroiden liikkumisessa, valmisteverolaki koskee myös tätä asiaa. Ota selvää ennen kuin lisää innostut.

    Mitä kaksoisverotusta se on jos voit hakea ostomaasta sinne maksetut verot palautettavaksi jos tuote myydään ja kulutettaan toisessa massa. Esim Saksasta tilaamisen jälkeen voit hakea paikalliselta verottajalta palautuksen alkoholiverosta, kun olet maksanut verot kotimaahan.

    Ei ole kaikista paras, että kaikilla olisi sama alkoholinverotus. Alkoholin verotuoton oli alunperin tarkoitus kanttaa alkoholin haittavaikutuset ja pieni siivu valtion pohjattomaan kassaan. Tällä hetkellä alkoholiveron tuotto ei kata edes alkoholinhaittavaikutusia vaan osa on katettava valtion kassasta. On maita joissa alkoholin haittavaikutukset ovat pienemmät kuin meillä ja on maita joissa haittavaikutukset ovat samaa luokkaa kuin meillä - jokaisen maan tulisi asettaa vero sille tasolle, että se kattaa haittavaikutukset. Oli vero sitten nykyistä matalampi tai korkeampi.

    Samaa rajakauppaa käydään ympäri EUta. Ruotsalaiset hakevat Tanskasta. Virolaiset Latviasta. Britit Ranskasta ja Hollannista - ainakin toistaiseksi. Samaa kauppa käydään monen maan välillä. Osa kaupasta on siirtynyt nettiin ja aiheutta vastaavia ongelmia kuin meillä - kukaan ei haluaisi maksaa veroja.

    Onneksi tähän asiaan ei ole tulossa selkeitä ohjeita tai toimintatapoja - ja puheenaiheet eivät tule loppumaan. Ennen uuden kuin uudet ohjeet alkoholin tilaamisesta tulevat - tilaan riittävästi varastoon.


   • KuluttajaMaksaaAina kirjoitti:

    Valmisteverolaki määrittelee asian ja sillä selvä. Se, kuka milloinkin on verovelvollinen on kokonaan toinen juttu. Sama juttu tavaroiden liikkumisessa, valmisteverolaki koskee myös tätä asiaa. Ota selvää ennen kuin lisää innostut.

    Mitä kaksoisverotusta se on jos voit hakea ostomaasta sinne maksetut verot palautettavaksi jos tuote myydään ja kulutettaan toisessa massa. Esim Saksasta tilaamisen jälkeen voit hakea paikalliselta verottajalta palautuksen alkoholiverosta, kun olet maksanut verot kotimaahan.

    Ei ole kaikista paras, että kaikilla olisi sama alkoholinverotus. Alkoholin verotuoton oli alunperin tarkoitus kanttaa alkoholin haittavaikutuset ja pieni siivu valtion pohjattomaan kassaan. Tällä hetkellä alkoholiveron tuotto ei kata edes alkoholinhaittavaikutusia vaan osa on katettava valtion kassasta. On maita joissa alkoholin haittavaikutukset ovat pienemmät kuin meillä ja on maita joissa haittavaikutukset ovat samaa luokkaa kuin meillä - jokaisen maan tulisi asettaa vero sille tasolle, että se kattaa haittavaikutukset. Oli vero sitten nykyistä matalampi tai korkeampi.

    Samaa rajakauppaa käydään ympäri EUta. Ruotsalaiset hakevat Tanskasta. Virolaiset Latviasta. Britit Ranskasta ja Hollannista - ainakin toistaiseksi. Samaa kauppa käydään monen maan välillä. Osa kaupasta on siirtynyt nettiin ja aiheutta vastaavia ongelmia kuin meillä - kukaan ei haluaisi maksaa veroja.

    Onneksi tähän asiaan ei ole tulossa selkeitä ohjeita tai toimintatapoja - ja puheenaiheet eivät tule loppumaan. Ennen uuden kuin uudet ohjeet alkoholin tilaamisesta tulevat - tilaan riittävästi varastoon.

    Ei ole kaikista paras, että kaikilla olisi sama alkoholinverotus. Alkoholin verotuoton oli alunperin tarkoitus kanttaa alkoholin haittavaikutuset ja pieni siivu valtion pohjattomaan kassaan. Tällä hetkellä alkoholiveron tuotto ei kata edes alkoholinhaittavaikutusia vaan osa on katettava valtion kassasta.

    Niin kyllähän näin varmaan enempi veroja saa kuin viron verolla, mutta rajan yli alkoholiverossa on jo menty eli en usko verotulojen hirvästi kasvan tän vuoden nostolla jos ollenkaan viimevuoden tuotosta.

    Tätä en ole oikein ikinä ymäärtänyt, että miten ihmeessä näitä haittavaikutuksia syntyy alkoholista muka niin paljon ja keille? Pakko olla jotain sumutusta tässä takana, koska kaupassakin moni ostaa yhä keksiolutta vaikka nelostakin olisi nyt tarjolla ja miten esim. saksa kustantaa noin kevyellä alkoholiverolla ko. haittavaikutukset? Itse olen juonut alkoholia kohtuudella viikonloppuisin jo 10v ja mitään haittavaikutuksia ja kustannuksia verovarosita en ole huomannut minulle tulevan. Näkyy myös yhä olevan tuo naapurinkin juoppo heningissä vaikka ikää jo 65v, mutta lähes joka aamu seisoo alkon takana klo 9.00 ilman mitään haittavaikutuksia mihinkään.


   • Ne valtion kärsimät "haittavaikutukset" on vaan laskennallinen asia, jolla ihmisille uskotellaan verotuksen korkea taso!
    Jos kaikki terveyteen oikeasti vaikuttavat haittavaikutukset (alkoholi, tupakka, epäterveellinen ruoka, liikenteen aiheuttamat sairaudet jne.....) ja niiden kustannukset laskettaisiin yhteen kerralla voisi tulos olla ihan toisenlainen, sillä vuositasolla niiden yhteenlaskettu vaikutus olisi paljon suurempi mitä on todelliset menot!!!
    Ensiksi tulee tilasto, sitten valhe ja lopuksi emävalhe!


   • Usko ketä haluat, mutta pelkästään terveydenhuollon kustannukset alkoholin takia ovat suuremmat kuin alkoholiveron tuotto. Tähän kun listätään vankeinhoidon, sosiaalihuollon jne kulut niin päästään lukuihin jota kukaan ei halua kuulla - varsinkaan alkoholisti.


   • Eiolevaletta kirjoitti:

    Usko ketä haluat, mutta pelkästään terveydenhuollon kustannukset alkoholin takia ovat suuremmat kuin alkoholiveron tuotto. Tähän kun listätään vankeinhoidon, sosiaalihuollon jne kulut niin päästään lukuihin jota kukaan ei halua kuulla - varsinkaan alkoholisti.

    No tilastotko ja THL sitten ileisesti valehtelee valehtelee????

    Vuonna 2013 alkoholiveron tuotto oli 1 336 M€ siis 1,3 Miljardia!!!!

    Pelkästään mainitsemasi terveyden huollon kustannukset ovat tästä on 79–140 miljoonaa euroa ja sosiaalipalvelujen (esim. lastensuojelun) 223–270 miljoonaa. Yhteensä sosiaali- ja terveydenhuollon kustannukset alkoholista olivat 300–400 miljoonaa vuodessa vuonna 2013.
    No miksi vankeinhoidon kustannukset pitää lisätä? Eikö samalla vaikka merenkulun kustannutse?


   • Aika paljon saa juoda, että tulee jotain sairauksia tms.. Ehkä jotkut sitten juo itsensä sairaalaan. En minä ole tavannut tälläisiä. Naapuri juo, mutta ei se missään sairaalassa makaa vaan kotonaan. Olisi jokatapauksessa jo elkääkeellä vaikka alkoholia ei olisi olemassakaan. THL kyllä lioittelee tai vääristelee totuuksia. Miten sitten on mahdollista muissa maissa (semi. Saksa,espanja,Italia) on pärjätty paljon löysemillä lailla ja verotuksella?


   • jokuvääristelee kirjoitti:

    Aika paljon saa juoda, että tulee jotain sairauksia tms.. Ehkä jotkut sitten juo itsensä sairaalaan. En minä ole tavannut tälläisiä. Naapuri juo, mutta ei se missään sairaalassa makaa vaan kotonaan. Olisi jokatapauksessa jo elkääkeellä vaikka alkoholia ei olisi olemassakaan. THL kyllä lioittelee tai vääristelee totuuksia. Miten sitten on mahdollista muissa maissa (semi. Saksa,espanja,Italia) on pärjätty paljon löysemillä lailla ja verotuksella?

    Sairadet koskee lähinnä alkoholisteja ja osa niistä saattaa juoda jopa korvikkeita halvan hinnan vuoksi, josta sitten johtuu osa sairauksista! On niitäkin jotka vetää sen parin viikon rännin, jonka jälkeen ovat niin huonossa kunnossa, että joutuvat sairaalaan tiputukseen, kun eivät tuona aikana syö ollenkaa, vaan pelkästään juovat.... saattavat sitten olla taas vaikka vuoden juomatta, mutta kun putki jää päälle, niin sama kierros sairaalan kautta! Mutta noihin tapauksiin ei ole viinan hinnalla mitään vaikutusta,
    Mutta kanssasi muuten samaa mieltä että joku vääristelee tai tekee muuten vain tarkoitushakuisesti noita tilastoja..... eiköhän sen jokainen arvaa miksi!


   • Meissä nuorissa ei ole ainkaan tuollsiia putkien vetejiä. Pakko olla kyse vanhemmasta kansasta. Me juomme pääasiassa olutta,lonkeroa ja siideriä. Ai niin meille vaarallisia limuviinoja. Joo eipä ne breezerit näytä ainakaan tän kaupungin K- supermarketin hyllyltä liikuvan hinta kun on yli 3€ 0,275 cl pullo. Ihmettyttää, että miks pitää verottaa noin palljon noita. ei tolla hinnalla kauppa käy ja GIn lonkutkin 30€ 12kpl laatikko. Tulee paljon halvemmaks virosta hakea nuo. Liian kova vero jonka en usko lisäävän verotuloja. .


   • ValehteleekoTHL kirjoitti:

    No tilastotko ja THL sitten ileisesti valehtelee valehtelee????

    Vuonna 2013 alkoholiveron tuotto oli 1 336 M€ siis 1,3 Miljardia!!!!

    Pelkästään mainitsemasi terveyden huollon kustannukset ovat tästä on 79–140 miljoonaa euroa ja sosiaalipalvelujen (esim. lastensuojelun) 223–270 miljoonaa. Yhteensä sosiaali- ja terveydenhuollon kustannukset alkoholista olivat 300–400 miljoonaa vuodessa vuonna 2013.
    No miksi vankeinhoidon kustannukset pitää lisätä? Eikö samalla vaikka merenkulun kustannutse?

    Olet ihan sekaisin mies. Tässä faktaa "Alkoholin aiheuttamien välittömien kustannusten suuruudeksi on arvioitu1,2–1,4 miljardia. Välittömät kustannukset sisältävät muun muassa terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja järjestyksenpidon kustannuksia. Alkoholin
    välillisten eli epäsuorien kustannusten suuruudeksi on arvioitu vähintään noin 1 miljardi. Välilliset kustannukset kattavat kuolemista ja työkyvyttömyydestä syntyviä tuotantopanosmenetyksiä sekä sairauspoissaolojen aiheuttamia menetyksiä. "

    Eli todelliset alkoholin haittavaikutukset taloudellisesti arvioituna ovat noin 2.2-2.4 miljardia. Alkoholivero ei kata kuin noin 2/3 kustannuksita. Ja tässä on vain taloudelliset kustannukset.

    Vankeinhoito pitää laskea mukaan sen takia, että suurin osa väkivaltarikoksista on tehty alkoholin vaikutuksen alaisena. Rattijuopoista suurin osa on ollut tekohetkellä humalassa, vain pieni osa muiden päihteiden vaikutuksessa.


   • ValehteleekoTHL kirjoitti:

    No tilastotko ja THL sitten ileisesti valehtelee valehtelee????

    Vuonna 2013 alkoholiveron tuotto oli 1 336 M€ siis 1,3 Miljardia!!!!

    Pelkästään mainitsemasi terveyden huollon kustannukset ovat tästä on 79–140 miljoonaa euroa ja sosiaalipalvelujen (esim. lastensuojelun) 223–270 miljoonaa. Yhteensä sosiaali- ja terveydenhuollon kustannukset alkoholista olivat 300–400 miljoonaa vuodessa vuonna 2013.
    No miksi vankeinhoidon kustannukset pitää lisätä? Eikö samalla vaikka merenkulun kustannutse?

    Olet ihan sekaisin mies. Tässä faktaa "Alkoholin aiheuttamien välittömien kustannusten suuruudeksi on arvioitu1,2–1,4 miljardia. Välittömät kustannukset sisältävät muun muassa terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja järjestyksenpidon kustannuksia. Alkoholin
    välillisten eli epäsuorien kustannusten suuruudeksi on arvioitu vähintään noin 1 miljardi. Välilliset kustannukset kattavat kuolemista ja työkyvyttömyydestä syntyviä tuotantopanosmenetyksiä sekä sairauspoissaolojen aiheuttamia menetyksiä. "

    Eli todelliset alkoholin haittavaikutukset taloudellisesti arvioituna ovat noin 2.2-2.4 miljardia. Alkoholivero ei kata kuin noin 2/3 kustannuksita. Ja tässä on vain taloudelliset kustannukset.

    Vankeinhoito pitää laskea mukaan sen takia, että suurin osa väkivaltarikoksista on tehty alkoholin vaikutuksen alaisena. Rattijuopoista suurin osa on ollut tekohetkellä humalassa, vain pieni osa muiden päihteiden vaikutuksessa.


   • VeronPitääKattaaKulut kirjoitti:

    Olet ihan sekaisin mies. Tässä faktaa "Alkoholin aiheuttamien välittömien kustannusten suuruudeksi on arvioitu1,2–1,4 miljardia. Välittömät kustannukset sisältävät muun muassa terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja järjestyksenpidon kustannuksia. Alkoholin
    välillisten eli epäsuorien kustannusten suuruudeksi on arvioitu vähintään noin 1 miljardi. Välilliset kustannukset kattavat kuolemista ja työkyvyttömyydestä syntyviä tuotantopanosmenetyksiä sekä sairauspoissaolojen aiheuttamia menetyksiä. "

    Eli todelliset alkoholin haittavaikutukset taloudellisesti arvioituna ovat noin 2.2-2.4 miljardia. Alkoholivero ei kata kuin noin 2/3 kustannuksita. Ja tässä on vain taloudelliset kustannukset.

    Vankeinhoito pitää laskea mukaan sen takia, että suurin osa väkivaltarikoksista on tehty alkoholin vaikutuksen alaisena. Rattijuopoista suurin osa on ollut tekohetkellä humalassa, vain pieni osa muiden päihteiden vaikutuksessa.

    Pitäiskö samalla laskea osa lastenhoidon kuluista ja koulutuksesta kanssa mukaan tuolla samalla perusteella kun otat vankeinhoidon kulutkin? Osa lapsistahan on saanut alkunsa alkoholin vaikutuksen alaisena..........


  • Me ostettiin viinaksia 350 eurolla... niin sekavat sydeemit oli tuolla että veloittivat jostain vielä 380 euroa, tässä sitä ihmetellään pienessä kiukussa

   • Ei tullu automaattisesti mitään kuljetus ehdotusta, nouto ja joku Shippii homma.. tällästä tää kun ei oo yhtään kartalla ja kaikki on niin sekavaa tuolla sivulla


   • Paljonkohan muut ovat maksaneet noista tilauksissta?


   • mikkoantero80 kirjoitti:

    Ei tullu automaattisesti mitään kuljetus ehdotusta, nouto ja joku Shippii homma.. tällästä tää kun ei oo yhtään kartalla ja kaikki on niin sekavaa tuolla sivulla

    Muutamia olutpäkkejä olen tilannut ja kuljetus shippii touhut tulee sähköpostiin ja sitä kautta tilataan kuljetus. Ainakin omalla kohdalla on toiminut helvetin hyvin. Sama tyyli, kuin alkostore24.


   • Mites tässä kävi loppujenlopuksi? maksoitteko 380e?


  • Netpris:
   - Hyvä sivusto, kun tilaa "kevyttä" eli viinoja
   - Kalliimmat postimaksut
   - Paljon edullisempi kuin discandooo viinojen yms. osalta

   Discandooo:
   - Hyvä sivusto, kun tilaa "painavaa" eli olutta, lonkeroa yms.
   - Halvemmat postimaksut, mutta se on piilotettu tuotteisiin selvästi.
   - Osassa tuotteita on huolella "ilmaa"

   Molemmat toimittavat nopeasti ja ovat hyviä sivuja.


   • Pitäsikö näitä riemurunkkareita uskoa Suom2i4:ssä ?


  • Maanantai-iltana tilasin satsin alle 20 kg jolloin pk.t 21,50€ Eilen paketti Suomessa ja arvioitu toimitus pakettiautomaattiin maanantaina.Todella nopea ja vaivaton.

  • Joo.. tuota itekkin jaluisin tilata nelisteen 50 laatikkoa olutta. Mites semmonen onnistuu tuolta? Tää disvandooo ei enää näytä alkomahoolia myyvän!! Ja tuo calle-sivusto on kallis kun mikä kun slots-lodja maksaa kaks kertaa enemmän ku netprisissä!!!!!!!!

  • Netpris ainakin huijaa hinnoillaan.

   Otetaan vaikkapa Harboe Pilsner 4,6% 24x33 cl jota mainostaa hintaan 5,90 EUR

   Vaan laitapa tuote ostoskoriin niin yhtäkkiä hintaan lisätään arvonlisävero ja pakkauskuluja nin, että laatikkohinta onkin 7,25 EUR eli 23 % korkeampi kuin ilmoitettu hinta.

   Useimmat kaupat näyttävät rehellisesti kokonaishinnan kuten vaikka Viinikauppa.com

   • Netpris lisää ainoastaan pakkauskuluja. Viinikauppa.com on yksikalleimmista, ehkä kallein nettiviinakauppa. Sitten vielä järkyttävät toimituskulut päälle. Ei kiitos viinikauppa.com


   • Luepa tarkemmin mikä on loppusumma ostoskorissa.

    Otetaan vaikka Jelzinin 3 litranen BIB.

    Viinikauppa.com myy (kokonaishintaan) 35,95 EUR

    Netpris hinta (kokonaishinta ostoskorissa) 38,87 EUR.

    Eli kumpi on kalliimpi ?


   • Katselenhintoja kirjoitti:

    Luepa tarkemmin mikä on loppusumma ostoskorissa.

    Otetaan vaikka Jelzinin 3 litranen BIB.

    Viinikauppa.com myy (kokonaishintaan) 35,95 EUR

    Netpris hinta (kokonaishinta ostoskorissa) 38,87 EUR.

    Eli kumpi on kalliimpi ?

    Netpris on halvenpi. Laita toinen lekkeri ostoskoriin, niin hinta tippuu vielä. Yhden Jeltsin lekkerin hinta on 37 euroa, mutta kun ostat kaksi lekkeriä, niin kappalehinta 32 euroa. Ja sitä vajaan 2 euron pakkausmateriaalia ei lisätä jokaisen lekkerin hintaan. Captain Morgan rommi on myös noin 6 euroa litralta halvenpaa kuin viinikaupassa. Hansa-olut on myös 3,5 euroa päkki halvenpaa, kuin viinikaupassa. Tutkihan vielä hintoja, ennenkuin kirjoittelet mitä sattuu. Tunnen myötähäpeää puolestasi.


  • Otetaan vaikka 3 litraa Havana Club rommia.
   Viinikauppa.com myy hintaan 78,27
   Netpris hinta 62,97
   Eli kumpi on kalliimpi?

   • Megastarilla nyt 4 lit Bacardia 80€, mutta joutuu hakemaan itse.
    Euroopan lentokentillä tuo on ollut yleensä 15-18€/lit.


   • Mihin viittaat koska jos panen 3 litraa Havanna clubia Netprisillä ostokoriin näyttää hinnaksi 90,29 EUR ?

    Aika kallista ?


  • Ostakaa mistä lystää, mutta älkää jauhako saibaa. Bacardi ja Captain Morgan eivät ole laaturommia nähneetkään. Pelkää juopumiseen colan kera. Hyvää rommia voi ja juodaan ilman colaa.

   • Olipa se sitten mitä hyvänsä, niin näkee sillä hintatason.


   • Makunsa kullakin, väkevistä juon "raakana" vain konjakkia ja brandyä.


  • Saako netprisiltä tilauksen jälkeen valittua toimituksen joko kotiovelle tai postin pakettiautomaattiin/postnordille? Noilla 21 euron toimituskuluilla olisin tilaamassa ja noutaisin siis mielummin tilauksen

   • Toimitus on Postiin tai Postin muuhun toimispisteeseen. Joku tuolla aiemmin mainitsi 380 euron toimitusmaksuista. Tuo hinta on Postnordin hinta. Bringin hinta on 21,45 €.


  • Paljonko niinku on toimitusmaksu jos tilais vaikka 10lavaa olutta

  • Toimitus oli ainakin kovin nopea (Netpris) - mielestäni. Reilu viikko tilauksesta ja pääsiäispyhät siinä välissä ja tavara oli perillä. Helppoa oli, vaikka varsinaissuomalaiseen tapaan epäilin!

  • Puuttui toinen jelzin vodka. Yrittäny ottaa spostilla yhteyttä ei ole kukaan vastannut. En suosittele!!

  • Itselläni vain hyviä kokemuksia.. Tilattu www.netpris.dk/finland sivulta jelzin vodkaa, viiniä ja aina noin viikossa tullut tilaus pakettiautomaattiin hyvin pakattuna

  • Tuli tutkittua firman taustoja vähän ja siellähän on varsinaisia veijareita tekemässä bisnestä!

   http://nyheder.tv2.dk/2018-01-31-broedre-fra-hellerup-tog-ulovlige-laan-og-saa-forsvandt-dokumenterne

   https://www.business.dk/detailhandel/netsupermarked-med-serieivaerksaetter-i-spidsen-er-gaaet-fallit

   http://www.konkurser.dk/konkurs/?id=88048

   Samat veijarithan omistaa myös Discandoon ja näytti olevan rahtifirmatkin joilla ajavat heidän omistuksessaan... enpä rupea itse leikkimään, että Tanskan verottaja penää rahoja asiakkailta, jos ja kun taas konkurssin tekeevät..

  • En saanut mitään n. Yli 100e tilaamistani tuotteista , vaikka niitä piti olla varastossa. Sain osan takas kun aikani vonkasin. Kuljetus rahoja en saanut n.40e en suosittele.

  • Jos eivät ole maksaneet alkoholiveroja voivat Tanskan asiakkaat saada "mätkyjä", laki on niin erikoinen. Tuskin pystyvät karhuamaan Suomesta yhtään mitään.

  • Mitäs nyt!?! tein +300e:n tilauksen kun postikulut näytti noin 60e....

   Nyt koitan spostin kautta valita kuljetusta niin (FI)Bring-vaihtoehto tyrkyttää vaan "No avaible drob points"

   ja tuon Alpi - Finpallets hinta näyttää +268e!?!

   Onkos ketään törmännyt samaan?
   ei tekisi mieli maksaa tuota 268euroa....
   koska aluksi luulin että toimitus oli about 60e.. mutta tämä tuli vastaan vasta kun olin jo kortin numerot syöttänyt?...

   Velottaako ne rahat jos ei tilaa kuljetusta? jos antais vaan olla...

  • Vaadi rahat takaisin ja tilaa joltain fiksummalta kaupalta .. halvin ei yleensä paras...

  • Ompas kallis putiikki. Saksan puolelta paaljon halvemmalla, esim, alkostore24.

  • Ostin alkostore24 :sta 3 pakettia 50kg oli 78e. ⅓limsa, ⅓rahti, ⅓alennus. Varmasti sama systeemi muualle. Lava on 320e.

  • Alkostoressa kaikkein kalleimmat rahdit pikkutilauksille noista netin juomakaupoista. Siis jos vertaillaan noita kuljetusfirmoja mitä kaupat suosittelevat ja linkittävät ostotapahtuman jälkeen.

  • Siis Suomen korkea veroaste, kaikissa verolajeissa on se syy miksi ihmiset juovat ja masentuvat.

   Jos veroastetta laskettaisiin, niin juominen vähenisi.

   Samoin korkea veroaste aiheuttaa syntyvyyden laskun ja eriarvoistaa.

   Hallintovirkamiehet saavat ylisuurta palkkaa. Ylisuuri verotus on johtanut teollisuudessa investointikatoon ja ylisuuriin virkapalkkoihin ja julkisen sektorin tuhlailuun.

  • En osta enää
   Tilasin 2 lt juomia postiin, josta perivät rahtia lavahinnan 268,00 €, eivätkä suostu palauttamaan liikaa maksettua rahtia, väittävät , että se oikea hinta, vaikka rahdin hinta pitäisi olla alle € 50,00 euroa.'

   • Oot melkonen pässi jos tilailet kahta laatikkoa tuolta. Mene citymarkettiin ja kanna sieltä pirkkaolutta. Tuolta ei kannata tilata mitään muutamia laatikoita vaan yli 20 jne. Tuo toimitusmaksu on kiinteä ja tuolla samalla rahdilla saat 90laatikkoa joka on maksimimäärä per tilaus.


  • Varoitus, viinit täällä on piraattia, tilasin useamman laatikon ja pullon satsin, väri maku ja tavara ihan samaa eri pakkauksissa. Eli pakkaavat itse halpaviiniä johon lisätty alkoholia maun peittämiseksi. Tilaus kesti kuukauden ennenkuin saapui.

  • Ei kannata ostaa tuolta. Toimitus kesti 7viikkoa ja osa tavaroista tulematta.

  • Tilasin 120kg edestä juotavaa. Tilattu 3.2.2020
   Odottelua

  • Mikä kuljetus yhtiö?

   • Nyt ei kyllä toimi tämä kuljetuksen tilaus.Juomat makseettu ,mutta tämäei palaudu millekkään sivulle ,mistä voisi yrittää ostaa kuljetuksen.Tilausvahvistus tuli sähköpostiin,ja siinä sanottiin,että klikkaa" shippii" linnkkiä,niin siirryt automaattisesti kuljetusyrityksen sivulle.No ei varmaan siirry minnekkään.Netpriksin sivulta ei anna mitään logoa,mistä voisi kuljetusta etsiä,onko neuvoja?.


  • Tämä Putin-vodka voisi olla hauska artikkeli kokeilla jos yhdenkin pullon tilaa.
   Jos englantilaisilta niin jotain viskiä... Highland Bird on ihan hyvää sekä Talisker.

   Venäjän presidentin oma vodka voisi olla mielenkiintoinen.

  • Tilasin ekaa kertaa "kokeilutilauksen". Juomat 100e ja kuljetus 20e. Tilattu 6.2 hain tilauksen 13.2 Juomat tuli tasan viikossa R-kioski /postiin.
   4Ltr eri viinoja ja 1ltk vahvaa olutta. Alkosta samat tuotteet olisi maksaneet n.230 eur.
   Homma toimi vaikka vähän epäilin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   125
   4465
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   184
   3697
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   90
   3605