Räty ulos maajoukkueesta...

kukanämävalinnattekee

Toisaalta noiden tapahtumien jälkeen asian ymmärtää, mutta sitä en ymmärrä miksi kaksi maalivahtia tulee Jypistä? Tietenkin asian voi nähdä niin että on suhteellisen sama kuka kolmos maalivahtina on, mutta kyseessä on kuitenkin mm kisat ja luulisi että se kolmos maalivahtikin valitaan sinne sen takia että jos tapahtuu loukkaantumisia tai sairastumisia, niin hänenkin pitäisi pystyä pelaamaan mm tasolla.
Luulisi että maalivahdin pitäisi olla edes omassa seurassaan se pelaava maalivahti silloin kun pelataan niitä tärkeimpiä pelejä niin Ranne tuskin kovin montaa play off peliä jypissä pelaa. Rannetta parempia sm sarjassa on mm Kärppien Airaksinen, Hpk:n Laine, Kalpan Kuusela ja Bluesin Portnoj vaikka Portnoj ei ihan parhaimmillaan juuri nyt olekkaan. Muutenkin pitää ihmetellä aika monenkin kenttäpelaajan valintaa kisoihin. Kuka nämä valinnat on oikeasti tehnyt? Ja onko tämä päävalmentajamme käynyt jopa jonkun pelin katsomassa?

45

1195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siismita

      "Muutenkin pitää ihmetellä aika monenkin kenttäpelaajan valintaa kisoihin. Kuka nämä valinnat on oikeasti tehnyt? Ja onko tämä päävalmentajamme käynyt jopa jonkun pelin katsomassa?"

      - Samaa mietin minäkin. Ovatko tässä parhaat suomalaiset naispelaajat - vai sopivimmat ennakkoon päätetyistä seuroista? Erityisesti Kuortaneen yliedustus ihmetyttää. Nyt puhutaan kuitenkin naisten maajoukkueesta eikä N18-joukkueesta.

      Rädyn poisjättäminen tapahtuneen jälkeen oli odotettua.

      • 3435355435

        Kieltäytyminen jostain turnauksesta voi jollekulle johtaa joutumiseen mustalle listalle jatkossa. Joillekin ei. Vrt. Teppo Numminen joka aikanaan kieltäytyi nuorten mm-kisoista silmävammaansa vedoten, pelasi kuitenkin kisojen aikaan Tapparan liigajoukkueessa isoja minuutteja. Ei tullut hyllytystä. Olisiko isän asemalla aikansa kiekkoikonina ollut osuutta asiaan?


      • Minävaam

        Ja millähän perusteella kuortane on yliedustettu näissä kisoissa?Säkkinen pelasi hyvin ja sai paljon peliaikaa ja Nieminen teki todella tärkeää työtä "konkareiden" vierellä ykkösketjussa.


    • naiskiekkofani

      Vähänkin lajin sisäpiirin asioista tietävänä, on helppo todeta että tällä hetkellä naisten maajoukkuetta pyörittää kaksikko Hiirikoski - Välilä.
      Näitä kommentteja kuulee tasaiseen tahtiin halleilla puhuttavan.

      Sen myötä varmaan Räisäselle myös haluttiin "sopivin" muu maalivahtitiimi. Räisänen kun ei ole kaikista tasapainoisin persoona, kovemman luokan kakkos - kolmosvahti koetaan ehkä jyväskyläläisten mielestä liian kovana uhkana Meerille. Nyt lähdetään sitten all in -periaatteella.

      Samalla kaavalla on haluttu myös ottaa N18 -pelaajia palvelemaan näitä muutamia "supertähteä". Ehkä joku kokeneempi pelaaja olisi itse myös vahingossa uskaltanyt avata suunsa ja olla asiosta jotakin mieltä? Ja sehän ei käy.

      Isommassa kuvassa sääli, että muutama kokenut pelaaja, eikä valmennustiimi pyöritä tällä hetkellä maajoukketta.

    • fämily

      Siis mitä minä luen? Jypin kakkosmaalivahti mukaan kisoihin? Ei paljon voi enää näkyvämmäksi mennä, kenen / keiden ehdoilla tuota hommaa pyöritetään. Voivoi. Puuhastelua, niin puuhastelua. Tsemppiä vaan valinnoistanne Hiirikoski ja muu valintatiimi.

      • maalilaulu

        Näinhän se menee Välilä Hiirikoski päättävät ketkä on mukana ja ketkä ei, siinä ei tällä ns. miespuolisella valmentajalla ole mitään sanomista, onkohan se naimisissa...voi hellanlettas sentää..
        Räty on Suomen paras mokke ja vain kypsymätön valmentaja voi olla ottamatta parhaita mukaan, paras hän on siksi ettei alistu jatkuvaan mielistelyyn ja suhmurointiin !!!!!
        jenkeistä otetaan mitättömällä peliajalla sekä onnettomilla pisteillä olevia tyttöjä, tyyliin täytyyhän heidän olla hyviä kun ovat jo siellä pelaamassa..
        Hovi kuuluu kyllä joukkueeseen !!
        no Blues hoitaa Jypin taas sit finaaleissa niinkuin aina ennenkin jes!!!


      • Tryoutillevaan

        Jypissä on kaikki asiat päin persettä jo tuolla junioripuolella vois pistää "Tryoutille" tuo Palsolan aivan kuten Diskoksen Nekkulakin laitettiin pihalle, ja vielä varmuuden vuoksi ikuinen porttikielto Hippokselle pilaamasta nuorten hyvää harrastus ja mahdollisuutta kehittyä jääkiekossa.


      • Pasi888

        öö, mitähän vittua nyt koitetaan sanoa :D JYP ei oo hävinny peliäkään tällä kaudella, pitäis laittaa mielellän koko JYP sinne niin tulis kirkkaampaa mitallia. Sitä paitsi HPK voitti Bluesin välisarjassa, että mestari vaihdetaan nyt jokatapauksessa!


    • vääryys

      En ymmärrä ollenkaan jos paras maalivahti jätetään rannalle! Ei kovinkaan viisas teko valmennusporukoilta, nehän on tietty kaikki miehiä ,eikö?

    • JAPYH

      JOS RÄTY OLISI NIIN HYVÄ, KUIN KUVITTELEE, NIIN SE OLISI PELANNUT TAALALIIGAA JO KAUAN..

    • älytöntäpuuhasteluajyp

      piiri pieni pyörii, tämä Mustonenhan on Jypin miehiä, ettei ihme miksi valinnat kohdistuu jyp painoitteisesti

    • VeskariHermanni

      Joo..... ei kannata ottaa parasta veskaria kun valmentajalle tuli paha mieli.

    • MrJuha82outolintu

      Ööö siis mitä vittua?
      Noora on paras veskamme ja ei asiaa kisoihin.
      Siis valmentajan täytyy kärsiä jostain heikosta itsetunnosta, kun ei halua vahvaa persoonaa maajoukkueeseen.
      Tosi on, heikko itsetunto ja ilkeä on.
      Mun mielipide.
      Noora on moottoriturpa, mut vahvoja persoonia tarvitaan voittavassa joukkueessa.
      Oikeastaan voisi toivoa, että Suomi ei onnistu kisoissa, koska juuri sen takia, kun valmentaja on tommonen ilkimys ja heikon itsetunnon omaava.

      • torjuntavastuu

        Minusta päävalmentaja Mustonen on tehnyt ikävän päätöksen, joka lienee enemmän henkilökohtaisista syistä kuin todellisesta Nooran pelikyvyttömyydestä. Tuo on iso päätös, josta Mustosen tulee kantaa vastuu. Miksi parasta maalivahtia ei valittu joukkueeseen? Jos ei tule kultaa, mielestäni Mustosen tulee tehdä yksi ainoa oikea johtopäätös, eli sanoutua irti valmentajan pestistä.


    • 5rdddxy5

      Rädyllä on noussut k päähän aikoja sitten. Ei semmoista voi kisoihin ottaa, vaikka naisten maajoukkueessa tuntuukin se kyykkypissimiskisa olevan tärkein juttu vuodesta toiseen. Ja ei, Räty ei enää ole maailman paras.

    • B.Auer

      Mustonen osoitti selkärankaa jättämällä Rädyn valitsematta. Jos prinsessalla on polvivamma niin tuskin hän pystyy olemaan maailman paras? Se, että on joskus ollut jotain, ei välttämättä tällä hetkellä ole mitään! Joukkue on valittu koko kauden näyttöjen perusteella ja päävalmentaja on perustellut valintakriteerit. Ei pitäisi olla mitään epäselvää!

      • Poolsittiä

        Juu. Jypin koko maalivahtiosasto f tyttöihin saakka varalla penkin takana ja Räty ei kelpaa? Nyt koutsilla on Suomen maajoukkuetta suurempi ja tärkeämpi eko. Mitä lie narsisteja valmentajina?


    • KIEKKOHULLU

      NOORA ON IHMISENÄ IHAN JEES. JA HYVÄ VESKARI. MUT EIKÖ ESIM ILVEKSESTÄ. KALPASTA JNE LÖYDY JOTAIN NUORTA HYVÄÄ VESKARIA

    • naiskiekkofani

      Eve Savander joutuu jättäämään kisat väliin... Jännitys tiivistyy, kenet Mustonen valitsee tilalle? No Jypin Ella Viitasuon tietenkin. Ja koska Suomenmestareita olisi tässä vaiheessa vasta kahdeksan, myös Jypin Saila Saari liittyy MM -joukkueeseen. Valmennuskolmikko Mustonen - Hiirikoski - Välilä saa varmaan hyvän ja yhtenäisen hengen puhallettua ryhmään.

      Vielä kun saisi Sanni Hakalan ja Marjo Voutilaisen jotenkin mahtumaan kisajoukkueeseen? Asiaa varmaan harkitaan vakavasti valintaraadissa.

      Esim HPKssa ei varmaan ollut kun tasan yksi kisapelaajan vaatimukset täyttävä pelaaja. Hyvin taisteli silti näillä kakkoskorin pelaajilla maajoukkuetta vastaan.

      • gojypgo

        Hyvin hpk varmaan taisteli, mutta montako maalia pystyi jypille tekemään tai montako peliä voittamaan? Hei on itsestään selvää että Jypistä on paljon pelaajia. Jos joukkue ei häviä kauden aikana yhtään peliä ja finaaleissa vastustaja ei pysty tekemään edes maalia kolmessa pelissä niin eikös sellaisesta joukkueesta pidäkin valita pelaajia vai olisiko pelaajat pitänyt valita ilveksestä ja kjt:ssta?


      • vaikeitavalintoja

        Aika paljon Jyp pelaajia toki on, mutta kyllähän Jypin kausi siltä näytti että sieltä paljon pelaajia pitääkin tulla. Valinnoissa on painanut näköjään se että tässä rakennetaan jo seuraavien olympialaisten joukkuetta. Kolmanneksi maalivahdiksi valittu Jypin Ranne on myös aiheuttanut keskustelua, mutta kolmannen maalivahdin pitää olla sellainen joka tyytyy siihen rooliin ja tukee kahta muuta maalivahtia. Jos siellä olisi kolme ykkösmaalivahdiksi pyrkivää niin se söisi kaikkia ja se ei ole ikinä hyvä asia. Tämänhän valmentaja sanoikin että siellä ei ole kolmea parasta maalivahtia. Se että Hpk:sta on vain yksi pelaaja voi tietenkin tuntua kummalta, mutta esimerkiksi Villilä ei tällä hetkellä ole todellakaan maajoukkuekunnossa vaikka hyvä pelaaja onkin. Muutenkin Hpk oli aika tasainen ryhmä eikä sieltä Tapanin lisäksi juuri muita noussut yli muiden.


      • missänuoret

        eikö nyt kannattas heittää se helvetin räty ulos sieltä ja keskittyä nuoriin tähtiin esim anna kilponen. itse olisin nähnyt näissä kisoissa puolustuspäässä villilän ja jutta stoltenbergin


    • seurajoukkueidenmm

      Suomi lähes seurajoukkueella mm kisoihin! Jypin Hakala korvaa Nuutisen!

      • mähäpeän

        Siellä on kokoontunut taas valintakomitea Mustonen, Hiirikoski & Välilä. Ei yllätä varmaan ketään, että jypin pelaaja valittiin tilalle. Alkuperäiseen joukkueeseen tullut kolme muutosta ja uusina: Viitasuo, Saari sekä Hakala. Vielä kun saisi jollain ilmeellä muutaman kokeneen ei-jypin pelaajan vaihdettua, niin joukkue olisi täynnä Hiirikosken ja Välilän selänpesijöitä. Nyt vielä joku uskaltaa ehkä sanoa vastaan. Toivottavasti Jepa ei pahoita mieltänsä, niinkuin usein käy.


      • Ihanmielenkiinnosta

        Kenet olisitte valinneet Nuutisen tilalle Hakalan sijaan?


      • seurajoukkueidenmm
        Ihanmielenkiinnosta kirjoitti:

        Kenet olisitte valinneet Nuutisen tilalle Hakalan sijaan?

        Jos tarvitaan hyökkäävään rooliin niin vaikkapa Kalpan Nilsson tai Hpk:n Otamo ja jos haetaan puolustavan roolin hyökkääjää niin Kärppien Mäkinen tai Kalpan Rantanen. Vastaavasti voisin kysyä mihin rooliin Hakalan maajoukkueessa laittaisit?


      • Edelleenmielenkiinnosta
        seurajoukkueidenmm kirjoitti:

        Jos tarvitaan hyökkäävään rooliin niin vaikkapa Kalpan Nilsson tai Hpk:n Otamo ja jos haetaan puolustavan roolin hyökkääjää niin Kärppien Mäkinen tai Kalpan Rantanen. Vastaavasti voisin kysyä mihin rooliin Hakalan maajoukkueessa laittaisit?

        Mäkisen poisjäänti oli kyllä yllättävä, joten hänet olisi kyllä voinut ottaa viimeistään tässä kohtaa mukaan, kun Saari ajoi jo aiemmin ohi. Voisiko taustalla olla jotain pientä vammaa tai muuta menoa, joka estää lähtemisen?
        Oletan, että Hakala lähtee tuonne ylimääräisenä pelaajana, jota mahdollisesti kokeillaan tarpeen tullen Kärnän ja/tai Välilän rinnalla vanhasta muistista, kun puoli kautta pelasivat yhdessä.
        Itse ihmettelen kyllä eniten sitä miksi Tapani on joukkueessa. Joukkueen tehokkaimpia pelaajia ehdottomasti, mutta onko mieltä lähteä kuljettamaan pelaajaa meren yli jetlagisena tuohon ensimmäiseen tärkeään peliin. Miestenkin puolella nähty, miten reisille siinä voidaan mennä.


      • seurajoukkueidenmm
        Edelleenmielenkiinnosta kirjoitti:

        Mäkisen poisjäänti oli kyllä yllättävä, joten hänet olisi kyllä voinut ottaa viimeistään tässä kohtaa mukaan, kun Saari ajoi jo aiemmin ohi. Voisiko taustalla olla jotain pientä vammaa tai muuta menoa, joka estää lähtemisen?
        Oletan, että Hakala lähtee tuonne ylimääräisenä pelaajana, jota mahdollisesti kokeillaan tarpeen tullen Kärnän ja/tai Välilän rinnalla vanhasta muistista, kun puoli kautta pelasivat yhdessä.
        Itse ihmettelen kyllä eniten sitä miksi Tapani on joukkueessa. Joukkueen tehokkaimpia pelaajia ehdottomasti, mutta onko mieltä lähteä kuljettamaan pelaajaa meren yli jetlagisena tuohon ensimmäiseen tärkeään peliin. Miestenkin puolella nähty, miten reisille siinä voidaan mennä.

        Tapani on riski, mutta kuuluu joukkueen ykköskorin pelaajiin ja sen takia valmennus ottaa tietoisen riskin hänen tapauksessaan. Sen sijaan Hakala oli loukkaantuneena ja jäi pahasti Jypissä muiden kärkipelaajien varjoon pudotuspeleissä. Ei varmasti ole parhaassa mahdollisessa kunnossa ja jos olet tai valmennus on laittamassa häntä Välilän viereen joukkueen tulosyksikköön, niin sitä minä kyllä ihmettelen, kun ei vain riitä tällä hetkellä tai sitten häneltä löytyy piileviä kykyjä mitä hän ei vielä ole näyttänyt:). Muutenkin päävalmentaja Mustonen on puhunut paljon rooleista, mikä onkin ihan oikein, mutta luulisi että jos joku tippuu joukkueesta pois niin silloin siihen paikalle haettaisiin samaan rooliin pystyvää kunnossa olevaa pelaajaa. Todettakoon että Hakala on ilman muuta hyvä pelaaja ja tulevaisuudessa varmaan maajoukkueen vakiokalustoa, mutta nyt ei vain oikein kohtaa nuo valmennuksen puheet / valinnat ja tämä koskee kyllä muutamaa muutakin kuin vain Hakalaa.


      • puuhastelua

        Hakalan valinta vaan korostaa sitä seikkaa, mitä täälläkin on moni epäillyt. Eli neiti kapteeni ja muutama kokenut pelaaja saa paljon vaikuttaa siihen, ketä joukkueeseen valitaan. Sääli että Mustonen ja Toivola antaa pelaajien pyörittää tätä. Molemmat ovat kyllä huhujen mukaan helposti vietävissä.

        Kenet Hakalan paikalle, joku täällä sitä kyseli? Jennica Haikarainen, Christa Alanko, Niina Mäkinen, Salla Rantanen, Annina Rajahuhta, Maija Otamo, Anne Tuomanen.

        Näistä jokainen on pelitaidoiltaan vähintään Hakalan tasolla. Sen lisäksi Hakala pelasi pudotuspelit loukkaantuneena ja jäi pieneen rooliin myös Jypissä. Silti valinta osui häneen.

        Ihan vaan pelillisesten ansioiden ja nykykunnon takia valittiin siis joukkueeseen?


    • maalilaulu

      Ei voi olla totta.....tai onhan se. Miten tää naisten päävalmentaja nää valinnat tekee, ei se että jyp voitti mestaruuden tarkoita sitä, et seurajoukkueellinen vaan samaan koppiin!!!!
      Eräänki tyttösen kommetti oli, että on "jännää" päästä pelaamaan jenkkejä ja kanukkeja vastaa mm-kisois...ei j....ta!!!!
      useita vuosia yliopistokiekkoa seurranneena, taitaa tulla pienenä yllärinä mitä siellä kentällä tulee tapahtumaan, vauhti, kovuus ja taito vievät kyllä tyttösiä kuin sitä kuuluisaa litran mittaa!!! Täähän on suoranainen häpeä Suomelle laittaa kisoihin tuollainen joukkue, no on siellä pari ok tason peluria mut siihen se sit jää..
      Suomessa ei koskaan tulla peleihin saamaan sellaista kilpailua ja kovuutta ,että niissä vois kehittyä maailman huipulle, jos pärääjät jenkkien sarjoissa ja siellä oot joukkueesi kantavia voimia nii sit olet vahvistus, et muute!!!!!

      • nojohannyttaaskerran

        Mistäköhän noi kommentit on luettu, no eipä sillä ole väliä...Minkälaisen joukkueen olisitte sitten tuonne laittaneet, kun ei oikein tunnu mikään kelpaavan. Lopputulos on kuitenkin sama eli jos ja kun pärjätään, niin valittajat odottaa hiljaa seuraavaa mahdollisuutta ruikuttaa, jos taas kaikki ei mene ihan, niin kuin on odotettu ja ollaan vasta hopealla, niin valitus alkaa heti.


    • tsmiäleijonat

      Hyvät ketjut rakentanut Mustonen kisojen avaukseen. Itse olisin muuttanut ainoastaan Hovin ja Saaren paikkaa keskenään. Näin Suomelle olisi rakennettu selkeästi kaksi tulosyksikköä ja kaksi puolustavampaan rooliin pystyvää kenttää.

    • progoalie

      Jos oli joukkueen peli nihkeää Venäjää vastaan niin oli myös Räisäsen peli maalilla nihkeää. Ensimmäisessä maalissa oli turhaan jäässä, toinen meni "längistä" ja veto lähti kuitenkin kaukaa. Kolmannessa sijoittumisvirhe, vaikka maskia toki olikin niin takakulma jäi auki. No huomattavasti parempaan Meeri toki pystyy ja jos mitallista saatikka Usan tai Kanadan voittamisesta voi edes haaveilla niin maalivahtipelin pitää parantua. Pidetään peukkuja pystyssä! Toivottavasti niistä miesten peleistä olisi nyt hyötyä kun vauhti kovenee Usa ja Kanada pelissä. Tosin olisikohan sittenkin kannattanut ottaa se Räty.....

    • progoalie

      Hyvin taisteli Suomi jenkkejä vastaan. Räisänen paransi huomattavasti ja otti monia isoja torjuntoja eikä maaleille mahtanut mitään. Pelit pelataan todella pienessä kaukalossa ja tämä helpottaa Suomea pelaamaan maalin edustan tiiviiksi, mutta toisaalta aiheuttaa sen että tilanteet ja laukaukset tulevat nopeasti maalille. Tämä aiheutti myös Räisäselle sen että irtokiekkoja tuli kahteen ensimmäiseen erään aika paljon, mutta nekin väheni kolmannessa erässä. Tuollaista maalivahti ja puolustuspeliä Suomi tarvitsee jotta voi taistella Kanada ja Usa pelissä voitosta ja sitten pitää myös onnistua todella kovalla prosentilla omista maalipaikoista.

    • Onnesemmoisia

      Minä olen aina oikeassa ...tuo kysymys ei minua kiinnosta.Tässä vlmentajan kommenntti Usa pelin jälkeen.

    • iapavani

      Keskusteluhan lähti maalivahdista. Jos pelkästään tilastoja katselisi Ilveksen Salla Sivula olisi varteen otettava molari missä tahansa kisoissa (v.98).Torjuttujen kiekkojen määrä on sitä luokkaa että tilastonikkarit voisi vetää johtopäätöksiä. verrataan Keisalaan (v.97): runkosarjassa sivula 27 peliä ja 927 torjuntaa torjuntaprossa 90,62. Keisala 26 peliä 592 torjuntaa torjuntapros. 95,48. Loppupeleissä karsinta Sivulla näytti taitonsa 5 peliä 132 torjuntaa prossa 97,78. Keisala play off 2 peliä 79 torjunta prosentti 90,80. Katsokaa torjuntamääriä!!!!

      • progoalie

        Torjuntamäärilläkö maalivahdit tulisi nimetä kisoihin? No sarjan huonoimman joukkueen maalivahti sitten yleensä lähtisi kisoihin. Ei kisoihin pidä valita maalivahteja minkään yksittäisen tilaston perusteella muutenkaan. Paljon ennemmin kannattaa maalivahdeissa katsoa vaikkapa kuinka he osaavat liikkua, sijoittua, lukea peliä, pelinopeutta, mailapelaamisen laatua, jatkopelaamista ym ym.


    • SVENSKATOPPEN

      EIKÖ KANNATTAS NOSTAA KOREAA 2018 AJATELLEN ESIIN VESKARI TIINA RANNE. EIKÖ NÄITÄ NUORIA DAAMEJA OLE ENEMPÄÄ

    • TEMEONKURKO

      Kyllähän tota naislätkää on ihan kiva katsella,mutta toi hyökkäyksiin lähdöissä on kyllä parantamisen varaa.Monta kertaa kiekkoa roiskitaan minne sattuu,eikö anneta syöttöä lähimmälle vapaana olevalle.Tietysti ei kauheasti vois haukkuakkaan kun Suomessa ei paljon naislätkään panosteta.

    • MAALIPYSSY

      VENLA HOVEA. ANNA KILPOSTA SEURAILEE. JENNICA HAIKARAINEN OIS OLLU MYÖS HYVÄ VALINTA

    • ihmettelijäleijona

      Miksei muuten kumpikaan Bluesin kuuluisasta tutkaparista Annina Rajahuhta - Linda Välimäki ole mukana MM -kisaryhmässä ?

      • Ronssipeliin

        Välimäki kieltäytyi perhesyistä. Rajahuhdasta ei mitään hajua, liekö viime kauden loukkaantumisen jäljiltä korissa "ei-sitoutuneet"


    • VENLAHOVIFAN

      PELAAKS KOKO RAJAHUHTA ENÄÄ OLLENKAAN. IHMETYTTÄÄ TOSIAAN MIKSEI ANNIINA RAJAHUHTAA ENÄÄ OO NÄKYNY MM-TASOLLA. VÄLILÄN YMMÄRRÄN

    • 111ghj

      Näytää olevan taas sisällä.

      • MrJuha82outolintu

        Rantamäki suuttui koutsille.
        Ihmeellinen on tää naisleijonien nykyinen koutsi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      28
      5393
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      307
      3796
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      36
      2910
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2879
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      160
      2353
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2056
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      122
      1940
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1624
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      5
      1566
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      27
      1528
    Aihe