PARKANON APTEEKKI

YKSITYISYYTTÄ

Oletteko sattuneet "vahingossa" kuulemaan käydessänne Parkanon Apteekissa, kuinka siellä kuulee asiakkaiden ja apteekkihenkilökunnan kaikki keskustelut? Lääkemääräykset ja niiden käyttöohjeet kuulee koko asiakaskunta. Asiakasparat istuvat vierivieressä ku köyhän talon porsaat. Posket hehkuen . Intimiteettisuojaa vailla. Kylällä tiedetään sairaudestasi paremmin kuin luuletkaan! Olisikohan aika tehdä parannuksia tänne takapajulaankin?

43

5534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahtaatpaikat

      On huomattu ja samaa ihmettelin. Syynä varmaan pienet ja ahtaat tilat - eipä siellä tiskiä saa kauksi muista ihmisistä mihinkään. Muu ei tuohon auta kuin rakennuksen vaihto ja sitä tuskin tulee tapahtumaan?

      • LUPUlius

        Tutkikaapa verokalentereita. Apteekkarit ottavat rahat pois sieltä, mistä saa. Asialliset tilat maksavat ja vievät rahat pois voitosta. Niillä paikkakunnilla, joissa on vähintään kaksi apteekkia, on tilanne paljon parempi.


    • Yksinkertaista

      Minä kyllä kuulen mitä apteekissa puhutaan, mutta koska en ole utelias luonteeltani, niin en kuuntele.

    • Sairaanupee

      Heh. Ensimmäinen tekopyhä ja yksinkertainen. Sinä juuri kuuntelet ja hekumoit juoruilla.

      • Yksinkertaista

        Mua ei kiinnosta pätkääkään tämän tuppukylän juorut. Suurin osa on perättömiä pahansuopaisia paskapuheita.


    • kaksinkertaista

      Täytyy kyllä sanoa,että pienet on murheet.Jos joidenkin sairaudet niin paljoa kiinnostaa.No onhan meitä moneen junaan?

    • fcrtdes

      Naapurikaupungin tai -kunnan apteekissa voi käydä jos siihen mahdollisuus. Näin minä teen.

      • sotarikolliset.mamut

        Täällä ne parhaat jutut on... GOOGLE : Murkut.org


    • noloooo

      Säälitti kerran yks teinityttö kun se joutu kuuntelelemaan opastusta ensimmäisiin E-pillereihinsä ja kaikki kuului ovelle asti..

      • billeri

        voi sentään,eikö se nykyään oo yllpiää ku mitä nuorempana ollaan "sillai" ei sitä hävetä,miksi pillereitten ostamista pitäis salata?


      • maatiaisgyne
        billeri kirjoitti:

        voi sentään,eikö se nykyään oo yllpiää ku mitä nuorempana ollaan "sillai" ei sitä hävetä,miksi pillereitten ostamista pitäis salata?

        Jos teinitytölle määrätään ehkäisypillereitä, ei se välttämättä tarkoita, että tyttö harjoittaa SPYttä. Syitä pillerien käyttöön useita muitakin, esimerkiksi kivuliaat kuukautiset.


      • tupsuniska
        maatiaisgyne kirjoitti:

        Jos teinitytölle määrätään ehkäisypillereitä, ei se välttämättä tarkoita, että tyttö harjoittaa SPYttä. Syitä pillerien käyttöön useita muitakin, esimerkiksi kivuliaat kuukautiset.

        niin eikä sitä tarvi hävetä,sama jos määrätty jotain tulehduslääkkeitä! Mulle aivan sama jos kuulee kun vain itse tiedän asiani!


      • Anonyymi
        maatiaisgyne kirjoitti:

        Jos teinitytölle määrätään ehkäisypillereitä, ei se välttämättä tarkoita, että tyttö harjoittaa SPYttä. Syitä pillerien käyttöön useita muitakin, esimerkiksi kivuliaat kuukautiset.

        Tai sitten haluaa ehdoin tahdoin veritulpan.


    • pohojalaanenny

      Parkanossa muutenkin käsikaupan lääkkeet ja rasvat/voiteet kalliita! Ei tarvitse kilpailla....
      Ostan aina Parkanoon tullessani isommalta paikkakunnalta, jossa on kilpailua, nämä käsikaupan tuotteet! Suosittelen!

      • Keijo1965

        Tarkennuksena tähän: käsikauppalääkkeet ovat kaikissa apteekeissa samanhintaisia (näin sanoo laki), vapaakaupan tuotteet voivat sitten olla minkä hintaisia tahansa.


      • taidat.huijata
        Keijo1965 kirjoitti:

        Tarkennuksena tähän: käsikauppalääkkeet ovat kaikissa apteekeissa samanhintaisia (näin sanoo laki), vapaakaupan tuotteet voivat sitten olla minkä hintaisia tahansa.

        Tuota en oikein tahdo uskoa!


    • korvatulpat

      Yksi farmaseutti siellä on varsin kovaääninen, kuuluu jo ulko-ovelle asti kun ohjeistaa asiakasta.

      • Anonyymi

        Olisko ollut armeijassa kapiaisena?


    • kill

      Ihmettelen suuresti ettei apteekkiin pääse pyörätuolilla tosi huonoa palvelua!

    • ksjjjjskls

      Onneksi meillä on hyvä apteekki ja asiantunteva henkilöstö. Minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia.

    • Muualle

      Itse olen jo pitkään asioinut muualla. "Palvelu" on niin hidasta muun muassa. Apteekkeja on lähipaikkakunnilla riittävästi. On vara valita.

      • karittav

        Jos ei ole muutamaa minuuttia aikaa odotella rohtojaan, niin miten ihmeessä on aikaa ajella naapurikuntaan niitä hakemaan?? Aina kannattaa suosia oman paikkakunnan liikkeitä.


    • asiakas222

      Asiallista olisi antaa palautetta suoraan apteekkiin jos siellä ei jokin miellytä. Koskee asiointia missä tahansa. Jaloilla äänestäminen ilman palautteen antoa ei paranna palvelua.

      • Kukkis1234

        Juuri näin! Täällä keskustelupalstoilla on ihan turha narista ja valittaa, hukkaan heitettyä aikaa!


    • HaavaHepissä

      Niinhän se tietysti on: Pappikin käy Ikaalisissa viinakaupassa......jo on perkele Parkanon juoruajat.... !

    • Käynmuualla

      Enpä ollut kovin tyytyväinen Parkanon Apteekin palveluihin, kun poikkesin. Kassalla oli ylimielinen henkilö. Kysyessäni ihan yleistä tuotetta, mitä muissa apteekeissa on vapaasti saatavilla, heillä se on tilaustuotteena. Eli eipä ollut ko. henkilö kovinkaan hyvin työssään/tehtävässään ajantasalla. Ylimielisesti hän yritti tyrkyttää minulle, jotain muita hyllyssä olevia tuotteita, mutta kun sanoin, että minun kysymästäni tuotteesta olen saanut avun hankaliin vaivoihini. Niin ihmettelen, miksiköhän hän ei halua pitää ko. tuotetta hyllyssä, että muutkin käyttäjät voisivat hyötyä. Harmi. Minä saan tuotteeni kyllä muualtakin, ja vieläpä niin paljon kuin haluan ja koska haluan. En halua tilausjuttuihin sitoutua.....

      • huohvalivali

        Luuletko tosiaan että apteekissa pidetään jotain tiettyä tuotetta hyllyssä jos sitä ostaa yksi ainoa henkilö ja sekin on sinä :D? Ei sitä yksinkertaisesti pidetä hyllyssä tai varastossa jollei sitä mene yhtään. Jos jotain tuotetta ei hyllystä löydy voit pyytää heitä tilaamaan sellaisen nimenomaan sinulle, ihan normikäytäntö...
        Lisäksi, Parkanon apteekissa kaikki työntekijät ovat asiallisia eivätkä todellakaan ylimielisiä.


    • Minä pidän että farmaseutit pitävät kovaa ääntä toisten asioista,täytyyhän tietää kuinka sairaan ihmisen kanssa voi joutua tekemisiin.

    • Niitä juttuja on mielenkiintoista kuunnella. Siinä oppii tuntemaat ihmiset syvemmällä tasolla!

    • huohhuoh

      Jos ei tosiaan halua kuunnella niitä juttuja muiden asioista ja ''hävettää'' toisten puolesta niin voi todellakin sulkee ne korvat, olla kuuntelematta niitä ja keskittyä niihin omiin asioihinsa niinku normaalit, kypsät ja tasapainoset ihmiset. Mua ei ainakaa oo ikinä häirinny mikään asia siellä apteekissa eikä oo koskaan ollu sitä ongelmaa että ois hävettäny asiakkaan puolesta jos he keskustelee jostain ''nolosta'' reseptistä koska yksinkertaisesti toisten asiat ei kuulu mulle ja mä en _todellakaan_ kuuntele. Eikä oo kyllä muakaan hävettänyt olla siellä asiakkaana jos on reseptiä hakenut, sillä ne on ihan normaaleja asioita elämässä eikä niissä pitäisi olla mitään hävettävää? Tuskin sitä on ainoa ihminen maailmassa joka käyttää esimerkiksi e-pillereitä.
      Ja jos on joku vanha asiakaskin siellä palveltavana joka ei kuule hyvin niin mitä muuta se työntekijä voi tehdä kuin puhua äänekkäämmin että se asiakas kuulee? Muistakaa nyt hyvät ihmiset että he tekevät vaan työtään siellä ja yrittää ansaita elantoo perheensä eteen. Kaikki työntekijöistä on mun mielestä ollut todella asiantuntevia, mukavia eikä todellakaan ylimielisiä?
      Nää on näitä perus menkkahaukkoja täällä jotka yrittää keksimällä keksiä vaan vikaa joka ikisestä ihmisestä ja asiasta. Tädeillä kun ei ole elämässään muuta hauskaa tekemistä kun keksiä aina pahaa sanottavaa muista.
      Ihan perus Parkano; asiat hoituu vaan paskanjauhannalla eikä koskaan positiivisin tai rakentavin keinoin.
      for fucks sake

      • lnvbfgr

        Ketä jaksaa kiinnostaa toisten jutut?


    • muutosta

      Toivottavasti apteekki ottaa onkeensa tästä keskustelusta ja muuttaa palelutiloja.

      • Lukihärö

        PALELUtiloja :D :D :D


    • Sertyu

      Joutuuko Parkanossa kolmannen asteen kuulusteluun jos ostaa Mustanparran yskänlääkettä?? Pirkkalan Partolan apteekissa joutuu.

    • Parkanonapteekkari

      Hienoa että apteekkareiden norsunluutornit sortuvat! Mutta kun apteekkari on tottunut saamaa itselleen sairaan hyvää palkkaa ilman että töitä trvitsisi paloa tehdä tai riskiä ottaa, niin ei se omistaa anna pois helpolla. Toisaalta antaisitko itse jos joka kuukausi saisit nostaa palkkaa min 20 000euroa ja yleensä akupungeissa tienaavat 50 000euroa kuukaudessa - lisäksi tulee verovapaat osingot jotka eivät näy verotiedoissa.
      Puhuuko apteekkari vessapaperilla? Suomi areenassa ne puhui vessapaperilla - ensi kesänä varmaan tuovat jo käytettyä paperia vai rohkenesivatko pyyhkimään ihän suorassa lähetyksessä? Luulen että APTEEKKARIT yrittävät tällä vessapaperilla tehdä uutta tulemista - mikäli olisin itse apteekkari niin alkaisin myydä sitä kun kerran liitto siitä puhuu niin paljon

    • Anonyymi

      En kyllä ole asioidessani huomannut, että siinä erityisen kovaa apteekkari puhuu, kun reseptilääkkeitä olen hakenut. Tietysti jos huonokuuloinen vanhus on kyseessä niin voi kovempaa puhua. Ketä ylipäätään kiinnostaa kuunnella kenenkään lääke määräyksiä?

    • Anonyymi

      Keskustelu aloitettu 2016 , vanhat apteekin tilat. Nykyisissä tiloissa ei ongelmaa.

      • Anonyymi

        Tämä näissä nettijutuissa voi olla vikana. Haukutaan väärää puuta tai puuta jonka MHY on jo avohakannut.


    • Anonyymi

      apteekissa maksaa pieni apteekin muovipussi 20 cent. Törkeetä.

      • Anonyymi

        Sun kannattaa ottaa seuraavalla kerralla oma muovipussi mukaan,mahdollisimman iso,lääkkeesi tuskin mahtuu ihan pikku pussukkaan


    • Anonyymi

      Mitenkä niin törkeetä??? Pitäisikö kaikki antaa ilmaiseksi näille mukamas hyvissä töissä oleville?? Olette ymmärtäneet yhteiskunnan toiminnot väärin. Ei aina vain saa ilmaiseksi.

    • Anonyymi

      Eikö lääkkeet jo maksa tarpeeksi. Kyllä joillekkin toi 20 cent. voi olla liikaa, ostakaa pussinne, minä en.

    • Anonyymi

      Korvatulppia ovat alkaneet jakamaan. Saa puhu rauhassa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8158
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      43
      4622
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      20
      2137
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1815
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1726
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe