Sipilän ilonhölmöys yhteiskuntasopimus

LoppuuSuvakiltaPuutos

Päättäjämme hortoilevat Sipilän johdolla ja katselevat kädet taskuissa he muka keskittävät kaikki ne vähäisetkin älynlahjansa johonkin yhteiskuntasopimukseen? Ajatelkaapa vähän mihin ollaan menossa ja tuolla yhteiskuntasopimuksella saa pyyhkiä Sipiläkin persettään koska sillä ei ole kohta paskankaan väliä.
Suomi ei lähde nousuun sillä kaikki veronmaksajien maksamat verot menevät miesturistien hoivaamiseen ja kohta tulee oikein miesvyöryt rajoiltamme kun ilmat lämpenee ja Venäjältä alkaa tulla miestä tuhansittain.
Siinä miesmiehittäjien vyöryssä suvakkihuorienkin karvoitus saa varman pysyvän jakauksen eikä puutteesta ole puutetta kun aina molokki on jyystämässä suvakin vakoa.

5

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OlemmeTossunalla

   Pakolaiskeskuksilla rahastavat poliitikot saavat toimia vapaasti eikä media ota asiaa esille, mutta miksi? Pakolaiskeskukset toimivat poliitikkojen rahankeruu bisneksessä kuin piilossa ja olisipa mukava tietää kuinka moni kansanedustaja on mukana tuossa pakolaisbisneksessä? Kansa alkaa olla täynnä tätä kieroilua johon poliitikkomme ovat
   sotkeutuneet ja samalla kansa ei saisi sanoa mitään mistään ja sensuurilla yritetään estää kansan ääni.

   En ole bisneksiä vastaan ole, mutta jos ne bisnekset vaarantavat Suomen turvallisuuden ja maksavat miljardi euroa vuodessa? Samalla omille asunnottomillemme ei löydy asuntoja eikä ilmaista terveydenhoitoa ja omat vanhukset kituvat minimiylläpidolla laitoksissa paskoissaan on se röyhkeän härskiä toimintaa näiltä meidän päättäjiltämme. Samalla mediassa tullaan haukkumaan meitä kansalaisia rasisteiksi jos sanomme jotain pakolaisten hyysäämisestä.
   Monet puolueet ovat mukana bisneksissä SPR:n kautta kuin hyväksyttävästi sillä tuo SPR on imuroimassa veronmaksajiemme rahat kuin se tekee verenkin kanssa.

   • nopeli

    Todella, ensimmäinen menojenleikkaus olisi pitänyt panna tähän matujen tulvaan. Sen jälkeen olisi paljon paremmin ymmärretty tämä muu yhteiskuntasopimukseen liittyvä. Se on selvä, että jotain on tehtävä ja olisiko ne pakkolait sen parempia, kuin tämä y-sopimus, joka pitäisi kaikkien hyväksyä. Suitsia pitäisi saada myös näille kyltymättömille suuripalkkaisille AY-johtajille, kuten Piiraiselle, jotka meuhkaavat vain omaan napaansa tuijottaen.
    Vielä kaikille osapuolille neuvoksi: Jos jotain saavutetaan, ei pitäisi sitä lapsellista iloa näyttää kaikelle kansalle, se aiheuttaa aina vastapuolessa närkästystä, mikä saattaa osaltaan estää lopullisen yhteisymmärryksen. Sanotaanhan laulussakin:Kell onni on, se onnen kätkeköön. Nämä haukat obtiomiljonäärit , jotka ovat vieneet rahansa ulkomaille verottajan tavoittamattomiin, ovat kyllä hiljaa onnessaan, että moraalitontahan sekin on.


   • HölmölässäLomailijat

    Yhteiskuntasopimus murentuu sille ei voi mitään ja koko hallitus menettää lopullisenkin uskottavuudensa. Pakolaismiehittäjät täyttävät maamme ja veronmaksajien kontolle asetetaan valtavat paineet heidän elättämisestään.
    Rikollisuus lisääntyy kun rajavalvontaa ei ole ja kaikki terroristit ja naisten pahoinpitelijät tulevat tänne lomailemaan kun tieto leviää että täällä heitä kestitään ja maksetaan päivärahaa siitä että he ovat muka pakolaisia.


   • TolkutontaMenoa

    "Nazima Razmyarin VOK-bisnes kuittasi 2 790 255,00 €uroa veronmaksajien rahoja vuonna 2015 ja miten hän sama ihminen ilkeää haukkua meitä suomalaisia veromaksajia?" Tämä uutinen saa kyllä verenpaineet nousemaan ja sapen kiehumaan kansalaisissa.

    Poliitikot imuroimassa veronmaksajiemme rahat pakolaisbisneksillään.


   • Nykyisessä poliittisessa tilanteessa oikeistohallituksen uskottavuus huolehtia isänmaan asioista on täysin murentunut.

    Tämän tunnustaa nyt myös sivistysporvariston poliittinen kolumnisti Jyrki Vesikansa, joka päättää Iltalehden pääkirjoituksensa suosittelemalla Vasemmistoliiton keskeisiä tavoitteita: Leikkauspolitiikan korvaavaa elvytyspolitiikkaa, rohkeita investointilainoja työllisyydenhoitoon, epäoikeudenmukaisten leikkausten perumista ja uusia vaaleja:

    Pääkirjoitus päättyy seuraaviin sanoihin: "Reaalinen kilpailukyky on ensisijaista, mutta hetkessä ei luoda ylivoimaisia tuotteita, saati loistavia yritysjohtajia. Tasapainottamisen rinnalla on elvytettävä. Lainaa infra- ja muihin investointeihin saa halvalla. Koulutusleikkauksista on tingittävä. Ennenaikaiset vaalitkin ovat nyt mahdolliset. "

    Lue koko Jyrki Vesikansan pääkirjoitus Iltalehdestä: http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2016030421218839_pk.shtml


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1613
  2. 44
   973
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   938
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   909
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   859
  6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   57
   836
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   42
   803
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   775
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   742
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   54
   730
  Aihe