Just pantiin

yli60v

Olemme hiukan yli 60pari ja just pantiin ensin normaali lähetyss.asento siinä vaimo sai ekan orkun,sitten takaapäin voi että hän osaa antaa kolmas orkku kun lähti tuleen hän oikein työnti peppua että sais oikein syvälle ja kyllä siinä vaiheessa meikäläiseltä lähti kaikki liikkeelle.viikon latikinki oli sisässä voi sitä sperman määrää..koko homma kesti noin puolituntia..mahtavaa..

4

407

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mukavaa lukea, että kuusikymppisetkin nauttivat seksistä. Niin sitä pitää! =)

  • ReissaajaRepa

   Kyllähän 60v seksistä tykkäävät. Juuri pidettiin lähes 60v naisen kanssa hauskaa. Itse en ole lähellekkään tuon ikäinen mutta mielellään matkustin 3 tunnin matkan tämän vanhemman naisen luo. Eilen aloitettiin. Saunottiin, kylvettiin ja pantiin. Yö nukuttiin ja aamulla taas pantiin. Tämä on tämmöinen seksi suhde jossa molemmat saavat mitä haluavat. Tämä nainen runkkaa ottaa suihin antaa panna rintojen väliin. Antaa pillua joka suunnassa ja joka paikassa. Rakastaa myös pyllypanoja. Meillä on yhdessä todella hauskaa seksin parissa. Haluamme toisiltamme vain seksiä mutta kun miettii että oman ikäinen nainen pitäisi löytää elämänkumppaniksi niin siinä on nuoremmilla yrittämistä että olisivat puoliksikaan yhtä hyviä sängyssä kuin tämä vanhempi nainen. Rima on siis asetettu aika korkealle. Olemme viettäneet jo monen monta viikonloppua yhdessä ja antoisaa on ollut. Nyt on pieni tauko kun nainen on tyttärellään käymässä mutta kohta taas jatketaan. Huomenna sitten kotiin ja arjen pariin odottamaan seuraavaa viikonloppua.

  • liukkaria

   Kyllä se kyrpä vanhaankin vittuun uppoaa kun voitele kunnolla.

  • Aviomiesxxx

   Juuri niin, liukkaria hieman ja naimaan-nauttimaan. Alkaa voihkiminen ja sittenkin keskikokoisella niin ihanaa ! Meillä vaimo alkuun alla ja kiihotuksen jälkeen loppuhuipennus lähetyssaarnaaja-asennolla.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2169
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1107
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   87
   1048
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   78
   869
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   855
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   802
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   715
  8. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   213
   684
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   673
  Aihe