Tämän talven influenssasta kokemuksia

6888

Sairastuin virusinfluenssaan n 4-5- viikkoa sitten, ensin annettiin Tamiflu-viruslääke, oireet pahenivat, sen jälkeen kaksi antibioottikuuria, keuhkokuvat joissa ei tk-lääkärin mielestä keuhkokuumetta näkynyt eikä muutakaan vakavampaa. On menossa 5-6 viikko sairauden alusta enkä ala toipua ennalleni ollenkaan. Jaksamattomuus ja väsymys on aivan valtava. Kilometrin matkan kävely on liian rasittavaa. Onko muilla influenssa vienyt niin voimat kuin minulla??

5

747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • särkyä

      Viime talvena olin influessassa,2 viikkoa toipumiseen,yllättävän hyvin.Tänä talvena 3 viikkoa sitten sairastuin kovaan kurkunpään kipuun joka äityi keukoihin,ja poskionteloihin,,,nyt yksi kuuri takana,poskia särkee ja nenä tukkoinen ja nuhaa vieläkin.Yskä talttui,,mutta naamaa särkee,sisko joka on saikkuna,sanoi että pitää hakea uusi kuuri poskionteloihin,ja ei oikein haista mitään ku limakalvot turpeat ja tulehtuneet,ei oikein tk viitsi mennä kun en koe saavani apua ja kunnon antibioottia,

    • hitaastmutvarmasti

      sairastuin joulukuun alussa tähän influenssaan joka kesti noin 4vkoa,olo tosi hutera kun alilämmönpuolella koko sairastelun ajan.sit vielä yskäistessä kävellessä tuli välilevyn pullistuma,jota kipua kesti 6vkoa.tsemppiä,hirveetä se on mut kyllä siitä toipuu.

      • 6888

        ensi syksynä otan rokotteen, tällaista ei kestä mitenkään enää toista kertaa ja koko homman hinnaksi lääkärikäynteineen ja lääkkeineen n. 300 e , ei naurata ei


    • ihanomavalintasion

      Tamiflu on todettu täysin tehottomaksi lääkkeeksi jo vuonna 2009. Mutta silti joku rahanahne lääkäri vielä kehtaa määrätä sitä potilaalleen.

      Tässä lehtiartikkeleita tamiflusta:

      Tamiflu on täysin tehoton influenssan hoidossa:

      Tästä uutisoitiin jo vuonna 2009:
      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tamiflu-saattaa-olla-tehoton-influenssaan/2173752

      Uudestaan vuonna 2014:
      http://www.hs.fi/tiede/a1402194619994

      Uudestaan vuonna 2016:
      http://linkis.com/www.mtv.fi/uutiset/k/L9qsT

      Ja itse rokotteesta:


      Jos 1000 rokotetaan ja 500 sairastuu, niin rokotevalmistaja väittää, että rokotteella on 50% suoja. Ja katin villat. Todennäköisesti nää 500 sairastumatonta ei olisi sairastuneet muutenkaan. Näin hyväuskosia hölmöjä kusetetaan, jotta saadaan rahat rokotteisiin, jotka heikentävät vastustuskykyä ja näinollen saa kaikenmailman virukset riesakseen. Tämä on ihan yleisesti tiedossa oleva asia, josta vaietaan virallisen tahon puolelta.

      Toki virukset on kautta historian tappaneet huonolla vastustukyvyllä varustetut ihmiset ja suomessa kuolleisuus on viimeiset 20 vuotta ollut lähes 2000 ihmistä ihan joka talvi rokotteesta riippumatta. Tällä uutisoinnilla varmistetaan, että jatkossakin rahaa virtaa lääketehtaan rokotelaariin.

      Miksi kukaan ei kerro syksyllä, miten sitä vastustuskykyä vahvistetaan? Ai niin, sitä ei saa rahaa eikä vetäviä klikkiotsikoita.

      Influenssia on suomessakin ollut jo satoja vuosia joka talvi. Lähes pari tuhatta siihen kuolee ihan joka talvi. Ihmisiä nyt vaan kuolee, jos on huonossa kunnossa. Myös ns. terveitä voi kuolla. Se, että ei ole todettua sairautta ei kerro yhtään mitään ihmisen vastustuskyvystä.

      Paljonko kuolee muihin tauteihin ja lääkkeisiin?

      Monta päivässä.

      Ja käsien pesulla ei ole mitään merkitystä.

      Bakteerit ja virukset ovat aina seuranamme. Niitä on miljoonittain ihollamme: käsissä ja kynnen alla, varpaanväleissä, kainaloissa. Ilmakehässä yhdessä kuutiometrissä on keskimäärin 5 000–100 000 bakteeria. Moni suomalainen on huonossa kunnossa, johtuen kelvottomasta ruokavaliosta, joka aiheuttaa huonoa vastustuskykyä. Moni kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, B12-vitamiini, folaatti, D-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä sydämen ja luuston hyvinvoinnille.

      D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä. D-vitamiini vähentää riskiä sairastua flunssaan ja muihin virustauteihin ja nopeuttaa toipumista edellyttäen, että ihmisen seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) on vähintään 95 nmol/l. Tämän tason saavuttamiseen tarvitaan iästä riippuen 30-150µg D-vitamiinia päivässä. D-vitamiini on avaintekijä immuunijärjestelmän toiminnassa.

      Huono ruokavalio aiheuttaa nykyään enemmän terveyshaittoja kuin fyysinen liikkumattomuus, alkoholi ja tupakka yhteensä, kertovat tutkijat urheilulääketieteelliseen British Journal of Sports Medicineen kirjoittamassaan pääkirjoituksessa.

      Ilman rokotteita on pärjätty oikein hyvin. Mutta jahka lääketeollisuus keksi ruveta pelottelemaan tavallisia ihmisiä kuolemalla, niin johan jonotetaan piikille, vaikka mitään syytä ei ole. THL ostaa rokotteita, koska on pakko ostaa. Tämä johtuu siitä, että THL saa rahaa rokotevalmistajalta omiin tutkimuksiinsa ja vastalahjaksi THL:n on ostettava näitä rokotteita. Eli todellakaan tässä ei yhtään ketään kiinnosta kenenkään terveys tai mahdollinen kuolema. Kun possunuhalla peloteltiin vuonna 2011, niin esim. Venäjä ja Puola eivät ostaneet yhtään rokotetta. Ja he pärjäsivät oikein hyvin. Kukaan ei saanut myöskään mitään unitautia vaivoikseen.

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

    • ihanomavalintasion

      Yksikin antibioottikuuri tuhoaa suoliston hyvät bakteerit jopa vuodeksi. Hyvä vastustukyky alkaa suolistosta.

      Antibioottia saa syödä ainoastaan todettuun bakteeritulhedukseen.

      Suomessa joka toinen antibioottikuuri on turha ja tällä tehdään hallaa ihmisten terveydelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe