Partiotyttöjä turvapaikanhakijoille

OlkaaValppaana

13

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mature256

      eikö mitään ole opittu ,kempeleeltä??

      • Ouluun-kouluun

        Ainakaan välimerkkien käyttö, ja erisnimien kirjoittamiseen liittyvät kieliopilliset seikat ovat jääneet oppimatta. Lauseen aloittamiseenkin voisi perehtyä. Oletko asunut Kempeleellä koko ikäsi?


      • Vaarallista
        Ouluun-kouluun kirjoitti:

        Ainakaan välimerkkien käyttö, ja erisnimien kirjoittamiseen liittyvät kieliopilliset seikat ovat jääneet oppimatta. Lauseen aloittamiseenkin voisi perehtyä. Oletko asunut Kempeleellä koko ikäsi?

        Ja sinä pesunkestävä suvakki.Teille annettiin arvokas tieto.Kannattaisi huomioida.


    • miettikää

      Tämä on todella vaarallista leikkiä toisten lasten ja nuorten kustannuksella ja omia tarkoitusperiä etusijalla pitäen. Noilla irakilaisukoilla on vain kaksi tavoitetta ennen kielteistä tp-päätöstä ja siten karkoitusta maastamme. Kristittyjen nöyryyttäminen ja se onnistuu helposti raiskaamalla kristityn lapsen. Se on muuten islaminuskossa nöyrytysten kärkitekoja ja puutteessa elävälle muslimille kynnys alkaa olla matala.

      Minä en päästäisi lastani Evon leirille.

    • Hehheehhh8900

      mv-lehti on putinin rahoittama ja backmanin älyllisiin ponnistuksiin nojaava tuote, joten lähdekritiikki on vähintäänkin paikallaan jos aikoo sivistää itseään ko. julkaisulla.

      • OlkaaValppaana

        Onhan siinä kuvakaappaus partion omalta Facebook -sivulta todistamassa, että turviksia ja partiolaisia on ollut tekemisissä toistensa kanssa.

        Siksi toisekseen ihan minkä tahansa muunkin median kanssa täytyy olla lähdekritiikkiä, esim. valtamedia on Suomessa vasemmistomedia ja mm. Yle ja Hesari on toistuvasti jäänyt kiinni asioiden vääristelystä oman agendansa mukaisiksi. Tuoko sitten on kunnon journalismia? Kumma kuinka sitä lähdekritiikkiä ja medianlukutaitoa korostetaan aina vaihtoehtomedioiden kohdalla, mutta sitten näiltä niiden perään huutelijoilta puuttuvat ne tyystin kun ottavat vastaan uutisia vihervasemmiston unelmista, joihin ei mahdu ensinkään kyseisen projektin raadollisemmat faktat.


    • Partiolainen

      Itse olen partiolainen. Maahanmuuttokriittinen nuori aikuinen, ja olen melko selväksi tehnyt etten lähde itse mihinkään hyysäripaskaan mukaan. Surullista, että partiosta annetaan tällainen kuva maailmalle, olisi parempi että pysyisimme suosiolla poissa näistä asioista.

    • OlkaaValppaana

      http://mvlehti.net/2016/05/03/partio-kutsui-turvapaikanhakijat-lasten-kesaleireille-ympari-suomea/

      Nyt turviksia on kutsuttu myös partioleireille kesäksi. Tuntemattomia ihmisiä, joiden taustoista ei tiedetä mitään, ollaan nyt saattamassa pusikkoon telttailemaan nuorten tyttöjen kanssa. Kuten viime aikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, saattaa sieltä löytyä vaikka sotarikollisia, taikka muita sellaisia henkilöitä, joita ei missään nimessä tule päästää hengailemaan nuorten kanssa. Nyt kannattaa vanhempien olla hereillä ja ottaa selvää, ettei oman penskan leireille tule vierailijoita.

    • mamulii80

      Ihme haloo tästäkin asiasta on noussut kaiken maailman sekopäisten rasistien sun muiden suljetulle osastolle kuuluvien hullujen taholta. Olen itse kahden tyttären äiti ja minulle on aivan itsestäänselvää, että lapsistani kasvaa suvaitsevaisia ja tervejärkisiä aikuisia; siihen kuuluu eri kulttuurien ymmärtäminen ja erilaisuuden suvaitseminen! Partio on mitä mainion paikka edistää näitä asioita ja yleissivistää lapsia. Pakolaiset ovat täysin samanlaisia ihmisiä kuin me suomalaiset! Sattuvat vain puhumaan eri kieltä ja uskoa eri jumalaan. Mua oikeasti inhottaa tämä ulkomaalaisviha niin paljon, että tekisi mieli toivoa jotain luonnollista poistumaa näille mielipuolille vihanlietsojille jo omien lasteni turvallisuuden takia.

      Toivon mukaan Sanni Grahn-Laasosen vihapuheen ja rasismin vastainen kampanja viedään täysillä peruskouluihin ja kaikille lapsille opetetaan jo alusta pitäen, että rasismille on oltava ehdoton nollatoleranssi. Nämä vanhemmat rasistit on jo ns. menetettyjä tapauksia.

      • OlkaaValppaana

        Rasismi -kortti jälleen kerran, jee.

        "Pakolaiset ovat täysin samanlaisia ihmisiä kuin me suomalaiset! Sattuvat vain puhumaan eri kieltä ja uskoa eri jumalaan."

        Nämä täysin samanlaiset ihmiset sattuvat vain raiskaamaan suomalaiseen nähden 17-kertaisesti, ja tämä tulee ilmi oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen lausunnoista. Muslimien profeetta ja islamin perustaja meni naimisiin 6-vuotiaan Aisha-tyttösen kanssa ja oli tämän kanssa emätinyhdynnässä kun Aisha 9-vuotias. Tämä on sallittua myös muilta muslimeilta, koska he eivät voi kyseenalaistaa oman profeettansa erehtymättömyyttä. Tuomitsemalla tuon he kävisivät omaa uskontoaan vastaan.

        Ruotsissa afrikkalainen maahantulija raiskasi 7-vuotiaan tytön keskellä päivää leikkikentällä. Kuinkahan hyvin tuollaista voisi harrastaa keskellä metsää porukalla?

        Olen todella pahoillani tyttäriesi puolesta, koska joutuvat vaarantamaan itsensä vastuuttoman vanhemman takia. Vain todellinen idiootti kannattaa raiskauskulttuurista tulevien aikuisten miesten ja mahdollisten sotarikollisten tuputtamista alaikäisille tytöille. Tuolla ei ole mitään tekemistä eri kulttuurin ymmärtämisen kanssa. Mikä ihmeen kiima on saattaa taustaltaan tuntemattomat aikuiset miehet alaikäisten pentujen sekaan? Olisitko yhtä riemuissasi, jos vaikka suomalaisia työttömiä miehiä pistettäisiin hengailemaan teinityttöjen kanssa joka paikassa. Tai suvaitsevaisuuden nimissä alkoholikulttuuriin tutustumista suomalaisten juoppojen kera keskellä metsää?

        En ymmärrä missä pullosssa kaltaisesi elävät? Etkö todellakaan ole tietoinen, mitä Euroopassa tapahtuu näiden ns. pakolaisten toimesta? Et ilmeisesti suvaitsevaisena seuraa mitään muuta mediaa kuin suomalaista valtasellaista? Suosittelen pläräilemään ulkomaisia julkaisuja, jotta tiedät, mikä on tilanne muualla näiden ihailemiesi unelmien kanssa.

        Grahn-Laasonen löytää aina jostain mokutukseen rahaa. Kun on leikattu ja kiristetty joka paikasta, niin yhtäkkiä löytyykin miljoona turviksien viriketoimintaan. Oman maan vanhukset saavat maata omissa paskoissaan ja syövät homeista leipää samalla kun ulkomaalaisia nostetaan isolla rahalla jalustalle. Nyt on taas rahahanat auki, muttei suomalaisille tietenkään.

        Tuosta voit lukea, miten ulkomailla suhtaudutaan tähän mieleiseesi suvaitsevaksi kasvattamiseen. Tuon sivuston perustaja on itse entinen muslimi ja radikaali-islamisti, joka varmasti tietää mistä puhuu ja tuntee kyseisen kulttuurin.

        http://shoebat.com/2016/04/19/in-finland-parents-of-pre-teen-white-christian-girls-dont-mind-that-their-young-daughters-are-hanging-out-with-muslim-men-who-are-two-and-three-times-their-age/

        Tässä myös kyseisestä kulttuurista tullut mies, jonka uskoisin tuntevan kyseisen kulttuurin
        http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/02/07/Kairosta Kouvolaan kotoutunut Ashraf Benyamin pelkää ensi kesää/2016220257287/4

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001109023.html

        Kannattaisiko kuunnella niitä, jotka tietävät mistä puhuvat? Teidän niin kovin suvaitsevien takia annetaan kaikki periksi näille maahantulijoille, eikä yhtään saisi kritisoida. Rasistia huudellaan ja ajetaan samalla koko maata syvemmälle suohon. Siitä vain, lähetä ihmeessä tyttäresi metsän keskelle tuollaisten miesten kanssa. Vuokraa heille vaikka mökki, jossa voivat keskenään toteuttaa suvaitsevaa unelmaasi. Varoitettu on jo.


      • OlkaaValppaana

        http://mvlehti.net/2016/05/17/thl-tunnustaa-laittomien-maahantulijoiden-tuberkuloosi-hiv-hepatiitti-ja-kuppatapauksia-jaa-havaitsematta/

        Kaiken lisäksi näillä maahantulijoilla on todettu suuri määrä tarttuvia tauteja HIV:tä myöten, ja nyt myös thl myöntää, ettei näitä tapauksia ole saatu seulottua kunnolla. Ja ennenkuin alkaa se MV-lehden parjaus, niin kyseisen jutun lopussa on linkki alkuperäiseen lähteeseen.

        http://yle.fi/uutiset/laakari_huolissaan_turvapaikanhakijat_tuovat_suomeen_jo_havitettyja_tauteja/8477733

        http://uutismaailma.com/saksan-terveydenhuolto-romahtamispisteessa/


      • Partiolainen

        Hyvä mamulii80
        Kommenttisi pursuaa vihaa enemmistöä suomalaisista kohtaan. Ymmärrätkö eron maahanmuuttokriittisyyden ja rasismin välillä? Ne ovat kuin yö ja päivä. Terve aikuinen omaa terveen kriittisyyden, eikä ole naiivi kaikelle soopalle, mitä media suoltaa. Toivon, että lapsistasi ei kasva liian sinisilmäisiä tämän asian suhteen, jollaisia nämä viimeaikoina pintaan nousseet "suvakit" ovat.
        Rasismi on todella tuomittavaa, eikä siitä pitäisi kenenkään ihmisen tällä pallolla kärsiä. Mutta terve kriittisyys on sen sijaan nykymaailmassa välttämätön ominaisuus, jotta täällä pärjäisi. Viimeaikoina euroopassa tapahtuneet useita ihmishenkiä vaatineet terrori-iskut ovat surullista kuultavaa, ja valitettavasti seurausta euroopan täysin hallinnasta karanneesta maahanmuuttopolitiikasta.

        Ei käy kieltäminen, etteikö maahantulijoiden joukossa olisi selkeästi hädänalaisia ihmisiä, mutta kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Suuren "massainvaasion" turvin myös he, joilla on kyseenalaisia aikeita, pääsevät helposti maahan sisään. Kytkökset Isikseen sekä suuren sosiaaliturvan ja apurahojen perässä tulijat ovat ongelma, joka on aiheuttanut sinun sanojesi mukaan "rasistien" pintaannousun. Mielestäni aivan syystä, sillä näiden "onnenonkijoiden" myötä Suomi tulee olemaan tulevaisuudessa vielä pahemmassa velkakierteessä, ja onhan se jo nähty, vain suomalaisilta leikataan, ei maahanmuuttajilta.

        Suuria ongelmia tuovat myös fundamentalistit jotka pitävät itseään ainoina oikeina ihmisinä. Röyhkeä käytös ja naisten halveksunta ovat äärimmäisen tuovittavia asioita, joille pitäisi tehdä jo jotain. Mutta kun pelätään rasistileimaa, niin asia annetaan olla ja pahentua. Suomen hallinto on kyvytön tekemään asialle ratkaisuja, joten siitä syystä esimerkiksi katupartiot ovat syntyneet. Ja ei, minä en tuomitse katupartiointia.
        Maahanmuuttokriittisyys on kasvanut ja täysin ymmärrettävästä syystä.

        Esille tullut uutinen Turun maahanmuuttajille järjestettävistä kuljetuksista saaristoon tutustumiskäynneille on ideana ok, mutta kuten uutinen antoi ymmärtää, että sen sijaan suomalaisille lapsille ei riitä rahaa vastaaviin retkiin, pitäisi antaa miettimisen aihetta. Miksi se menee näin? Jos rahaa ei riitä koululaisten luokkaretkiin, mistä ihmeestä sitä rahaa revitään maahanmuuttajien retkiin?

        Lopuksi:
        Itse partiolaisena olen kyllä huomannut, miten asiaan suhtaudutaan. Huolestuttavalla tavalla, sillä kriittisyyttä ei edes oteta huomioon, vaan uskotaan, että kaikki maahantulijat ovat kuin samasta muotista, hyvillä aikeilla tulossa. Mutta tiedän, että opettamalla nuorille oikeanlaista suhtautumista asiaan saadaan kasvatettua vastuuntuntoisia ja järkevästi ajattelevia aikuisia.

        Kiitos jos jaksoit lukea.


      • ijuhgvf
        Partiolainen kirjoitti:

        Hyvä mamulii80
        Kommenttisi pursuaa vihaa enemmistöä suomalaisista kohtaan. Ymmärrätkö eron maahanmuuttokriittisyyden ja rasismin välillä? Ne ovat kuin yö ja päivä. Terve aikuinen omaa terveen kriittisyyden, eikä ole naiivi kaikelle soopalle, mitä media suoltaa. Toivon, että lapsistasi ei kasva liian sinisilmäisiä tämän asian suhteen, jollaisia nämä viimeaikoina pintaan nousseet "suvakit" ovat.
        Rasismi on todella tuomittavaa, eikä siitä pitäisi kenenkään ihmisen tällä pallolla kärsiä. Mutta terve kriittisyys on sen sijaan nykymaailmassa välttämätön ominaisuus, jotta täällä pärjäisi. Viimeaikoina euroopassa tapahtuneet useita ihmishenkiä vaatineet terrori-iskut ovat surullista kuultavaa, ja valitettavasti seurausta euroopan täysin hallinnasta karanneesta maahanmuuttopolitiikasta.

        Ei käy kieltäminen, etteikö maahantulijoiden joukossa olisi selkeästi hädänalaisia ihmisiä, mutta kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Suuren "massainvaasion" turvin myös he, joilla on kyseenalaisia aikeita, pääsevät helposti maahan sisään. Kytkökset Isikseen sekä suuren sosiaaliturvan ja apurahojen perässä tulijat ovat ongelma, joka on aiheuttanut sinun sanojesi mukaan "rasistien" pintaannousun. Mielestäni aivan syystä, sillä näiden "onnenonkijoiden" myötä Suomi tulee olemaan tulevaisuudessa vielä pahemmassa velkakierteessä, ja onhan se jo nähty, vain suomalaisilta leikataan, ei maahanmuuttajilta.

        Suuria ongelmia tuovat myös fundamentalistit jotka pitävät itseään ainoina oikeina ihmisinä. Röyhkeä käytös ja naisten halveksunta ovat äärimmäisen tuovittavia asioita, joille pitäisi tehdä jo jotain. Mutta kun pelätään rasistileimaa, niin asia annetaan olla ja pahentua. Suomen hallinto on kyvytön tekemään asialle ratkaisuja, joten siitä syystä esimerkiksi katupartiot ovat syntyneet. Ja ei, minä en tuomitse katupartiointia.
        Maahanmuuttokriittisyys on kasvanut ja täysin ymmärrettävästä syystä.

        Esille tullut uutinen Turun maahanmuuttajille järjestettävistä kuljetuksista saaristoon tutustumiskäynneille on ideana ok, mutta kuten uutinen antoi ymmärtää, että sen sijaan suomalaisille lapsille ei riitä rahaa vastaaviin retkiin, pitäisi antaa miettimisen aihetta. Miksi se menee näin? Jos rahaa ei riitä koululaisten luokkaretkiin, mistä ihmeestä sitä rahaa revitään maahanmuuttajien retkiin?

        Lopuksi:
        Itse partiolaisena olen kyllä huomannut, miten asiaan suhtaudutaan. Huolestuttavalla tavalla, sillä kriittisyyttä ei edes oteta huomioon, vaan uskotaan, että kaikki maahantulijat ovat kuin samasta muotista, hyvillä aikeilla tulossa. Mutta tiedän, että opettamalla nuorille oikeanlaista suhtautumista asiaan saadaan kasvatettua vastuuntuntoisia ja järkevästi ajattelevia aikuisia.

        Kiitos jos jaksoit lukea.

        "Mutta kun pelätään rasistileimaa, niin asia annetaan olla ja pahentua."

        Tästä kaikkein räikein esimerkki on Rotherhamin tapaus Englannissa. Siellä pakistanilaisjengi raiskasi alaikäisiä tyttöjä ja poikia 16 vuoden ajan, ja uhreja kertyi noin 1400, joista nuorimmat olivat 11-vuotiaita. Viranomaiset tiesivät tästä, mutta eivät rasismi-leiman vuoksi puuttunut asiaan.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014083118620216_ul.shtml

        Kun kaikki leimataan rasismiksi ja rasismista on tehty jo ihan liioitellun paha asia, on lopputulos tuossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe