Jokerit palstaa pidetään yllä

JamppaVille

kunnes palaavat maitojunalla takaisin ja anovat nöyrästi pääsyä takaisin liigaan. Voisihan tänne KOOKOON JA SPORTINkin laittaa.

11

88

  Vastaukset

  • Ei ne liigaan pääse, vaan aloittavat maakuntasarjasta.

   • Aivan varmasti pääsevät suoraan liigaan, jos lopettavat KHL:ssä. Kyllä se on liiga, joka on jalat levällään ottamassa takaisin Suomen isoimman urheiluorgasaation.


   • räpeltäkööt helsingin luuseriluistin seura siellä mongoolia mestaruus sarjassa ,lyhyt kausi 6kuukautta kesälomaa kerkee ottaa harjotus pelejä sokeita ja koomapotilaita vastaan tsäkällä tasuri jos ei tuu "tuomari" viehettä


   • cfyhgvjb kirjoitti:

    Aivan varmasti pääsevät suoraan liigaan, jos lopettavat KHL:ssä. Kyllä se on liiga, joka on jalat levällään ottamassa takaisin Suomen isoimman urheiluorgasaation.

    Suomen ? Isoin. Ryssäthän sen omistaa. Sitten kun rahahanat menee kiinni niin hjallis ostaa 1 eurolla jokerit takaisin. Velat kuitattu. Blues ja myös tulevaisuudessa jokerit pitäis suomessa aloittaa 2 divisioonasta.


   • ei vittu ei , mikä on kun ei onnistu mikä on kun ei taidot riitä ,ei edes ryssän puulaaki sarjassa. ulkokaukaloitten jäädyttäjinä vois aloittaa jossain etelämantereella. on vittu niin tyhmiä että jäädyttäis .


   • 12aapeli12 kirjoitti:

    ei vittu ei , mikä on kun ei onnistu mikä on kun ei taidot riitä ,ei edes ryssän puulaaki sarjassa. ulkokaukaloitten jäädyttäjinä vois aloittaa jossain etelämantereella. on vittu niin tyhmiä että jäädyttäis .

    Eläköön elämänkoulu.


  • Blues pois ja Jukurit tilalle

  • Noniin, tänään se tapahtuu!! Jokerit palaa häntä koipien välissä Liigaan :D

  • Hyvä Jokerit!

  • Mikkelin Jokereiden palsta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14876
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2313
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1522
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1508
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1290