Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista

Tosi.kuin.vesi

Tämä on tositarina suomalaisesta arjesta: Isä tuo itkevän pikkupoikansa päiväkodin johtajan puheille. ”Poikani kunniaa on loukattu hänen sukunsa edessä”, isä sanoo. Poika on kertonut isälleen päiväkodin arjesta.

”Poikaani ei saa nukuttaa kerrossängyssä, jonka yläpetillä tai viereisessä vuoteessa on tyttö”. Isä vaatii uskontoonsa ja kulttuuriinsa vedoten, että suomalaistytöt on eristettävä oikeauskoisista pojista.

Koska tarina on Suomesta, päiväkodin henkilökunta eristää suomalaistytöt maahanmuuttajapojista. Samassa päiväkodissa opetetaan, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia ja kaikkia tulee kohdella yhdenvertaisesti. Tämä perustuu tasa-arvolakiin ja YK:n ihmisoikeuksien julistukseen.

Kellään ei ole erioikeuksia uskontonsa tai ihonvärinsä vuoksi, eikä ketään tulee syrjiä uskonnon, kulttuurin tai ihonvärin perusteella. Tämä perustuu lakiin syrjinnän kieltämisestä.

Koska tarina on Suomesta, päiväkodinohjaajat hyväksyvät maahanmuuttajien erioikeudet. Oikeauskoisia poikia kohdellaan päiväkodeissa jo pienestä pitäen etuoikeutettuina. Naisten alistaminen alkaa jo kapaloiässä, Suomessa. Mitä sanovat lapsi-, nais- ja ihmisoikeusjärjestöt?

Joukko kantaväestöön kuuluvia vanhempia valmistelee kantelua tasa-arvovaltuutetulle lastensa laittomasta kohtelusta päiväkodissa. Jos tuomioita joskus jaetaan, rangaistuksen saavat päiväkodin työntekijät, eivät oikeauskoisten isät.

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors, oikeusministeri Tuija Brax ja tasa-arvoministeri Stefan Wallin ovat tietoisia tapahtumista suomalaisissa päiväkodeissa.

Ruohonjuuritason kulttuuritörmäykset ovat arkipäivää, joita maahanmuutosta päättävät poliitikot vähättelevät. Suomalaislasten vanhemmat reagoivat kiihtyvällä tahdilla omilla jaloillaan ja vaihtavat asuinalueita, kouluja ja päiväkoteja.

Haluavatko poliitikot, että Suomessa vahvistuu ulkomaalaisvastainen kansanliike, joka jo riehuu Keski-Euroopassa? Minä en ainakaan halua.

Lähde: http://www.turkulainen.fi/artikkeli/26177-tyttojen-alistaminen-alkaa-paivakodista

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätäseeriarvoisuuson

      En epäile yhtään tämän todenperäisyyttä. Ihmettelen, kuten varmaan monet muutkin, että suomalaisissa päiväkodeissa sallitaan tällaiset vaatimukset. Kohta on jokaiselle oltava oma päiväkotinsa kun on niin paljon vaatimuksia. Eikö tuollaiset perheet voi hoitaa itse lapsensa kotona, ja heiltä pitäisi kieltää pääsy tavalliseen normipäiväkotiin.

      • eisaamuuttaa

        Matut takas sinne mistä tulivat on hyvä ja toimiva ratkaisu.
        Islam ei sovi sivistysvaltioon.
        Maassa maan tavalla tai pois maasta.
        Tänne ei sorto kulttuuria tarvita.


      • GOGOGOGOGEHEN

        Ei pidä suvaita mitään tälläistä! Ehdoton ei ! Sopeutukoot meidät tapoihimme, SUUTTUMUS JA ÄRTYMYS herää, kun kuulee tästä! Menkööt toisiin muslimimaihin, jos meidän tapamme eivät kelpaa.

        MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS, MAAHANTULIJAT SOPEUTUKOOT JA PITÄKÖÖT PÄÄNSÄ KIINNI VAATIMUKSINEEN!


      • okkigaam

        Vuosia sitten tämän kertoi naapurin rouva joka oli päiväkodissa töissä Joten tarina on totta. Sillä erolla että isä oli riehunut päikkärissä ja tyttö joka oli n vuoden vanhempi oli siksi yläpedissä. Silloin ehkä 8 vuotta sitten kirjoitin tästä paikkakuntani palstalle.

        Yksinkertaisesti jokainen joka sitä todella tarvitsee tulkoon kylään. Kuten oli venepakolaiset Chilen kansa. He kouluttautuivat opettelivat kielen ja ajan tullen lähtivät. Osa jäi työläisinä, perheenperustajan, eikä heistä ollut tuollaista ongelmaa. Nämä nykyiset voisi palauttaa heti rajalta. Heistä on vain haittaa harmia ja sydänsuruja (suvakeille) Rosvoja ja raiskaajia ei täällä tarvita.


      • Anteeksi, että halon hiuksia ja pilkon puuttuvia pilkkuja, mutta venepakolaiset ja Chilen pakolaiset olivat eri maista ja pakenivat erilaista poliittista järjestelmää. Vainoa kuitenkin pakenivat.


    • NäinNaistaPotkitaan

      Ja näin se jatkuu sitten aikuisena.

      Tässä iloisten sopeutujien tuomaa rikkautta länsimaiseen tasa-arvoon ja naisten asemaan. Mitähän näitä kullannuppuja halivat sanoisivat, jos olisivat edes yhdessä näistä videon tapauksista monikulttuurisuuden tuoman huomion kohteena?

      Sanotaan, että monikulttuurisuutta meille pakolla tuovat huomioivat naiset länsimaista miestä tehokkaammin. Video todistaa, että näin todella on!
      https://www.youtube.com/watch?v=-dlXPNZU7vY

      • TätiSaaTurpaan

        Video löytyy ainakin vielä MV-lehden sivuilta ilman sisäänkirjausta.


      • entinen_demari

        Suomessa sorretaan poikia jo tarhasta saakka siinä selitys tyttöjen parempaan koulumenestykseen. Pojat ovat älykkäämpiä vaikka tytöt olisivatkin ahkerampia. Poikien syrjiminen johtaa suomen tuhoon. Se on jo alkanut. bkt:ta laskee..


      • otalääkkees

        haista pitkä paska....


      • Kummassa järjestyksessä?


    • suomen.naiset.hulluja

      Miksi naiset eivät ole isolla joukolla vastustamassa maahantunkeutumista ja islamisointia? Eivätkö he todellakaan tajua minkä tulevaisuuden järjestävät itselleen ja tyttärilleen?

      • Ei_niin_söpöä

        Suomen naiset ovat tosiaan vähän hulluja, yökköttövin sakki noiden hyväksikäyttäjät, joille ura siitä urkenee ja muiden olot senkun heikentyy. Kaupan päälle tyhmääkin tyhmempi tasa-arvon eteen tehtyjen uhrausta täysi hävittäminen ja vielä valtion palkoilla.

        Jos on itse ollut ns. "ruma lapsi" ja siitä saanut kuulla, se tietää varmaan sitä, että käytös muuttuu kurittomaksi. Naiset ovat liian sievinä pidettyjä jo lapsesta asti, ne tytöt, joita kehuttiin lapsena ja koulussa, koittivat elää kehujen mukaan. Ne taas, joilla ei paljon menetettövää ollut olivat niitä suuri "KAPINALLISIA". Koviksen osa yhteiskunnallisessa elämässä ei sovi niille, joilla on söpö ulkonäkö ja sen he haluavat oman psyykensä ylläpitämiseksi säilyttää. Tasa-arvo on auttanut ei niin söpöjä, heillä on pokkaa, riskinottokykyä ja kansalaisrohkeutta. Joku asia tälläkin hetkellä estää sen, ehkä ehdollinen työttömyysturva. Eniten epäilen sitoutumista opiskeluun, tuotantovaatimukset ovat kovat, aika ja energia ei riitä.


      • tambieda

        Etkö ole huomannut, miten suurin osa naisista nousee vastarintaan, jos joku nainen sanoo poikkipuolisen sanan tuosta islamisaatiosta.


      • Alternative_fyr_Finnland
        tambieda kirjoitti:

        Etkö ole huomannut, miten suurin osa naisista nousee vastarintaan, jos joku nainen sanoo poikkipuolisen sanan tuosta islamisaatiosta.

        En näe tai juttele yhtä aikaa niin monen kanssa että näkisin, liikun ammattipiireissä, puhutaan työstä. Yksityiselämässä ne vainetaa kyllä heti minut ja olen niille putin tai ryssä.

        Kyllä aikuisissakin on täysiverisiä "kapinallisia" jo nuoruudesta, vain perhe on sopeutumista normiin, kun perhettä usiemmat tarvitsevat.

        Jos ei olisi esteitä, olisi meilläkin kohta Frauke Petryjä ja Alternative für Finnland. Tytöt eivät usko aikuisia kapinallista. Ne ovat noita suvakkijuttuja vastaanottamassa ilman kritiikkiä, sillä ne ovat itse jotain eksoottista koulussa.

        Haku "eec suomi", " väyrynen tai aho", "kaikkein pisin puheenvuoro eduskunnassa"

        Alternative für Finnland
        Vesa Laukkanen
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Vesa_Laukkanen

        "Vesa Johannes Laukkanen (s. 1. heinäkuuta 1956 Tampere) on entinen kansanedustaja (1991–1995), joka kuului ensin Kristillisen liiton eduskuntaryhmään ja sen jälkeen Vaihtoehto Suomelle -eduskuntaryhmään."

        Alternative for Germany
        https://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_for_Germany

        Alternative für Deutschland
        https://de.wikipedia.org/wiki/Alternative_für_Deutschland


      • mariadolores
        tambieda kirjoitti:

        Etkö ole huomannut, miten suurin osa naisista nousee vastarintaan, jos joku nainen sanoo poikkipuolisen sanan tuosta islamisaatiosta.

        miun silmille ei mussut hypi...maassa masan tavalla, tai maasta pois.. parempi kun yhtään karvapersettä ei olis ikinä tänne tullutkaan..... minuu jos hipelöivät saavat katua syntymäänsä...


    • WanhatUutiset

      Viisi vuotta vanha tapaus eivätkä Thors, Brax ja Wallin ole enää hallituksessa. Eivät edes heidän puolueensa. Vaikka tapaus on esimerkki ongelmista, olisi kypsempää tuoda esille esimerkiksi kuinka lopulta kävi ja mitä tänään tapahtuu.

      Sinänsä en ole hallitsemattoman maahanmuuton kannalla ja saan vihan väristyksiä esimerkiksi videoista tuossa yllä (NäinNaistaPotkitaan). Videoiden kaltaisia kulttuuriamme rikastavia emme hyväksy, kaipaa emmekä saa antaa heille edes pikkuvarpaan kokoista jalansijaa yhteisössämme.

      • tyutut

        Totta maar. Ei jouda kaikkeen puuttumaan. Olen niin vihainen, että voisi käydä kiinni tuollaiseen. Fysiikan lait estävät hyvin sekaantumasta.


      • MinikulttuurisuudenTulos
        tyutut kirjoitti:

        Totta maar. Ei jouda kaikkeen puuttumaan. Olen niin vihainen, että voisi käydä kiinni tuollaiseen. Fysiikan lait estävät hyvin sekaantumasta.

        Älä järkyty, mutta tässä taas esimerkki monikulttuurisuuden tuoman rakkauden säveltä.
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001138827.html


    • Sairastapahuutta

      Muslimien täytyy olla homoja koska ne vihaa naisia noin suuresti.

      • YIUYU

        Tai ne on siitä positiosta kilpailevia. Olen itse kokenut joskus miesten ylläriaggressiota, kun on kyse työpaikoista. Ne tappelee, eivät anna periksi. Ehkä se on muslimeilla sitä kyläkunnan kateutta, että tuo menestyy paremmin. Jos avioparista nainen on menestyvä ja hoidataa lapsen täysin miehelle, matkustamalla vaikka ulkomaille tekemään väitöskirjaa, ukko on töissä toisille naiselle katkera ja aina syytelee jostain. Näillä naisilla ei ole mitään osuutta, ehkä vaan töissä energiaa ja sanovat helposti suoraan asiat, tulee "saavillinen vettä niskaan" työkaverilta. Naiset kertoo,e ttä ex-työkaveri hakee samoihin töihin jatkossakin ja tappelukaveri on aina läsnä.


      • 333-876
        YIUYU kirjoitti:

        Tai ne on siitä positiosta kilpailevia. Olen itse kokenut joskus miesten ylläriaggressiota, kun on kyse työpaikoista. Ne tappelee, eivät anna periksi. Ehkä se on muslimeilla sitä kyläkunnan kateutta, että tuo menestyy paremmin. Jos avioparista nainen on menestyvä ja hoidataa lapsen täysin miehelle, matkustamalla vaikka ulkomaille tekemään väitöskirjaa, ukko on töissä toisille naiselle katkera ja aina syytelee jostain. Näillä naisilla ei ole mitään osuutta, ehkä vaan töissä energiaa ja sanovat helposti suoraan asiat, tulee "saavillinen vettä niskaan" työkaverilta. Naiset kertoo,e ttä ex-työkaveri hakee samoihin töihin jatkossakin ja tappelukaveri on aina läsnä.

        Valtiolla on suljettavia virastoja, jos nainen tai joskus mies hakee toiseen kuntaan. Vihainen kolli hakee samaan paikkaan. Välissä voi olla 1000 km, silti siitä katkeruudesta ei pääsekään eroon. Näitä kummallisia juttuja on , huomannut, ettei miestä kannata asettaa asemaan, jossa sille jää epäilyksiä tai kateuden siemen menestyksestä. Se on naisen häviö.


    • sekasvatus

      Erikoiskohtelua haluavat voivat nukkua muualla, toiset saavat nukkua yhdessä. Siirtäkööt päiväkoti sen muslimimuksun sängyn päiväkodin eteiseen päikkäreiden ajaksi. Ei ole ketään vieressä, yllä eikä alla. Saa olla ihan rauhassa. Veikkaan, että muksu haluaa ihan kohta muiden joukkoon.
      Muksun isä ei tajua että kasvattaa pojastaan erityiskohtelua vaativaa narisevaa uhria. Sillä asenteella ei pärjää aikuisena suomalaisessa työelämämässä. Sellainen vain ajatuu hiljaisesti hivuttamalla syrjään muista....

    • alistaa_naisia

      Islam ei kuulu sivistysvaltioihin.

    • musuULOS

      stana mitä barbaareja, moukkia ja ääliöitä.

      musut takaisin, sinne mistä tulevat. Täällä ei tarvitse pokkuroida tuollaisia

    • Orggis-iso-daniel

      Normaalissa maailmassa päiväkodista vastattaisiin että vie pentusi muualle jos ei meidän systeemi kelpaa. Muslupaskat tuskin ovat töissä joten hoitakoot pikku pökäleensä kotonaan.

    • miettijä

      löytyyköhän päiväkodista pojalle oma huone

    • toteaja

      mikä etuoikeus se on, että poika eristetään lapsesta asti vastakkaisesta sukupuolesta.
      melkein käy sääliksi.

      • huomaaja-

        mamu poikaa tässä alistetaan


    • barbaarii

      Siinä muslimi näyttää todellisen karvansa... ja Suomalainen maailmaa syleilevän suvaitsevaisuuden. Muslimivaltion kivijalan perustukset on valettu. Olimme todistamassa tätä barbarismin riemuvoittoa naivin maan hölmöistä.

    • suvakit_sucks

      Kaapuakkainen pedofiiliprofeetan palvontakulttuuri tunkeutuu maahan kovalla voluumilla, somalit, i-rakit, ah.kanit tuossa ne pääongelmat tällä hetkellä. Tämä hölmölandia jakaa näille kansallisuuksille ja tuolle pedopartaopille myönteisiä turvapaikkoja kuin ilmaiskarkkeja kökkäjäisissä.
      Kuitenkin, myös tässä maassa on kantasuomalaisellakin uhkana joutua tapetuksi ennen aikojaan. Jos joudut vähääkään liian vaivaisena julkisen puolen terveydenhuollon piiriin, ne kipulääkkeillä turruttaa ja tappaa sut alle parin kuukauden jos olet vanha ja vaivainen. Nyt perustellaan näiden suklaanappisilmä karvaperskultamunien matuturhakkeiden myönteisiä turvapaikkapäätöksiä niiden mahdollisella kuolemisella jossain välikohtauksessa kotomaassaan jos sinne palautetaan. Täällä tapetaan vanhemmasta päästä aivan samalla tavalla ihmisiä joka päivä, ei tuon nyt pitäisi olla mikään peruste joidenkin karvaperskultamunien tänne rahtaamiselle ja niille oikeuden tänne jäämiseen antamiselle.

    • minareetin_varjossa

      Parinkymmenen vuoden päästä kansa kiroaa (myös ns. suvakit) tänne täysin sopeutumatonta kehitysmaamuslimiväkeä, joka elää segregaatiossa ja noudattaa omia aavikoilta ja viidakoista mukanaan tuomia tapojaan. Toinen polvi näissä matuissa on pääsääntöisesti vielä muhamettilaisempi kuin vanhempansa. Sosiaaliavustuksien varassa elää 60-70% näistä islamveijareista. Työelämä kun ei demokraattisien sääntöjensä kanssa sovi näille muhamedeille.

    • rthnyhm

      Tämä on vanha juttu jo ja muistaaksena Vantaalta. Ukolle olisi pitänyt sanoa että tässä maassa tehdään näin ja jos ei kelpaa niin hoida apinapentusi itse..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      155
      3482
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      98
      2333
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2164
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      127
      2075
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1829
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1475
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      102
      1294
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      29
      1275
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1140
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      103
      1029
    Aihe