MOT ohjelma käsitteli maahanmuuton kustannuksia

KusessaOllaanLäpeensä

Suomi ajautuu ahdinkoon ja velkoihin joista ei selvitä ja syypäitä ovat hölmölän päättäjät jotka ovat pelkkiä pönttöpäitä ja idiootteja kaikki.
Pari miljardia kun otetaan taas hätä lainaa et saadaan miesturisteja ruokkia ja asuttaa ja lisää tulee koko ajan ja varsinkin ruotsista alkaa virrata miehiä joita sieltä kehoitetaan tulemaan tänne. Nyt viimeistään päättäjien pitäisi herätä unestaan ja laittaa piste tuolle järjettömälle miesturistien hyysäykselle. Meillä on satojatuhansia omia köyhiä joita ei kukaan auta samoin sairaita ja kodittomia.
Vanhuksien hoitoja karsitaan ja hoitajia vähennetään että saadaan miesturisteille elatusrahoituksia ja leipäjonot ovat kilometrienpituisia eipä niiden puolesta kukaan marssi mielenosoituksissa.
Maailma on nyt tilanteessa jota on vaikea korjata mitenkään sillä ihmismassat ovat lähteneet liikkeelle ja tuota kansainvaellusta ei pysäytä enää mikään.
EU tulee hajoamaan eikä siihen mene enää kauan sillä pakolaisvirtoja ei pystytä enää hallitsemaan ilman että rajoja ei suljeta ja se johtaa EU:n loppumiseen.

5

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • opelius

   Tai talvivaaraan kepun paskaläjään palaa 600 000 euroa per/päivä.

   • PönttöpäätPäättämässä

    Olen luullut että vihreät on puolue joka valvoo näitä ympäristömme saastuttajia, mutta taidan olla pahasti väärässä? Talvivaara on vain käynnissä sen takia että siinä on poliitikkojen rahoista kysymys. Mitä tuo paskalaitos tuottaa muuta kuin paskaa ja kovaan hintaan se paska tulee, lähistön järvet on paskoteltu ja kohta on paskaa Oulussakin.


  • SuossaOllaanLopullisesti

   Mistä hallitus leikkaa seuraavaksi nyt on koulutus saanut osansa leukkauksista ja seuraavaksi pitää leikata arvatekkin eläkkeistä vaikka?
   MIlloin tulee se raja kun kansa tekee lopun hallituksen pönttöpäille ja alkaa kapina jota seuraa yleislakko?
   Kenokaula Alexsei Stubilo on ottamassa lisää näitä miesturisteja elätettäviksi mutta ei koskaan mainitse mistä löytyy rahoitukset heidän elättämiseensä?

   "Turvapaikanhakijoista koituu Suomelle tänä vuonna lähes miljardin euron kulut, selviää Ilta-Sanomien tekemästä laskelmasta."

   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120165.html

  • MitäVittuaOnTämä

   "Kunnille maksettavaan kotouttamisrahaan uppoaa yli 162 miljoonaa ja työ- ja elinkeinoministeriön järjestämään kotoutumiskoulutukseen reilut 60 miljoonaa euroa. Isoimpiin menoeriin kuuluvat myös vastaanottokeskusten asukkaiden saamat tuet, joihin uppoaa noin 90 miljoonaa euroa."

   Epäilen että tuossa laskussa ei ole kaikki miesturistien hoitokulut esimerkiksi sairauskulut on jätetty pois mikä lisää huomattavasti kuluja.
   Suomalaisten opintokuluista leikataan ja ne rahat siirtyy suoraan näille miesturisteille lomailemiseen täällä hölmölässä.

  • MitäVittuaOnTulossa

   "Lastensairaalalle ei löytynyt rahaa, pakolaisille löytyy lähes miljardi!
   Valtiolta ei siis tosiaan löytynyt puuttuvaa 30 miljoonaa euroa, joka on noin 4,2% vuosittain maahantulijoihin kuluvasta rahasta."

   Onko tämä oikein että miesturisteja ylläpidetään meidän omien lapsiemme kustannuksella ettei tuohon sairaalaankaan saatu sijoitettua veronmaksiemme rahoja vaan nekin rahat menee näitten miesturistien perseisiin.
   Kansa äänesti näitä Sipilän kaltaisia uskonlahkolaispönttöpäitä ja nyt nämä saatanan kusipäät haaskaavat verorahamme rikollisiin terroristien hyysäämisiin.
   Jospa nämä terroristit kaulankatkojat ymmärtäisivät mihin suunnata ne kaulojenkatkaisunsa tuonne päättäjiimme niin saisivat pääpirulaiset kunnolla sitä mitä ovat tilanneetkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   306
   3538
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   258
   2004
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   97
   1424
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1333
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   91
   1285
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1188
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   60
   1174
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1024
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   46
   986
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   904
  Aihe