Nettiseiloreiden käytös

Nettiseilori

Olen koko pitkän talven viettänyt aikaani tietokoneella purjehdusjuttuja lueskellen ja täällä Suomi24:llakin kirjoitellen. Yritän pitää oman ulosantini asiallisena ja rakentavana, mutta kuten kaikki tiedämme, monet eivät tähän kykene.

Tulenko kesällä tapaamaan Airistolla purjehtijoita, jotka kirjoittelevet törkyviestejä täällä? Onko naamat nimimerkkien takana mukavaa juttuseuraa rannassa, vaikka täällä ollaan täysiä kusipäitä? Mikä saa hyväkäytöksisen seilorin sikailemaan palstoilla?

31

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Että mikäkö?
      Kaltaistesi huumorintajuttomien keskinkertaisuuksien nillitys.

      • vakavaaa___

        1...


      • ReiMari70

        Nää tollot Jurpå ja Gertrudtäti mitään veneilijöitä ole, joten ei näihin luojan kiitos törmää veneillessä. Koskettelevat itseään 24/7 näyttöpäätteidensä edessä myös kesät.


    • Navigarenecc

      Minä en oikein jaksa uskoa että nämä törkeyksiä suoltavat liikkuvat ns. normiveneiljöiden parissa. Sen verran suurelta näyttää tuo ero heidän ja tavallisten postaajien välillä olevan.
      Vaatisi todella kovaa psyykkistä työtä tavankansalaiselta tekeytyä täällä esiintyväksi tyypilliseksi provon väsääjäksi.
      Muistan kun muutama vuosi sitten joku täällä häpeillen totesi, että tämä on suomen paras purjehdussivusto. Tuota en osaa mennä arvioimaan, mutta Venelehden keskustelupalstalla ei ainakaan joku vuosi sitten ollut mitään kovin kummoista tungosta.
      Minullakin oli joskus samanlisia ajatuksia heidän kohtaamisestaan tuolla laiturilla, mutta olen kuitenkin aina unohtanut nuo mietteet sitten kesällä.
      Voihan siellä joku tavallinenkin erkki olla, joka joskus suoltaa ulos sellaista, mitä, ehkä myöhemmin katuu.
      Täässä on varmmankin samanlaista ilmiötä kuten näissä tyypeissä jotka saavat autolla ajaessaan raivokohtauksia, mutta muissa yhteyksissä täyttävät normaalin ihmisen odotusarvon.

      • Mistäs täällä päättelet että joku on raivoissaan? Taidat olla melkoinen kotitarvepsykologi? Raivostuttaako merikarrrrrrhu? Eli ottaako pattiin?


    • Lapsuudenkauhut

      Loistava esimerkki näyttäisi olevan "Jurpå", jonka kommentit edustaa aivan omaa luokkaansa. Eihän näille koulukiusatuille reppanoille kannattaisi uhrata sekuntiakaan, koska sitähän he kommenteillaan hakevat. Ihmettelen vain, että miten joku jaksaa urhrata aikaansa tuollaisiin kirjoituksiin. Hankkikaa joku harrastus, oikea ihmissuhde tai terapiatunti niin ei tarvitse aikaanne tänne uhrata. Lapsuuden traumoihin löytyy lääkeet psykologilta.

      • oliskin_hauska

        Ainoastaan omasta mielestään koomikko, ei aiheuta muuta kuin myötähäpeää


      • oliskin_hauska kirjoitti:

        Ainoastaan omasta mielestään koomikko, ei aiheuta muuta kuin myötähäpeää

        Sinun luulisi häpeävän jo peliin vilkaisemalla. Äitisi ainakin häpeää.


      • Heh heh...voi kun tietäisit. Minun kaltaiseni elättävät tässä yhteiskunnassa sinun kaltaisiasi...


    • venemulkku

      No, katsoppa "nettiseilori" peiliin...

      1. Miten avauksesi liittyy purjehdukseen?
      2. Onko asiallista käytöstä nostattaa itsensä ja arvostella toisia, siirry kiitos johonkin psygologi osastolle suomi24 keskusteluissa, tämä on purjehdus palsta.
      3. "monet eivät kykene" terve tuloa joukkoon kirjavaan "nettiseilori" joka hurskaudessaan ei huomaa, että hän toimii samoin, kuin parjaamansa häiriköt.

      • KuulutJurpåSarjaan

        Miten oma kommenttisi liittyy palstana aiheeseen ?


      • venemulkku
        KuulutJurpåSarjaan kirjoitti:

        Miten oma kommenttisi liittyy palstana aiheeseen ?

        Siten että myönnän olevani mulkku ja voin suoltaa mitä lystän, eli kuulun nettiseilorin paheksumaan kategoriaan omasta mielestäni.

        Riittikö perustelut?


    • 10-107

      Näen asian niin, että moderaattori vastaa palstan linjasta. Hänestä riippuu kuinka asiapitoisena palsta pidetään.

      Ei voida ohittaa sitä tosisasiaa, että "ilmainen" palsta elää mainoksista. Palstan linjan on järkevä olla sellainen, että siellä käy mahdollisimman monta ostohalukasta ja -kykyistä ihmistä.

      Voisin kuvitella, että vanhat hitaasti liikkuvat ja kaikkea kahdesti harkitsevat teeseitse -parrat, jotka viilaavat kuparitiivisteetkin itse pellistä, eivät ole otollista maaperää lentosukkien tai treffipalstan suhteen. Voin olla toki väärässäkin.

      • Nämä systeemit näyttää yleensä mainoksia henkilökohtaisesti sen mukaan mitä tietokoneelta tai kännykästä on viimeaikoina guuglailtu. Jos sinulle tulee lentosukkamainoksia, olet guuglaillut lentoja tms. Voit testata systeemiä guuglaamalla vaikka kahvikoneita, ja vot, kohta Suomi24-sivuillesi ilmaantuu kahvikonemainoksia. Treffimainoksia tulee varmaan kaikille, kun niitä tulee minullekin, joka en etsi treffiseuraa.

        Tuon jurpo/kertun psykologia on toki mielenkiintoista. Normaali-ihmiselle on erikoista, että jos ihminen on kiinnostunut veneilystä ja hakeutuu veneilypalstalle, miksi hän kuitenkin kirjoittaa kaikesta muusta. Ehkä hän on johonkin tyytymätön elämässään? Kohta alkaa veneilykausi ja ehkä silloin hieman helpottaa.


      • KertruutiaPukkaa

        Ongelma täällä nykyisin lieneekin juuri se, että ei ole moderaattoria, ja kaikenmaailman "Gerdtrudtädit" roikkuvat ketjuissa "jurpåilemassa" ja sekoilemassa, veneilystähän he/hän ei ymmärrä hevonv . . . .
        on ainoastaan palstalla provoilemassa.


      • Uhvuhvuhvuhvuhv

        Mistäs tiedät?


      • Ei täällä ole enää moderointia. Minä jaksoin siivota latvakakkosten sekoilua vuoden verran, kunnes Suomi24:n foorumit uudistettiin ja samalla katosivat moderoijilta työkalut. Sittemmin olen tyytynyt seuraamaan vierestä.

        Aika säälittäviä tapauksia täällä pyörivät häiriköt tuntuvat olevan. Monesta paistaa läpi huomionkipeys. Ehkä oikeassa elämässä ymmärtäjät ovat vähissä.

        Harmi vain että moni hyvä keskustelu tyrehtyy alkuunsa. Purjehdus ansaitsisi vilkkaan ja maltillisesti moderoidun forumin.


    • En tiedä, mihin aloittaja varsinaisesti viittaa "törkyviesteillä", mutta minulle tulevat lähinnä mieleen ne täysin keskustelujen sisällöstä irralliset heitot, joista esimerkkeinä on tässäkin ketjussa jo mainittu muutama nimimerkki. Tyypillisesti niissä ei ole mitään sisältöä eikä edes yritystä argumentoida, pelkästään vain jokin usein seksuaalisviritteinen kommentti. Tällaiset toivoisin minäkin siivottavan kokonaan pois palstalta.

      Eri asia on sitten se, että varsinaisissa väittelyissä käytetään useinkin kovaa kieltä. Teen niin tietoisesti itsekin, en näe mitään syytä olla kohtelias kenellekään, jota pidän idioottina. Joku on kysynyt, sanoisinko kasvokkain samalla tavoin. Ei ole mitään syytä, miksi en sanoisi. Käytännössä tietysti sellainen tilanne on harvinainen, koska ei tuolla laitureilla juuri käydä keskusteluja niistä aiheista, jotka eniten nostavat lämpöä netissä.

      • Työnorja

        Paitsi pelkuruutes


      • Nettiseilori

        En minäkään yritä olla erityisen poliittisesti korrekti keskusteluja käydessä, mutta mikäli halutaan asialinjalla pysyä niin "vittusaatanoiden" kylvämien on helpoin tapa lopettaa keskustelu ihmisten kanssa, jotka haluavat muutakin kuin kinata.

        Täällä on valitettavan monta hyvääkin keskustelua saatu liian aikaisin päätökseen typerän kinastelun takia. Toki nämä ovat asioita, jotka on juurtunut internetin palstoille ja silti on paljon asiaakin.

        Laiturilla tai muualla "oikeassa" elämässä en halua keskustella ihmisten kanssa, jotka eivät pysty asialliseen keskusteluun, vaikka aihe olisikin tunteita herättävä.
        Idioottimaisuus pitäisi muistaa erottaa mielipide-erosta.


    • Joakim1

      Minä tiedän pari henkilöä, jotka ovat aina tavatessa hyvin kohteliata ja mukavia, mutta ovat kirjoittaneet netissä (ei suomi24:ssä) törkyä ja vielä piilottamatta henkilöllisyyttään. Joten en olisi lainkaan yllättänyt, että täällä nimimerkkien piilossa olisi paljonkin vastaavia tapauksia.

    • Voi teittiä pikku höpönassuja, tieteilkää ihmeessä vielä lisää. Minä kaivan sillä välin popparit esiin..

      • Jurppååcå

        Ehdottomasti, ja huvittele perusteellisesti tunkemalla ne popparit "nikkikuvasi" suuhun syvälle !


      • Eikö olekin hieno kuva. Se on varta vasten otettu Mensan jäsenkorttia varten.


      • viittaahurriin

        Nimimerkki viittaa hurriin.


      • älä.höpötä
        viittaahurriin kirjoitti:

        Nimimerkki viittaa hurriin.

        Ei ihmeessä, hurrit on sentään keskimärin fiksuja.


      • Joku kaltaisesi munannuppi pölli oon. Luuli tulevan hiljaista.


      • seilibaatti
        Jurpå kirjoitti:

        Eikö olekin hieno kuva. Se on varta vasten otettu Mensan jäsenkorttia varten.

        Ettet vaan pyrkisi merikarhuihin


      • Se parsiutuu ihan itsestään kerran kuussa. Sossun tilipäivänä.


    • tuomiopäivä

      "Nettiseiloreiden" jutut ovat harvemmin vitsikästä tai huumorilla höystettyä tarinaa vaan ilkeää törkyilyä. En tykkää.

      Mutta ei sen väliä, jos he vesillä toimivat rehdisti ja sääntöjä noudattaen.

    • magson

      Jurpå ja Gertrudtäti kirjoittelevat näköjään useammalla nimimerkillä, sen minkä itsensä koskettelemiseltaan ehtivät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      271
      9047
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      15
      2826
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      56
      2076
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      356
      1847
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1798
    6. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1789
    7. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      39
      1749
    8. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1744
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      160
      1704
    10. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1701
    Aihe