kanavapaketit on turhia rahankerääjiä ilman lisäar

Laatuatvstä

Oli aikoinaan näitä kanavakortteja useita kun oli paljon aloitus tarjouksia. Kanavilta tuli samoja elokuvia kuin ilmasilta kanavilta, yhtään uutta elokuvaa ei ollut tai ne oli jotain halpaa bulkkiskeidaa.
Taide kanavilta tuli jotain outoja nyyhkyfilmejä poliittista vasen tai musupaskaa, ei niitä jaksanut velvollisuudesta katsoa.

Eli kun tarjoukset alkoi loppua 3 korttia palautui Hki kaapeli TV operaattorille nyk. Dna.

Samat ohjelmat saa nyt ilmaiseksi kun on niin paljon kanavia, tosin taso on samaa alakastia, mutta ei tarvi maksaa.

On muutama digiboksi 1t ja muutama pienempi. Samat elokuvat jotka nykyään tulee on jo bokseilla valmiina suurelta osin. Mainokset voi kelata ohi. Katson kaikki yleensä boksin kautta mainos ongelman vuoksi.

Digiboksilla kun ohjelmat, voi katsoa alun ja jos skeidaa delete heti, säästyy aikaa ulkoiluun ja muuhun hyödylliseen.

Areena, katsomo ja ruutu näkyy älytelkkarista kännykän kautta 150 Megan liittymällä hyvin. Täälläkään ei kauheasti ole hyvää ohjelmaa kun on tuo matuagenda nykyään myrkyttämässä kanava aikaa.

8

259

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Laatuatvstä

   Kovasti on operaattori esim DNA tyrkyttänyt jotain matka TV tä, tuli yhden liittymän mukana vaikka en ollut sitä halunnut/tilannut ja 6kk jälkeen olisi alkanut lasku pyöriä turhasta kun samat TV kanavat näkee netistä ja kaapelista ilmaiseksi.

   Huomasin kusetuksen ja kiivaan puhelun jälkeen lopulta poistivat paketin jota en ollut tilannut. Kovasti harasivat vastaan kun paketti oli muka ilmainen 6 kk.

   Aiemmin oli sama homma kun otin liittymää ja kokeilin mutta ei se normaalin insinöörin taidoilla alkanut toimimaan. Ja kaikki samat kanavat näkee suoraan netistä tai älytelkkarilla, juju on vain operaattorin normirahastus ja vielä lisä maksut esim ruutu

  • Maksaja

   EU valmistelee määräystä, että katselija voisi ottaa ja maksaa vain haluamansa kanavan mitä suomalaiset tietysti vastustaa. Joissakin Unionin maissa se on jo nyt mahdollista.

   • telstar

    Joopajoo,ei varmasti toteudu. Ja jos EU suuressa hölmöydessä näin päättäisi, olisi yksittäisen kanavan katselumaksu lähes nykyisen kanavapaketin hinnoissa.


  • Urheilukanavatakaisin

   Eipä ole vuoden 2010 jälkeen ollut enää maksutonta urheilukanavaa, joka on kaikkien saatavilla. Toivon, että edes Yle perustaisi maksuttoman urheilukanavan, joka olisi kaikkien saatavilla. Tekipä Nelonen kumman tempun, eikö tehnyt? En voi muutakaan sanoa. ko. Nelonen Pro-kanaviin en rahojani laita, koska kyseessä "ökyrikas" Antti Herlin sekä "ökyrikas" Herlinin suku. Olen mieluummin ilman, oletteko samaa mieltä? Vaadin Nelonen Sportia/Urheilukanavaa takaisin. Saa kommentoida.

   • ja_taksilla_pääsee

    "Toivon, että edes Yle perustaisi maksuttoman urheilukanavan, joka olisi kaikkien saatavilla. "
    YLE:n varoilla urheilukanavan tarjonta olisi maakuntasarjan lento-ja pesäpalloa.
    Pieni esimerkki; SkySport ja British Telecom ostivat Englannin Valioliigan lähetysoikeudet kausille 2016-2019. Hinta; 5,2 miljardia puntaa, n.6,9 miljardia euroa. YLE:n budjetti on n.500 milliä vuodessa.

    Viikon vihje; lähes kaikki lajit,kaikki tapahtumat voi katsoa ilmaiseksi internetin ihmeellisessä maailmassa. Ja de luxe tasoa,ilman Mertarannan mölinää:))


  • nelonenvaihtuumaikkariin

   Suosittelen MTV Totalin tilaamista.

  • Hesanpoju

   MTV Total sisältää MTV:n maksukanavien lisäksi C Moren kanavat. Muut MTV:n kanavapaketit ovat MTV Total Sport (sisältää C Moren ja MTV:n urheilukanavat) ja C More Film (sisältää C Moren ja MTV:n elokuvakanavat). C More on entinen Canal .

   • mtvsux

    Pois mainos


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   194
   6133
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   86
   1920
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   386
   1387
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1330
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   284
   1272
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   10
   907
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   250
   891
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   872
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   798
  Aihe