Miksi nainen tuijottaa?

watched

Mietin tässä, että miksi jotkut naiset tuijottelevat. Olenko se minä vai onko se joku yleisempi tapa näille naisille. Jotkut toiset naiset taas ovat sellaisia, että eivät vahingossakaan jäädä kiinni katselusta. On esimerkiksi eräs nainen, joka on useissa tilanteissa jäänyt katselemaan. En ole nähnyt hänen katseessaan kuitenkaan merkkejä ihastuksesta tms. Toisinaan olen ollut samassa tilanteessa naisen kanssa, ja hakenut katsekontaktia tarkoituksella päästä sosiaaliseen vuorovaikutukseen, jutella ja tutustua edes pintapuolisesti, että selviäisi millaisesta naisesta on kyse. Paitsi että näissä tilanteissa nainen ei sitten katselekaan enää, joten kommunikaatio on jäänyt pitkälti väliin. Kun olen vastannut tähän tietoisella muualle katsomisella, niin nainen on alkanut taas katsoa. Tuskinpa nainen kaikkia miehiä tuolla tavalla tuijottelee, siinä menisi päivät pitkät sitten miehiä tuijotellessa. Mietin vain, että mistä syystä naiset tuijottelevat tuolla tavoin. Tälläkin naisella on poikaystävä, joskin olen huomannut, että täällä missä itse vaikutan, se ei ole estänyt muiden kohdalla juuri mitään.

20

2043

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näenseon

   Sulla on jiännä hoossuin vetoketju aaki:D:D

  • tuijottaakunmykkäviiiiii

   Mulla sama tilanne.
   Nainen katselee pitemmän matkan päästä ja jos jää kiinni niin pää kääntyy pois.lähietäisyydellä katsoo suoraan silmiin ja välillä väittelee suoraa katsetta jos on muita paikalla.
   Huvittavan tuntuista toi,kun puhuu jotain ja kääntyy se tuijottaa silmät on kuin pehmolelulla.
   Kyl minäkin katselen häntä kun on niin söpö ja muutenkin on ok.
   Ei kai kukaan katsele jos ei kiinnostava kohde ole,en minä ainakaan tai jos se tuijottaa kun on huomannut minun tuijotuksen,ainakin olen huomannut,että muutama on nähnyt.Eipä ole väliä.turha vetää mitää johtopäätöksiä.

   • ainapelännytsitä

    Kauheeta, mun buldoggi pehmolelulla on häijy katse.


  • Silmänruokaa

   Oot varmaankin komea tai sitten jotenkin erikoisen näköinen. Itse katson jos tulee vastaan komea mies, ei siinä mitään pahaa ole mun mielestä. Tietenkään en toljota suu auki, yritän ehkä hieman huomaamattomasti katsoa, mutta kyllähän monet sen huomaa. Toivottavasti kukaan ei ole ahdistunut.

   • JokuTyhmäMies

    ahaa tämän takia varmaan niin useat naiset tuijottelevat minua esim. kaupassa. Varmaan olen niin erikoisen näköinen sitten :D

    Muistan joskus aikoinaan kun eräät nuoret, noin ~20v venäläiset vaihto-oppilaat höpöttelivät edessäni kaupassa ja kun se toinen huomasi minut niin alkoi vain tuijottamaan silmät suurina, jututkin heillä loppui siihen. Hieman huvittava tapaus oli kyllä.


  • tuijottaakunmykkäviiii

   Erikoisen näköinen kyllä olen,mut luulisi tottuvan

  • cruel.faith

   Hyvä juttuhan se on jos naiset tuijottaa, toista se on meillä jotka ei koskaan saa tuijotuksia osakseen vaan ollaan lähinnä näkymättömiä.

  • demoneyes

   Mutta vastaantulevan Naisen suora katse tuijotus eleettömiltä kasvoilta on häijy.muutaman kerran käynyt ja se ei tietääkseni ole mitään hyvää.

   • Pehmo_olen

    Ei sitä aina muista miettiä sitä omaa ilmettä. Mulla on yleensä vähän vihainen tai tyly perusilme, en tosiaan tarkoita olla mitenkään häijy. Mulla vaan on sellaiset piirteet. Mutta on kai niitä sellaisiakin, jotka tarkoituksella on "koviksia".


  • varmaan.selitys

   Autismi.

  • Eivälttämättämitään

   Joillakin on vaan sellainen tapa eikä se katselu tarkoita yhtään mitään.
   Joku ihastunut saattaa tuijotella.

  • Katsoavaikoei

   Itse olen ottanut selvää katsekontaktia mieheen, josta olen kiinnostunut. Jos mies huomaa tämän, niin katson kyllä eri suuntaan heti. Eli juuri noin miten aloittaja kertoi. Katsoo - ei katso. En halua nolata itseäni, jos toinen ei olekaan kiinnostunut.

  • puntaroitavaa

   Sinä olet jotenkin niin epänormaalin näköinen ja ruokalista rinnuksilla.

  • yritänollakatsomatta

   noku...sillä on kivat nappisilmät ja ja ja
   jotenkin hyvin viehättävä suomalainen mies
   kaunis katsella
   joskus vaan silmät jää kiinni jonnekin

   ei niin kai saisi katsoa, eikä ahdistella katsella.

   joo, en tee mitään

  • piipahtaja

   Kai se nainen tuijottaa siinä missä mieskin. Itse yritän olla tuijottamatta ketään, ettei kukaan luulisi että on ihastunut. Täällä palstalla käydessäni olen tajunnut että ihmiset tulkitsee tuijottamisen sellaiseksi. Noh, tuijottaminen on yleensäkin jokseenkin epäkohteliasta.

  • Tapansaitsekullakin

   Ihmisten kauneudesta ja komeudestakin voi viehättyä ja ihailla häntä kuin kaunista maisemaa taulussa, mutta aika törkeäähän se tuijottaminen on. Ei tuijottaminen tarkoita siis sitä, että olisi ihastunut. Itseäni taas ärsyttää se, että mies tuijottaa mieluummin tissejä ja tiiraa persettä, kun katsoo silmiin, kun hänelle yrittää puhua asiaa.

  • watched

   Täytynee tunnustaa, että olen itsekin jossain määrin tuijottaja. Tai jos joku on jostain syystä herättänyt mielenkiintoni, niin katson, tarkkailen (kauempaa) ja mietin millaisesta henkilöstä on kyse. Voin katsoa katsella tällä tavoin miehiäkin, joskin useammin naisia. Sosiaalisissa tilanteissa katselen tiiviimmin lähinnä äänessäolijoita. Jos olisin kiinnostunut, niin silloin katselisin kyllä aktiivisemmin enkä pahastuisi jos kohde huomaa.

   Mutta kuten tuosta huomaa, niin tuijottelu kyllä omalla kohdalla tarkoittaa, että jokin asia minua kiinnostaa. Kauniiden tuijottelua välttelen, eikä se sinällään minua muutenkaan erityisesti kiinnosta, jos muuta kiinnostavaa ulkonäön lisäksi ei ole.

  • Nainenjavastaus

   No se tuijottaa kun säkin tuijotat sitä!

   • watched

    Itse asiassa kyseinen nainen kiinnitti huomioni tuijottamisellaan. En ollut pannut merkille koko naisen olemassaoloa ennen kuin hän katseli minua mielestäni hieman oudoissa tilanteissa.


  • jffjbgds

   Ihan sama mulla paitsi että olen nainen. En kiinnittänyt mitenkään huomiota tähän naiset ennen kuin huomasin hänen tuijottelevan ja ehkä vähän häiritsevän usein. Ajattelin että kysäistä mutta ajattelin seurata ensin jos tuijottaa muitakin.. Sitten hän tarjoutui eräänä kertana viemään minut kotiin ja itselläni oli hieman vaivautunut olo mutta en sitten kehdannut kysyä tuijottamisesta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   394
   6655
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   4486
  3. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   15
   1931
  4. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   97
   1851
  5. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   1817
  6. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   69
   1654
  7. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   379
   1651
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1524
  9. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   163
   1198
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   1015
  Aihe