Vive La Sildenafil

namyppah

Olen 51-vuotias mies. Omat kyvyt hiipuivat niin huomaamatta, etten tajunut mistä on kyse. Laitoin homman sen piikkiin, että suhde vaan on kuivunut, eikä homma ja kemiat vaan toimi enää niin kuin ennen. Omat ja vaimon tukirankaongelmat vaikuttivat myös olennaisesti asiaan, ja peittivät erektio-ongelman alleen.

Sitten tuli kerta, että himot olivat molemmilla ihan tapissa. Ensin seisoi tosi hyvin. Akti kesti hetken, kunnes tuli totaali lerpahtaminen. Ei mitään mahdollisuuksia jatkaa. Jäi ihan hirveä olo siitä keskeyttämisestä. Seuraavana iltana saatiin homma jälleen käyntiin ja taas kunnon stondis. Ihan sama tulos. Aktista ei tullut enää mitään. Sen jälkeen hankin penisrenkaita. Niillä homma saatiin jonkinlaiselle mallille. Seisokki kesti, kun se saatiin aikaan.
Päätin kuitenkin puhua asiasta työterveyslääkärille. Lääkäri määräsi minut verikokeisiin. Määritettiin psa ja testosteronitaso. Kilpirauhasarvot on olemassa riittävän tuoreena. Vastauksia en ole noista vielä saanut, kun verikokeeseen meno venyi monestakin syystä. Sain kuitenkin heti reseptin 100mg Sildenafil Sanzolille.
Ensimäisellä kerralla otin 50mg. Ihan hirveä seisokki. Kalu oli kuin kivi! No siitä ei ihan hirveästi sanomista. Akti onnistui, mutta hieman oli hämmentävä olo. kaluun jopa sattui hieman. Kudokset ilmeisesti venyivät, ja aiheuttivat ensimäisellä kerralla hieman kipua.
Tämän jälkeen olen alkanut käyttää 1/4 tablettia. Tabletissa jakourat, niin että sen saa jaettua neljään osaan. 25mg on osoittautunut minulle oikein hyväksi annoksesksi. Voin ottaa pillerin monta tuntiakin ennen mahdollista aktia. Joskus olen ottanut esim yhdeksältä. Ilta on katsottu televisioa. Naama on vähän punottanut ja nenä tuntunut tukkoiselta, mutta erektiota ei ole ollut. Kun siitä sitten lähtee makuuhuoneeseen, pistää oven kiinni, niin jo riisuutuessa kalu alkaa olla jo juhlakunnossa. yksi vaimon kädenkosketus, niin se on jo kivikova. Seksi on muuttunut. se on palannut suhteen alkuaikojen tasolle. Mikä nautinto, kun takaraivossa ei tao "nauttiikohan tuo vaimo tästä ollenkaan?" Nauttii se!! Itseluottamus palasi. Seksi on ihan helvetin hyvätä tuntuvaa, ja molempien mielestä!
Asiaa on purettu puhumalla. On tullut esiin, että erektiohäiriö on kestänyt jo vuosia. Vaimo on huomannut, että kaluni ei toimi kunnolla, ei ole 100% kova, ei nouse spontaanisti seisomaan. Tarvii apua, vaikakka halu tulisi minun puollelata. Minä olen syyttänyt vaimoa haluttomuudesta joka laskee minunkin libidoa. Meille on erektiohäiriöni aiheuttanut seksin kieroutumisen ja raiteilta suistumisen ihan totaalisti.
Sildenafil on pelastanut koko suhteen! Seksi masituu loistavalta ja koko elämä sen myötä!
Tunnistakaa seksielämänne ongelmat. Älkää pelätkö asiasta puhumista. Minun pelastus olis se, että erektio teki kunnon lopun ja ymmärsin hakea apua. Muuten tämä olisi jatkunut löysässä hirressä syöden koko elämää ties kuinka kauan!

0

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

        Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
        Ikävä
        57
        3789
      2. Mikä sai sut ihastumaan

        Mitä tapahtui?
        Ikävä
        167
        2357
      3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
        Sinkut
        212
        2085
      4. Mitä tehdä asialle?

        Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
        Sinkut
        141
        1989
      5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

        Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
        Maailman menoa
        412
        1401
      6. 79
        1231
      7. Ethän syytä itseäsi

        siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
        Ikävä
        137
        1160
      8. Hyvää heinäkuuta

        Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
        Ikävä
        235
        1135
      9. Olen pahoillani mies

        Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
        Ikävä
        55
        1060
      10. Olet mies varmasti peto

        Makkarin puolella. 🤤
        Ikävä
        74
        1020
      Aihe