Provexin, saako nauraa ääneen, liuottaa likaa?!?

liuottaalikaa

Voi hyvät hyssykät, suomalaisille myydään hiustenlähtöön vaikka mitä...jos se ei ole apteekin ylihinnoiteltua hirssi-biotiini-vehnänalkioöljy prior... kapseleita niin sitten se on uusi tuote jonka tärkeimpänä tehona mainitaan "poistaa ja liuottaa likaa karvatupesta", saako nauraa ja kovaa. Hiustenlähtöä aiheuttaa DHT päänahassa, hormonaalinen tekijä. Ravinnepillerit ei tehoa eikä joku "likaa poistava litku". Seuraavaksi tulee varmaan karvatupen oikeaan kasvuasentoon kääntävä litku, ja kas, suomalaiset ostavat. Minä käytän menestyksellisesti nimenomaan DHT:tä vähentävää hoitouutetta ja hiukset upeasti päässä!!!

33

31653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6kkNaurut

      Nämä internetissä tulevat ja menevät ihmelääkkeet hiustenlähtöön on nähty, näitähän tulee ja menee, pyörivät vuoden pari netissä ja keräävät rahat ja lopettavat toiminnan ennen kuin väestö herää että eihän nämä oikeasti toimineet pidemmällä aikavälillä. Parhaat oikeasti toimivat tuotteet eivät toimi näin. Lisäksi jos saatte erikoishinnalla edullisesti jonkun kuukausilaskutukseen perustuvan "likaa liottavan" litkun niin minä välttelen sellaisia huijauksia kuin ruttoa.
      En ole nauranut ainakaan puoleen vuoteen niin paljon kuin nyt kun luin nämä viestit tuosta vivese sendo duo -öljystä, voisko joku tehdä rikosilmoituksen tuollaisesta kuvien ja referenssien käytöstä? Hiuskuvia löytyy hiustensiirtoklinikan sivuilta sekä senso-duon referenssikuvista, tuollainen markkinointi on laissa kiellettyä, se on petoksen yritys aivan selvästi. Siis aivan naurettavaa! Kuka pönttö tilaa näitä vielä????

    • tipedo

      Osaako maalaijuntti nauraa!!! Kyllä muuten tehoaa käyttänyt 4 kk ja otsalla kasvaa uusi tukka. ja halpa tuote melkein ilmainen. Älkää kirjoittako paskaa tänne koska ette tiedä asiasta.

      • Epäilen_vahvasti

        Taitaa olla myyjän mainos kun myynti alkoi laskemaan.


      • huijattuolet

      • Perintökalu

        Tiedän syöpäsuvun. Toivottavasti ne ruotsalaiset (oikeasti norjalaiset) kehittävät parannuskeinon tähän perinnölliseen ominaisuuteen.


    • raipe2

      Saa nauraa.
      Olen käyttänyt vuoden,ei mitään vaikutusta....heh

    • Olettekotyhmiä

      Ai että oli hyvät naurut kun luin provexin ja vive senso duo öljyn sivut täältä netistä. Naurattaa vieläkin. Provexin hintakin on jo alkanut laskemaan, myynnit vähenemässä kun ensimmäiset asiakkaat huomaavat tulleensa huijatuiksi. Paljonko lyödään vetoa että kumpaakaan näitä firmoja ei ole enää olemassa 5 (viiden) vuoden kuluttua? Kuka lyö vetoa, nyt on 2.1.2017 niin tästä 5 vuotta 2022 eipä ole enää olemassa vive senso duo huijausöljyä eikä toista huijaistuotetta joka irroittaa likaa päänahasta. Jos hiustenlähdön hoito perustuu lian irrottamiseen niin käyttäkää hyvät ihmiset ihoystävällistä astianpesuainetta, sekin irroittaa lian ja tulee halvemmaksi.

      • Ja_hölmöt_ostaa

        Ruotsalainen Provexin on taas aloittanut aktiivisen televisiomainonnan. Jostain tuo raha noihin kalliisiin mainosminuutteihin otetaan.


      • Ei_mainoksen_uhri
        Ja_hölmöt_ostaa kirjoitti:

        Ruotsalainen Provexin on taas aloittanut aktiivisen televisiomainonnan. Jostain tuo raha noihin kalliisiin mainosminuutteihin otetaan.

        Esittelevällä "lääkärillä" on itsellään kovin vähän hiuksia, ei ainakaan hänellä ole tehonnut.


      • Anonyymi

        2021 ja viellä myydään..


      • Anonyymi

    • 5tyhi

      Kaljuuntuminen saa ihmiset syytämään rahaa villinä kaikenmaailman humpuukituotteisiin.

    • Tv-kampanja

      TV-kampanjaan saadaan rahaa kun tehdään halpa litku joka "irroittaa lian" päänahasta ja kerrotaan valmistuskustannus kuudella-seitsemällä. Päästään parempaan kertoimeen kuin kosmetiikassa yleensä. Ja myydään tuotteita tyhmille ihmisille lääkäritakkisilla näyttelijöillä. Jos litkun hinta on kuitenkin halpa, 20 euroa niin valmistuskulu on alle 3 euroa, ehkä jopa 2 euron paikkeilla. Jälleenmyyjäverkostoa tai laatubrandia ei kannata lähteä rakentamaan koska firman on tarkoitus toimia vain ehkä noin 5 vuotta jonka jälkeen tuotteen elinkaari loppuu jos tuote ei oikeasti ole niin hyvä. Tuote kannattaa myydä suoraan itse netistä. Myyntihinnasta voidaan tällöin käyttää jatkuvaan mainontaan noin 10-15% vähintään koska tämä vaatii jatkuvien uusien asiakkaiden värväämistä koska heikosti toimivana tuotteena lojaaleja asiakkaita on vaikeaa pitää. Ainakin pari eläköityvää business-proffaa saa hyvät eläkkeet tästä. 5 vuotta ja sitten luukut kiinni. Jos meni hyvin niin pankissa on useampi miljoona eläkepäiville, jos saatiin useampia satojatuhansia asiakkaita. Eli nyt kaikki ostamaan oikeasti ehkä 1,90 euron arvoinen likaa irrottava litku niin autetaan kansantaloutta. Kiitos.

    • Alennusmyyntis

      Nonniin nyt sitä Provexinia saa jo jollain 16 eurolla TV-mainoksen mukaan, nyt kaikki tilaamaan!! Provexinin tärkeimmästä ainesosasta kerrotaan näin: "Provexin®A100HF sisältää 1,5-pentandiolia, joka lisää ihon uloimman kerroksen vesipitoisuutta ja auttaa siten liuottamaan hiustuppea mahdollisesti tukkivia aineita, kuten kuolleita ihosoluja ja talia...." Siis täysin USKOMATONTA puppua, lääketieteen asiantuntijana olen täysin tyrmistynyt, tämä sotii vastaan kaikkea hiustenlähdön nykytietämystä...siis LISÄÄ IHON VESIPITOISUUTTA...en voi sanoa muuta kuin että voi jeeeeesuss, onko tämä oikeasti Suomi ja vuosi on 2016? Ihon vesipitoisuuden lisääminen ei minkään lääketieteellisen tutkimuksen mukaan lisää hiustenkasvua. Hiustenlähdön tärkein aiheuttaja on DIHYDROTESTOSTERONI joka on erittäin potentti testosteronin metaboliitti, siis se muuntuu testosteronista ja hyvin ärhäkkää ainetta. DHT:a tarvitaan elimistössä joten jos sen salpaa kokonaan pois tulee ongelmia, mutta sitä pitäisi vähentää päänahassa.
      En ole koskaan kuullut tällaisesta kusetuksesta että vesi ihossa lisää hiustenkasvua. Ja 16 euroa enää pullon hinta...olisiko kansa jo herännyt eivätkä huijauspullot mene enää kaupaksi, niin hinta senkuin laskee. Se on varmaan kevätmyynnissä enää 9,90 euroa. Ja ensi syksynä saako sen jo hintaan 3,90 euroa, siinäkin olisi vielä katetta 2,90 euron verran firmalle. Pakko lähteä ulos lenkille pääni ei kestä tätä VEDEN LISÄÄMISTÄ ihon kerroksissa!!!!

      • Hihii

        Oli vuosi 2017 kun tämän kirjoitit


    • Alennusmyyntis

      niin 2017 se vuosi onkin jo...ilmankos...tuo mainosteksti kuulosti kyllä kuin se olisi ollut jostain vuodelta 1517 paitsi että oli modernia suomenkieltä....

      • Anonyymi

        Nyt on 2021 ja viellä myydään...


    • skeptikko2017

      Itsekin olen alkanut ajatella, että hiusten lähdön syyt ja hoitokeinot eivät välttämättä vastaa toisiaan. Kun ihmiselle tulee terveysongelma, ja hän muuttaa samanaikaisesti useita asioita elämässään/elämäntavoissaan, ei voi tietää, mikä todella auttoi, vai auttoiko ainoastaan aika. Todennäköisesti monessa sairaudessa hiustenlähtö tulee viiveellä ja luonnollisesti toipuminenkin kestää, jos sitä on. Hiuksethan kasvavat noin sentin kuukaudessa.

      Ajatellaan vaikka ravitsemusta. Holokaustin aikana juutalaisten hiuksista kudottiin mattoja. Ihmiset laihtuivat langanlaihoiksi aliravitsemuksen vuoksi, mutta silti heillä oli hiukset päässään. Sama anorektikoilla. Jos aliravitsemus tai tietyt ravintopuutokset aiheuttaisivat kaljuutta, olisi jokainen anorektikko kalju. Mutta näin ei ole. Jollakin voi olla harventuneet ja ohentuneet hiukset, mutta jollain toisella tuuhea ja pitkä tukka. Eikö tämä ole ristiriidassa ravitsemusvalmistehypoteesin kanssa? Myös merihätään joutuneilla esim. kynsien kasvu lakkaa. En tosin ole kuullut, että kukaan heistä olisi kaljuuntunut massiivisesta nälästä, janosta ja stressistä huolimatta (kuukausiksi merelle pienissä veneissä heikoin varustein ajelehtimaan jääneet).

      Eli eiköhän laiteta Aika Parantaa ykkösvaihtoehdoksi tilapäisissä ja selittämättömissä hiustenlähdöissä. Todellista korrelaatiota kalliiseen valmisteeseen on mahdoton osoittaa. Edes nk. tieteellisellä kokeella. Tieteellinen koe vaatisi myös kaksoissokkokoeen. Eli toiselle osapuolelle tarjotaan lumevalmistetta. Kolmas vertailuryhmä olisi hyvä olla, jolle ei tarjota mitään. Placeboteorian mukaan parhaat tulokset pitäisi olla valmistetta ja lumevalmistetta saaneilla (he uskovat saavansa hoitoa, joten hoito "tehoaa"). Hoitoa saamattomasta vertailuryhmästä näkee ajan vaikutuksen.

    • Ostin_koko_loppuvaraston

      Kiva saitti täynnä sitä ihteään. Jopa mainokset vievät hujaussivustoille.

    • ape122

      mix helvetti täytyy ol nii tyhmä et syytää rahas tommoseepaskaa ku perukkei o mailma pullollaa ja viel jopa kovas huudos täl hetkel...osta kaappi täytee eri värisii ja kokosii nii ei oo tukka onkelmaa enää

      • Hyväuskoinen

        Käytin Provexinia 5 kuukautta. Tukka lähti lähes kokonaan käytetyltä alueelta, eli se siitä.


    • pimertalå

      Internet on myyntitykki,....selaa ja osta,...osta ja selaa,...

    • Keilapallo12

      Olen käyttänyt Provexinia jo vuosia. Teho on hämmästyttävä. Nyt entinen kuulapää juoksentelee kesäisillä niityillä hiukset hulmuten..Kerran meidän kissa söi puoli tuubia Provexinia ja Karvat kasvoivat niin. että tukehtui. Kerran kaadoin Provexinia pöydän kulmalle ha kas. Seuraavana päivänä kasvoi pöydän kulmasta komea hiustupsu...Yks tehokas hiusten tuuheuttaja on japanilaiset "hiusten siemenet". Varovainen täytyy niiden kanssa kuitenkin olla, että ei pääse liian tuuheaksi kasvamaan..

    • 46y4yh4e5yhsrth

      Juu kyllä aineesta pitää olla tieteellinen tutkimus jotta sillä olisi edes jotain arvoa:

      http://www.kaljuuntuminen.fi/provexin-a100hf-arvostelu/

    • Äläkäytäproteiinijauhe

      Aktiivisesti treenaavat miehet saattavat tahattomasti nopeuttaa omaa hiustenlähtöään. Asiantuntijoiden mukaan painojen nostelu salilla voi olla avainroolissa väistyvässä hiusrajassa – erityisesti yhdistettynä suosittujen proteiinijauheiden käyttöön.

      • v54tv4t5v54

        Joo,. ja isomunaiset saattavat tietämättään nopeuttaa hiustenlähtöä isolla munallaan.


    • ggjoiippoå

      Joo etutukka tuli viikossa silmille ja kahdessa leukaan asti,tehokas.Sitte aloin kuunnella enklannin kielen cd:tä ja opin viidessä tunnissa puhuun kun synnynnäinen britti...

    • pokassapitämistä

      Sillä homon oloisella parturilla ei meinaa pokka pitää kun valehtelee päin naamaa, että pitää olla kärsivällinen ja käyttää riittävän kauan ennen kuin teho näkyy. Ennemin alkaa kasvaa horsmaa kuin hiuksia. Alkoivat mainostaa naisillekin kun miehille ei mene käärmeöljy kaupaksi, naiset ostaa vielä herkemmin mitä tahansa.

    • Börje_8_inch

      Hejssan.. Mä teen voikukista toimivaa germaanista kuitupuffelia.. elikkäs se menee näin: Poimi kesän laskuvarjo-ukkeleita kuhisevat fantsut pumpulipallot talteen, ota kahvimylly ja ala veivaamaan ja veivaakin poitsu kunnolla.. varaa purkki sinistä Biozellia lähettyvillesi ja kun jauhe on tasaisen vaaleaa, sirottele suoraan myllystä tää ihana puuteri päähäsi.. muutama tupsaus Biozellia ja Avot.. ei kun kaupungin parhaaseen menomestaan ja parketille, vientiä on poitsut.
      T: Böbi

    • huijausta

      On Provexinia ja Vitaeprota...

      Yhteistä niille on että ovat ruotsalaisia ja niitä on käytettävä pitkään, ennen kuin niiden vaikutus näkyy...

      • Ovat_kovia_bisnesmiehiä

        Joku aina erehtyy ja myyjä on tyytyväinen kun pankkitili lihoaa.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miten tyypit jaksatte täällä nillittää ja itkee? Hankkikaa vaikka oma elämä. Jos joku kokee että letti kasvaa, niin hyvä. Miksi väitätte vastaan kun ette tiedä asiasta mitään?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe